قیمت طلا امروز




 خبرگزاری برنا / ۱۴۰۵/۰۴/۳۱

مدیرعامل چادرملو: اگر پرسپولیس برنده می‌شد پاسخ هوادارانش را چطور می‌دادند؟/ برای پیگیری پرونده آسیایی کمیته حقوقی تشکیل دادیم

برنا - گروه ورزشی: مدیرعامل چادرملو در سوالی از دبیر کل فدراسیون فوتبال مطرح کرد که اگر پرسپولیس برنده مسابقه سه جانبه می‌شد چطور پاسخ هواداران آنها را می‌دا...
 مدیرعامل چادرملو: اگر پرسپولیس برنده می‌شد پاسخ هوادارانش را چطور می‌دادند؟/ برای پیگیری پرونده آسیایی کمیته حقوقی تشکیل دادیم



۶ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

چالش عجیب در استقلال برای انتخاب مدیرعامل جدید/ تاجرنیا زیر بار نمی‌رود

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری برنا، پروژه انتخاب مدیرعامل باشگاه استقلال بیش از حد تصور طولانی شده است. این سناریو فصل گذشته نیز به همین اندازه پر چالش و مبهم پیش می‌رفت.  گزینه‌های متعددی روی میز قرار گرفته است اما اختلاف نظر در بین تصمیم گیرندگان مانع از آن می‌شود تا به اجماع برسند. مدیران هلدینگ بیشتر تمایل دارند فردی از این مجموعه به عنوان مدیرعامل انتخاب شود اما تاجرنیا ترجیح می‌دهند فردی فوتبالی با عقبه مدیریت در ورزش این سمت را بر عهده بگیرند. 

فارغ از اختلاف نظری که بین مسئولان تصمیم گیرنده وجود دارد، یک نکته مهم از نظرها دور مانده است. بر اساس شنیده‌های خبرنگار خبرگزاری برنا علی تاجرنیا به عنوان رئیس هیات مدیره بیش از سایرین برای انتخاب مدیرعامل با شک و شبهه روبروست.

در واقع او ترجیح می‌دهد فردی را به عنوان مدیرعامل باشگاه بر مسند کار بگذارد که تسلط بیشتری رویش داشته باشد. همین موضوع باعث شده تا او طی یکی دو ماه اخیر با چند گزینه وارد مذاکره شده و تلاش کند افرادی را به مجموعه مدیریتی باشگاه وارد کند که به نوعی از او حرف شنوی داشته باشند. وی نه تنها در ماه‌های اخیر بلکه از مدت‌ها قبل  تلاش کرد برخی گزینه‌ها را به بدنه باشگاه تزریق کند. این افراد فوتبالی که از سال گذشته جلساتی با تاجرنیا داشتند همچنان منتظر اقدامات رئیس هیات مدیره این باشگاه بوده و اعلام آمادگی خود را برای انتصاب در پست مدیرعاملی اعلام کردند.

با این حال تلاش‌های هلدینگ برای مدیرعاملی فردی از این مجموعه باعث شده تا انتخاب مدیرعامل به پروسه‌ای زمان‌بر تبدیل شود. 

هرچند ظاهراً شرایط مسالمت آمیز پیش می‌رود، اما تاجرنیا به اختیارات تام در این باشگاه عادت کرده و به راحتی زیر بار انتخاب فردی که از او حرف شنوی نداشته و برنامه‌های او در ادامه روند باشگاه‌داری‌ را رعایت نکند، نمی‌رود. باید دید در نهایت چالش بین مدیران رده بالای هلدینگ و هیات مدیره باشگاه استقلال به کجا کشیده خواهد شد.

انتهای پیام/ 


۷ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

بررسی تسریع روند بازسازی استادیوم سیروس قایقران

طبق اعلام پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، محمد علی ثابت قدم مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی به همراه حسین چراغی مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارت و زورقی مدیرکل دفتر فنی این وزارتخانه و ابراهیم مهربان مدیرکل ورزش و جوانان استان گیلان به همراه مشاور و پیمانکار پروژه بازسازی استادیوم سیروس قایقران، جلسه‌ای برای پیگیری و تسریع روند بازسازی این پروژه در استادیوم قایقران برگزار کردند.

