قیمت طلا امروز




 سایت رکنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۵

بهنوش طباطبایی دوباره عاشق شد؟ + استوری مرموز خانم بازیگر

استوری تازه بهنوش طباطبایی با نقل جمله‌ای عاشقانه از رمان «دایی جان ناپلئون»، بار دیگر توجه کاربران فضای مجازی را به زندگی شخصی این بازیگر جلب کرده است. انتشار این متن باعث شکل گیری گمانه زنی‌هایی درباره یک اتفاق تازه در زندگی عاطفی او شده، هرچند این بازیگر تاکنون هیچ موضوعی را تایید نکرده است.
 بهنوش طباطبایی دوباره عاشق شد؟ + استوری مرموز خانم بازیگر

 

بهنوش طباطبایی، بازیگر سینما و تلویزیون، با انتشار یک استوری ادبی و عاشقانه بار دیگر در مرکز توجه کاربران شبکه‌های اجتماعی قرار گرفت.

این بازیگر در صفحه شخصی خود جمله‌ای از رمان معروف «دایی جان ناپلئون» نوشته ایرج پزشکزاد را منتشر کرد:

«من یک روز گرم تابستان، دقیقا یک سیزده مرداد، حدود ساعت سه و ربع کم بعدازظهر عاشق شدم.»

طباطبایی در ادامه این استوری نیز نوشته بود: «منتظرم سیزدهم مرداد برسه که اینو بنویسم.»

همین جمله کوتاه کافی بود تا برخی کاربران آن را یک پیام رمزآلود درباره زندگی شخصی این بازیگر بدانند و درباره احتمال شکل گیری یک رابطه عاطفی جدید برای او گمانه زنی کنند.

با این حال، بهنوش طباطبایی تاکنون درباره دلیل انتشار این متن توضیحی نداده و مشخص نیست این استوری صرفا به علاقه او به ادبیات و یک نقل قول محبوب مربوط بوده یا معنای شخصی دیگری داشته است.

زندگی خصوصی بهنوش طباطبایی همواره مورد توجه مخاطبان بوده و در سال‌های گذشته نیز شایعات مختلفی درباره روابط شخصی او در فضای مجازی منتشر شده که هیچ کدام از سوی این بازیگر تایید نشده‌اند.

این بار نیز انتشار یک جمله عاشقانه از یک رمان مشهور، باعث شده کاربران شبکه‌های اجتماعی به دنبال یافتن معنای پنهان این استوری باشند؛ اما تا زمانی که خود بهنوش طباطبایی درباره آن صحبت نکند، همه این برداشت‌ها در حد گمانه زنی باقی خواهد ماند. پایان خبر / رکنا / کدخبر 1233596

اخبار وبگردی را در اینجا بخوانید: …



پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 استرالیا غول‌های فناوری را به پرداخت سهم رسانه‌های خبری ملزم کرد
سایت توسعه برند

استرالیا غول‌های فناوری را به پرداخت سهم رسانه‌های خبری ملزم کرد

استرالیا در گامی تازه برای بازتعریف رابطه میان پلتفرم‌های دیجیتال و صنعت خبر، غول‌های فناوری را مکلف کرد یا با رسانه‌های محلی قرارداد تجاری ببندند یا بخشی از درآمد تبلیغاتی خود را به حمایت از روزنامه‌نگاری اختصاص دهند.
 منشا دود غلیظ جنوب تهران مشخص شد
سایت هم میهن

منشا دود غلیظ جنوب تهران مشخص شد

روابط عمومی شرکت پالایش نفت تهران در توضیح علت انتشار دود غلیظ در آسمان جنوب تهران اعلام کرد: این دود ناشی از وقوع سانحه برای 2 دستگاه تانکر در محل بارگیری نفت سفید پالایشگاه تهران و آتش‌سوزی متعاقب آن بوده است.
 ترامپ: کوبنده‌ترین عملیات اقتصادی‌ تاکنون را،علیه ایران اجرا می‌کنم - سلام نو
سایت سلام نو

ترامپ: کوبنده‌ترین عملیات اقتصادی‌ تاکنون را،علیه ایران اجرا می‌کنم - سلام نو

ترامپ: کوبنده‌ترین عملیات اقتصادی‌ای که تاکنون علیه هر کشوری انجام شده را علیه ایران اجرا می‌کنم؛ این یک جنگ اقتصادی و انزوایی در مقیاسی بی‌سابقه خواهد بود.
 پس از ۴۸۳۰ روز: در انتظار بازگشت مورینیو به لالیگا!
سایت ورزش ۳

پس از ۴۸۳۰ روز: در انتظار بازگشت مورینیو به لالیگا!

همه منتظر تماشای رئال مادرید نسخه ژوزه مورینیو در بازگشت این مربی به لالیگا هستند.
 مسیر پروازی بندرعباس به شمال کشور دوباره برقرار شد
سایت ایران آنلاین

مسیر پروازی بندرعباس به شمال کشور دوباره برقرار شد

مدیرکل فرودگاه‌های استان هرمزگان از برقراری مجدد پروازهای مستقیم بندرعباس به رشت و گرگان پس از وقفه ایجاد شده بخاطر جنگ تحمیلی خبر داد.
 جنگی که یک مزاحم همسایه‌های خلیج فارس را به جان هم انداخت
سایت روزنو

جنگی که یک مزاحم همسایه‌های خلیج فارس را به جان هم انداخت

حالا جنگ باعث رویگردانی این دو شریک تجاری و همسایه از یکدیگر شده تا آنجا که ایران اجازه تردد نفتکش‌های اماراتی از تنگه هرمز را سلب کرده و این کشور به‌صراحت ا...
 از لکه‌های نفتی قشم تا طرح نفوذ در مجلس
روزنامه هفت صبح

از لکه‌های نفتی قشم تا طرح نفوذ در مجلس

اخبار و گزارش های برتر روزنامه هفت صبح در هفته ای که گذشت. از ماجرای لکه های نفتی در سواحل جزیره قشم تا بررسی ابعاد طرح نفوذ در مجلس و مرور
 واکاوی آخرین تحولات جنگ در لبنان بمباران بند اول تفاهم‌نامه همچنان ادامه دارد! بن‌بست چندلایه صهیونیست‌ها در نبرد با حزب‌الله | جهان نیوز
سایت جهان نیوز

واکاوی آخرین تحولات جنگ در لبنان بمباران بند اول تفاهم‌نامه همچنان ادامه دارد! بن‌بست چندلایه صهیونیست‌ها در نبرد با حزب‌الله …

نظامیان صهیونیست در جنوب لبنان، نه توان حفظ مواضع خود را دارند و نه می توانند اشغالگری خودشان را توسعه بخشند. همین موضوع با هشدار تحلیلگران و اندیشکده‌های اسرائیلی (نظیر اندیشکده امنیت ملی اسرائیل) مواجه شده و آن‌ها از ورود به یک جنگ فرسایشی خطرناک سخن می گویند که گرفتار شدن در آن نتیجه‌ای شبیه به عقب‌نشینی خفت‌بار اسرائیل از جنوب لبنان در اوایل دهه ۲۰۰۰ میلادی را در پی خواهد داشت.