قیمت طلا امروز




 خبرگزاری برنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۴

استاندار مازندران: تأمین ماشین‌آلات و ادوات سنگین پیشرفته و مدرن برای استان از طریق منطقه آزاد مازندران

برنا - گروه استانها : استاندار مازندران از بهره‌گیری از ظرفیت منطقه آزاد مازندران در تأمین ماشین‌آلات و ادوات سنگین مورد نیاز دستگاه‌های اجرایی خبر داد. ‎
 استاندار مازندران: تأمین ماشین‌آلات و ادوات سنگین پیشرفته و مدرن برای استان از طریق منطقه آزاد مازندران



۱۷ دقیقه قبل / سایت سلام نو

یک‌طرفه شدن جاده چالوس + ترافیک شدید در جاده‌های شمالی - سلام نو

به گزارش سلام نو به نقل از مهر، علی صادقی در گفت‌وگو با خبرنگار ما درباره یک‌طرفه شدن جاده چالوس اظهار کرد: با اجرای محدودیت ترافیکی در محور کندوان، تردد در مسیر جنوب به شمال متوقف شده و این محور به صورت یک‌طرفه در حال خدمات‌رسانی به کاربران جاده‌ای است. وی افزود: هم‌اکنون ترافیک در مسیر شمال به جنوب محور کندوان در محدوده‌های سیاه‌بیشه تا میش‌لال سنگین گزارش شده است.

سرپرست مرکز مدیریت راه‌های مازندران همچنین از ترافیک سنگین در محور هراز خبر داد و گفت: در محدوده سرایی چایان نیز حجم تردد خودروها سنگین است.

صادقی با اشاره به وضعیت سایر محورهای مواصلاتی استان خاطرنشان کرد: تردد در دیگر راه‌های مازندران در حال حاضر عادی و روان جریان دارد.

وی از رانندگان خواست ضمن رعایت قوانین و مقررات رانندگی، پیش از آغاز سفر از آخرین وضعیت راه‌ها و محدودیت‌های ترافیکی اطلاع پیدا کنند. برچسب هاترافیک جاده چالوس مهم ترین اخبار روز یکطرفه شدن جاده چالوس


۵۲ دقیقه قبل / سایت اینتیتر

تعطیلی ادارات مازندران شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ | علت تعطیلی ادارات ساری شنبه ۳۱ مرداد

به گزارش اینتیتر، در پی افزایش بی‌سابقه دمای هوا در روزهای اخیر و رشد چشمگیر مصرف برق در استان مازندران ، مقامات استانی در حال بررسی گزینه‌های مختلف برای مدیریت بار شبکه و جلوگیری از خاموشی‌های گسترده هستند. گرما و قطعی برق؛ شنبه تعطیل می‌شود؟

بر اساس این گزارش، یکی از سناریوهای مطرح‌شده، تعطیلی موقت ادارات و نهادهای دولتی در روز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ است تا از فشار بر شبکه برق کاسته شود و صرفه‌جویی لازم در مصرف انرژی صورت گیرد.

طبق سخنان گذشته استانداری ها اولویت حفظ پایداری شبکه برق و تأمین نیازهای ضروری مردم است. در صورت تداوم شرایط فعلی و عدم کاهش دما، تصمیم نهایی درباره تعطیلی ادارات در این مطلب اعلام خواهد شد.

شایان ذکر است که مراکز خدماتی ضروری، بیمارستان‌ها، اورژانس‌ها و نهادهای امدادی از این تصمیم مستثنا بوده و به ارائه خدمت ادامه خواهند داد. شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ سر کار برویم یا نه؟

از شهروندان استان مازندران درخواست می‌شود ضمن صرفه‌جویی در مصرف برق، اطلاع‌رسانی‌های تکمیلی را از همین طریق پیگیری کنند.




 عصر یکشنبه‌های بخارا
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

عصر یکشنبه‌های بخارا

هفدهمین نشست از سلسله نشست‌های «عصر یکشنبه‌های بخارا» به نقد و بررسی کتاب «فغان ز جنگ»، مجموعه‌داستان‌های بابک زمانی، که از سوی انتشارات سهامی عام منتشر شده، اختصاص یافته است. این نشست در ساعت پنج بعدازظهر یکشنبه اول شهریور، با سخنرانی بابک زمانی، محسن امیریوسفی، احمد غلامی و علی دهباشی، در خانۀ کتاب دبا برگزار خواهد شد.

 پایان تدریجی گرمای تابستان؟/ پیش‌بینی جدید هواشناسی از کاهش دما در کشور/ تهران از این روز خنک‌تر می‌شود
۴۹ دقیقه قبل / سایت خبرآنلاین

پایان تدریجی گرمای تابستان؟/ پیش‌بینی جدید هواشناسی از کاهش دما در کشور/ تهران از این روز خنک‌تر می‌شود

در حالی که گرمای تابستان همچنان در بسیاری از مناطق کشور ادامه دارد، پیش‌بینی‌های هواشناسی از کاهش نسبی دما در روزهای پایانی مردادماه خبر می‌دهد؛ تغییری که به گفته کارشناسان، قرار نیست به‌صورت ناگهانی رخ دهد و به‌تدریج و با عبور سامانه‌های جوی مختلف اتفاق خواهد افتاد.

 ای‌بی‌سی‌نیوز: اف‌بی‌آی درباره احتمال حمله پهپادی ایران به کالیفرنیا هشدار داد
۱ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

ای‌بی‌سی‌نیوز: اف‌بی‌آی درباره احتمال حمله پهپادی ایران به کالیفرنیا هشدار داد

ادعای‌ای‌بی‌سی‌نیوز:پلیس فدرال آمریکا (FBI) در روز‌های اخیر به ادارات پلیس کالیفرنیا هشدار داده که ایران ممکن است در واکنش به حملات آمریکا، با پرتاب پهپاد از سواحل غربی آمریکا دست به اقدام تلافی‌جویانه بزند.

 صادرات کنسرو تن‌ماهی آزاد شد
۱۶ دقیقه قبل / سایت جهان صنعت نیوز

صادرات کنسرو تن‌ماهی آزاد شد

طبق اعلام سازمان توسعه تجارت به گمرک جمهوری اسلامی ایران، ممنوعیت صادرات کنسرو تن ماهی لغو شد.

 ادعای ترامپ درباره کنترل تنگه هرمز؛ رویارویی روایت سیاسی با داده‌های میدانی
۲۶ دقیقه قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

ادعای ترامپ درباره کنترل تنگه هرمز؛ رویارویی روایت سیاسی با داده‌های میدانی

دولت ایالات متحده آمریکا پس از ناکامی در وادار کردن جمهوری اسلامی ایران به بازگشایی تنگه هرمز با استفاده از اهرم نظامی و فشار اقتصادی، بار دیگر به تلاش برای خبرسازی و انتشار اطلاعات جعلی برای کنترل بازار‌ها روی آورده‌است.

 پذیرش دانشجو در دانشکده‌های افسری ارتش از طریق آزمون سراسری
۲۶ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

پذیرش دانشجو در دانشکده‌های افسری ارتش از طریق آزمون سراسری

معاون نیروی انسانی ارتش جمهوری اسلامی ایران از گسترش تنوع رشته‌های پذیرش دانشجو در گروه‌های آزمایشی ریاضی و فنی، علوم تجربی و علوم انسانی در دانشکده‌های افسری ارتش جمهوری اسلامی ایران از طریق آزمون سراسری سال ۱۴۰۵ خبر داد.