قیمت طلا امروز




 سایت رکنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۶

بخشش قاتل به حرمت اربعین

پسری جوان که ۶ سال قبل داماد سابقشان را به قتل رسانده و در یک قدمی قصاص قرار داشت، صبح دیروز با بخشش مادر مقتول ‌از مرگ نجات یافت.
 بخشش قاتل به حرمت اربعین

به گزارش رکنا، شروع این پرونده به نوزدهم فروردین سال ۹۹ برمی گردد. آن روز گزارش قتل مردی جوان در یکی از محله های پایتخت به تیم جنایی اعلام شد. بررسی ها حکایت از این داشت که مقتول مقابل خانه اش با برادرزن خود درگیر شده و از سوی وی هدف ضربات چاقو قرار گرفته است. در ادامه ردیابی های، عامل جنایت نیز دستگیر شد و در بازجویی ها به قتل اعتراف کرد. او گفت: خواهرم با همسرش اختلاف داشت و این اختلاف در نهایت به جدایی آنها انجامید. خواهرم از این ماجرا ناراحت بود. من هم شب حادثه به سراغ داماد سابقمان رفتم تا با او صحبت کنم. به او گفتم با این کار باعث ناراحتی و آسیب روحی خواهرم شده است. بین ما درگیری شکل گرفت و من که به شدت عصبانی بودم، با چاقویی که همراهم بود، او را زدم.

پس از تکمیل تحقیقات و بازسازی صحنه جرم، کیفرخواست صادر و پرونده به دادگاه کیفری استان تهران ارسال شد. اولیای دم، در جلسه محاکمه، خواستار قصاص شدند و دادگاه نیز حکم به قصاص صادر کرد. این رأی در دیوان عالی کشور تأیید شد و پرونده برای اجرای حکم به شعبه اول اجرای احکام دادسرای جنایی تهران رفت.

در این شرایط، ‌جلسات صلح و سازش تشکیل شد تا اینکه دیروز در آخرین جلسه، مادر مقتول که تنها ولی‌دم بود، در اقدامی غیرمنتظره از قصاص گذشت. او گفت: در این مدت خانواده قاتل بارها برای بخشش آمدند. فهمیدم او در زندان کارهای خیر انجام می‌دهد. با خودم گفتم با اجرای حکم، پسرم زنده نمی‌شود و فقط خانواده‌ای دیگر داغدار می‌شوند. به همین دلیل تصمیم گرفتم به خاطر رضای خدا و به حرمت امام حسین(ع) و اربعین، قاتل پسرم را ببخشم.با اعلام این بخشش، خانواده قاتل اشک شوق ریختند. قرار است او به‌زودی از جنبه عمومی جرم در دادگاه کیفری استان تهران محاکمه شود.

  پایان خبر / رکنا / کدخبر 1234269

اخبار وبگردی را در اینجا بخوانید: فیلم/ واکنش پژمان بازغی به زندگی لاکچری/ میگن شهرک بزرگ دارم، اما هنوز اجاره نشینم مشاهده خبر

اخبار تاپ حوادث قتل با یک ضربه شمشیر در حوالی پارک بعثت تهران/ قاتل کیست؟ عاقبت مرگبار خرید یک بنز لوکس در تهران/ شلیک مرد کینه‌جو در لندکروز پرونده قاتل سریالی مردان روی میز قضات دادگاه کیفری استان تهران/ من در صحنه قتل یک زن هم بودم واکنش قوه قضاییه به خبر کشته شدن یک زن در میدان علیخانی اصفهان‌ فیلم / شمشیر کشی یک زن در نسیم شهر / 5 نفر بازداشت شدند + گفتگو ادعای خیانت پس از قصاص قاتل / راز 9 ساله پرونده قتل مرد تهرانی با آزمایش DNA فاش شد طرز تهیه شربت خاکشیر دو رنگ خوش‌ رنگ و خنک برای روزهای گرم + ایده های خلاقانه و متنوع تبلیغات تبلیغات



۲ ساعت قبل / سایت جوان آنلاین

۲ قاتل به زندگی بازگشتند

جوان آنلاین: دو پرونده قتل که هر کدام سال‌ها در انتظار اجرای حکم قصاص بودند، سرانجام با بخشش اولیای دم به پایان رسید؛ در پرونده نخست، قاتلی که سه بار پای چوبه دار رفته بود، پس از ۱۰ سال با گذشت مادر مقتول از مرگ نجات یافت و در پرونده دوم، آشپز جوانی که در جریان درگیری بر سر تأخیر سفارش غذا مرتکب قتل شده بود، با تلاش واحد صلح و سازش و رضایت خانواده مقتول از قصاص رهایی یافت. 

