قیمت طلا امروز




 خبرگزاری همشهری‌آنلاین / ۱۴۰۵/۰۴/۱۴

ترامپ: از زمانی که جنگ با ایران آغاز شده، بیش از ۲۷۳ آمریکایی هدف گلوله قرار گرفته‌اند

رئیس‌جمهور آمریکا که خودش آتش جنگ علیه ایران را روشن کرده، با انتشار پستی در شبکه اجتماعی تروث سوشال از آمار تیراندازی در شیکاگو ابراز تعجب کرد!
 ترامپ: از زمانی که جنگ با ایران آغاز شده، بیش از ۲۷۳ آمریکایی هدف گلوله قرار گرفته‌اند



۱۵ دقیقه قبل / سایت تابناک

موضع صریح چین درباره فشار حداکثری علیه ایران

 

به گزارش تابناک به نقل از شرق؛ لین جیان، سخنگوی وزارت امور خارجه چین، در واکنش به تهدید‌های دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، برای اعمال فشار اقتصادی شدید علیه ایران، تأکید کرد که تحریم و فشار راه‌حل اختلافات نیست.

به نقل از وزارت امور خارجه چین، لین جیان در نشست خبری روزانه وزارت خارجه چین در پاسخ به پرسشی درباره تهدید ترامپ برای آغاز یک جنگ اقتصادی تمام‌عیار علیه ایران گفت: «تحریم‌ها و تاکتیک‌های فشار راه‌حل نیستند.»

وی افزود: «چین از طرف‌های ذی‌ربط می‌خواهد مسئولانه عمل کنند و به رویکرد سیاسی و دیپلماتیک پایبند باشند.»

سخنگوی وزارت خارجه چین در پاسخ به پرسشی دیگر درباره توانایی ایران برای مقابله با تحریم‌های جدید آمریکا نیز اظهار کرد: «چین معتقد است ابزار نظامی، تحریم‌ها و تاکتیک‌های فشار راه‌حل نیستند.»

لین جیان هشدار داد: «برعکس، آنها تنها به تشدید تنش منجر می‌شوند که به نفع هیچ‌کس نیست.»

وی در ادامه خواستار تلاش برای حل اختلافات از طریق «گفت‌و‌گو و مذاکره» شد.

سخنگوی وزارت خارجه چین همچنین در واکنش به درخواست اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا، از پکن برای همراهی با واشنگتن در اعمال فشار اقتصادی شدید علیه ایران، موضع چین را تکرار کرد و گفت: «چین با تحریم‌های یکجانبه غیرقانونی که فاقد مبنای حقوق بین‌الملل و مجوز شورای امنیت سازمان ملل هستند، مخالف است.»


۵۱ دقیقه قبل / سایت مشرق

افشای نامه‌های دستیار جنجالی ترامپ

به گزارش مشرق، رابطه نزدیک این دستیار جوان جنجالی با ترامپ در روزهای اخیر، به‌ویژه به دلیل نقش گسترده او در حلقه اطراف رئیس‌جمهوری آمریکا و میزان نفوذش بر ارتباطات و امور روزمره او در کاخ سفید، خبرساز است. رسانه‌ های آمریکایی می گویند: مقام‌های کاخ سفید نیز اذعان کرده‌اند که افزایش حملات و انتقادها علیه این دستیار، برخلاف انتظار، توجه عمومی را بیش از گذشته به رابطه نزدیک او با ترامپ معطوف کرده است.

شبکه خبری سی‌ان‌ان روز جمعه به وقت محلی، در گزارشی با اشاره به نقش پررنگ هارپ در حلقه نزدیک ترامپ، از رابطه‌ بیش از حد صمیمانه میان این دستیار و رئیس‌جمهوری آمریکا پرده برداشته است.

در این گزارش آمده است: نامه‌های ناتالی هارپ، دستیار نزدیک ترامپ، نشان می‌دهند که رابطه نزدیک میان آن دو تا چه اندازه عمیق است.

هارپ در دست‌کم دو نامه خطاب به رئیس‌جمهوری آمریکا، نهایت وفاداری خود به او را ابراز کرده است. این نامه‌ها ابتدا از سوی «دیلی بیست» منتشر شدند؛ آن هم در شرایطی که رابطه نزدیک هارپ با ترامپ بیش از پیش زیر ذره‌بین قرار گرفته است.

هارپ در یکی از نامه‌ها که چاپ و امضا شده بود، نوشت: «می‌خواهم همیشه همه‌چیز میان ما خوب باشد.» این نامه با عبارت «جناب آقای رئیس‌جمهور» آغاز شده و با این جمله به پایان رسیده بود: «با تمام قلبم، ناتالی.»

