قیمت طلا امروز




 خبرگزاری برنا / ۱۴۰۵/۰۴/۲۸

دستگیری ۴ عامل تیراندازی در شادگان

برنا - گروه استان‌ها: .رییس پلیس شادگان از دستگیری چهار نفر از عاملان تیراندازی طی دو عملیات مختلف پلیسی در این شهرستان خبر داد.
 دستگیری ۴ عامل تیراندازی در شادگان



۱۶ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

تقدیر معاون اول رییس‌جمهور از استاندار خوزستان به‌ پاس برگزاری باشکوه اربعین حسینی

به گزارش خبرنگار برنا از اهواز، محمدرضا عارف در مراسم تقدیر از دست‌اندرکاران اربعین حسینی که چهارشنبه بیست و هشتم مرداد ماه در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد، با اهدای لوح سپاس از سید محمدرضا موالی زاده(استاندار خوزستان و رییس ستاد اربعین استان)، به‌دلیل مدیریت مؤثر در برگزاری مراسم راهپیمایی اربعین حسینی سال جاری قدردانی به عمل آورد.

معاون اول رییس‌جمهور در لوح سپاس اهدایی خطاب به استاندار خوزستان، این رویداد عظیم را "بزرگ‌ترین همایش وحدت‌آفرین امت اسلامی" برشمرده و نوشته است: مدیریت مدبرانه استاندار در ساماندهی زیرساخت‌ها، هماهنگی دستگاه‌های اجرایی و ارایه راهکارهای اثرگذار در مواجهه با چالش‌های ترافیکی و خدمت‌رسانی، نقش ماندگاری در اعتلای سطح کمی و کیفی این آیین انسان‌ساز ایفاء کرده است.

عارف ضمن گرامیداشت یاد رهبر شهید انقلاب اسلامی، حضرت آیت‌الله العظمی سیدعلی خامنه‌ای(ره)، بیان کرده که روح بلند آن شهید والامقام امروز شاهد خدمت صادقانه خادمان زایران حسینی در خوزستان است.

معاون اول رییس‌جمهور در پایان با آرزوی توفیق روزافزون برای استاندار خوزستان، اضافه کرد: امیدواریم با بهره‌گیری از رهنمودهای مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) و توجه های حضرت ولی عصر(عج)، شاهد تداوم این خدمات ارزشمند باشیم.

لازم به توضیح است که ستاد اربعین استان خوزستان امسال با اجرای طرح‌های ابتکاری در حوزه حمل‌ونقل، اسکان اضطراری و خدمات بهداشتی، میزبان بیش از دو میلیون زایر پیاده از نقاط مختلف کشور بود.

انتهای پیام/


۲۴ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

معاون استاندار خوزستان: دبیرخانه دایمی اربعین در استانداری تشکیل خواهد شد / برنامه‌ریزی مستمر و توسعه زیرساخت‌های جاده‌ای در دستور کار است

به گزارش خبرنگار برنا از اهواز، ولی‌الله حیاتی در مراسم تجلیل از خادمان و دست‌اندرکاران ستاد اربعین حسینی خوزستان که چهارشنبه بیست و هشتم مرداد ماه در سالن مدیریت بحران استانداری برگزار شد، اظهار کرد: با مدیریت استاندار محترم به عنوان رییس ستاد ویژه اربعین حسینی، جلسه های این ستاد با کیفیت مطلوب‌تری نسبت به گذشته برگزار خواهد شد.

او گفت: کاستی‌ها و نواقص احساس‌شده در اربعین امسال، به دقت احصاء و در دستور کار ستاد اربعین سال آینده قرار خواهد گرفت.

معاون امنیتی انتظامی استاندار خوزستان ضمن اشاره به تشکیل دبیرخانه دایمی اربعین افزود: با تشکیل دبیرخانه دایمی اربعین در استانداری خوزستان، فعالیت‌های مرتبط با اربعین متوقف نخواهد شد و جلسه ها به صورت مستمر در طول سال برگزار می‌شود تا بتوانیم اربعینی با شکوه را برای سال آینده در استان به انجام برسانیم.