۱۰ سال پیش، مأموران پلیس یکی از شهر‌های استان فارس با تماس تلفنی از درگیری خونین در پارکی شلوغ باخبر شدند و وقتی به محل رسیدند، با جسد پسر جوانی به نام آرش مواجه شدند که با ضربه چاقو خونین نقش بر زمین شده بود. 

تحقیقات میدانی و اظهارات شاهدان نشان داد که آرش و دوستانش ساعتی پیش برای تفریح به پارک آمده بودند که با گروهی از پسران جوان که در گوشه‌ای بساط جوجه‌کباب برپا کرده بودند، درگیر می‌شوند. آرش و دوستانش از آنها خواسته بودند آرام‌تر صحبت کنند تا آرامش دیگران برهم نخورد، اما این خواسته ساده به مشاجره و سپس درگیری خونین انجامید. در حین درگیری، یکی از طرفین با چاقو به سمت آرش حمله کرد و ضربه مهلکی به او زد. پسر جوان بر زمین افتاد و مهاجمان متواری شدند. دوستان آرش با اورژانس تماس گرفتند، اما پیش از رسیدن تیم پزشکی، آرش بر اثر شدت خونریزی جان باخت. 

مأموران به سرعت متهمان را شناسایی و قاتل او را به نام سعید دستگیر کردند. متهم در بازجویی‌ها با ابراز پشیمانی به قتل اعتراف کرد و گفت: «آرش را نمی‌شناختم و اولین بار بود که او را می‌دیدم. وقتی او و دوستانش اعتراض کردند، عصبانی شدم و لحظه حادثه کنترل خود را از دست دادم. حالا به شدت پشیمانم.» 

اولیای دم درخواست قصاص کردند و متهم پس از تکمیل تحقیقات در دادگاه کیفری یک استان محاکمه و به قصاص محکوم شد. رأی دادگاه پس از تأیید در دیوان عالی کشور، به شعبه اجرای احکام ارسال شد. 

۳ بار چوبه دار و بخت یار قاتل 

قاتل در یک قدمی چوبه دار بود که واحد صلح و سازش تلاش کرد رضایت اولیای دم را جلب کند، اما پدر و مادر آرش در تمام جلسات بر قصاص اصرار داشتند. یک سال قبل، سعید برای اولین بار پای چوبه دار رفت و وقتی طناب دار به گردنش آویخته شد، ناگهان از هوش رفت و روی زمین افتاد. اولیای دم با دیدن این صحنه و پادرمیانی تیم صلح و سازش، به او مهلت دادند. وی به بیمارستان منتقل شد و پس از بهبودی به سلولش بازگشت. مدتی بعد، سعید برای دومین بار پای چوبه دار رفت. آن روز نیز بخت یار او بود و اولیای دم در محل اجرای حکم حاضر نشدند. اجرای حکم به موعد دیگری موکول شد. چندی پیش، متهم برای سومین بار پای چوبه دار رفت. این‌بار اولیای دم برای اجرای حکم حضور یافتند، اما گریه و التماس‌های او و خانواده‌اش دل پدر و مادر آرش را به رحم آورد و آنها بار دیگر به قاتل مهلت دادند. 

چرخش سرنوشت؛ وقتی مادر مقتول به دنبال بخشش برادرش رفت 

قرار بود سعید به زودی برای چهارمین بار پای چوبه دار برود، اما حادثه‌ای تلخ، سرنوشت او را دگرگون کرد. مادر آرش که همواره اصرار بر قصاص داشت، با اتفاق جدیدی در خانواده‌اش مواجه شد. برادر این زن که برای تماشای مسابقه فوتبال جام جهانی به خانه دوستش رفته بود، حین تماشای مسابقه با یکی از میهمانان درگیر و او را به قتل رساند. آغاز این درگیری، شوخی و کل‌کل درباره بازی بود که به قتل انجامید. مادر آرش که تا دیروز برای قصاص قاتل فرزندش مصر بود، اکنون برای نجات جان برادرش به دنبال جلب رضایت اولیای دم است. او تصمیم گرفت قاتل فرزندش را ببخشد تا این بخشش، دل خانواده مقتول برادرش را به رحم آورد. 

