قیمت طلا امروز




 خبرگزاری همشهری‌آنلاین / ۱۴۰۵/۰۴/۲۹

تنش‌ها با ایران در روزهای آینده تشدید می‌شود

یکی از اعضای حزب لیکود در کنست اسرائیل با اشاره به برخی تحرکات و اظهارات مقام‌های سیاسی و نظامی، مدعی شد که تشدید تنش با ایران قریب‌الوقوع است و ممکن است در هفته جاری رخ دهد.
 تنش‌ها با ایران در روزهای آینده تشدید می‌شود



۵ ساعت قبل / سایت اسپوتنیک

رویکرد تهدیدآمیز جایگاه جهانی آمریکا را تضعیف می‌کند

در همین رابطه، هادیان در ادامه گفت: این تهدیدها تصویر آمریکا را از رهبر نظم لیبرال به قدرتی خودسر و غیرقابل‌پیش‌بینی تغییر داد که حتی متحدان دیرینه‌اش را در معرض تهدید قرار می‌دهد. اعتماد متحدان به آمریکا متزلزل شد و نقش میانجی‌گری عمان که ابزاری ارزشمند برای کاهش تنش‌ها بود، تخریب شد. این رفتار، پیام روشنی داشت که یا با ما هستی یا با دشمن و جایی برای بی‌طرفی باقی نمی‌گذارد.

این کارشناس در ادامه با اشاره به نمونه‌های مشابه تصریح کرد: تعرفه‌های سنگین بر سوئیس یا کانادا هم مشابه تهدید علیه عمان بود. در همه موارد، بهانه‌ها اعم از مازاد تجاری یا عدم همراهی در جنگ با ایران تنها پوششی برای تنبیه متحدان نافرمان است. حتی توافقاتی مانند USMCA با کانادا نیز تضعیف شدند تا نشان دهند که توافق‌ها ارزشی ندارند و هر لحظه ممکن است نقض شوند. این رویکرد، بی‌ثباتی و غیرقابل‌پیش‌بینی بودن سیاست‌های آمریکا را به رخ متحدان کشید و اعتماد به تعهدات واشنگتن را به شدت تخریب کرد.

هادیان همچنین خاطرنشان کرد: در اروپا هم اسپانیا نیز از این قاعده مستثنی نبود و به دلیل عدم همکاری کافی در جنگ با ایران، هدف انتقاد و تهدید قرار گرفت. این نشان می‌دهد که هیچ متحدی، صرف‌نظر از جایگاهش، از گزند این رویکرد در امان نیست.

هادیان در پایان تأکید کرد: این رویکرد یکپارچه، سرمایه اعتماد متحدان سنتی آمریکا را به شدت تحلیل برده است. متحدان به این می‌اندیشند که آمریکا شریکی همواره قابل‌اتکا نیست، بلکه خود به منبعی برای فشار و تهدید تبدیل شده است. در نتیجه، کشورها به سمت پوشش ریسک و جست‌وجوی شرکای جدید حرکت می‌کنند. این اتفاق در نهایت به تضعیف جایگاه جهانی آمریکا در بلندمدت خواهد انجامید و نظم بین‌المللی موجود را با چالش جدی مواجه می‌سازد.


۱۲ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

عراقچی به ترامپ: کمرشکن‌ترین عملیات اقتصادی تاریخ محکوم به شکست است

به گزارش آفتاب نیوز،

سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به ادعای دولتمردان آمریکایی در خصوص وضع کمرشکن‌ترین عملیات اقتصادی تاریخ علیه مردم ایران، واکنش نشان داد.

عراقچی با انتشار تصویری از پیام ۱۴ سال پیش باراک اوباما، رئیس جمهور وقت ایالات متحده آمریکا نوشت:

۱۴سال پیش: «فلج‌کننده‌ترین تحریم‌های تاریخ.» شکست خورد.

8 سال پیش: «فشار حداکثری.» شکست خورد.

