قیمت طلا امروز




 خبرگزاری برنا / ۱۴۰۵/۰۴/۱۲

دکتر پزشکیان: امروز به برکت خون رهبر شهید، ملت ایران منسجم‌تر و یکپارچه‌تر شده است

برنا - گروه سیاسی: رئیس جمهور از ابراز همدردی و حمایت‌های دولت و ملت تاجیکستان قدردانی کرد و با تأکید بر پیوندهای عمیق تاریخی، فرهنگی و زبانی دو کشور، خواستا...
 دکتر پزشکیان: امروز به برکت خون رهبر شهید، ملت ایران منسجم‌تر و یکپارچه‌تر شده است



۹ دقیقه قبل / سایت تابناک

نماینده کنگره آمریکا: دولت ترامپ از روز نخست هیچ راهبردی برای جنگ ایران نداشت

به گزارش تابناک به نقل از‌ام‌اس‌ناو، جیسون کرو، نماینده دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا و از نیرو‌های سابق ارتش این کشور، در گفت‌وگویی تلویزیونی با اشاره به اظهارات اخیر اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا درباره نامشخص بودن زمان پایان جنگ، این اظهارات را نشانه‌ای از نبود راهبرد در دولت ترامپ دانست.

 

کرو گفت: «من فکر نمی‌کنم فقط بسنت باشد؛ از پیت هگست گرفته تا اسکات بسنت و دونالد ترامپ، آنها هیچ ایده‌ای درباره اینکه چگونه باید این جنگ را پیروز شوند، ندارند و از همان روز اول هیچ راهبردی نداشته‌اند.»

 

این نماینده دموکرات در ادامه کنگره آمریکا را مهم‌ترین بازیگر در پایان دادن به جنگ دانست و گفت قانون اساسی آمریکا عمداً اختیار اعلام و تأمین مالی جنگ را در اختیار کنگره قرار داده است تا چنین قدرت بزرگی در دست یک رئیس‌جمهور متمرکز نشود.

 

او افزود: «اگر مردم نمی‌دانند جنگ چه زمانی پایان می‌یابد، به این دلیل است که کنگره هنوز به آن پایان نداده است.»

 

کرو با اشاره به مخالفت بخش قابل توجهی از افکار عمومی آمریکا با ادامه جنگ، یادآور شد که دونالد ترامپ نیز در دوران مبارزات انتخاباتی خود وعده پایان دادن به درگیری‌های بی‌پایان در خاورمیانه را داده بود.

 

این نماینده آمریکایی تاکید کرد که کنگره می‌تواند برای پایان جنگ رای‌گیری کند و اگر ترامپ چنین تصمیمی را نادیده بگیرد، اختیار قطع بودجه جنگ را در اختیار دارد.

 

کرو همچنین به بازگشت ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن به سن‌دیگو اشاره کرد و گفت حدود پنج هزار نیروی نظامی در این ناو حضور دارند که پس از بازگشت، تجربیات خود از شرایط خدمت و مشکلات موجود را با خانواده‌ها و دوستانشان در میان خواهند گذاشت.

 

او معتقد است انتشار این تجربیات می‌تواند بر افکار عمومی آمریکا تاثیر بگذارد؛ مشابه آنچه در دوران جنگ ویتنام رخ داد. به گفته کرو، زمانی که نیرو‌های آمریکایی از ویتنام بازگشتند و مردم روایت‌های مستقیم آنان از جنگ را شنیدند، حمایت عمومی از جنگ کاهش یافت.

 

وی در پایان، شرایط کنونی را نتیجه بی‌کفایتی دولت دانست و گفت عملکرد دولت ترامپ، نیرو‌های نظامی آمریکا را در موقعیتی قرار داده که انجام ماموریت‌های دشوار را بدون برخورداری از پشتیبانی و امکانات لازم بر عهده دارند.


