قیمت طلا امروز




 خبرگزاری همشهری‌آنلاین / ۱۴۰۵/۰۴/۲۳

گرما فعلا ماندگار است؛ هشدار برای ۱۷ استان | تهران دوباره ۴۱ درجه‌ای می‌ شود

گزارش سازمان هواشناسی کشو نشان می‌دهد تا ۵ روز آینده آسمان بیشتر مناطق کشور صاف است. افزایش دما و تداوم روزهای گرم در ۱۶ استان با هشدار هواشناسی سطح زرد همراه است. بیشینه دمای تهران از چهارشنبه دوباره به بالای ۴۰ درجه می‌رسد.
 گرما فعلا ماندگار است؛ هشدار برای ۱۷ استان | تهران دوباره ۴۱ درجه‌ای می‌ شود



۱۲ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

ماجرای عیادت مخفیانه قاری قرآن از رهبر شهید انقلاب چه بود؟ - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، سید مرتضی سادات فاطمی، قاری بین‌المللی قرآن، در برنامه «امین ایران» که به مناسبت چهلمین روز تدفین «امام شهید» برگزار شد، به نقش هدایت‌های آیت‌الله خامنه‌ای در مسیر قرآنی خود اشاره  و اظهارکرد: من سبک‌های مختلفی در قرائت قرآن اجرا کرده‌ام که بخش زیادی از آن به برکت آشنایی با ایشان و راهنمایی‌هایشان در مسجد کرامت رقم خورد. روزی از جلسه خارج می‌شدیم که ایشان به من فرمودند چرا شیخ مصطفی اسماعیل را نمی‌خوانی؟ 

وی افزود: مصطفی اسماعیل از بزرگ‌ترین قاریان جهان بود. من عرض کردم خواندن به سبک ایشان بسیار سخت است. آقا فرمودند(مقام معظم رهبری) از شما بعید است چنین حرفی بزنید؛ شما می‌توانید.

سادات فاطمی ادامه داد: به ایشان گفتم نوارهای مصطفی اسماعیل را ندارم، چون در آن زمان امکانات محدود بود. آقا فرمودند من نوارهایش را دارم و به شما می‌دهم. ایشان نوارهای تقلید و تمرین شیخ مصطفی اسماعیل را به من دادند و ما شروع به تمرین کردیم و آرام‌آرام لحن مصطفی اسماعیل در مشهد جا افتاد و جوانان بسیاری به این سبک گرایش پیدا کردند.

این قاری بین‌المللی به خاطره تلخ ترور آیت‌الله خامنه‌ای در مسجد ابوذر تهران اشاره کرد و گفت: زمانی که خبر ترور ایشان حین سخنرانی از تلویزیون اعلام شد، من در مشهد و در حیاط منزل بودم. خانواده من تلویزیون نگاه می‌کردند و ناگهان صدا زدند آقا مرتضی، آقای خامنه‌ای... گفتم نگو، طاقت شنیدن نداشتم. بعد فهمیدم ایشان ترور شده اما مشکل جدی نیست.

وی افزود: بلافاصله به مدرسه آیت‌الله خوئی رفتم و از آنجا به دفتر آقا رفتم و بلیط هواپیما گرفتم. صبح روز بعد به تهران رفتم و به منزل آقا رفتم. آقا مصطفی، پسر بزرگ ایشان، دم در آمد و بسیار تعجب کرد که چرا به تهران آمده‌ام. گفتم با شنیدن این خبر طاقت نیاوردم و به هر قیمتی شده آمدم تا از حال آقا( مقام معظم رهبری) مطلع شوم.

سادات فاطمی ادامه داد: آقا مصطفی فرمودند از نظر مسائل امنیتی و با توجه به عمل جراحی، فقط یک نفر حق ملاقات دارد و آن هم آیت‌الله هاشمی رفسنجانی است. سپس گفتند چون آقا غذای بیمارستان را نمی‌خورند، مادرم در خانه سوپ یا آش درست می‌کند و من می‌برم، شما هم با من بیایید.

وی با احساسات عمیق به لحظه دیدار با رهبر انقلاب در بیمارستان اشاره کرد: وارد بیمارستان ولیعصر شدیم. آقا را عمل کرده بودند و به هوش آمده بودند. وقتی ایشان را رد می‌کردند، نگاهم به آقا افتاد، ایشان مرا شناختند و چشمانشان را باز کردند. من در چارچوب در ایستاده بودم که آقا با اشاره به من فهماندند جلو بروم. رفتم نزدیکشان و با صدای بسیار ضعیفی از من تشکر کردند که آمده‌ام.

این قاری بین‌المللی به نکته جالبی اشاره کرد: دکتر معالج مقام معظم رهبریکه حدس زده بود من قاری قرآن هستم، به من گفت آقا عمل جراحی بسیار سختی داشته و درد زیادی دارد. قوی‌ترین مسکن‌ها را تزریق کرده‌ایم ولی فکر می‌کنیم درد نگذارد ایشان بخوابد. بهترین چیز برای ایشان خواب است. با توجه به اینکه آقا نسبت به قرآن بسیار حساس و عاشق قرآن است، اگر چند آیه از قرآن بخوانید، شاید آرامش پیدا کنند و بخوابند.

