قیمت طلا امروز




 خبرگزاری برنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۸

توسعه دامنه حمایت‌های بنیاد ملی نخبگان از سطح فردی به سطح شبکه نخبگانی در حل مسائل کشور

برنا – گروه علمی و فناوری: قائم‌مقام بنیاد ملی نخبگان با تشریح رویکرد جدید این بنیاد از توسعه حمایت‌های بنیادی از سطح فردی به سطوح حمایت از شبکه‌های نخبگانی،...
 توسعه دامنه حمایت‌های بنیاد ملی نخبگان از سطح فردی به سطح شبکه نخبگانی در حل مسائل کشور

نشست هم‌اندیشی تغییر پارادایم بنیاد ملی نخبگان با حضور سعید خدایگان قائم‌مقام بنیاد ملی نخبگان، جمعی از مدیران ستادی و رؤسای بنیاد‌های نخبگان استانی برگزار شد. در این نشست، ضمن تبیین چارچوب کلان رویکرد جدید بنیاد، رؤسای بنیاد‌های استانی نیز دیدگاه‌ها، پیشنهاد‌ها و طرح‌های خود را برای تقویت نقش نخبگان در حل مسائل ملی و استانی مطرح کردند.

به گزارش بنیاد ملی نخبگان، سعید خدایگان در ابتدای این نشست با اشاره به تغییر رویکرد بنیاد گفت: اگر بخواهیم این تغییر پارادایم را در یک جمله بیان کنیم، باید بگوییم که قرار است از حمایت‌های فردی به سمت حمایت‌های شبکه‌ای حرکت کنیم؛ به این معنا که ارتباط میان نخبگان و استعداد‌های برتر تقویت شود و این شبکه نخبگانی در مقیاسی گسترده‌تر به نظام مسائل کشور متصل شود.

قائم‌مقام بنیاد ملی نخبگان با تأکید بر جایگاه بنیاد‌های استانی در تحقق این رویکرد اظهار کرد: ماهیت شبکه‌سازی ایجاب می‌کند که بنیاد ملی نخبگان بتواند در سراسر کشور به‌صورت مویرگی از شناسایی تا ایجاد شبکه نخبگانی مسئله‌محور نقش‌آفرینی کند. در این میان، بنیاد‌های نخبگان استانی به‌عنوان بازو‌های اصلی بنیاد، نقشی اساسی و تعیین‌کننده بر عهده دارند.

وی ادامه داد: هر استان علاوه بر چالش‌های خاص خود، از ظرفیت‌های منحصربه‌فردی نیز برخوردار است. ازاین‌رو، لازم است در کنار برنامه‌ها و طرح‌های کلان ستادی که در سطح ملی تدوین و اجرا می‌شود، برنامه‌هایی اختصاصی و متناسب با شرایط و ظرفیت هر استان نیز در نظر گرفته شود تا اثربخشی و کارآمدی برنامه‌ها به حداکثر برسد.

خدایگان با تأکید بر استمرار طرح‌های موفق گذشته گفت: قرار نیست برنامه‌ها و طرح‌های موفق پیشین متوقف شوند. تجربه سال‌های گذشته نشان داده است که توقف یک طرح برای اصلاح یا جایگزینی آن، ممکن است موجب ایجاد وقفه و از دست رفتن فرصت‌های متعدد شود.

بیشتر بخوانید ارتقای رتبه ایران در پزشکی بازساختی از ۱۲ به ۴ دنیا جهاد نخبگان فناوری در میانه جنگ؛سرمایه‌گذاری روی هسته‌های فناور در حوزه‌های راهبردی کشور معرفی برنامه‌های حمایتی معاونت علمی برای متخصصان و نخبگان ایرانی خارج از کشور

سعید خدایگان افزود: رویکرد ما «تعمیر قطار در حال حرکت» است؛ یعنی برنامه‌های جاری ادامه پیدا می‌کنند، برنامه‌های جدید به آنها افزوده می‌شود و هر طرحی که نیازمند اصلاح یا ارتقا باشد، در حین اجرا و با همکاری مدیران و بنیاد‌های استانی بهبود خواهد یافت.

قائم‌مقام بنیاد ملی نخبگان در جمع‌بندی این نشست نیز با قدردانی از رؤسای بنیاد‌های استانی گفت: تمامی نکات، طرح‌ها و پیشنهاد‌های مطرح‌شده در این جلسه در کارگروه تخصصی مربوطه بررسی و پس از تدوین، تصویب اجرایی خواهد شد.

وی افزود: در نظام جدید، تمام برنامه‌های بنیاد باید در یک تصویر کلان، جایگاه مشخصی داشته باشند و ورودی و خروجی هر برنامه، مکمل و تغذیه‌کننده سایر برنامه‌ها باشد. حاصل این هم‌افزایی باید اتصال استعداد‌های برتر و نخبگان به نظام مسائل کشور باشد.

خدایگان خاطرنشان کرد: در این ساختار، دو کانون اصلی شامل «سرمایه انسانی نخبگانی» و «نظام مسائل کشور» ستون‌های اصلی برنامه‌های آینده خواهند بود و تلاش می‌شود با برگزاری جلسات تکمیلی با بنیاد‌های استانی، چارچوب اجرایی این برنامه‌ها در کوتاه‌ترین زمان نهایی شود.

