قیمت طلا امروز




 سایت رکنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۶

گندمکاران با وجود تحویل محصول، هنوز مطالبات خود را دریافت نکردند/ وعده دولت برای پرداخت بخشی از مطالبات تا هفته آینده

رکنا اقتصادی: یک نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه برخی گندم‌کاران با وجود تحویل محصول خود همچنان مطالباتشان را دریافت نکرده‌اند، گفت: کشاورز برای تأمین هزینه‌های تولید و تسهیلات خود بدهکار است و تأخیر در پرداخت پول گندم، فشار مضاعفی به او وارد می‌کند.
 گندمکاران با وجود تحویل محصول، هنوز مطالبات خود را دریافت نکردند/ وعده دولت برای پرداخت بخشی از مطالبات تا هفته آینده

به گزارش رکنا به نقل از ایلنا، مجتبی یوسفی درباره پرداخت طلب گندم‌کاران از سوی دولت، گفت: امروز کشاورزان و گندم‌کاران نسبت به عدم پرداخت مطالبات گندم خریداری‌شده و خرید تضمینی  از سوی دولت گلایه و دغدغه دارند.

این نماینده مجلس شورای اسلامی یادآور شد: در زمان بررسی بودجه  پیشنهاد دولت برای خرید تضمینی گندم ۲۹۷ هزار میلیارد تومان بود اما در کمیسیون تلفیق به دلیل نگرانی‌ها از عدم تامین منابع خرید تضمینی  گندم و اشکالاتی که در سنوات گذشته به وجود آمد، این رقم به ۵۰۴ هزار میلیارد تومان افزایش داده شد که بعد نمایندگان به آن رأی دادند و طبق مصوبه مجلس  قیمت خرید تضمینی گندم بیش از ۴۹ هزار تومان رسید.

وی ادامه داد: با پیگیری‌هایی که انجام دادیم بخشی از این مطالبات پرداخت شد، اما اجازه بدهید در این زمینه گلایه ما وجود داشته باشد، زیرا با وجود شرایط خاص کشور  و محدودیت‌هایی که وجود دارد، باز هم مشکلات در این زمینه سر جای خودش باقی است در صورتی که  امروز حمایت از کشاورز یعنی تأمین امنیت غذایی و امنیت پایداری که به آن نیاز داریم.

یوسفی تاکید کرد: اگر از کشاورزمان، گندم‌کارمان یا آن کسی که دانه‌های روغنی و برخی از محصولات مورد نیاز مردم را تولید می‌کند، حمایت نکنیم، آن‌ها در تولیدشان دچار مشکل می‌شوند و ما مجبوریم در آن شرایط سخت و خاص  این کالاها را با سختی وارد کنیم؛ تازه این هم در صورتی است که ارز واردات را داشته باشیم و بتوانیم وارد کنیم.

این نماینده مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: بنابراین امروز یکی از دغدغه‌های به‌حق کشاورزان مطالبات‌شان است  که ما این را سال گذشته تذکر دادیم و بخشی از آن پرداخت شد، اما امسال مشکلات در جای خود باقی است. از همین رو جلساتی را با سازمان برنامه و بودجه، در همین هفته‌های گذشته داشتیم و تلاش کردیم که درخواست گندم‌کاران، کشاورزان و اجرای قانون مجلس را مطالبه کنیم که آن‌ها قول دادند تا هفته آینده بخشی از مطالبات را پرداخت کنند.

وی خاطرنشان کرد: امروز گلایه کشاورز این است که می‌گوید من گندم را دو ماه پیش، سه ماه پیش و چهار ماه پیش تحویل دادم و اکنون به بازار بدهکارم، به کسی که آمده ادوات …





 فیلم/ آیین بزرگداشت چهلمین روز تدفین رهبر شهید انقلاب در حرم امام رضا(ع)

فیلم/ آیین بزرگداشت چهلمین روز تدفین رهبر شهید انقلاب در حرم امام رضا(ع)

آیین چهلمین روز تدفین رهبر شهید انقلاب پنجشنبه شب با حضور فرزندان ایشان و اقشار مختلف مردم در صحن پیامبر اعظم(ص) حرم مطهر رضوی برگزار شد.

 خاموشی‌های ویرانگر؛ لوازم خانگی می‌سوزد، مسیر جبران خسارت مبهم است!

خاموشی‌های ویرانگر؛ لوازم خانگی می‌سوزد، مسیر جبران خسارت مبهم است!

تداوم خاموشی‌ها و نوسان برق، علاوه بر اختلال در زندگی روزمره، خطر آسیب به لوازم خانگی و تحمیل هزینه‌های سنگین به خانوارها را افزایش داده است؛ در حالی که با وجود

 امباپه با خوب بودنش مورینیو را می‌خنداند

امباپه با خوب بودنش مورینیو را می‌خنداند

کیلیان امباپه در جلسات تمرینی این روزها ژوزه مورینیو را شیفته خود کرده است.

 عارف: شوراهای عالی نباید در امور اجرایی دانشگاه‌ها دخالت کنند

عارف: شوراهای عالی نباید در امور اجرایی دانشگاه‌ها دخالت کنند

معاون اول رئیس‌جمهور با تأکید بر ضرورت اصلاح فرایند جذب اعضای هیأت علمی و حفظ منزلت اجتماعی استادان دانشگاه، گفت: شوراهای عالی باید به وظایف سیاست‌گذاری، هدایت و نظارت خود بپردازند و در امور اجرایی دانشگاه‌ها، حتی انتخاب رئیس یک دانشگاه، دخالت نکنند. وی همچنین حمایت از دانشمندان جوان و رفع موانع و دغدغه‌های آنان را برای تداوم پیشرفت علمی و فناوری کشور ضروری دانست.

 عکس ها / نگاهی به خانه  پُر از عتیقه جات ساره بیات /  از آینه کنده کاری شده با کاسه بشقاب گران قیمت و قدیمی

عکس ها / نگاهی به خانه پُر از عتیقه جات ساره بیات / از آینه کنده کاری شده با کاسه بشقاب گران قیمت و قدیمی

عکس هایی از خانه ساره بیات بازیگر کشورمان را مشاهده می کنید.

 توهم وزیر خزانه‌داری ترامپ درباره کنترل تنگه هرمز - تسنیم

توهم وزیر خزانه‌داری ترامپ درباره کنترل تنگه هرمز - تسنیم

وزیر خزانه‌داری آمریکا امروز پنجشنبه به تکرار توهمات دونالد ترامپ علیه ایران پرداخت.