چندی پیش، اولیای دم آرش، سعید را بخشیدند و او که نفس‌هایش به شماره افتاده بود، با این اقدام خداپسندانه به زندگی دوباره بازگشت و پس از ۱۰ سال از زندان آزاد شد. متهم وقتی در جریان حادثه برای دایی مقتول قرار گرفت به همراه خانواده دایی مقتول به دیدار خانواده اولیای دم رفت تا برای دایی آرش نیز رضایت بگیرند. او از سختی‌های زندان و کابوس‌های همیشگی‌اش گفت و التماس‌های خواهر قاتل سرانجام نتیجه داد؛ دایی آرش نیز در یک قدمی بخشش قرار گرفت. 

روایت دوم: آشپز خشمگین و قصاصی که با بخشش منتفی شد 

دومین قاتل هم که به تازگی در تهران بخشیده شد آشپز جوان یکی از رستوران‌های شمال تهران بود که چهار سال قبل یکی از کارگران رستوران را به قتل رسانده بود. او پس از تأیید حکمش در شعبه ۶ دیوان عالی کشور در یک قدمی چوبه دار قرار داشت که با تلاش‌های قاضی حسین دورودی، قاضی شعبه دوم اجرای احکام دادسرای امور جنایی تهران به زندگی دوباره بازگشت. 

درگیری بر سر تأخیر سفارش‌ها؛ یک کشته و ۳ زخمی 

چهار سال پیش، اواخر مهر ۱۴۰۱، بازپرس ویژه قتل و کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی از درگیری خونین در یکی از رستوران‌های شمال تهران باخبر و راهی محل شدند. مأموران هنگام ورود دریافتند که در این حادثه چهار نفر زخمی شده‌اند که ضارب نیز جزو مصدومان بوده و همگی برای درمان به بیمارستان منتقل شده‌اند. مأموران به بیمارستان رفتند و تیم پزشکی اعلام کرد که یکی از مصدومان بر اثر شدت خونریزی جان باخته است. دو مصدوم دیگر و قاتل با تلاش کادر درمان از مرگ نجات یافتند و حال آنها رو به بهبودی است. 

قاتل پس از بهبودی نسبی در تحقیقات پلیسی به قتل اعتراف کرد و گفت: «آشپز رستوران بودم و مقتول در سالن کار می‌کرد. او همیشه سفارش مشتری‌ها را دیر به من می‌رساند. بار‌ها به او تذکر دادم که سفارش را به محض دریافت به آشپزخانه بیاورد، اما توجه نمی‌کرد. شب حادثه دوباره بر سر همین موضوع مشاجره کردیم. عصبانی شدم و چاقویی از آشپزخانه برداشتم و به سمتش حمله کردم. حین درگیری، دو نفر از کارگران برای میانجیگری آمدند که آنها هم زخمی شدند.» 

متهم پس از اعتراف و بازسازی صحنه قتل در شعبه چهارم دادگاه کیفری یک استان تهران محاکمه و با درخواست اولیای دم به قصاص محکوم شد. حکم قصاص پس از تأیید در شعبه ششم دیوان عالی کشور، برای سیر مراحل اجرا روی میز قاضی حسین دورودی قرار گرفت. 

قاضی شعبه با برگزاری جلسات صلح و سازش، سرانجام موفق شد اولیای دم را راضی کند و آنها با دریافت وجه‌المصالحه، قاتل را بخشیدند. آشپز جوان که با اقدام خداپسندانه اولیای دم به زندگی دوباره بازگشته، به زودی از جنبه عمومی جرم محاکمه خواهد شد.


۲ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

تقدیر معاون اول رییس‌جمهور از استاندار خوزستان به‌ پاس برگزاری باشکوه اربعین حسینی

به گزارش خبرنگار برنا از اهواز، محمدرضا عارف در مراسم تقدیر از دست‌اندرکاران اربعین حسینی که چهارشنبه بیست و هشتم مرداد ماه در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد، با اهدای لوح سپاس از سید محمدرضا موالی زاده(استاندار خوزستان و رییس ستاد اربعین استان)، به‌دلیل مدیریت مؤثر در برگزاری مراسم راهپیمایی اربعین حسینی سال جاری قدردانی به عمل آورد.

