قیمت طلا امروز




 سایت رکنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۷

اروپایی‌ها از مشارکت در طرح آمریکا برای تنگه هرمز می ترسند

رکناسیاسی:نشریه پولیتیکو از مخالفت کشورهای اروپایی با پیوستن به طرح آمریکا در قبال تنگه هرمز خبر داد.
 اروپایی‌ها از مشارکت در طرح آمریکا برای تنگه هرمز می ترسند

به گزارش خبرگزاری مهر، نشریه پولیتیکو گزارش داد که هم پیمانان اروپایی آمریکا از حمایت از طرح این کشور برای گشت مشترک در تنگه هرمز سر باز زده و اعلام کرده اند که باید آتش بس دائمی با ایران محقق شود تا وارد چنین طرح هایی شوند.

بر اساس این گزارش پیت هگست وزیر جنگ آمریکا گفته است که برای راضی کردن انگلیس و فرانسه تلاش می کند اما با شک و تردیدهایی از سوی هم پیمانان اروپایی رو به رو است.

در این گزارش آمده است: مسئولان آمریکا و انگلیس به دنبال برگزاری یک نشست در لندن در زمینه تنگه هرمز هستند اما پیش بینی نمی شود این نشست دستاورد قابل توجهی به دنبال داشته باشد. هم پیمانان آمریکا همچنان نسبت به بی توجهی این کشور در قبال هشدارهای سابق اروپا مربوط به تجاوز نظامی علیه ایران احساس نارضایتی می کنند. آنها از مشارکت در این مأموریت خطرناک می ترسند چرا که کاخ سفید به آنها به چشم شریک نگاه نمی کند.

پیشتر نیز طرح ترامپ با تبلیغات رسانه ای فراوان برای اسکورت کشتی ها در تنگه هرمز با شکست رو به رو شد. پایان خبر / رکنا / کدخبر 1234477

اخبار وبگردی را در اینجا بخوانید: واکنش الحشد الشعبی به حملات آمریکا و عربستان به عراق …




 واکنش عراقچی به تهدیدات اقتصادی آمریکا

واکنش عراقچی به تهدیدات اقتصادی آمریکا

وزیر امور خارجه به تهدیدات اقتصادی جد‌ید آمریکا علیه ایران واکنش نشان داد.

 ترامپ: تا اواخر امسال با کیم جونگ اون دیدار می‌کنم

ترامپ: تا اواخر امسال با کیم جونگ اون دیدار می‌کنم

ترامپ اعلام کرد که اواخر امسال با کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی، دیدار خواهد کرد. او در عین حال خاطرنشان کرد که پیونگ یانگ ۵۷ سلاح هسته‌ای «بسیار قدرتمند» دارد.این اولین باری است که او به رقم مشخصی از زرادخانه هسته‌ای این کشور اشاره کرده است.

 چه کسی مانع افزایش منابع کالابرگ است؟ / حاج‌اسماعیلی: معیشت مردم از اولویت خارج شده است / کالابرگ ذاتاً تورم‌زا نیست + صوت

چه کسی مانع افزایش منابع کالابرگ است؟ / حاج‌اسماعیلی: معیشت مردم از اولویت خارج شده است / کالابرگ ذاتاً تورم‌زا نیست + صوت

اجتماعی رکنا، افزایش مستمر قیمت کالاها و کاهش قدرت خرید خانوارها، اثربخشی حمایت‌های معیشتی دولت را با چالش جدی مواجه کرده است؛ به‌گونه‌ای که اعتبار کالابرگ دیگر متناسب با سرعت تورم افزایش نیافته و بخش قابل‌توجهی از قدرت خرید خود را از دست داده است. حمید حاج‌اسماعیلی، فعال کارگری، با انتقاد از روند فعلی تأمین منابع کالابرگ می‌گوید: اگر دولت در افزایش قیمت‌ها و تعرفه‌ها نقش دارد، باید متناسب با آن از معیشت مردم حمایت کند؛ چرا که در شرایط فعلی، کالابرگ می‌تواند سریع‌ترین و عملی‌ترین ابزار برای جبران بخشی از افت قدرت خرید خانوارها باشد.

 برنامه‌ریزی برای تأمین بنزین باید با توجه به شرایط فعلی انجام شود

برنامه‌ریزی برای تأمین بنزین باید با توجه به شرایط فعلی انجام شود

معاون سازمان بهینه‌سازی انرژی، با اشاره به افزایش اهمیت موضوع تأمین بنزین در شرایط فعلی کشور، گفت: اگرچه اکنون باید به مسائل جاری و نیازهای فوری پاسخ داد، اما حل پایدار مسئله بنزین بدون توجه به ریشه‌ها و مسائل بنیادی آن امکان‌پذیر نیست.

 ببینید| واعظی: در جنگ ۴۰ روزه تندروها به مرخصی رفته بودند

ببینید| واعظی: در جنگ ۴۰ روزه تندروها به مرخصی رفته بودند

محمود واعظی گفت: در جنگ ۴۰ روزه تندروها به مرخصی رفته بودند.

 آخرین جزئیات درباره واریز حقوق مرداد بازنشستگان

آخرین جزئیات درباره واریز حقوق مرداد بازنشستگان

سازمان تأمین اجتماعی زمان پرداخت حقوق مردادماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران را اعلام کرد.

 نتایج نهایی کنکور و آزمون پذیرش دانشجو معلم نیمه دوم آبان اعلام می‌شود

نتایج نهایی کنکور و آزمون پذیرش دانشجو معلم نیمه دوم آبان اعلام می‌شود

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با تشریح جزئیات برگزاری آزمون سراسری و آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو معلم گفت: نتایج اولیه این دو آزمون اواخر شهریورماه و نتایج نهایی نیمه دوم آبان‌ماه اعلام خواهد شد.

 مصوبه جنجالی قیمت خودرو باطل شد

مصوبه جنجالی قیمت خودرو باطل شد

اقتصادایرانی: با رأی دیوان عدالت اداری، مصوبه ۴۷۳ شورای رقابت و اصلاحات بعدی آن که در پیش‌فروش خودرو از مبلغ اولیه پرداختی مشتری در برابر تورم احتمالی حمایت می‌کرد، ابطال شد؛ تصمیمی که به گفته سخنگوی شورای رقابت، باعث می‌شود خریداران خودروهای داخلی و مونتاژی در پیش‌فروش و مشارکت در تولید، خودرو را در نهایت با قیمت روز تحویل بگیرند.