قیمت طلا امروز




 سایت رکنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۵

پرونده شکایت حواله داران ایران خودرو مختومه نشده / اطلاعیه شورای رقابت پایان ماجرا نبود

رکنا اقتصادی: با وجود انتشار اطلاعیه اخیر شورای رقابت درباره عدم شمول مصوبه ۴۷۳ بر قراردادهای مشارکت در تولید، پیگیری‌های خبرنگار رکنا نشان می‌دهد این نامه به معنای صدور رأی یا تعیین تکلیف پرونده شکایت حواله‌داران ایران‌خودرو نبوده است.
 پرونده شکایت حواله داران ایران خودرو مختومه نشده / اطلاعیه شورای رقابت پایان ماجرا نبود

به گزارش رکنا، با وجود انتشار اطلاعیه اخیر شورای رقابت درباره عدم شمول مصوبه ۴۷۳ بر قراردادهای مشارکت در تولید، پیگیری‌های خبرنگار رکنا نشان می‌دهد این نامه به معنای صدور رأی یا تعیین تکلیف پرونده شکایت حواله‌داران ایران‌خودرو نبوده است.

 بر اساس توضیحات ارائه‌شده از سوی شورای رقابت، این نامه صرفاً یک ابلاغ عمومی و پیشگیرانه به خودروسازان بوده تا از این پس در فراخوان‌ها و قراردادهای خود به‌صورت شفاف قید کنند که قراردادهای مشارکت در تولید مشمول مصوبه ۴۷۳ نیستند و از ایجاد برداشت‌های متفاوت میان متقاضیان نیز جلوگیری شود. بنابراین، این اطلاعیه ارتباطی با نتیجه پرونده حقوقی حواله داران ایران خودرو ندارد و روند رسیدگی به آن همچنان ادامه دارد.

بر اساس آخرین استعلام رکنا از شورای رقابت، شکایت ثبت‌شده از سوی حواله‌داران طرح مشارکت در تولید ایران‌خودرو همچنان در حال رسیدگی است و مراجع حقوقی باید درباره جزئیات این پرونده تصمیم‌گیری کنند. ابهام در اطلاع رسانی ایران خودرو؛  پیش فروش یا مشارکت در تولید

در همین حال، تعدادی از مخاطبان رکنا اسناد و تصاویری را در اختیار این رسانه قرار داده‌اند که به گفته آن‌ها، یکی از محورهای اصلی اختلاف را نشان می‌دهد. بر اساس این مدارک، در قرارداد موجود در سامانه ایران‌خودرو عنوان «پیش‌فروش» درج شده، اما در اطلاعیه رسمی ثبت‌نام که همزمان در اردیبهشت‌ماه منتشر شده بود، از عبارت «مشارکت در تولید» استفاده شده است؛ موضوعی که به اعتقاد برخی خریداران، می‌تواند موجب برداشت‌های متفاوت از ماهیت قرارداد شده باشد.

برخی دیگر از متقاضیان نیز مدعی هستند هنگام ثبت‌نام و تماس با نمایندگی‌ها، به آن‌ها اعلام شده بود که افزایش قیمت شامل کل مبلغ خودرو نخواهد شد و تنها بخش پرداخت‌نشده مشمول تعدیل قیمت می‌شود. این دسته از خریداران معتقدند بر همین اساس نسبت به ثبت‌نام اقدام کرده‌اند.

پیگیری‌های رکنا از شورای رقابت نشان می‌دهد این موارد نیز در جریان رسیدگی به پرونده مطرح شده است و بخشی از شکایت خریداران به نحوه اطلاع‌رسانی، شفافیت قراردادها و احتمال ارائه اطلاعات گمراه‌کننده مربوط می‌شود و همین موضوع باید از سوی کارشناسان حقوقی بررسی شود.

در نهایت، این مراجع باید مشخص کنند که آیا خریداران با آگاهی کامل از ماهیت قرارداد مشارکت در تولید اقدام به ثبت‌نام کرده‌اند یا اینکه اطلاع‌رسانی انجام‌شده از سوی خودروساز به گونه‌ای بوده که می‌توانسته موجب ابهام یا برداشت متفاوت متقاضیان شود.