۱ ساعت قبل / سایت صفحه سیاست

تأکید ناصر ایمانی بر موضع روشن رهبری درباره دولت و ضرورت حفظ انسجام ملی

صفحه سیاست-

«ناصر ایمانی»  درباره تاثیر تخریب تیم دیپلماسی بر قدرت چانه‌زنی دیپلمات‌های کشور و در نهایت بر قدرت ملی، گفت: رهبر انقلاب نکته بسیار مهمی را مطرح کردند و آن اینکه حتی اگر فردی انتقادی داشته باشد و این انتقاد نیز از روی خیرخواهی باشد، در شرایط بحرانی و به‌ویژه در دوران جنگ، طرح چنین انتقاداتی به مصلحت نیست. تضعیف دولت یا تیم دیپلماسی برخلاف منافع ملی است

این فعال رسانه‌ای اصولگرا تصریح کرد: ما بالاتر از سخنان رهبر انقلاب اسلامی، سخنی نداریم. بنابراین، افرادی که به‌دنبال تخریب تیم دیپلماسی هستند، قطعاً برخلاف تأکیدات رهبر انقلاب، سیاست‌های کلی کشور و منافع ملی حرکت می‌کنند. هرگونه تضعیف دولت یا تیم دیپلماسی، بدون تردید برخلاف منافع ملی کشور است. نباید بر ادعای دشمن مبنی بر وجود دودستگی در ایران دامن بزنیم

ایمانی، این دست اقدامات را دقیقا در راستای خواست دشمن قلمداد کرد و افزود: این موضوع صرفاً تحلیل نیست، بلکه یک واقعیت و خبر است؛ چرا که رئیس‌جمهور آمریکا صراحتاً مدعی وجود دودستگی در داخل ایران است و ما نباید با رفتار و مواضع خود به این فضاسازی دامن بزنیم.

این فعال سیاسی درباره سخنان رئیس‌جمهور مبنی بر اینکه «بهترین زمان برای توافق، اکنون است»، گفت: اگر بخواهیم از منظر کشورمان به این موضوع نگاه کنیم، ایران همواره خواهان صلح، دوستی و پرهیز از جنگ بوده است و این طرف مقابل بوده که در دو مرحله به کشور ما حمله کرده است.

وی ادامه داد: اگر آمریکا از دشمنی با ایران دست بردارد، اکنون یا هر زمان دیگری می‌تواند بهترین زمان برای توافق باشد. این موضوع بستگی دارد به اینکه آمریکا درباره توافق چه تصمیمی بگیرد و چه رویکردی داشته باشد.

ایمانی تاکید کرد: موضع ایران همواره روشن بوده است؛ ما خواهان جنگ نیستیم و همواره به‌دنبال فراهم شدن شرایط مساعد برای کشور بوده‌ایم. ما آغازگر جنگ نبوده‌ایم و حتی زمانی که طرف مقابل درخواست آتش‌بس داد بلافاصله آن را پذیرفتیم و تفاهمنامه نیز با آنها امضا کردیم. همواره پیشقدم بوده‌ایم تا از شرایط جنگی عبور کنیم

این فعال رسانه‌ای اصولگرا بیان کرد: آنها هیچ‌یک از این تعهدات را از همان روز نخست اجرا نکردند؛ همان‌طور که در مورد برجام نیز از ابتدا به تعهدات خود عمل نکردند.

ایمانی افزود: ما همواره پیشقدم بوده‌ایم تا از شرایط جنگی عبور کنیم، اما طرف مقابل چنین چیزی را نمی‌خواهد. بنابراین، مشکل از جانب ایران نیست، بلکه مشکل از طرف مقابل است.

این فعال رسانه‌ای اصولگرا درباره هتاکی و روایت‌سازی‌های تفرقه‌افکنانه برخی افراد، با وجود تأکیدات رهبر انقلاب بر حفظ انسجام و پرهیز از دوقطبی‌سازی، عنوان کرد: به اعتقاد من، چنین اقداماتی از سوی این افراد، بیشتر با هدف جلب توجه و دیده‌شدن انجام می‌شود.