معاون اول رییس‌جمهور در لوح سپاس اهدایی خطاب به استاندار خوزستان، این رویداد عظیم را "بزرگ‌ترین همایش وحدت‌آفرین امت اسلامی" برشمرده و نوشته است: مدیریت مدبرانه استاندار در ساماندهی زیرساخت‌ها، هماهنگی دستگاه‌های اجرایی و ارایه راهکارهای اثرگذار در مواجهه با چالش‌های ترافیکی و خدمت‌رسانی، نقش ماندگاری در اعتلای سطح کمی و کیفی این آیین انسان‌ساز ایفاء کرده است.

عارف ضمن گرامیداشت یاد رهبر شهید انقلاب اسلامی، حضرت آیت‌الله العظمی سیدعلی خامنه‌ای(ره)، بیان کرده که روح بلند آن شهید والامقام امروز شاهد خدمت صادقانه خادمان زایران حسینی در خوزستان است.

معاون اول رییس‌جمهور در پایان با آرزوی توفیق روزافزون برای استاندار خوزستان، اضافه کرد: امیدواریم با بهره‌گیری از رهنمودهای مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) و توجه های حضرت ولی عصر(عج)، شاهد تداوم این خدمات ارزشمند باشیم.

لازم به توضیح است که ستاد اربعین استان خوزستان امسال با اجرای طرح‌های ابتکاری در حوزه حمل‌ونقل، اسکان اضطراری و خدمات بهداشتی، میزبان بیش از دو میلیون زایر پیاده از نقاط مختلف کشور بود.

انتهای پیام/


۲ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

معاون استاندار خوزستان: دبیرخانه دایمی اربعین در استانداری تشکیل خواهد شد / برنامه‌ریزی مستمر و توسعه زیرساخت‌های جاده‌ای در دستور کار است

به گزارش خبرنگار برنا از اهواز، ولی‌الله حیاتی در مراسم تجلیل از خادمان و دست‌اندرکاران ستاد اربعین حسینی خوزستان که چهارشنبه بیست و هشتم مرداد ماه در سالن مدیریت بحران استانداری برگزار شد، اظهار کرد: با مدیریت استاندار محترم به عنوان رییس ستاد ویژه اربعین حسینی، جلسه های این ستاد با کیفیت مطلوب‌تری نسبت به گذشته برگزار خواهد شد.

او گفت: کاستی‌ها و نواقص احساس‌شده در اربعین امسال، به دقت احصاء و در دستور کار ستاد اربعین سال آینده قرار خواهد گرفت.

معاون امنیتی انتظامی استاندار خوزستان ضمن اشاره به تشکیل دبیرخانه دایمی اربعین افزود: با تشکیل دبیرخانه دایمی اربعین در استانداری خوزستان، فعالیت‌های مرتبط با اربعین متوقف نخواهد شد و جلسه ها به صورت مستمر در طول سال برگزار می‌شود تا بتوانیم اربعینی با شکوه را برای سال آینده در استان به انجام برسانیم.

دبیر ستاد اربعین حسینی استان خوزستان در ادامه با تاکید بر توسعه زیرساخت‌های جاده‌ای، بیان کرد: چهار بانده شدن محورهای خرمشهر - اهواز(جاده امام رضا(ع)) و محور عبدالخان - چذابه، از اولویت‌های جدی اربعین پیش‌روی ما هستند.

حیاتی ادامه داد: دستگاه‌های اجرایی استان بر اساس تکالیف محوله، مکلف شده‌اند که بخش‌هایی از این جاده‌ها را برای تحمل بار ترافیکی زایران طی اربعین سال‌های آینده آماده‌سازی کنند.

معاون امنیتی انتظامی استانداری خوزستان در پایان ضمن قدردانی از تلاش‌های انجام شده طی اربعین امسال، اضافه کرد: امیدواریم با برنامه‌ریزی مستمر و همکاری همه دستگاه‌ها، شاهد برگزاری هرچه باشکوه‌تر مراسم اربعین حسینی در سال آینده باشیم.

انتهای پیام/




 صلح 20 ماده‌ای ترامپ در دست «علی شعث»
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

صلح 20 ماده‌ای ترامپ در دست «علی شعث»

دنیای‌اقتصاد: دولت ترامپ در طرح صلح جدید خود برای منطقه، آینده غزه را به دست چهره‌ای کمتر شناخته‌شده به نام «علی شعث» سپرده است. او که بر اساس این طرح 20ماده‌ای به‌عنوان مدیر جدید غزه تعیین شده، برنامه جسورانه‌ای دارد. شعث می‌خواهد آوارهای به‌جامانده از جنگ را به دریای مدیترانه بریزد تا برای ساکنان این باریکه که حتی پیش از جنگ هم با بحران تراکم جمعیت روبه‌رو بودند، فضای جدیدی ایجاد کند. او وعده داده که با این کار علاوه بر پاک‌سازی آوارها ظرف سه سال، زمین‌های جدیدی به غزه اضافه خواهد کرد.

