قیمت طلا امروز




 خبرگزاری همشهری‌آنلاین / ۱۴۰۵/۰۴/۱۰

از ساعت ۱۱:۵۹ شب سه‌شنبه دستور اقدامات اضطراری با توجه به موج گرمای بی‌سابقه صادر شد

وزارت انرژی آمریکا روز سه‌شنبه با صدور یک دستور اضطراری، به نیروگاه‌های واقع در بزرگ‌ترین شبکه برق این کشور اجازه داد از حدود معمول آلایندگی خود فراتر بروند؛ زیرا یک موج گرمای شدید، تهدید می‌کند که تقاضای برق را در بخش وسیعی از شرق ایالات متحده به سطوح بی‌سابقه برساند.
 از ساعت ۱۱:۵۹ شب سه‌شنبه  دستور اقدامات اضطراری با توجه به موج گرمای بی‌سابقه صادر شد




 اخبار جدید

 رقابت و همکاری در بلوک ناهمگون
۱۰ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

رقابت و همکاری در بلوک ناهمگون

شی جین‌پینگ دیروز شنبه برای شرکت در هجدهمین نشست سران بریکس وارد دهلی‌نو شد تا نخستین سفر خود به هند را از سال۲۰۱۹ رقم بزند. این سفر با دعوت رسمی نارندرا مودی انجام شده و مقاماتی چون «وانگ یی» وزیر امور خارجه و «کای چی» از مقامات ارشد حزب کمونیست چین او را همراهی می‌کنند. نیویورک‌تایمز این سفر را نشانه‌ای از تثبیت مداوم روابط میان پکن و دهلی‌نو ارزیابی کرده است؛ روابطی که پس از درگیری نیروهای دو کشور در منطقه مرزی مورد مناقشه در سال۲۰۲۰ به پایین‌ترین سطح خود رسیده بود.

 پیش بینی و آینده- یک موتور محرکه جدید برای توسعه/ گزارش فارن‌پالیسی از توسعه کشورها در دنیای امروز
۲۶ دقیقه قبل / سایت شفقنا

پیش بینی و آینده- یک موتور محرکه جدید برای توسعه/ گزارش فارن‌پالیسی از توسعه کشورها در دنیای امروز

شفقنا آینده مایکل بکلی استاد رشته علوم سیاسی در دانشگاه تافتس و ستون‌نویس نشریه فارن‌پالیسی در مقاله‌ای با عنوان «موتوری تازه برای توسعه» درباره روند رشد اقتصادی و توسعه کشورها در دنیای امروز نوشته که این روزها به نظر می‌رسد که دوران رشد آسان به سر آمده است، اما با این حال هنوز و هم‌چنان [ ]

 تأکید پزشکیان بر حفظ وحدت کشورهای اسلامی در دیدار با ولیعهد ابوظبی
۱۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

تأکید پزشکیان بر حفظ وحدت کشورهای اسلامی در دیدار با ولیعهد ابوظبی

مسعود پزشکیان در حاشیه اجلاس سران بریکس در هند، در دیدار با خالد بن محمد بن زاید آل نهیان، بر لزوم هوشیاری و تقویت همبستگی میان کشورهای اسلامی برای خنثی‌سازی توطئه‌های تفرقه‌افکنانه تأکید کرد.

 رسانه عبری: نتانیاهو خود را برای دوره پساشکست آماده می‌کند - تسنیم
۱۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

رسانه عبری: نتانیاهو خود را برای دوره پساشکست آماده می‌کند - تسنیم

به اعتقاد یک رسانه اسرائیلی، نتانیاهو از شکست خود در انتخابات اطمینان پیدا کرده و برای پس از آن تدارک می‌بیند.

 تظاهرات هزاران تن در استانبول در اعتراض به بازداشت شهرداران اپوزیسیون
۵ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

تظاهرات هزاران تن در استانبول در اعتراض به بازداشت شهرداران اپوزیسیون

شهر استانبول ترکیه صحنه تظاهرات گسترده‌ای بود که «حزب جدید»، به عنوان حزب اصلی اپوزیسیون در اعتراض به بازداشت شهرداران اپوزیسیون برگزار کرد. همزمان نگرانی‌های مردمی درباره وخامت اوضاع سیاسی افزایش یافته است.

  نشست کشورهای ساحلی خلیج فارس صلاله در عمان / آیا ابتکار عملی برای پایان جنگ ارائه خواهد شد؟
۳ ساعت قبل / سایت خبرآنلاین

 نشست کشورهای ساحلی خلیج فارس صلاله در عمان / آیا ابتکار عملی برای پایان جنگ ارائه خواهد شد؟

قرار است روز دوشنبه، شهر ساحلی صلاله در عمان میزبان نشستی کم‌سابقه باشد. نشستی که در صورت برگزاری کامل، نخستین گردهمایی رسمی و مستقیم وزیران خارجه شش کشور عضو شورای همکاری خلیج فارس با وزیر امور خارجه کشورمان از زمان آغاز درگیری‌های نظامی در منطقه خواهد بود. اهداف این نشست چیست و ایران چه موضع سیاسی خواهد داشت؟

یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵ - 13 September 2026