دبیر ستاد اربعین حسینی استان خوزستان در ادامه با تاکید بر توسعه زیرساخت‌های جاده‌ای، بیان کرد: چهار بانده شدن محورهای خرمشهر - اهواز(جاده امام رضا(ع)) و محور عبدالخان - چذابه، از اولویت‌های جدی اربعین پیش‌روی ما هستند.

حیاتی ادامه داد: دستگاه‌های اجرایی استان بر اساس تکالیف محوله، مکلف شده‌اند که بخش‌هایی از این جاده‌ها را برای تحمل بار ترافیکی زایران طی اربعین سال‌های آینده آماده‌سازی کنند.

معاون امنیتی انتظامی استانداری خوزستان در پایان ضمن قدردانی از تلاش‌های انجام شده طی اربعین امسال، اضافه کرد: امیدواریم با برنامه‌ریزی مستمر و همکاری همه دستگاه‌ها، شاهد برگزاری هرچه باشکوه‌تر مراسم اربعین حسینی در سال آینده باشیم.

انتهای پیام/




 هشدار اخیر پلیس درباره خالی‌فروشی؛ پشت پرده ریسک پلتفرم‌های فروش آنلاین طلا چیست؟
۱ ساعت قبل / سایت سیتنا

هشدار اخیر پلیس درباره خالی‌فروشی؛ پشت پرده ریسک پلتفرم‌های فروش آنلاین طلا چیست؟

هشدار اخیر پلیس فتا درباره جمع‌آوری یک پلتفرم فروش آنلاین طلا به دلیل «خالی‌فروشی»، بار دیگر موضوع پشتوانه واقعی طلای فروخته‌شده در سکوهای آنلاین را به یکی از ن

 تشکیک سازمان بین‌المللی دریانوردی در وضعیت تردد در تنگه هرمز
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

تشکیک سازمان بین‌المللی دریانوردی در وضعیت تردد در تنگه هرمز

آرسنیو دومینگوئز، دبیرکل سازمان بین‌المللی دریانوردی، ادعاهای مقامات آمریکایی مبنی بر باز بودن تنگه هرمز برای کشتیرانی را رد کرد و وضعیت فعلی این آبراه را برای تردد ایمن ندانست.

 رئیس کمیسیون امنیت ملی: آمریکا با عذرخواهی از مردم ایران، منطقه را ترک خواهند کرد
۲ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

رئیس کمیسیون امنیت ملی: آمریکا با عذرخواهی از مردم ایران، منطقه را ترک خواهند کرد

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس با انتقاد از رویکرد آمریکا در قبال ایران تأکید کرد که واشنگتن با زبان دیپلماسی حاضر به رفع تحریم‌ها و پایان اقدامات خود نیست و هشدار داد در نهایت «زبان قدرت» آمریکا را وادار به عقب‌نشینی و ترک منطقه خواهد کرد.

 موافقت‌نامه تجارت ترجیحی ایران با عمان نهایی شد
۴ ساعت قبل / سایت هم میهن

موافقت‌نامه تجارت ترجیحی ایران با عمان نهایی شد

مدیرکل دفتر غرب آسیا سازمان توسعه تجارت گفت: در راستای تقویت روابط اقتصادی، موافقت‌نامه تجارت ترجیحی با کشور عمان پس از طی مراحل اداری، نهایی شده و جهت بررسی نهایی به مجلس شورای اسلامی ارسال شده است.

 رقابت دهک‌ها در کنکور سراسری
۳۲ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

رقابت دهک‌ها در کنکور سراسری

آزمون سراسری ۱۴۰۵ با تمام حاشیه‌هایش به دلیل شرایط جنگی، سرانجام در ۲۹ و ۳۰ مرداد ماه با شرکت بیش از یک میلیون و ۷۰ هزار داوطلب در پنج گروه آزمایشی علوم ریاض...

 وضعیت بازار کار رشته فلسفه و الهیات و معارف + بهترین دانشگاه ها | جاب ویژن
۱ ساعت قبل / سایت جابویژن

وضعیت بازار کار رشته فلسفه و الهیات و معارف + بهترین دانشگاه ها | جاب ویژن

در این مقاله به بررسی وضعیت بازار کار رشته فلسفه و الهیات و معارف و معرفی بهترین دانشگاه‌ های ایران برای این رشته ها پرداخته شده است.