 تعیین‌تکلیف مرخصی پلاک‌های منطقه آزاد تا پایان شهریور
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

تعیین‌تکلیف مرخصی پلاک‌های منطقه آزاد تا پایان شهریور

دنیای اقتصاد: معاون فنی و مهندسی پلیس راهور فراجا با اعلام اینکه مشکل مرخصی پلاک‌های موقت منطقه آزاد انزلی تا پایان شهریورماه حل خواهد شد، گفت: واردات خودرو به مناطق آزاد باعث افزایش رضایتمندی عمومی، اشتغال‌زایی و ارتقای امنیت عبور و مرور جاده‌ها شده‌ است‌. به گزارش ایرنا، سرهنگ محمدحسن ابراهیم‌پور در همایش توجیهی شرکت‌های واردکننده خودرو با موضوع فرآیند اخذ کاردکس و ترخیص خودروهای پلاک منطقه، بیان کرد: به دنبال شماره‌گذاری خودروهای مناطق آزاد، سرمایه خودرویی نیز جذب شد. معاون فنی و مهندسی پلیس راهور فراجا با اعلام اینکه برای خودروهای عمرانی و کشاورزی در مناطق آزاد، پلاک جدیدی طراحی شده، عنوان کرد: با طراحی این پلاک فعالان این حوزه نیز می‌توانند از ظرفیت موجود بهره‌مند شوند.

 روایتی جدید از قدرتِ ایرانی
۱ ساعت قبل / سایت الف

روایتی جدید از قدرتِ ایرانی

روایتی جدید از قدرتِ ایرانی

 فعال اصولگرا: هرگونه تضعیف دولت و تیم دیپلماسی بدون تردید برخلاف منافع ملی است
۱ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

فعال اصولگرا: هرگونه تضعیف دولت و تیم دیپلماسی بدون تردید برخلاف منافع ملی است

آرمان امروز : فعال رسانه‌ای اصولگرا با اذعان به خطای گفتمانی برخی افراد و جریانات در شرایط فعلی کشور، بر ضرورت بها ندادن به مطالب بی‌اساس و بی‌اهمیت تاکید کرد و گفت: هرگونه تضعیف دولت و تیم دیپلماسی بدون تردید برخلاف منافع ملی است. ناصر ایمانی» روز جمعه در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی ایرنا درباره [ ]

 قالیباف: هر چقدر قدرت نظامی داشته باشیم اما رشد اقتصادی نداشته باشیم،دوام نمی‌آوریم
۱ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

قالیباف: هر چقدر قدرت نظامی داشته باشیم اما رشد اقتصادی نداشته باشیم،دوام نمی‌آوریم

آرمان امروز : از قضا ما به ‌عنوان یک رزمنده، بیش از آن‌هایی که حرف از صلح می‌زنند، قدر صلح را می‌دانیم؛ یعنی کسی قدر صلح را می‌داند که جنگیده باشد. از سوی دیگر معتقدیم دیپلماسی وقتی ارزش دارد و پیش می‌رود که برای جنگ آماده باشیم و اگر آماده جنگ نباشیم در زمان استفاده [ ]

 گزارشی از روند حضور استارتاپ ها الکام‌پیچ/ تمدید زمان ثبت‌نام
۱ ساعت قبل / سایت توسعه برند

گزارشی از روند حضور استارتاپ ها الکام‌پیچ/ تمدید زمان ثبت‌نام

استقبال گسترده استارتاپ‌ها در دوره جدید این رویداد: پس از بررسی اولیه درخواست‌های دریافت‌شده، ۵۶ استارتاپ و تیم نوآور شرایط حضور در بخش ارایه الکام‌پیچ ۱۴۰۵ را به دست آورده‌اند؛ تیم‌هایی که از میان تعداد قابل توجهی از درخواست‌های ثبت‌شده انتخاب شده‌اند و از نظر حوزه فعالیت، تنوع قابل توجهی دارند.