در ابتدای جلسه نکات فنی بازسازی، موانع، معارض‌ها و زمانبندی اجرایی پروژه مورد بررسی قرار گرفت و پیمانکار پروژه درباره روند مالی و تسریع خرید امکانات لازم برای انجام بازسازی توضیحاتی داد و گفت: در صورت رفع نیازهای مالی در ماه‌های آینده روند اجرایی پروژه تسریع بیشتری خواهد یافت.

محمد علی ثابت قدم مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی هم در این باره یادآور شد: تمام تلاش مجموعه شرکت توسعه و وزارت ورزش و جوانان اجرای کامل پژوه بازسازی این ورزشگاه قدیمی است، ولی رسیدن به فصل بارندگی و همچنین برگزاری مسابقات تیم ملوان بی‌شک وقفه‌ای را در این روند ایجاد خواهد کرد، با این حال از پیمانکار انتظار داریم همه اینها را در زمانبندی خود لحاظ کند.

وی همچنین درباره مشکلات پیش آمده در بازی روز چهارشنبه ملوان و ذوب‌آهن گفت: این مشکل ربطی به شرکت توسعه و پیمانکار بازسازی نداشته و اختلاف صدا و سیما با گروه VAR بوده است که هماهنگی لازم بین این دو برقرار نشده بود و این مشکلاتی که از طرف یکسری رسانه‌ها مطرح شد ربطی به بازسازی ورزشگاه نداشته است.

وی افزود: بی‌شک بازسازی به همراه برگزاری مسابقات مشکلاتی به همراه دارد که هواداران ملوان آن را به خوبی درک می‌کنند و ما هم تمام توان خود را برای هر چه بهتر شدن امکانات و تجهیزات این استادیوم پیر انجام خواهیم داد.

حسین چراغی مشاور وزیر و مدیر کل حوزه وزارت هم در این جلسه عنوان کرد: در هفته آینده از پیمانکار پروژه دعوت خواهیم کرد تا در نشست تخصصی بازسازی این استادیوم که با حضور معاونین مربوطه در وزارت ورزش برگزار خواهد شد، حضور داشته باشد تا بتوانیم با بررسی لازم، معضلات بازسازی را مرتفع کنیم.

وی در ادامه گفت: مشکلات مالی در همه جا وجود دارد و ما برای این پروژه و سایر پروژه‌های ورزشی استان گیلان در سفر رییس جمهور به استان گیلان انتظار پیش‌بینی بودجه‌ای خاص داریم تا بتوانیم زیرساخت‌های ورزشی استان را ارتقا دهیم. بندرانزلی با وجود تیم ملوان و هواداران آن شایسته یک استادیوم خوب و به‌روز است و همه ما تلاش داریم این استادیوم پیر را تا جایی که محیط و استانداردها اجازه می‌دهد، ارتقا دهیم.

در پایان پیمانکار پروژه از خرید یکسری از تجهیزات خبر داد و قول مساعد برای نصب اسکوربورد جدید و سایر امکانات جدید این استادیوم از جمله پروژکتورهای نوری جدید و ... داد که در ماه‌های آینده و در تعطیلی مسابقات امسال اجرایی خواهد شد.

انتهای پیام/ 




 گزارش ویژه؛ ۱۰ نکته از نساجی - استقلال در قائمشهر؛ سه امتیاز با پنجره بسته!
۴ ساعت قبل / سایت فوتبالی

گزارش ویژه؛ ۱۰ نکته از نساجی - استقلال در قائمشهر؛ سه امتیاز با پنجره بسته!

پایگاه خبری فوتبالی- یک: وفادار به ترکیب برنده: یک قانون ساده در فوتبال وجود دارد، به تیمی که برنده شده دست نزنید و بیخودی دنبال جنگولک بازی نروید. منطق حکم می‌کند، مربیان موفق در دنیای فوتبال اکثرا با چرخه محدودی از بازیکنان ترکیب را می‌چینند و به ندرت دست به تغییر می‌زنند.دو: تیمهای مجتبی حسینی در سالهای اخیر یک ویژگی مشترک داشته‌اند. جمع شدن در زمین خودی، بازی فشرده و استفاده از ضدحمله. هر چند آنها به دروازه استقلال فشار خاصی نیاوردند چون زورش را نداشتند. تارتار در کنفرانس مطبوعاتی قبل از باز ...,استقلال,نساجی,مجتبی حسینی,سهراب بختیاری‌زاده,صالح حردانی,یاسر آسانی,عارف آقاسی,پیشنهاد سردبیر

