قیمت طلا امروز




 خبرگزاری برنا / ۱۴۰۵/۰۴/۲۴

رایزنی های سه گانه عراق-ایران و پاکستان درباره مراسم میلیونی اربعین

برنا - گروه بین الملل: رئیس کمیته عالی مراسم میلیونی اربعین عراق در دیدار با سفرای ایران و پاکستان، در مورد سازوکار ورود زائران از ایران و پاکستان به کربلای...
 رایزنی های سه گانه عراق-ایران و پاکستان درباره مراسم میلیونی اربعین



۵ دقیقه قبل / سایت صفحه سیاست

نبرد تاریخی بسکتبال زیر ۱۸ سال ایران و استرالیا در یک‌چهارم نهایی کاپ آسیا

صفحه سیاست-

تیم بسکتبال زیر ۱۸ سال پسران ایران امروز و از ساعت ۱۸:۳۰ (به وقت ایران) در ورزشگاه ویر سوارکار شهر احمدآباد هند، در مرحله یک‌چهارم نهایی رقابت‌های کاپ آسیا به مصاف استرالیا خواهد رفت.

تیم ایران پس از کسب ۲ پیروزی و یک شکست در مرحله گروهی و قرار گرفتن در جایگاه دوم گروه C، در مرحله پلی‌آف با نتیجه ۸۳ بر ۶۶ مقابل هند به پیروزی رسید و راهی مرحله یک‌چهارم نهایی شد. استرالیا نیز به‌عنوان صدرنشین گروه A به طور مستقیم به این مرحله صعود کرده است.

تیم بسکتبال زیر ۱۸ سال ایران در رده‌بندی فدراسیون جهانی بسکتبال در رده سنی جوانان در جایگاه بیست‌وهشتم جهان قرار دارد و استرالیا در رده هشتم این رده‌بندی ایستاده است. این دیدار نخستین تقابل تیم‌های ایران و استرالیا در رقابت‌های زیر ۱۸ سال آسیا خواهد بود.

برنده این دیدار علاوه بر صعود به مرحله نیمه‌نهایی، سهمیه حضور در جام‌جهانی بسکتبال زیر ۱۹ سال ۲۰۲۷ را نیز کسب خواهد کرد.

 


۱۲ دقیقه قبل / سایت عصرایران

یارانه جدید دولت واریز شد

یارانه نقدی مرحله ۱۸۶ مربوط به مردادماه سال جاری، به مبلغ ۱۳۵ هزار و ۱۰۳ میلیارد ریال به حساب ۱۵ میلیون و ۶۷۰ هزار و ۹۹۸ نفر از سرپرستان خانوارهای دهک‌های چهارم تا نهم واریز و قابل برداشت است.

به گزارش برنا، این پرداخت با اعمال کسورات مربوط به اقساط تسهیلات و تعهدات مالی سرپرستان خانوار، از جمله تسهیلات وام اربعین، تسهیلات کرونا و خریدهای اعتباری انجام شده است.

شایان ذکر است، بر اساس دهک‌بندی اعلام شده از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، ۴۵ میلیون و ۲۲۴ هزار و ۵۶۹ نفر در دهک‌های چهارم تا نهم قرار دارند که یارانه نقدی آنها هر ماه به حساب سرپرستان این خانوارها توسط ٢٨ بانک عامل در سراسر کشور واریز می‌شود. پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر نرخ چهارم بنزین برای پرمصرف‌ها اعلام می‌شود نظرات کاربران خبر قبل اشتراک گذاری : یارانه جدید دولت واریز شد تماشاخانه یک جرعه آب برای هدهد؛ یک گودال مرگ برای کل و بزها / دو تصویر از یک ماجرا چیتگر؛ رد یک جنایت عجیب میان درختان / درخت‌ها قبل از مرگ زخمی شده بودند فیلم های دیگر عضویت در اینستاگرام عصر ایران ۱۵ سال پیش در چنین روزی این لحظه با حافظ گلستان سعدی آموزش زبان انگلیسی آپارات عصر ایران اپلیکیشن عصر ایران


۱۵ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

چین و امارات رزمایش مشترک هوایی برگزار می‌کنند

ایران آنلاین:

   این وزارتخانه امروز -جمعه- اعلام کرد که نیروی هوایی چین و نیروی هوایی امارات قرار است رزمایش مشترکی با عنوان «سپر شاهین ۲۰۲۶» برگزار کنند.

