قیمت طلا امروز




 خبرگزاری همشهری‌آنلاین / ۱۴۰۵/۰۴/۱۲

 نگاه جهان به بدرقه رهبر شهید

شبکه های خبری، روزنامه ها و چهره های بین المللی از هر کدام از زاویه ای تشییع قائد شهید را توصیف کردند.
  نگاه جهان به بدرقه رهبر شهید



۷ ساعت قبل / سایت نورنیوز

تثبیت جایگاه ایران در توافق ایران و عمان برای مدیریت تنگه هرمز

نورنیوز- گروه بین الملل: محمد علی الحکیم، تحلیلگر سیاسی به المعلومه گفت: «توافق ایران و عمان در مورد مدیریت تنگه هرمز نه تنها در مورد تنظیم ناوبری است، بلکه حضور امنیتی ایران در تنگه را نیز تأیید می‌کند. این توافق، ایران را به عنوان فرصتی برای قرار دادن خود به عنوان بخشی از راه‌حل امنیتی در خلیج فارس ارائه می‌دهد.»

وی افزود: «ایران قابل قبول‌ترین شریک را در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی انتخاب کرد که به این ابتکار، بُعدی سیاسی می‌دهد که از جنبه فنی آن فراتر می‌رود. این گام ممکن است نشان‌دهنده تمایل ایران به تثبیت مفهوم امنیت منطقه‌ای در مواجهه با مدل‌هایی باشد که به حضور نظامی خارجی متکی هستند.»

الحکیم توضیح داد: «مهم‌ترین پیام، تنظیم حرکت کشتی‌ها نیست، بلکه اثبات این است که هرگونه ترتیباتی در مورد تنگه هرمز نمی‌تواند نقش ایران را نادیده بگیرد.»

او خاطرنشان کرد: «اعلام توافق ایران و عمان نشان دهنده اعتماد ایران به این است که ابزارهای نفوذ دیگر محدود به قدرت سخت نیستند، بلکه شامل ترتیبات امنیتی مهندسی نیز می‌شوند.»


۷ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

گفت‌وگوی وزرای خارجه ایران و عمان

به گزارش آفتاب نیوز،

وزرای خارجه ایران و عمان در این تماس تلفنی درباره راه‌های فراهم کردن شرایط برای ازسرگیری مذاکرات گفت‌وگو کردند و بر اهمیت ادامه رایزنی‌ها برای کمک به ازسرگیری آزادی کشتیرانی و تامین امنیت و ثبات در منطقه تاکید کردند.


۷ ساعت قبل / سایت اسپوتنیک

ایران بازار نفت را به ارزه میاندازد

ایران بازار نفت را به ارزه می‌اندازد

عامل اصلی کاهش شاخص نیکی 225 ژاپن (4٪- در طول هفته) تشدید تنش‌ها پیرامون ایران بود. تهران عملاً به پادشاه نفت جهانی تبدیل شده است: قیمت نفت خام و بازده اوراق قرضه در حال افزایش است، در حالی که بازارهای سهام در حال سقوط هستند.

ژاپن تقریباً تمام نفت خود را وارد می‌کند و بیشتر مسیرهای آن از تنگه هرمز عبور می‌کند. هر حمله یا بیانیه جدید از تهران فوراً در قیمت‌ها سرمایه‌گذاری می‌شود و به شرکت‌های ژاپنی وابسته به سوخت ارزان آسیب می‌رساند.

بخش کشتیرانی 2.8٪ افزایش یافت. سرمایه‌گذاران مطمئن هستند که تا زمانی که تنگه مورد حمله قرار گیرد، نرخ حمل و نقل فقط افزایش خواهد یافت. به نظر می‌رسد که تنش‌های ایران در حال توزیع مجدد سود است: تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان انرژی ضرر می‌کنند، در حالی که شرکت‌های حمل و نقل برنده می‌شوند.

