قیمت طلا امروز




 سایت رکنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۷

فیلم زیبایی اسکاتلند بریتانیا

k: اسکاتلند | بریتانیا | جاذبه های گردشگری | جاهای دیدنی
 فیلم زیبایی اسکاتلند بریتانیا



۵ ساعت قبل / سایت خبرفوری

مسن‌ترین فرد جهان ۱۱۷ ساله شد

اتل کیترهام سال گذشته عنوان مسن‌ترین فرد جهان را به دست آورد و از مسن‌ترین جان‌به‌در بردگان کووید ۱۹ به شمار می‌رود. او که در خانه سالمندان هالمارک لیک‌ویو در لایت‌واتر در شهرستان سوری بریتانیا زندگی می‌کند، امروز را برای گرامیداشت این مناسبت در کنار خانواده و دوستانش می‌گذراند.

او در بیانیه‌ای با سپاسگزاری از تبریک‌های دریافت کرده به مناسبت تولدش حتی در 117 سالگی‌ گفته است: امسال تجربه‌های نخستین زیادی داشته‌ام؛ از نوازش یک لاما گرفته تا ملاقات با پادشاه.

اتل کیترهام سپتامبر گذشته، اندکی پس از صدوشانزدهمین سالگرد تولدش، میزبان پادشاه چارلز بود. در این دیدار مراسم اعطای عنوان شاهزاده ولز در سال ۱۹۶۹، زمانی که چارلز ۲۱ سال داشت، را به او یادآوری کرد.

پادشاه چارلز ششمین فردی است که از زمان تولد کیترهام در ۲۱ اوت ۱۹۰۹ در همپشایر، پنج سال پیش از آغاز جنگ جهانی اول، بر تخت بریتانیا نشسته است. او آخرین تبعه بازمانده از دوره ادوارد هفتم است؛ پادشاهی که در مه ۱۹۱۰ درگذشت.

کیترهام در آوریل ۲۰۲۵ پس از مرگ خواهر دینی برزیلی، ایناه کانابارو لوکاس، در سن ۱۱۶ سالگی این عنوان «مسن‌ترین فرد جهان» را به ارث برد. رمز رسیدن به ۱۱۷ سالگی چیست؟

این زن ۱۱۷ ساله طول عمرش را به سه راز ساده نسبت می‌دهد: پرهیز از جر و بحث، گوش‌دادن به دیگران و انجام کارهایی که دوست دارد.

بر اساس رکوردهای جهانی گینس، کیترهام که در سال ۲۰۲۰ در سن ۱۱۰ سالگی به کووید-۱۹ مبتلا شد، از مسن‌ترین افرادی است که از این بیماری جان سالم به در برده‌اند.

کیترهام در سال ۱۹۳۱ در یک مهمانی شام در بریتانیا با همسر آینده‌اش نورمن، سرهنگ دوم ارتش بریتانیا، آشنا شد. این زوج بعدها در هنگ‌کنگ زندگی کردند؛ جایی که او یک مهدکودک تاسیس کرد. آنها دو دختر بزرگ کردند که هر دو پیش از او درگذشتند.

نورمن در سال ۱۹۷۶ درگذشت و یکی از خواهرانش به نام گلادیس نیز صدساله شد و تا ۱۰۴ سالگی زندگی کرد.

عنوان مسن‌ترین فرد در طول تاریخ همچنان در اختیار ژان کالمان، زن فرانسوی است که در سال ۱۹۹۷ در سن ۱۲۲ سال و ۱۶۴ روزگی درگذشت.




 حق امید‌ها را خرج بیرو‌ها نکنیم
۱ ساعت قبل / سایت جوان آنلاین

حق امید‌ها را خرج بیرو‌ها نکنیم

امید‌های فوتبال ایران به سادگی ناامید می‌شود اگر بهترین فرصت را صرفاً به بهانه کسب نتیجه تقدیم بزرگسالان کنیم

 تلاطم بورس در مرز حساس
۲ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

تلاطم بورس در مرز حساس

بورس تهران پس از رشد 60درصدی از ابتدای سال، اکنون در آستانه ورود شاخص کل به کانال ۶‌میلیون واحدی با احتیاط بیشتری حرکت می‌کند. نزدیک شدن به این مرز روانی، از یک‌سو میل برخی معامله‌گران به شناسایی سود را افزایش داده و از سوی دیگر، بخشی از سرمایه‌گذاران همچنان به تداوم روند صعودی امیدوارند. همین وضعیت، بازار را در نقطه‌ای مردد قرار داده است. با وجود چهارمین هفته متوالی مثبت بورس، دو سناریو برای مسیر پیش‌روی بازار سهام مطرح است. در سناریوی نخست، عطش خریداران می‌تواند عرضه‌های ایجادشده در بازار را جذب کند و تداوم حضور ارزش معاملات در سطوح بالا نیز می‌تواند به عبور شاخص از مرز ۶‌میلیون واحد و رسیدن به ارتفاعات بالاتر منجر شود. اما در سناریوی دیگر، رشدهای اخیر زمینه شناسایی سود را فراهم می‌کند و کاهش قدرت تقاضا می‌تواند شاخص را وارد فصل جدیدی از نوسان و استراحت کند. کارشناسان معتقدند، واکنش بورس …

 حد و مرز دولت
۲ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

حد و مرز دولت

نظریه‌های اقتصادی، کالاهای عمومی را با دو خصوصیت «رقابت‌ناپذیری» و «استثناناپذیری» تعریف می‌کنند؛ اما در دنیای واقعی، مرز این تعریف با خدمات ضروریِ غیرعمومی کاملا بهم می‌خورد. وظایفی چون امنیت و دفاع مرزی تعریف مشخصی دارند؛ با این همه، بخش زیادی از مداخله‌های دولتی در حوزه‌های آموزش، درمان و زیرساخت اتفاق می‌افتند؛ بخش‌هایی که شاید با تعاریف کهنه‌ کالای عمومی منطبق نباشند، اما چون منافع همگانی (آثار خارجی مثبت) دارند، حضور دولت را توجیه می‌کنند.

 23 گل مانده؛ گل شماره 977 رونالدو با گزارش عربی!
۱ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

23 گل مانده؛ گل شماره 977 رونالدو با گزارش عربی!

رونالدو برای 25امین فصل متوالی در دوران حرفه‌ای خود، گلزنی کرد

 منشا صدای شنیده شده در تهران مشخص شد
۱ ساعت قبل / سایت خبرفوری

منشا صدای شنیده شده در تهران مشخص شد

صدایی که در دقایق اخیر در برخی نقاط تهران شنیده شد مربوط به جشن آغاز امامت حضرت ولی‌عصر (عج) است و ارتباطی با فعالیت پدافند ندارد.

 محمدرضا ظفرقندی: اگر هر مسیری جز یادداشت تفاهم طی شود، خسارت زیادی برای کشور ایجاد می‌کند
۲ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

محمدرضا ظفرقندی: اگر هر مسیری جز یادداشت تفاهم طی شود، خسارت زیادی برای کشور ایجاد می‌کند

آرمان امروز : وزیر بهداشت گفت: اکنون موضوع مهم، پساجنگ است. حرکت در مسیر گذشته همان نتایج گذشته را رقم می‌زند؛ باید تغییرات جدی صورت گیرد و آن اتفاقات افتاده جبران شود. اگر فردی مثل آقای خاتمی بیانیه می‌دهد و صحبت می‌کند، باید قدر آن را دانست و به آن توجه شود. این افراد سرمایه‌های [ ]