به گزارش ایسنا، اساس بیانیه این وزارتخانه، این رزمایش از اواخر ماه اوت جاری آغاز می‌شود و تا اواسط سپتامبر ادامه خواهد داشت. برنامه رزمایش شامل شبیه‌سازی فرماندهی، تمرین‌های پروازی و رزمایش‌های نظامی با مهمات واقعی در قالب یگان‌های ترکیبی خواهد بود.

وزارت دفاع چین اعلام کرد که رزمایش پیش‌ِرو چهارمین رزمایش از مجموعه رزمایش‌های «سپر شاهین» است و هدف آن تقویت توانمندی‌های تاکتیکی یگان‌های شرکت‌کننده و گسترش روابط و همکاری‌های عملی میان ارتش‌های چین و امارات عنوان شده است.

انتهای پیام/




 مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز به بن بست رسید؟ | یک مقام ارشد کاخ سفید: این مذاکرات هفته‌ها پیش از هم پاشیده است
۵ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز به بن بست رسید؟ | یک مقام ارشد کاخ سفید: این مذاکرات هفته‌ها پیش از هم پاشیده است

یک مقام آمریکایی و یک مقام کاخ سفید به سمافور گفته‌اند که دولت ایالات متحده معتقد است مذاکرات ایران و عمان در روزهای اخیر به بن‌بست رسیده است.

 نخست‌وزیر عراق: بستن تنگه هرمز چالش بزرگی را ایجاد می‌کند
۴۶ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

نخست‌وزیر عراق: بستن تنگه هرمز چالش بزرگی را ایجاد می‌کند

نخست وزیر عراق اعلام کرد: هیچ قصد یا امکانی برای درگیری نظامی وجود ندارد و ما به دشمنان اجازه نمی‌دهیم از هیچ فرصتی سوءاستفاده کنند.

 جنگ اقتصادی ترامپ چقدر می‌تواند به ایران آسیب برساند؟
۲۴ دقیقه قبل / سایت عصرایران

جنگ اقتصادی ترامپ چقدر می‌تواند به ایران آسیب برساند؟

از نظر کارشناسان موفقیت یا شکست کارزار فشار اقتصادی جدید ترامپ علیه ایران، بیش از اینکه به توانایی های گریز از تحریم ایران وابسته باشد، به نحوه واکنش کشورهای...

 چافست از تداوم سود سپرده بانکی و هدف‌گذاری حاشیه سود ۲۰ درصدی خبر داد
۱ ساعت قبل / سایت صدای بورس

چافست از تداوم سود سپرده بانکی و هدف‌گذاری حاشیه سود ۲۰ درصدی خبر داد

شرکت افست در پاسخ به پرسش‌های مطرح‌شده در کنفرانس اطلاع‌رسانی اعلام کرد که قرارداد و نرخ فروش کتب درسی سال مالی جدید هنوز از سوی وزارت آموزش‌وپرورش ابلاغ نشده و از تداوم درآمد سود سپرده‌های بانکی تا زمان تأمین مواد اولیه و بررسی بازارهای جدید برای ایجاد منابع درآمدی جایگزین خبر داد.

 ونس: در مرحله جدیدی از جنگ هستیم
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

ونس: در مرحله جدیدی از جنگ هستیم

معاون رئیس جمهور آمریکا عملا اعتراف کرد که هیچ ایده‌ای ندارد که تا چه مدت باید کارزار فشار اقتصادی دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا بر ایران را اجرا کند!

 نحوه برگزاری دوره‌های آموزشی بازار سرمایه
۲۸ دقیقه قبل / سایت صدای بورس

نحوه برگزاری دوره‌های آموزشی بازار سرمایه

دوره های آموزشی شرکت های مالی در روزهای آینده نحوه برگزاری، زمان و موضوعات آن ها مشخص شد.