سعید خدایگان تأکید کرد: تغییر پارادایم بنیاد که توسط رئیس محترم بنیاد تدوین و تشریح شده است، با حفظ مأموریت‌های اصلی این نهاد شامل کشف و شناسایی استعدادها، توانمندسازی، شبکه‌سازی، جذب و نگهداشت، تکریم و الگوسازی دنبال خواهد شد و هر یک از بازیگران زیست‌بوم علم، فناوری و نوآوری در این تغییر پارادایم باید نقش خود را به بهترین شکل ایفا کنند.

در ادامه این نشست، رؤسای بنیاد‌های نخبگان استانی دیدگاه‌ها و طرح‌های خود را درباره نحوه اجرای رویکرد جدید بنیاد مطرح کردند.

انتهای پیام/



۳۵ دقیقه قبل / خبرگزاری دانشجو

وزیر تعاون: اصلاح راندمان چاه‌های کشاورزی ضرورت کاهش ناترازی انرژی است / کاهش ۵۰ درصدی مصرف برق با فناوری داخلی

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حاشیه سفر به شهرستان خواف و در جریان بازدید از سه طرح اصلاح افزایش راندمان منصوبات چاه‌های کشاورزی، اصلاح راندمان چاه‌های کشاورزی را ضرورت کاهش ناترازی مصرف انرژی در سطح کشور دانست.

وی با بیان اینکه یک سوم از مجموع ۳۸۰ هزار چاه آب کشاورزی در سطح کشور دارای کنتور آب هستند، افزود: اجرای طرح‌های اصلاح و مدیریت مصرف راندمان، ضرورت مصرف بهینه آب در بخش کشاورزی و در نتیجه کاهش معضل ناترازی مصرف انرژی است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: با اجرای طرح اصلاح افزایش راندمان منصوبات کشاورزی، بدون صرف یک ریال ارز خارجی و با استفاده از فناوری داخلی می‌توان مصرف برق چاه‌های داخلی را ۵۰ درصد کاهش داد. کشاورزان به جای آنکه ماهانه ۱۰۰ میلیون ریال هزینه چاه و ۹۰ میلیون ریال پول برق پرداخت کنند، بدون پرداخت هزینه برق می‌توانند با اصلاح مصرف، آب بیشتر استحصال و به بخش‌های متقاضی عرضه کنند.

میدری ادامه داد: راه معقول برای کاهش ناترازی انرژی، کاهش عرضه برق و گاز و مدیریت مصرف انرژی است و باید از ظرفیت فناوری‌های داخلی برای مدیریت و اصلاح مصرف انرژی بهره‌گیری بیشتری شود.

گفتنی است بازدید از طرح‌های اصلاح افزایش راندمان منصوبات کشاورزی، افتتاح قطعه دوم جاده دوبانده خواف به رشتخوار، بازدید از واحد تولیدی فولاد شرق، مجتمع دوستی سنگ آهن خواف و شرکت در جلسه مسائل و مشکلات شهرستان خواف از برنامه‌های سفر وزیر تعاون به این شهرستان بوده است.




 اصغر فرهادی جایزه افتخاری قلب سارایوو را دریافت کرد
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

اصغر فرهادی جایزه افتخاری قلب سارایوو را دریافت کرد

اصغر فرهادی در جشنواره سارایوو پس از دریافت قلب این جشنواره با شرکت در جلسه پرسش و پاسخ، درباره سینما و صداقت گفت و عنوان کرد که موفقیت می‌تواند یک چیز خطرناک باشد.

 غروب یک امپراتوری و تولد نظمی نوین
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

غروب یک امپراتوری و تولد نظمی نوین

نظم قدیمی خاورمیانه مانند امپراتوری‌های بریتانیا و فرانسه پس از بحران سوئز در سال ۱۹۵۶، در حال محو شدن است.

 استارت والیبال قهرمانی زنان آسیا با شگفتی سازی ایران
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

استارت والیبال قهرمانی زنان آسیا با شگفتی سازی ایران

تیم ملی والیبال زنان ایران در نخستین دیدار خود در مسابقات قهرمانی آسیا موفق به شکست سه بر یک چین تایپه شد تا برای نخستین بار در تاریخ در جمع تیم‌های ۱۰۰ امتیازی رده‌بندی جهان قرار گیرد.

 تأمین برق صنایع باید با اولویت حفظ تولید و اشتغال دنبال شود
۲۹ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

تأمین برق صنایع باید با اولویت حفظ تولید و اشتغال دنبال شود

رئیس جمهور گفت: تأمین برق صنایع باید با اولویت حفظ تولید و اشتغال دنبال شود زیرا توقف تولید علاوه بر آسیب به بنگاه‌های اقتصادی، می‌تواند آثار مختلفی بر معیشت...

 قیمت طلا ۱۸ عیار امروز جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد/ طلا همچنان در اوج
۴۳ دقیقه قبل / روزنامه شرق

قیمت طلا ۱۸ عیار امروز جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد/ طلا همچنان در اوج

قیمت هر گرم طلا ۱۸ عیار در بازار امروز جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ به ۱۹ میلیون و ۹۲۹ هزار و ۴۰۰ تومان رسید.

 قیمت عمده میوه و سبزیجات هفته جاری اعلام شد
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

قیمت عمده میوه و سبزیجات هفته جاری اعلام شد

میدان بزرگ میوه و تره‌بار تهران، قیمت عمده‌فروشی محصولات کشاورزی در هفته جاری (۲۶ مرداد تا اول شهریور ۱۴۰۵) را تعیین کرد.