حضور مستمر هارپ در کنار ترامپ، این هفته پس از آن در کانون توجه قرار گرفت که «جان اوسوف»، سناتور دموکرات ایالت جورجیا، در سخنانی که به‌سرعت در فضای مجازی فراگیر شد و در آن به ترامپ حمله کرد، نام او را بر زبان آورد.

این سناتور، رئیس‌جمهوری آمریکا را به دلیل «سفر با ناتالی در آن هواپیمای بسیار مجللی که امیر قطر به او هدیه داده است» مورد طعنه قرار داد.

این اظهارات به همراهی هارپ با ترامپ، در کنار گروه بسیار محدودی از دستیاران، هنگام خروج مخفیانه ترامپ از ترکیه با یک هواپیمای کوچک‌تر در ماه ژوئیه با ادعای تهدید ایران انجام شد.

سی ان ان در این گزارش آورده است: هارپ در نامه‌ای مربوط به سال ۲۰۲۳ همچنین نوشته است«من هرگز نمی‌خواهم چیزی جز شادی برای تو به ارمغان بیاورم. متأسفم که تمرکزم را از دست دادم. تو برای من همه‌چیز هستی. نمی‌خواهم هرگز ناامیدت کنم. از تو سپاسگزارم که در این زندگی سرپرست و محافظ من هستی.»

هارپ در نامه دیگری از رابطه‌شان زمانی که مجری شبکه خبری محافظه‌کار «وان آمریکا» بود، یاد کرد. هارپ نوشت: «دلم برای روزهایی تنگ شده است که در دوران اجرای برنامه گفت‌وگویی‌ام با من تماس می‌گرفتی و درباره همه‌چیز و هیچ‌چیز صحبت می‌کردیم. می‌خواهم به همان هماهنگی برگردیم. نباید همیشه درباره کار صحبت کنیم!»

هارپ در همان نامه افزود: «و لطفا، وقتی شکست می‌خورم، به من بگو. اگر لازم بود و زمانی که مستحقش هستم، کاملا حق داری سرزنشم کنی چون هیچ‌کس به اندازه تو مرا نمی‌شناسد و به اندازه تو به من اهمیت نمی‌دهد.»

اشبکه خبری سی‌ان‌ان در ادامه آورده است: این شبکه خبری به‌طور مستقل تایید نکرده است که هارپ این نامه‌ها را در سال ۲۰۲۳ نوشته یا برای ترامپ ارسال کرده باشد. «دیلی بیست» اعلام کرده است که «مایکل ولف»، نویسنده، این نامه‌ها را زمانی به دست آورده که مشغول نگارش کتابی درباره کارزار انتخاباتی ترامپ در سال ۲۰۲۴ بوده است.

«دِیویس اینگل»، سخنگوی کاخ سفید، در بیانیه‌ای که در اختیار سی‌ان‌ان قرار داده است، از هارپ دفاع کرده و گفته است او «یکی از وفادارترین و سختکوش‌ترین دستیاران در تیم رئیس‌جمهور ترامپ» است.

با این حال، مقام‌های کاخ سفید در روزهای اخیر در محافل خصوصی اذعان کرده‌اند که حملات گسترده‌تر و تندتر علیه هارپ، برخلاف انتظار، نتیجه‌ای معکوس داشته و موجب جلب توجه بیشتر به رابطه او با ترامپ شده است.

سی‌ان ان می گوید: نزدیکی هارپ به ترامپ تا حدی است که او در اکتبر ۲۰۲۳ برای همراهی با رئیس‌جمهوری در جلسه دادگاه در شهر نیویورک، یک‌بار در صندوق عقب یک خودروی شاسی‌بلند نشست. جایی برای او در خودرو وجود نداشت، اما هارپ اصرار داشت که ترامپ شخصا از او خواسته است در این جلسه حضور داشته باشد و مصمم بود که از همراهی با او بازنماند.

مقام‌هایی که با نقش هارپ آشنا هستند به سی‌ان‌ان گفته‌اند که او تقریباً همه‌جا در حلقه اطراف ترامپ حضور دارد. اما برخلاف منشی‌ها شخصی و دستیاران پیشین رئیس‌جمهوری از جمله «مادلین وسترهاوت»، دبیر شخصی سابق ترامپ که در دوره نخست ریاست‌جمهوری او نیز به‌طور مشابه نقش دروازه‌بان اطلاعات رئیس‌جمهور را ایفا می‌کرد، هارپ خارج از دفتر بیضی‌شکل نمی‌نشیند، بلکه در داخل آن حضور دارد. هارپ بخش زیادی از روز را در کنار ترامپ سپری می‌کند، در نشست‌ها حضور دارد و دائما با او در ارتباط است.