این فعال رسانه‌ای اصولگرا گفت: برخی افراد تمایل دارند مورد توجه قرار گیرند؛ اگر حرف‌های معمول و عادی بزنند کسی به آنها توجه نخواهد کرد. بنابراین، تلاش می‌کنند با طرح سخنان جنجالی، توجه افکار عمومی را به خود جلب کنند.

ایمانی خاطرنشان کرد: این افراد ممکن است با اهداف سیاسی، از روی عناد و مخالفت با دولت یا حتی به دلایل دیگری، چنین مطالبی را مطرح کنند. البته تعداد این افراد بسیار محدود است و از آنجا که در سطح کلان کشور نیز تأثیرگذاری قابل‌توجهی ندارند، به اعتقاد من باید اساسا به آنها بی‌توجهی کرد نه اینکه ما نیز با واکنش‌های مکرر، به این موضوع ضریب رسانه‌ای بدهیم و عملاً باعث شویم افرادی که به دنبال جلب توجه هستند، بیشتر مورد توجه قرار گیرند. دچار نوعی خطای گفتمانی شده‌ایم

ایمانی خاطرنشان کرد: به اعتقاد من، نباید به برخی افراد و اظهارات آنها بها داد. معتقدم که ما دچار نوعی خطای گفتمانی شده‌ایم که ناآگاهانه و غیرعامدانه با خواست ترامپ هم‌راستا است؛ چراکه او مرتباً ادعا می‌کند در داخل ایران دودستگی وجود دارد. ضرورت بها ندادن به مطالب بی‌اساس و بی‌اهمیت

این فعال سیاسی عنوان کرد: ممکن است فردی در کشور یا در فضای مجازی مطالبی بی‌اساس و بی‌اهمیت مطرح کند، اما ما هم نباید همان خط را دنبال کنیم و مرتب در فضای رسانه‌ای این موضوع را برجسته کنیم. به هیچ عنوان نباید به این افراد بها داد. گاهی فرد یا افرادی که اساسا اظهاراتشان اهمیت و جایگاه خاصی ندارد، صرفا برای جلب توجه، مطالبی را مطرح می‌کنند و نباید با بازتاب دادن این سخنان، به آنها اعتبار و ضریب رسانه‌ای داد.

موضع رهبر انقلاب درباره دولت کاملاً روشن است

ایمانی درباره دیدار رئیس‌جمهور با رهبر انقلاب اسلامی هم گفت: رئیس‌جمهور همواره در فرصت‌های مناسب و با توجه به مسائل امنیتی با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند. در دوران رهبر شهیدمان، رئیس‌جمهور حداقل هفته‌ای یکبار با ایشان دیدار داشتند. در حال حاضر نیز به دلیل مسائل امنیتی، این دومین دیدار رئیس‌جمهور با رهبر انقلاب پس از انتصاب ایشان است. البته ممکن است تعداد این دیدارها بیشتر باشد، اما همانطور که آقای رئیس‌جمهور نیز گفته‌اند، دست‌کم دو بار با رهبر انقلاب ملاقات داشته‌اند.

روزنامه‌نگار اصولگرا تاکید کرد: این دیدارها با توجه به مسائل کلی کشور و برای تبادل نظر درباره این مسائل انجام می‌شود. موضع رهبر انقلاب درباره رئیس‌جمهور و همچنین کلیت دولت کاملاً روشن است و ایشان بارها تاکنون این موضوع را صراحتاً بیان فرموده‌اند.

 


۲ ساعت قبل / سایت صفحه سیاست

جنگ فاجعه‌بار؛ اعتراض قانونگذاران آمریکا به تهاجم به ایران

صفحه سیاست-

به گزارش  الجزیره،‌ مارک وارنر روز جمعه در حساب کاربری خود در رسانه اجتماعی ایکس نوشت: هر روز که جنگ ایران ادامه می‌یابد، نیروهای نظامی ما در معرض خطر بیشتری قرار می‌گیرند، قیمت‌ها در آمریکا افزایش می‌یابد و آمادگی امنیت ملی ما کاهش می‌یابد. وی افزود: دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا چه زمانی از این جنگ فاجعه‌بار و مرگبار دست خواهد کشید؟

 به دنبال تجاوز نظامی مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران بسیاری از قانونگذاران ایالات متحده نسبت به این اقدام اعتراض کردند و از دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا خواستند تا هر چه سریع‌تر به این جنگ پایان دهد.

