
نقره سنگینوزن و دو برنز جوانان جودوی ایران در قهرمانی آسیا

اهدای مدال نقره محمد نخودی به نماینده فدراسیون کشتی
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، بر اساس اعلام روابط عمومی فدراسیون کشتی، دوپینگ آوتاندیل کنتچادزه، کشتیگیر گرجستانی که در دیدار نیمهنهایی رقابتهای جهانی ۲۰۲۴ آلبانی مقابل محمد نخودی به پیروزی رسیده بود، مثبت اعلام شد و با تغییر نتایج، مدال برنز نخودی به نقره ارتقا یافت.
همچنین با این تغییر، جایگاه تیم ایران در ردهبندی تیمی نیز از مقام سوم به نایبقهرمانی ارتقا پیدا کرد. کاپ نایبقهرمانی تیم ایران نیز اوایل ماه جاری به کشورمان رسید و در موزه افتخارات کشتی ایران قرار گرفت.
لازم به ذکر است تیم ملی کشتی آزاد ایران از سال ۲۰۱۹ همواره روی سکوی قهرمانی جهان قرار داشته و روند رو به رشدی را طی کرده است؛ بهطوری که در سالهای ۲۰۱۹ و ۲۰۲۱ در جایگاه سوم، و در سالهای ۲۰۲۲، ۲۰۲۳ و ۲۰۲۴ در جایگاه دوم قرار گرفت. تیم ملی ایران در رقابتهای جهانی سال گذشته (۲۰۲۵) نیز با کسب ۷ مدال، پس از سالها عنوان قهرمانی جهان را به دست آورد.
محمد نخودی نیز تاکنون ۵ مدال جهانی شامل ۳ مدال نقره و ۲ مدال برنز در کارنامه خود به ثبت رسانده است.
انتهای پیام/

درخشش صیادمنش در پلیآف لیگ اروپا/ نقشآفرینی لژیونر ایرانی در پیروزی ۷ گله

تأکید پزشکیان بر استمرار تولید و فعالیت صنایع

چرا امام حسن عسکری(ع) به سامرا آمدند و ایشان چگونه به شهادت رسیدند؟

یک گام تازه برای حل چالش سوخت در سیستان و بلوچستان

تنش دیپلماتیک ایران و لبنان شدت گرفت؛ وزیر خارجه لبنان از «دخالت تهران» گفت