به گفته این مقام‌ها، هارپ تا دیروقت شب با ترامپ درباره مطالبی که قرار است در شبکه‌های اجتماعی منتشر شود گفت‌وگو می‌کند. هارپ همچنین کانالی برای رهبران خارجی است که می‌کوشند با رئیس‌جمهوری آمریکا ارتباط برقرار کنند و مامور تماس با افرادی است که ترامپ آنها را در تلویزیون می‌بیند. هنگامی که ترامپ نمی‌خواهد شخصا با فردی تماس بگیرد، از هارپ می‌خواهد برای او یادداشت ارسال کند.

سی ان ان افزود: مقامات گفتند که رابطه کاری آنها به دلیل وفاداری کامل هارپ به رئیس جمهوری بسیار موثر است.

با این حال، بر اساس گفته چندین منبع که رابطه هارپ و ترامپ را توصیف کرده‌اند، شیوه عملکرد او موجب ناراحتی برخی از دستیاران ارشد شده و در مقاطعی تلاش‌هایی برای کنار گذاشتن او از حلقه نزدیک رئیس‌جمهور صورت گرفته است.

این مجری سابق تلویزیون پس از آنکه نجات جان خود را مرهون ترامپ دانست، همکاری با او را آغاز کرد.

هارپ به یکی از اصلی‌ترین کانال‌های ارتباطی میان ترامپ و دنیای بیرون تبدیل شده است؛ او پیام‌های متحدان را منتقل می‌کند، دیدارها را ترتیب می‌دهد، مطالب منتشرشده در شبکه اجتماعی «تروث سوشال» را برای ترامپ تایپ می‌کند و نسخه‌های چاپی مقالاتی را که از رئیس‌جمهور تمجید کرده‌اند با خود حمل می‌کند؛ آن هم در حالی که در تمام ساعات روز در فاصله‌ای نزدیک از ترامپ باقی می‌ماند.

دستیار جنجالی ترامپ به «چاپگر انسانی» معروف است؛ عنوانی که هارپ در یکی از نامه‌هایش نیز به آن اشاره کرده و گفته است ترامپ در جریان سفری به اسکاتلند و ایرلند او را «مجبور کرد از کار و ارتباطات دیجیتال فاصله بگیرد.»

هارپ نوشت: لازم نبود «چاپگر انسانی» باشم. می‌توانستم زمانی را برای لذت بردن از یک گفت‌وگوی خوب اختصاص دهم و در عین حال، در پایان روز همه کارهایم را انجام داده باشم. در واقع، حتی وقت داشتم صبح‌ها و عصرها پیاده‌روی‌های طولانی داشته باشم و از هر طلوع و غروب آفتاب لذت ببرم؛ هرچند یادم می‌رفت غذا بخورم و بخوابم!


۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

رئیس اپوزیسیون پاکستان اظهارات ترامپ ضدایران را «بسیار خطرناک» خواند - تسنیم

بین الملل

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «محمود خان اچکزی»، رئیس ائتلاف احزاب اپوزیسیون دولت پاکستان موسوم به «تحریک تحفظ آیین»، اظهارات دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، درباره ایران را «بسیار خطرناک» خواند.

اچکزی با اشاره به اظهارات اخیر ترامپ گفت که رئیس‌جمهور آمریکا به‌صراحت اعلام کرده است به کشورهایی که از روابط اقتصادی با ایران سود ببرند، اجازه ادامه این همکاری را نخواهد داد و آنها را با تحریم‌هایی مشابه تحریم‌های ایران مواجه خواهد کرد.

وی تأکید کرد: پاکستان باید به عنوان یک کشور و ملت، واکنش خود را در برابر چنین مواضعی مشخص کند و پارلمان نیز درباره تحولات منطقه در جریان قرار گیرد. ترامپ پس از شکست در جنگ نظامی: «علیه ایران جنگ اقتصادی اعلام می‌کنم»

رئیس ائتلاف احزاب مخالف دولت پاکستان تاکید کرد که نخست‌وزیر این کشور طی سه هفته گذشته درگیر تحولات منطقه بوده و در این مدت چندین توافق حاصل شده است. وی در ادامه خواستار ارائه جزئیات این توافق‌ها به پارلمان و اختصاص دو تا سه روز برای بحث درباره تحولات منطقه شد.

اچکزی همچنین از نحوه برخورد دولت با عمران خان، نخست‌وزیر سابق پاکستان، انتقاد کرد و گفت نباید اختلافات سیاسی به اندازه‌ای تشدید شود که مردم از رنج و مشکلات او خوشحال شوند. او تأکید کرد حتی یک مجرم نیز حق دارد از مراقبت‌های پزشکی برخوردار باشد و اعضای خانواده‌اش بتوانند با او دیدار کنند.

