قیمت طلا امروز




 سایت رکنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۵

برخورد با ادارات و بانک‌های پرمصرف؛ ۱۸۰ مرکز اخطار گرفتند، برق برخی قطع شد

رکنا:مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق شیراز از صدور اخطار برای ۱۸۰ بانک و اداره دولتی پرمصرف خبر داد و گفت: برق برخی از دستگاه‌هایی که دستورالعمل‌های مدیریت مصرف را رعایت نکرده بودند، از راه دور قطع شده است.
 برخورد با ادارات و بانک‌های پرمصرف؛ ۱۸۰ مرکز اخطار گرفتند، برق برخی قطع شد

به گزارش رکنا، همزمان با افزایش دمای هوا و اوج مصرف برق، شرکت توزیع نیروی برق شیراز نظارت بر مصرف انرژی در دستگاه‌های اجرایی را تشدید کرده و به ۱۸۰ بانک و اداره دولتی که ضوابط مدیریت مصرف را رعایت نکرده بودند، اخطار داده است.

بر اساس دستورالعمل‌های ابلاغی، مصرف برق ادارات از طریق کنتورهای هوشمند به‌صورت مستمر پایش می‌شود و تمامی مشترکان اداری موظف هستند مصرف برق خود را در ساعات کاری ۳۰ درصد و در ساعات غیرکاری ۷۰ درصد کاهش دهند. همچنین دمای سیستم‌های سرمایشی ساختمان‌های اداری، بانک‌ها، بیمه‌ها، شهرداری‌ها و سایر دستگاه‌های مشمول باید روی ۲۵ درجه سانتی‌گراد تنظیم شود.

احمدرضا خسروی، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق شیراز، با اشاره به اینکه برخی دستگاه‌ها این الزامات را رعایت نکرده‌اند، گفت: مراکز متخلف با محدودیت مصرف و قطع برق از راه دور مواجه شدند.

وی با انتقاد از پایین بودن دمای برخی شعب بانک‌ها افزود: در حالی که سرمای بیش از حد داخل شعب موجب نارضایتی مشتریان شده، کارکنان با پوشش رسمی مشغول فعالیت هستند.

خسروی تأکید کرد ادارات باید یک ساعت پیش از پایان وقت اداری، سامانه‌های سرمایشی خود را خاموش کنند و تنظیم دمای ۲۵ درجه را رعایت کنند.

وی همچنین با بیان اینکه سهم بخش اداری از مصرف برق کشور بالا نیست، خاطرنشان کرد: دستگاه‌های اجرایی به‌عنوان نماد عملکرد دولت باید در اجرای سیاست‌های صرفه‌جویی پیشگام باشند و رعایت دستورالعمل خاموشی تجهیزات سرمایشی پس از ساعت ۱۳ نقش مهمی در پایداری شبکه برق در روزهای اوج مصرف تابستان دارد. پایان خبر / رکنا / کدخبر 1233984 …





 مرگ تدریجی میراث مرند؛ چرا «پیر خاموش» در چشم مسئولان نابود می‌شود؟
۳ دقیقه قبل / سایت فرارو

مرگ تدریجی میراث مرند؛ چرا «پیر خاموش» در چشم مسئولان نابود می‌شود؟

کارشناسان هشدار می‌دهند که وضعیت فعلی، فراتر از یک آسیب ساده، یک بحران فرهنگی است. عدم تعیین حریم دقیق و نبود طرح مرمت اضطراری، این اثر را از یک «ظرفیت گردشگری» به یک «بیماری ساختاری» تبدیل کرده است.

 کاهش چشمگیر بدهی‌های ارزی شهرداری تهران
۳۱ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

کاهش چشمگیر بدهی‌های ارزی شهرداری تهران

معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران گفت: هر آنچه در چند سال اخیر اخذ شده، به‌روز در حال پرداخت است و هیچ مسئله‌ای در زمینه پرداخت وجود ندارد.

 جدل بر سر پایان جنگ
۳۱ دقیقه قبل / سایت روزنامه سازندگی

جدل بر سر پایان جنگ

واکنش‌ها به اظهارات پزشکیان و قالیباف درباره نسبت قدرت نظامی و اقتصاد با تاب‌آوری مردم

 تغییرنام برخی معابر تهران+جزئیات
۱۸ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تغییرنام برخی معابر تهران+جزئیات

در چهارصد و بیست و ششمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران، نام تعدادی از معابر مناطق ۳، ۴، ۵، ۱۸ و ۲۲ پایتخت به نام شهدا نامگذاری شد.

 فاصله قیمت تولید تا سفره مردم کجاست؟ / جهاد کشاورزی تهران: بازار را لحظه‌ای رصد می‌کنیم؛ از مرغ و گوشت تا برنج و روغن
۲۳ دقیقه قبل / سایت صفحه اقتصاد

فاصله قیمت تولید تا سفره مردم کجاست؟ / جهاد کشاورزی تهران: بازار را لحظه‌ای رصد می‌کنیم؛ از مرغ و گوشت تا برنج و روغن

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران در پاسخ به پرسش خبرنگار صفحه اقتصاد درباره اقدامات مشخص این سازمان برای کنترل بازار، کاهش فاصله قیمت تولید تا مصرف‌کننده و مقابله با اختلال در عرضه کالاهای اساسی، از رصد شبانه‌روزی بازار تهران، استفاده از ظرفیت استان‌های معین و بهره‌گیری از ذخایر برای جبران کمبودها خبر داد و گفت: تهران بازار کشور است و اجازه نمی‌دهیم کمبود یک کالا به بحران در بازار تبدیل شود.

 العربیه به نقل از منابع آگاه: فرمانده ارتش پاکستان در جریان سفر فردای خود به تهران، حامل پیام‌هایی از سوی آمریکا برای ایران خواهد بود/ این سفر با هدف شکستن بن‌بست کنونی و ازسرگیری مذاکرات انجام می‌شود
۳۲ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

العربیه به نقل از منابع آگاه: فرمانده ارتش پاکستان در جریان سفر فردای خود به تهران، حامل پیام‌هایی از سوی آمریکا برای ایران خواهد بود/ این سفر با هدف شکستن بن‌بست کنونی و ازسرگیری مذاکرات انجام می‌شود

العربیه به نقل از منابع آگاه گزارش داد: فرمانده ارتش پاکستان در جریان سفر فردای خود به تهران، حامل پیام‌هایی از سوی آمریکا برای ایران خواهد بود.