قیمت طلا امروز




 سایت رکنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۹

نتانیاهو و ونس درباره اختلافات بر سر جنگ ایران دیدار کردند

رکنا: رسانه آمریکایی آکسیوس گزارش داد معاون رئیس‌جمهور آمریکا و نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در دیداری خصوصی در واشنگتن، درباره اختلافات فزاینده بر سر نحوه مدیریت جنگ علیه ایران و رویکرد دیپلماتیک دولت ترامپ گفت‌وگو کردند.
 نتانیاهو و ونس درباره اختلافات بر سر جنگ ایران دیدار کردند

به گزارش رکنا، وبگاه آمریکایی آکسیوس گزارش داد «جی‌دی ونس» معاون رئیس‌جمهور آمریکا و «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، روز سه‌شنبه در اقامتگاه بلر هاوس واشنگتن دیداری خصوصی برگزار کردند که محور اصلی آن اختلافات دو طرف درباره نحوه مدیریت جنگ علیه ایران و دیپلماسی دولت دونالد ترامپ بود.

مقام‌های دو طرف فضای این نشست را «صریح و بی‌پرده» توصیف کرده‌اند. یک مقام ارشد صهیونیست درباره این دیدار گفت: «این یک گفت‌وگوی صریح و صادقانه بود.» یک مقام آمریکایی نیز این ارزیابی را تأیید کرد و گفت: «این گفت‌وگو مستقیم بود.»

بر اساس گزارش آکسیوس، نتانیاهو در این نشست نگرانی خود را نسبت به انتقادهای اخیر ونس از رژیم صهیونیستی، کابینه این رژیم و جایگاه آن در میان جمهوری‌خواهان آمریکا مطرح کرده است.

این رسانه آمریکایی نوشته است که با وجود حمایت علنی دولت ترامپ از رژیم صهیونیستی، ونس از زمان آغاز جنگ متجاوزانه آمریکایی ـ صهیونیستی علیه ایران، به یکی از تردیدآمیزترین چهره‌های حلقه نزدیک به ترامپ در قبال این جنگ و ادعاهای نتانیاهو تبدیل شده است. با ادامه ناکامی‌های محور آمریکایی ـ صهیونیستی در این جنگ، ونس نیز انتقادهای خود از نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، به‌ویژه درباره مدیریت جنگ و مواضع او در قبال تلاش‌های دیپلماتیک واشنگتن با ایران را افزایش داده است.

به نوشته آکسیوس، ونس در ادامه نقش پررنگ‌تری در شکل‌دهی به سیاست آمریکا، به‌ویژه در جریان مذاکرات با تهران، ایفا کرده و به یکی از اصلی‌ترین حامیان تفاهم‌نامه آمریکا و ایران تبدیل شده است؛ توافقی که بنا بر این گزارش، نتانیاهو در محافل خصوصی با آن مخالف بوده، اما از انتقاد علنی نسبت به آن خودداری کرده است.

در مقابل، نتانیاهو از انتقادهای علنی ونس، به‌ویژه پس از آنکه معاون رئیس‌جمهور آمریکا او را به تلاش برای ایجاد مخالفت با تفاهم‌نامه ایران متهم کرد و وفاداری‌اش به ترامپ را زیر سؤال برد، ابراز نارضایتی کرده است. همچنین بر اساس این گزارش، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در محافل خصوصی از افزایش نفوذ ونس بر سیاست جنگی آمریکا ناخشنود بوده است.

از سوی دیگر، ونس نیز معتقد است رسانه‌های حامی نتانیاهو در …



 سال‌های سوخته برنمی‌گردند؛ سال‌های آینده را دوباره نسوزانید
۱۴ دقیقه قبل / سایت برترینها

سال‌های سوخته برنمی‌گردند؛ سال‌های آینده را دوباره نسوزانید

جامعه یک روز درباره خسارت جنگ سؤال خواهد کرد؛ اما شاید سؤال مهم‌تر این باشد که در سال‌های پس از آن، با فرصت‌هایی که می‌توانستیم داشته باشیم و نداشتیم چه کردیم. این همان صورت‌حسابی است که نه آمریکا می‌تواند برای همیشه پاسخ‌گوی آن باشد و نه هیچ دولت و جریان سیاسی دیگری می‌تواند از زیر بار آن فرار کند. سال‌های سوخته برنمی‌گردند؛ اما می‌توان کاری کرد که سال‌های آینده دوباره نسوزند.

 خط و نشان کیهان برای قطر؛ گذشته خود با ایران را فراموش نکرده و به پایگاه‌های آمریکا و اسرائیل دل نبندید
۵۶ دقیقه قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

خط و نشان کیهان برای قطر؛ گذشته خود با ایران را فراموش نکرده و به پایگاه‌های آمریکا و اسرائیل دل نبندید

روزنامه کیهان به موضوع درخواست ایران برای ورود تیم حقیقت‌یاب به قطر و بررسی وضعیت خلبانان ایرانی پرداخته و همزمان با اشاره به روابط تهران و دوحه در سال‌های گذشته، درباره ادامه کارشکنی‌ها در این زمینه به حاکمان قطر هشدار داده است.



پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی
روزنامه آرمان امروز

پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی

«آرمان امروز» «آرمان امروز» همزمان با روز پزشک گزارش می‌دهد؛ آرمان امروز- سپهرریاحی:‌ در ایران، زادروز ابوعلی سینا، یکم شهریورماه، به عنوان «روز پزشک» نام‌گذاری شده است؛ روزی برای تقدیر از کسانی که بخش مهمی از زندگی خود را صرف آموختن حرفه‌ای کرده‌اند که مستقیماً با جان و سلامت انسان‌ها سر و کار دارد. اما [ ]
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| جدیدترین استایل بهاره رهنما بعد از کاهش وزن قابل توجه

سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| تصاویری از بهرام رادان و آزاده صمدی در پشت صحنه تمرین کنسرت‌نمایش «سیاوش»

سایت تابناک

دستور برخورد قاطع با مروجین فساد و برهنگی در مشهد

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد
سایت تابناک

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد

انصارالله سرزمین‌هایی را در مجاورت مرز جنوبی عربستان در کنترل دارد و همچنین حملات موشکی فرامرزی علیه این پادشاهی انجام داده است.
سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار
روزنامه آرمان امروز

سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: در روزهای اخیر این خبر به صورت گسترده پخش شده است که آمریکا قصد دارد شرکای تجاری ایران را هدف قرار دهد؛ موضوعی که نگرانی‌هایی را در چین ایجاد کرده است. تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز به‌شدت کاهش یافته و قیمت نفت همچنان در حال افزایش است. ایرانی‌ها با اعتمادبه‌نفس سخن از [ ]