قیمت طلا امروز




 سایت رکنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۷

شهادت دست کم ۲۰ نیروی حشد الشعبی در تجاوز آمریکا و عربستان به عراق

رکنا سیاسی:سازمان حشد الشعبی اعلام کرد که در تجاوز بامداد امروز آمریکا و عربستان به عراق تاکنون دستکم ۲۰ نفر شهید و ۳۲ نفر دیگر مجروح شدند که این آمار نهایی نیست.
 شهادت دست کم ۲۰ نیروی حشد الشعبی در تجاوز آمریکا و عربستان به عراق

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا به نقل از خبرگزاری رسمی عراق(واع) سازمان حشد الشعبی (بسیج مردمی) در بیانیه ای اعلام کرد که «آمار غیرنهایی حمله تروریستی مشترک آمریکا و عربستان به مقرهای رسمی ما در چند استان عراق، دستکم ۲۰ شهید و ۳۲ زخمی است.»

در این بیانیه آمده است: «در این تجاوزها، مقرهای حشد الشعبی در استان های بغداد، واسط، نینوی، بصره، کرکوک، کربلا و دیالی مورد هدف قرار گرفت و آسیب های مادی به مقرها، ماشین آلات و تجهیزات نظامی وارد شد.»

حشد الشعبی خاطرنشان کرد که کمیته های ویژه به کار میدانی خود ادامه می دهند تا به آمار و اطلاعات دقیق تری برسند و ممکن است آمار شهدا و مجروحان بیشتر شود.

پیش از این «علی فالح الزیدی» نخست وزیر عراق به شورای امنیت ملی این کشور دستور داده بود که در پی تحولات امنیتی و حمله هوایی بامداد امروز به برخی مناطق عراق، یک نشست اضطراری برگزار شود.

سازمان حشد الشعبی عراق بامداد چهارشنبه اعلام کرد: شماری از مقرهای این نیروها در مناطق مختلف عراق هدف حملات آمریکا و عربستان قرار گرفت. حشد الشعبی عراق این حملات را تروریستی خواند و اعلام کرد که در نتیجه این حملات، شماری از نیروهای این سازمان به شهادت رسیدند و شماری دیگر زخمی شدند.

در همین حال، فرماندهی عملیات حشد الشعبی در استان «نینوا» اعلام کرد: در حمله به مواضع این نیروها در شمال عراق، هشت نفر به شهادت رسیده و چهار نفر دیگر زخمی شدند.

حشد الشعبی عراق با اشاره به اینکه بر اساس اطلاعات اولیه، این حملات علاوه بر تلفات انسانی، خسارات مادی نیز به تعدادی از مقرهای این سازمان وارد کرده است، تأکید کرد که این حملات «تشدید تنش خطرناک»، «نقض حاکمیت عراق» و «اقدامی علیه نهادهای رسمی امنیتی این کشور» است.

فرماندهی تروریستی مرکزی آمریکا (سنتکام) و وزارت دفاع عربستان ادعا کردند این حملات هماهنگ به بخش‌هایی از عراق در پاسخ به «حمله پهپادی به مراکز نفتی در شرق عربستان» انجام شده است. پایان خبر / رکنا / کدخبر 1234475

اخبار وبگردی را در اینجا بخوانید: فیلم/ لالایی خواندن خواهر اکبر عبدی بر سر مزار برادر/ لحظاتی که دل همه را لرزاند مشاهده خبر

اخبار تاپ حوادث اولین فیلم از خوابگاه سربازان ارتش ایران پس از حمله موشکی آمریکا قتل با یک ضربه شمشیر در حوالی پارک بعثت تهران/ قاتل کیست؟ عاقبت مرگبار خرید یک بنز لوکس در تهران/ شلیک مرد کینه‌جو در لندکروز پرونده قاتل سریالی مردان روی میز قضات دادگاه کیفری استان تهران/ من در صحنه قتل یک زن هم بودم واکنش قوه قضاییه به خبر کشته شدن یک زن در میدان علیخانی اصفهان‌ فیلم / شمشیر کشی یک زن در نسیم شهر / 5 نفر بازداشت شدند + گفتگو بهترین ورزش‌ های تابستانی / چگونه در روزهای گرم سالم و پرانرژی بمانیم؟ تبلیغات تبلیغات





 انیمیشن چینی سودآورترین فیلم تاریخ سینما شد
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

انیمیشن چینی سودآورترین فیلم تاریخ سینما شد

انیمیشن چینی Niu Lai با بودجه‌ای ناچیز و فروش میلیونی، لقب سودآورترین اثر تاریخ سینما را به خود اختصاص داد.

 پیش بینی بورس فردا شنبه 31 مرداد ماه 1405/ روند صعودی ادامه دارد؟
۱۸ دقیقه قبل / روزنامه شرق

پیش بینی بورس فردا شنبه 31 مرداد ماه 1405/ روند صعودی ادامه دارد؟

با توجه به روند صعودی شاخص در روز چهارشنبه و تداوم تقاضای قابل توجه در پایان معاملات، به نظر می رسد بازار روز شنبه ۳۱ مرداد با روحیه مثبت آغاز به کار کند. با این حال، خروج پول حقیقی از برخی گروه ها و همچنین صندوق های درآمد ثابت، نشان از وجود احتیاط در میان سرمایه گذاران دارد.

 بازنشستگان تامین اجتماعی یکصدا شدند؛ ۷۱۶ هزار تومان، مطالبه‌ای که نباید پشت درهای تصمیم‌گیری بماند
۱ ساعت قبل / سایت عصر خبر

بازنشستگان تامین اجتماعی یکصدا شدند؛ ۷۱۶ هزار تومان، مطالبه‌ای که نباید پشت درهای تصمیم‌گیری بماند

تاکید همزمان بیات، دهقان‌کیا، عیوضی، برهانی و روحبخش بر این چهار محور، پیام روشنی دارد: بازنشستگان خواهان تعیین تکلیف روشن و زمان‌بندی مشخص برای مطالبات خود هستند، نه صرفا تکرار وعده‌ها.

 رشد شاخص‌های بورس در هفته‌ای که گذشت
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

رشد شاخص‌های بورس در هفته‌ای که گذشت

در هفته کاری که گذشت شاخص کل بورس با افزایش ۳.۷۶ درصدی به ۵ میلیون و ۹۵۲ هزار و ۶۸۶ واحد رسید.

 سرپرست وزارت دفاع: اجازه نخواهیم داد به کشورمان تجاوز شود
۴۹ دقیقه قبل / سایت آفتاب نیوز

سرپرست وزارت دفاع: اجازه نخواهیم داد به کشورمان تجاوز شود

سرپرست وزارت دفاع به مقایسه جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان از نظر وزارت دفاع پرداخت و گفت: در جنگ رمضان بسیار قوی‌تر و قدرتمندتر نسبت به جنگ ۱۲ روزه در میدان حضور ج...

 پذیرش دانشجو در دانشکده‌های افسری ارتش از طریق آزمون سراسری
۲ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

پذیرش دانشجو در دانشکده‌های افسری ارتش از طریق آزمون سراسری

معاون نیروی انسانی ارتش جمهوری اسلامی ایران از گسترش تنوع رشته‌های پذیرش دانشجو در گروه‌های آزمایشی ریاضی و فنی، علوم تجربی و علوم انسانی در دانشکده‌های افسری ارتش جمهوری اسلامی ایران از طریق آزمون سراسری سال ۱۴۰۵ خبر داد.