قیمت طلا امروز




 خبرگزاری همشهری‌آنلاین / ۱۴۰۵/۰۴/۲۳

در گوش ترامپ؛ مردی که زبانش را می‌دانست

نشریه آتلانتیک با مرور آخرین ماه‌های فعالیت سیاسی لیندسی گراهام، او را یکی از معماران اصلی سیاست تهاجمی دولت ترامپ علیه ایران معرفی می‌کند؛ سیاستی که قرار بود به تغییر حکومت در تهران منجر شود، اما به نوشته این نشریه، نه اهداف اعلامی خود را محقق کرد و نه به پایان سریع جنگ انجامید.
 در گوش ترامپ؛ مردی که زبانش را می‌دانست



 دولت، موفق در میدان پشتیبانی از نیروهای مسلح
۴۱ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

دولت، موفق در میدان پشتیبانی از نیروهای مسلح

جنگ، تنها در میدان نبرد تعیین تکلیف نمی‌شود. تجربه دو جنگ تحمیلی اخیر نشان داد که دوام و موفقیت در برابر تهدیدهای خارجی، علاوه بر توان نظامی، به پشتوانه اقتصادی، انسجام مدیریتی و قدرت دولت در اداره کشور وابسته است. اگر نیروهای مسلح در خط مقدم از امنیت کشور دفاع می‌کنند، دولت نیز در پشت جبهه مسئولیت سنگین حفظ ثبات اقتصادی، تأمین نیازهای مردم و پشتیبانی از توان دفاعی کشور را بر عهده دارد؛ مسئولیتی که در این مقطع، به‌خوبی ایفا شد.

 جنگ، دو منطق، و سه سناریو برای پایان
۶ دقیقه قبل / سایت نورنیوز

جنگ، دو منطق، و سه سناریو برای پایان

جامعه ایران پس از تجربه دو جنگ سهمگین 12 و 40 روزه،اکنون دروضعیتی خاص قراردارد.وضعیتی که با ادامه سایه تهدید نظامی وآغاز موجی از فشارهای اقتصادی،جامعه رادرموقعیت تعلیق قرار داده است.«گذرگاه» درنشست حاضر میزبان دکتر پرویز امینی،عضو هیئت علمی دانشگاه است تاازمنظر جامعه‌شناسی سیاسی، شرایط کنونی ایران راتبیین کند،و ضرورت‌ها و اولویت‌های گذر از این وضعیت برشمارد.

 آمریکا برای جنگ با ایران آماده است، اما با هکرهای ایرانی نه | چرا ثروتمندترین کشور جهان قادر به دفاع از زیرساخت‌های حیاتی خود نیست؟
۶ دقیقه قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

آمریکا برای جنگ با ایران آماده است، اما با هکرهای ایرانی نه | چرا ثروتمندترین کشور جهان قادر به دفاع از زیرساخت‌های حیاتی خود نیست؟

اکونومیست در گزارشی تازه می‌گوید آمریکا با وجود برخورداری از بزرگ‌ترین بودجه نظامی جهان، هنوز نتوانسته از یکی از ابتدایی‌ترین زیرساخت‌های حیاتی خود در برابر حملات سایبری محافظت کند. در تابستان امسال، هکرها به تأسیسات آب و فاضلاب در دست‌کم هفت ایالت نفوذ کردند و مقام‌های آمریکایی گروه‌های وابسته به ایران را مظنون اصلی می‌دانند؛ در حالی که دولت ترامپ همزمان با افزایش ۴۴ درصدی بودجه نظامی، بودجه امنیت سایبری آب را به‌شدت کاهش داده است.

 تازه‌ترین خبر‌های جنگ | از ادعاهای ترامپ درباره احتمال توافق تا پاسخ قاطع تهران
۳۱ دقیقه قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

تازه‌ترین خبر‌های جنگ | از ادعاهای ترامپ درباره احتمال توافق تا پاسخ قاطع تهران

از آتش بس میان ایران و آمریکا ۱۳۷ روز گذشته و مناقشه همچنان ادامه دارد. در تازه‌ترین تحولات، دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا با ادعا اینکه ایرانی‌ها هنوز برای یک توافق درست و مناسب آماده نیستند مدعی شد: من فقط توافق‌های خوب انجام می‌دهم.

 روسیه چگونه تحریم‌ها را دور می‌زند؟
۵۰ دقیقه قبل / سایت روزنو

روسیه چگونه تحریم‌ها را دور می‌زند؟

در ماه مه امسال پس از حمله به یک ساختمان مسکونی در کی‌یف که منجر به کشته شدن ۲۴ نفر از جمله کودکان شد، بازرسان اوکراینی قطعات ساخت ژاپن را داخل موشک‌هایی که...