 ۶۹ میلیون ایرانی خودرو ندارد/ ۱۴۰۰۰ خانوار بیش از ۱۰ خودرو دارند +جدول
۱ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

۶۹ میلیون ایرانی خودرو ندارد/ ۱۴۰۰۰ خانوار بیش از ۱۰ خودرو دارند +جدول

اقتصادنیوز: ۳۴.۵ میلیون خانوار ایرانی حتی یک خودرو ندارند

 هیچکس نمی‌داند چه کسی ایران را رهبری می‌کند |  ما در ایران بسیار فعال بودیم...
۳۶ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

هیچکس نمی‌داند چه کسی ایران را رهبری می‌کند | ما در ایران بسیار فعال بودیم...

کابوس تسلط منطقه‌ای تهران، رئیس‌جمهور آمریکا را به تناقض‌گویی بی‌سابقه‌ای واداشته است.

 جهش ۴۰ درصدی نرخ فروش محصولات خگلپا
۱۱ ساعت قبل / سایت صدای بورس

جهش ۴۰ درصدی نرخ فروش محصولات خگلپا

شرکت فنرسازی زر گلپایگان (خگلپا) در پی توافق با مشتری عمده خود، سازه‌گستر سایپا، از افزایش حدود ۴۰ درصدی نرخ فروش محصولات اصلی خبر داد.

 میلان به دنبال اندریک؛ رئال مادرید فعلا با جدایی مخالف است
۶ ساعت قبل / سایت فوتبالی

میلان به دنبال اندریک؛ رئال مادرید فعلا با جدایی مخالف است

پایگاه خبری فوتبالی- باشگاه میلان علاقه خود به جذب اندریک، مهاجم جوان رئال مادرید، را به باشگاه اسپانیایی اعلام کرده و شرایط انتقال قرضی این بازیکن را زیر نظر دارد. به گزارش فوتبالی، با این حال، موضع فعلی رئال مادرید روشن است یعنی باشگاه در مقطع فعلی اجازه جدایی اندریک را نمی‌دهد. اندریک در تابستان ۲۰۲۴ از پالمیراس به رئال مادرید پیوست و به‌عنوان یکی از مهم‌ترین استعدادهای نسل جدید فوتبال برزیل وارد سانتیاگو برنابئو شد. با این حال، مسیر او در مادرید آن‌طور که انتظار می‌رفت سریع پیش نرفت. رقابت ب ...,میلان,رئال مادرید,نقل و انتقالات,اندریک,پیشنهاد سردبیر

 گزارش ویژه؛ ۱۰ نکته از پرسپولیس - استقلال خوزستان؛ زیبا، پرگل، یکطرفه!
۳ ساعت قبل / سایت فوتبالی

گزارش ویژه؛ ۱۰ نکته از پرسپولیس - استقلال خوزستان؛ زیبا، پرگل، یکطرفه!

پایگاه خبری فوتبالی- یک: مهدی تارتار همه را غافلگیر کرده است. آن چیزی که در ذهن اکثر فوتبالی‌ها از تارتار به یادگار مانده با چیزی که این روزها می‌بینیم از زمین تا آسمان متفاوت است. یک فوتبال ترکیبی و رو به جلو که پرسپولیسیها را یاد خاطرات خوب گذشته می‌اندازد، البته که قرعه هم فعلا با‌ او یار بوده هرچند برای قضاوت دقیق‌تر باید صبر بیشتری به خرج داد.دو: در بین تیمهای مدعی پرسپولیس کاملترین اسکواد را دارد، آنها یک پیش فصل عالی را در نقل و انتقالات و اردوی آماده‌سازی پشت سر گذاشتند و همین برای یک شر ...,پرسپولیس,استقلال خوزستان,مهدی تارتار,اوستون اورونوف,مهدی تیکدری,مجید عیدی,محمد عمری,تیوی بیفوما,محمد خدابنده‌لو,پیشنهاد سردبیر