۵ ماه پیش: «تسلیم بی‌قیدوشرط.» شکست خورد.

امروز: «کمرشکن‌ترین عملیات اقتصادی تاریخ.» این هم محکوم به شکست است.

این فیلم را قبلاً دیده‌ایم؛ همان داستان همیشگی، فقط با قلدرهای متفاوت.




 میزان واقعی تردد در تنگه هرمز چه میزان است؟
۷ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

میزان واقعی تردد در تنگه هرمز چه میزان است؟

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: سازمان عملیات تجارت دریایی بریتانیا اعلام کرد: از ۲۸ فوریه گذشته تاکنون، ۱۸ عبور به خارج از خلیج فارس و ۲۱ عبور به داخل خلیج فارس ثبت شده است؛ یعنی حدود ۴ درصد از سطح تردد پیش از آغاز درگیری. این سازمان افزود: میزان عبور و مرور از تنگه هرمز حدود ۹۰ [ ]

 نواف سلام: تمام تلاش خود را برای خروج اسرائیل از جنوب لبنان به کار خواهیم بست
۸ ساعت قبل / سایت هم میهن

نواف سلام: تمام تلاش خود را برای خروج اسرائیل از جنوب لبنان به کار خواهیم بست

نخست وزیر لبنان که به مقر نیروهای ارتش در صور در جنوب لبنان رفته است، تاکید کرد: دولت تمام تلاش خود را برای خروج نظامیان اسرائیلی از جنوب لبنان به کار خواهد بست.

 چرا ترقی‌خواهان، دموکرات‌های سنتی را شکست می‌دهند؟
۷ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

چرا ترقی‌خواهان، دموکرات‌های سنتی را شکست می‌دهند؟

دنیای‌اقتصاد: تحلیلگران رسانه‌ای بارها با سردرگمی تلاش کرده‌اند بفهمند چرا نامزدهای مترقی در آمریکا با وجود بودجه‌های انتخاباتی بسیار کمتری که دارند، دموکرات‌های سنتی را در انتخابات مقدماتی شکست می‌دهند. پاسخ این معما چندان پیچیده نیست. مترقی‌ها برخلاف دموکرات‌های تشکیلات‌گرا درباره مشکلات واقعی خانواده‌های طبقه کارگر صحبت می‌کنند و برای آنها راه‌حل‌های عملی دارند. این مشکلات طیف گسترده‌ای را شامل می‌شود که از فساد در نظام مالی انتخابات و نابرابری بی‌سابقه ثروت تا بحران سیستم درمان، تهدیدهای هوش مصنوعی و سیاست خارجی مخرب را دربرمی‌گیرد.

 مقام آمریکایی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز به بن‌بست رسیده است
۱۸ ساعت قبل / سایت هم میهن

مقام آمریکایی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز به بن‌بست رسیده است

یک مقام آمریکایی و یک مقام کاخ سفید به سمافور گفته‌اند که دولت ایالات متحده معتقد است مذاکرات ایران و عمان در روز‌های اخیر به بن‌بست رسیده است.

 «عایشه وهاب»؛ سیاستمدار افغان‌تبار منتقد اسرائیل وارد کنگره آمریکا شد - تسنیم
۱۹ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

«عایشه وهاب»؛ سیاستمدار افغان‌تبار منتقد اسرائیل وارد کنگره آمریکا شد - تسنیم

عایشه وهاب سیاستمدار منتقد رژیم صهیونیستی، با وجود تلاش و مخالفت لابی اسرائیل، در انتخابات کالیفرنیا پیروز شد.

 ما از اولین تهدید ترامپ شوکه شدیم
۱۵ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

ما از اولین تهدید ترامپ شوکه شدیم

سایت «المانیتور» گزارش داد که تهدیدات اخیر دونالد ترامپ مبنی بر حمله به عمان، موجب حیرت و ناخرسندی مسقط شده است.