در همین ارتباط چاک شومر رهبر دموکرات‌های مجلس سنای آمریکا در اظهاراتی با انتقاد از تجاوز نظامی مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران، تاکید کرد: جنگ غیرعقلانی ترامپ در ایران سفره آمریکایی‌ها را کوچک کرده است.

 




 رشد بورس در 6 ماهه دوم سال کندتر از نیمه اول خواهد بود / صنایع غذایی، زراعتی و دارویی در صدر صنایع سودآور
۱ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

رشد بورس در 6 ماهه دوم سال کندتر از نیمه اول خواهد بود / صنایع غذایی، زراعتی و دارویی در صدر صنایع سودآور

بازار سرمایه در آستانه نیمه دوم سال با ابهامات سیاسی و اقتصادی مواجه است. مهدی دلبری، کارشناس بازار سرمایه، در گفت‌وگو با تجارت‌نیوز به بررسی این شرایط و اولویت‌های سرمایه‌گذاری پرداخته است.

 پیش‌بینی طلا و سکه در هفته نخست شهریور | سکه گرمی با سود ۷.۴ درصدی صدرنشین بازدهی شد، ربع سکه عقب ماند
۲ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

پیش‌بینی طلا و سکه در هفته نخست شهریور | سکه گرمی با سود ۷.۴ درصدی صدرنشین بازدهی شد، ربع سکه عقب ماند

اقتصادنیوز: بازار طلا و سکه در هفته پایانی مردادماه با بازدهی مثبت تمام اقلام همراه شد؛ در این میان سکه گرمی با ۷.۴ درصد بیشترین سود هفتگی را ثبت کرد، در حالی که ربع‌سکه با ۲.۴۵ درصد، کم‌بازده‌ترین دارایی بازار بود.

 رشفورد مطرود هنوز حرف آخرش را نزده!
۱ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

رشفورد مطرود هنوز حرف آخرش را نزده!

بارسلونا ناامیدش کرد، اما کریک به او فرصت دوباره داد؛ مارکوس رشفورد می‌خواهد بازگشتی که شبیه یک شکست بزرگ بود را به فرصتی برای فتح دوباره اولدترافورد تبدیل کند.

 چرا ذرت ۳۷۰ دلاری در بازار ایران گران می‌فروخته می‌شود؟ / چه کسی مجوز ورود گوشت بوفالو به سفره‌های مردم را داد؟
۵۱ دقیقه قبل / سایت تابناک

چرا ذرت ۳۷۰ دلاری در بازار ایران گران می‌فروخته می‌شود؟ / چه کسی مجوز ورود گوشت بوفالو به سفره‌های مردم را داد؟

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام، واردات گسترده ذرت و سویا از کشورهای حاشیه دریای سیاه را یک «ضرورت» نامید و ادعا کرد که این حجم از واردات تنها برای پر کردن خ...

 وجود برخی مواد حساسیت‌زا در شامپو‌های سر و بدن
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

وجود برخی مواد حساسیت‌زا در شامپو‌های سر و بدن

معاون اداره کل فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو، با اشاره به استفاده از برخی مواد نگه‌دارنده در شامپوها، بر ضرورت توجه مصرف کنندگان به ترکیبات...

 قاب تاریخ| تبلیغ جالب تافت مو در جراید سال 1352
۱۶ دقیقه قبل / روزنامه هفت صبح

قاب تاریخ| تبلیغ جالب تافت مو در جراید سال 1352

عکس‌هایی از مشاهیر تاریخ معاصر ایران، شهرهای ایران، خودروهای نوستالژیک، عکس‌های فوتبالی و...