در مجموع، آنچه اکنون قطعی به نظر می‌رسد این است که از این پس هر قراردادی که به‌طور شفاف با عنوان «مشارکت در تولید» منعقد شود، مشمول اجرای مصوبه ۴۷۳ شورای رقابت نخواهد بود؛ اما درباره پرونده شکایت خریداران ایران‌خودرو، تصمیم نهایی هنوز صادر نشده و نتیجه آن پس از پایان روند حقوقی اعلام خواهد شد. پایان خبر / رکنا / کدخبر 1233890

اخبار وبگردی را در اینجا بخوانید:

اخبار تاپ حوادث فیلم اعتراف مرد جوان به سرقت از خانه های شمال تهران با کمک یک زن + شگرد عجیب دزدان رکورد کوتاهترین ازدواج و طلاق بازیگران ایرانی / حامد کمیلی و تینا آخوندتبار عجیب ترین! + عکس فیلم عجیب ترین جشن عروسی سال/ عروس و داماد با دیدن این میهمان هر دو گریه کردند ! عجیب ترین مردان 2 زنه جهان ! / آنها همزمان داماد و عروس شدند ! این مرد زشت ترین هیولای جهان شد / فیلم بیماری ای که باور نمی کنید چهره این مرد را سنگی کرد عکس تولد عجیب ترین دوقلو های جهان / آنها 30 سال منجمد بودند ! حمله گسترده ویلاسازها به طبیعت گیلان؛ از مراتع ماسال تا جنگل‌های هیرکانی / منابع طبیعی منطقه؛ فقط با ۴۲۷ جنگلبان از ۱۶۰ هزار هکتار باید حفاظت کند! + فیلم و عکس تبلیغات تبلیغات





 تاکسی‌های بدون راننده تسلا راهی خیابان می‌شوند
۲ ساعت قبل / سایت تابناک

تاکسی‌های بدون راننده تسلا راهی خیابان می‌شوند

تسلا آزمایش نسخه‌های تولیدی Cybercab را در خیابان‌های عمومی آغاز کرده است.

 مسکو: سیاست إعمال فشار، به آمریکا اجازه تحقق اهدافش در قبال ایران را نخواهد داد
۷ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

مسکو: سیاست إعمال فشار، به آمریکا اجازه تحقق اهدافش در قبال ایران را نخواهد داد

میخائیل اولیانوف، نماینده دائم روسیه نزد سازمان‌های بین‌المللی در وین اعلام کرد سیاست إعمال فشار آمریکا به این کشور اجازه نخواهد داد اهداف خود در قبال ایران را محقق کند.

 ۹۰ درصد ظرفیت ورزشگاه نقش‌جهان برای استقلال
۷ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

۹۰ درصد ظرفیت ورزشگاه نقش‌جهان برای استقلال

براساس اعلام سخنگوی سازمان لیگ فوتبال، استقلال در دیدار برابر پرسپولیس که در ورزشگاه نقش جهان اصفهان برگزار می‌شود، ۹۰ درصد ظرفیت استادیوم را در اختیار خواهد داشت.

 پیش‌فروش خودرو با ۳۶۰ میلیون تومان؛ فرصت جدید سایپا برای خریداران
۷ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

پیش‌فروش خودرو با ۳۶۰ میلیون تومان؛ فرصت جدید سایپا برای خریداران

در این گزارش شرایط ثبت نام پیش فروش سایپا در مرداد ۱۴۰۵ را بخوانید.

 ۳ هزار میلیارد تومان برای انتقال آب ارس؛ پروژه بزرگ وارد فاز تازه شد
۷ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

۳ هزار میلیارد تومان برای انتقال آب ارس؛ پروژه بزرگ وارد فاز تازه شد

معاون رئیس‌جمهور گفت: پروژه انتقال آب ارس با دستور رئیس‌جمهور دوباره فعال شد‌.

 زمان واریز معوقات بازنشستگان تامین اجتماعی در سال 1405 مشخص شد
۶ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

زمان واریز معوقات بازنشستگان تامین اجتماعی در سال 1405 مشخص شد

اقتصادنیوز: نمایندگان مجلس از پرداخت معوقات بازنشستگان تامین اجتماعی به همراه مطالبات همسان سازی از دهم شهریور خبر دادند.