او با اشاره به وضعیت کنونی پاکستان گفت که حل بحران‌های کشور نیازمند گفتگوی سیاسی و همکاری احزاب است و از حزب مردم پاکستان، شهباز شریف، نخست‌وزیر، و جمعیت علمای اسلام خواست برای تقویت پارلمان و حل مشکلات کشور همکاری کنند.

اچکزی در بخش دیگری از سخنانش به روابط پاکستان و افغانستان پرداخت و از حضور نمایندگان ارشد کشورهای مختلف در سفارت افغانستان در اسلام‌آباد و سطح پایین نمایندگی پاکستان در این مراسم انتقاد کرد.

اچکزی: ناامنی پاکستان نتیجه سیاست‌ها در قبال افغانستان است

او گفت که در بازدید اخیرش از سفارت افغانستان، سفیران چین و روسیه، دیپلمات‌های انگلیس و کشورهای دیگر و همچنین کمیسر عالی هند حضور داشتند، در حالی که پاکستان تنها یک مسئول میز از وزارت خارجه را اعزام کرده بود.

رئیس تحریک تحفظ آیین در ادامه این وضعیت را باعث تضعیف جایگاه پاکستان دانست و گفت که اگر دولت بتواند با استدلال ثابت کند که افغانستان یا هر کشور دیگری علیه پاکستان فعالیت می‌کند، مخالفان از سیاست دولت حمایت خواهند کرد؛ اما برخورد کنونی را نادرست دانست.

اچکزی همچنین خواستار شد که لوایح و تصمیم‌های مهم پیش از تصویب در اختیار نمایندگان قرار گیرد تا پارلمان بتواند درباره آنها بحث و بررسی کند. وی هشدار داد پیشبرد امور بدون مشارکت مؤثر پارلمان می‌تواند فضای پرتنش کنونی در پاکستان را وخیم‌تر کند.

انتهای پیام/  




 پیشروی ارتش رژیم اسرائیل در جنوب سوریه
۲۰ ساعت قبل / سایت تابناک

پیشروی ارتش رژیم اسرائیل در جنوب سوریه

نیروهای ارتش رژیم اشغالگر اسرائیل با ۲ تانک و سه خودروی نظامی به سمت تل الداریات در حومه جنوبی قنیطره در جنوب سوریه پیشروی کردند.

 وزیر آمریکایی مدعی شد: تحریم‌های جدید برای «فروپاشی حکومت»
۱۰ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

وزیر آمریکایی مدعی شد: تحریم‌های جدید برای «فروپاشی حکومت»

اسکات بسنت، وزیر دارایی آمریکا ادعا کرد که تحریم‌های جدید ایالات متحده به «فروپاشی حکومت» ایران منجر خواهد شد.

 معاریو: کلید مهار تنش میان ترکیه و اسرائیل در دست کاخ سفید است
۶ ساعت قبل / سایت تابناک

معاریو: کلید مهار تنش میان ترکیه و اسرائیل در دست کاخ سفید است

روزنامه عبری «معاریو» در تحلیلی پیرامون مناسبات آنکارا و تل‌آویو نوشت روابط این دو بازیگر از یک «دوستی تمام‌عیار» به «جنگ سرد» دگرگون شده است و اکنون مهار ای...

 جزئیات صدور حکم جلب نتانیاهو توسط ترکیه
۴ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

جزئیات صدور حکم جلب نتانیاهو توسط ترکیه

وزیر دادگستری ترکیه اعلام کرد که آنکارا به دلیل پیگرد قضایی جاری علیه بنیامین نتانیاهو به اتهام نسل‌کشی، خواستار صدور «اعلان قرمز» اینترپل برای وی شده است.

 پوتین بر تقویت امنیت روسیه در قطب شمال تأکید کرد
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

پوتین بر تقویت امنیت روسیه در قطب شمال تأکید کرد

رئیس‌جمهور روسیه در نشست شورای امنیت این کشور، راهبرد توسعه قطب شمال و تدابیر لازم برای تأمین امنیت ملی در این منطقه را بررسی کرد.

 این زن مسئول پوشک ترامپ است! + عکس
۴ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

این زن مسئول پوشک ترامپ است! + عکس

خسرو معتضد، تاریخ‌نگار و پژوهشگر، در اظهاراتی درباره نتالی هارپ یکی از زنان نزدیک به دونالد ترامپ، گفت که او مسئول رسیدگی به امور شخصی رئیس‌جمهور آمریکا از جمله پوشک اوست.