سادات فاطمی ادامه داد: من آیات آخر سوره فرقان را شرو ع کردم: «وَعِبَادُ الرَّحْمَٰنِ الَّذِینَ یَمْشُونَ عَلَى الْأَرْضِ هَوْنًا...» چند بار خواندم تا اینکه دکتر بلند شد و رفت از آقا خبر گرفت و برگشت و گفت متشکرم، آقا خوابیدند.

وی در پایان به وصیت قرآنی آیت‌الله (مقام معظم رهبری) اشاره کرد و گفت: ایشان عاشق قرآن بودند، نه فقط ظاهر تلاوت، بلکه تلاوت همراه با تفکر. همیشه می‌فرمودند قرائت قرآن لازم است ولی کافی نیست. قرآن خواندن لازمه ولی در کنار آن باید با مفاهیم قرآن آشنا شویم و قرآن را بفهمیم. بعد هم می‌فرمودند هر دوی اینها باز کافی نیست، اینها همه مقدمه‌ای است برای عمل به قرآن. این فرمایش و توصیه مقام معظم رهبری بود و ان‌شاالله همه ما عامل به این توصیه‌ها باشیم.

انتهای پیام/282  




 شناسایی شبکه رشا و ارتشا در حوزه معادن در این استان/ ۲۵ نفر تحت تعقیب قضایی
۷ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

شناسایی شبکه رشا و ارتشا در حوزه معادن در این استان/ ۲۵ نفر تحت تعقیب قضایی

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان یزد از شناسایی و تعقیب قضایی یک شبکه رشا و ارتشا در حوزه معادن این استان خبر داد و گفت که در این پرونده ۲۵ نفر تحت تعقیب قرار گرفته‌اند.

 جشن وزیر اسرائیلی برای تخریب ده‌هزارمین خانه فلسطینی‌ها (زیرنویس فارسی) | آخرین خبر
۶ ساعت قبل / سایت آخرین خبر

جشن وزیر اسرائیلی برای تخریب ده‌هزارمین خانه فلسطینی‌ها (زیرنویس فارسی) | آخرین خبر

آخرین خبر/ایتمار بن گویر وزیر امنیت اسرائیلی تخریب ده هزارمین خانه فلسطینی در کرانه باختری را جشن گرفت و آن را «موفقیتی تاریخی» توصیف کرد. 🔹 آخرین خبر در روبیکا 🔹 آخرین خبر در ایتا 🔹 آخرین خبر در بله

 کانون‌های آلودگی سواحل مکران شناسایی شد
۱ ساعت قبل / خبرگزاری مهر

کانون‌های آلودگی سواحل مکران شناسایی شد

مدیرکل آلودگی دریایی سازمان حفاظت محیط زیست از اجرای مطالعات جامع آلودگی سواحل مکران از خلیج گواتر تا جاسک خبر داد.

 جنگ ایران و پایان خاورمیانه آمریکایی به روایت «فارن افرز» | این آخرین فرصت تغییر است؟ | نتیجه معکوس تضمین‌های امنیتی
۹ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

جنگ ایران و پایان خاورمیانه آمریکایی به روایت «فارن افرز» | این آخرین فرصت تغییر است؟ | نتیجه معکوس تضمین‌های امنیتی

اقتصادنیوز: واشنگتن هنوز در تصور خاورمیانه‌ای گرفتار است که خود بر آن سلطه دارد و حتی پس از شکست‌های پی‌درپی، تصور جایگزینی برای نظم موجود را دشوار می‌بیند. اما این نظم در حال پایان یافتن است. اگر رهبران آمریکا نتوانند مسیر خود را تغییر دهند، شاهد محو شدن خاورمیانه آمریکایی خواهند بود؛ درست همان‌ اتفاقی برای امپراتوری‌های اروپایی در منطقه رخ داد.

 آلن ایر: تحریم های جدید علیه ایران نشان دهنده درماندگی آمریکا است
۵ ساعت قبل / خبرگزاری ایرنا

آلن ایر: تحریم های جدید علیه ایران نشان دهنده درماندگی آمریکا است

تهران - ایرنا - مذاکره‌کننده سابق وزارت امور خارجه آمریکا گفت، تحریم های جدید علیه ایران نشان دهنده درماندگی (دولت آمریکا) است و درخت تحریم ها علیه ایران قطع شده است.

 شرایط جدید فروش اقساطی اطلس در بازار+ جدول مردادماه ۱۴۰۵
۷ ساعت قبل / روزنامه تعادل

شرایط جدید فروش اقساطی اطلس در بازار+ جدول مردادماه ۱۴۰۵

گروه خودرو اقتصادآنلاین؛ اطلس به‌عنوان یکی از جدیدترین محصولات سایپا، با طراحی به‌روزتر، امکانات رفاهی بیشتر و مشخصات فنی ارتقایافته نسبت به خانواده کوییک، ت...