ایران نقش سیستماتیک خود را در اقتصاد جهانی نشان می‌دهد: حتی کشورهایی که از خاورمیانه بسیار دور هستند، مانند ژاپن، خود را در خط مقدم می‌بینند. برای روسیه که به طور فعال در حال توسعه گفتگوی انرژی با تهران است، این یک سیگنال اضافی است: ثبات در دریای خزر و خلیج فارس نه یک مسئله منطقه‌ای، بلکه یک مسئله جهانی است.

تا زمانی که مذاکرات در مورد توافق هسته‌ای ایران متوقف شود، قیمت نفت بالای 90 دلار و نوسانات در بازارهای آسیایی همچنان به عنوان یک امر عادی جدید باقی خواهد ماند. ژاپن یا باید مسیرهای جایگزینی پیدا کند یا برای کاهش بیشتر شاخص نیکی آماده شود.

Sputnik Iran | Rubika | Bale | Web




 «نبرد هرمز» روز چهل و دوم | گزارش در حال به روز رسانی
۱۷ ساعت قبل / سایت فراز

«نبرد هرمز» روز چهل و دوم | گزارش در حال به روز رسانی

در حالی که مذاکرات تهران و واشنگتن متوقف مانده و اختلاف‌ها بر سر تنگه هرمز همچنان حل نشده است، آمریکا تلاش می‌کند فشار بر اقتصاد ایران را از مسیر محدود کردن...

 روسیه: در انتظار توضیح آمریکا و ترکیه درباره ارسال سلاح به کی‌یف هستیم - تسنیم
۱۸ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

روسیه: در انتظار توضیح آمریکا و ترکیه درباره ارسال سلاح به کی‌یف هستیم - تسنیم

ماریا زاخارووا گفت: به‌جز روسیه هیچ کشور دیگری وجود ندارد که بتواند حاکمیت و تمامیت ارضی اوکراین را تضمین کند.

 کرملین از اظهارات نخست‌وزیر لهستان درباره نورد استریم انتقاد کرد
۱۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

کرملین از اظهارات نخست‌وزیر لهستان درباره نورد استریم انتقاد کرد

سخنگوی کرملین با واکنش به مواضع نخست‌وزیر لهستان درباره انفجار خط لوله نورد استریم، حمایت از عاملان این اقدام را شگفت‌انگیز خواند و آن را اقدامی علیه زیرساخت انرژی اروپا دانست.

 خط‌ونشان تل‌آویو برای آنکارا
۴ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

خط‌ونشان تل‌آویو برای آنکارا

اسرائیل در ۱۸ اوت (سه‌شنبه 27مردادماه) به «ابوالظهور» در استان ادلب در شمال غربی سوریه، تقریبا ۷۰کیلومتری (۴۳ مایل) مرز ترکیه، حمله کرد و به باند فرودگاه و انبارهای آن آسیب رساند. نتانیاهو دلیل این حمله را استقرار قریب‌الوقوع ارتش ترکیه در این تاسیسات عنوان کرد. وی روز سه‌شنبه گفت: «ما دیدیم که ترکیه قصد دارد در فرودگاهی در جنوب مرز خود، نزدیک حلب، حضور پیدا کند و پیامی فرستادیم: «نکنید». این پیام رسید، اما ظاهرا آنها به آن گوش ندادند. بنابراین با اقدام مان مطمئن شدیم که آنها متوجه شده‌اند.»

 عمان: تهدیدات ترامپ تکراری است
۱۰ ساعت قبل / سایت تابناک

عمان: تهدیدات ترامپ تکراری است

تهدیدهای اخیر دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، مبنی بر حمله به عمان در پی مذاکرات این کشور با ایران پیرامون تنگه هرمز، با واکنش‌های غیرمنتظره‌ای در مسقط روبر...

 اظهارات جدید ترامپ درباره مذاکره و توافق با ایران
۳ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

اظهارات جدید ترامپ درباره مذاکره و توافق با ایران

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا بار دیگر با اظهارات متناقض درباره ایران که دیگر در افکار عمومی جهان و محافل دیپلماتیک غیر قابل باور تلقی می شود ، ادعا کرد: «من فقط توافق‌های خوب انجام می‌دهم.»