قیمت طلا امروز




 خبرگزاری همشهری‌آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۰۵

اگر آمریکا به یمن حمله کند به ما فرصت خواهد داد که آن را هدف قرار دهیم | هشدار به عربستان

محمد البخیتی، عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن تصریح کرد که تنگه باب‌المندب کاملا به روی کشتی‌های سعودی بسته شده است.
 اگر آمریکا به یمن حمله کند به ما فرصت خواهد داد که آن را هدف قرار دهیم | هشدار به عربستان



۵ ساعت قبل / روزنامه ستاره صبح

انصارالله یمن: طی دو حمله پهپادی، موقعیت‌های حساس در فرودگاه ابها و تأسیسات آرامکو در عربستان را هدف قرار دادیم

انصارالله یمن اعلام کرد که طی دو حمله پهپادی، موقعیت‌های حساس در عربستان را هدف قرار داده است.

به گزارش انتخاب، انصارالله یمن اعلام کرد که در دو حمله پهپادی، اهدافی را در عربستان سعودی هدف قرار داده‌اند؛ این حملات یک موقعیت حساس در فرودگاه ابها و یک تأسیسات آرامکو در ابها را هدف قرار داده است.

این گروه اعلام کرد که این حملات در پاسخ به نقض حریم هوایی یمن بر فراز استان صعده توسط یک پهپاد سعودی انجام شده است.


۶ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

عضو ارشد انصارالله حملات پهپادی مزدوران سعودی را به سخره گرفت - تسنیم

بین الملل

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، محمد الفرح عضو ارشد انصارالله در شبکه اجتماعی ایکس نوشت که آمریکا و عربستان و اسرائیل با جنگنده و بمب‌افکن و ناوهای پیشرفته و تجهیزات مدرن نتوانستند پیروز شوند و خود را از محاصره یمن نجات دهند، مزدوران سعودی نیز با پهپادهایی که نارنجک پرتاب می‌کنند نخواهند توانست.

او نوشت: آیا می‌خواهید امروز مردم را متقاعد کنید که با یک پهپاد حامل نارنجک پیروز شده‌اید؟ آیا تصور می‌کنید می‌توانید با دروغ، توهم و جعل رسانه‌ای، یمن را تسلیم و آن را اشغال کنید؟ ارتش یمن: فرودگاه نجران و پالایشگاه آرامکو را هدف قرار دادیم رمزگشایی از سه معادله ارتش یمن برای پایان دادن به مداخلات عربستان

محمد الفرح تأکید کرد: این پیروزی نیست، بلکه تلاشی برای پوشاندن واقعیت شکست با یک روایت رسانه‌ای توهم‌آمیز است. هرکس محاسبات خود را بر پایه توهم بنا کند، سرانجام زمانی با واقعیت روبه‌رو خواهد شد که نتایج برخلاف آن چیزی باشد که تبلیغ کرده است.»

در هفته‌های اخیر رسانه‌ها و کاربران وابسته به عربستان و اسرائیل در شبکه‌های اجتماعی به شکل گزینی ویدئوهایی از پرتاب نارنجک از فراز پهپادها بر روی نیروهای انصارالله و ارتش یمن منتشر کرده و مدعی شده‌اند که مزدوران سعودی در مناطق درگیری دست بالا را دارند.

انتهای پیام  


۸ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

مقام یمنی: عربستان گزینه‌ای به جز پذیرش مطالبات ما ندارد

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو؛ «عمر البخیتی» با تبریک پیروزی‌های نیروهای مسلح یمن در دفاع از کشور گفت: این نیروها از ۲۰ ژوئیه تاکنون معادله «محاصره در برابر محاصره» را در برابر عربستان تثبیت کرده‌اند.

سخنگوی دولت یمن افزود: نیروهای مسلح با جلوگیری از عبور ۴۸ کشتی از دریای سرخ و دریای عرب و هدف‌قراردادن ۸ کشتی نفتی دیگر، موفق شده‌اند محاصرهٔ دریایی کاملی علیه عربستان اعمال کنند.

او اقدامات نظامی اخیر را واکنشی به چهار سال تعلل ریاض و پایبند نبودن به تعهدات توافق کاهش تنش دانست و از عربستان خواست از اجرای «دیکته‌های آمریکا و اسرائیل» دست بردارد.

وی همچنین نیروهای مسلح یمن را «حافظ حاکمیت یمن» توصیف کرد و گفت این نیروها در برابر هرگونه نقض حاکمیت یمن، دست بلند کشور برای مقابله با متجاوزان هستند.

سخنگوی دولت یمن در ادامه گفت: ریاض گزینه دیگری جز پذیرش مطالبات مردم یمن ندارد.




 ادعا درباره احتمال درگیری گسترده نظامی آمریکا با ایران 
۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

ادعا درباره احتمال درگیری گسترده نظامی آمریکا با ایران 

«اسکات بسنت» وزیر خزانه‌داری آمریکا روز پنجشنبه در گفت‌وگویی با شبکه سی‌ان‌بی‌سی ادعا کرد که احتمالا نیاز به درگیری گسترده با ایران وجود نخواهد داشت.

 سنتکام از ورود ناو «جورج واشنگتن» به منطقه خبر داد
۱۷ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

سنتکام از ورود ناو «جورج واشنگتن» به منطقه خبر داد

ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا از ورود ناو هواپیمابر جروج واشنگتن به منطقه عملیاتی خاورمیانه پس از ناکامی ناو آبراهام لینکلن در انجام مأموریت‌های رزمی خبر داد.

 پاسخ گسترده کاربران به توئیت رئیس مجلس عراق + عکس
۱۲ ساعت قبل / سایت تابناک

پاسخ گسترده کاربران به توئیت رئیس مجلس عراق + عکس

انتشار تصویری از سوی هیبت الحلبوسی، رئیس مجلس عراق، که در آن نام جعلی به جای «خلیج فارس» درج شده است، با واکنش گسترده کاربران ایرانی و عراقی در شبکه‌های اجتم...

 سئول: کره‌شمالی احتمالا ۸۰ تا ۱۲۰ سلاح هسته‌ای دارد
۲۲ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

سئول: کره‌شمالی احتمالا ۸۰ تا ۱۲۰ سلاح هسته‌ای دارد

وزیر دفاع کره‌جنوبی اعلام کرد برآوردهای معمول، شمار تسلیحات هسته‌ای کره‌شمالی را بین ۸۰ تا ۱۲۰ مورد نشان می‌دهد؛ رقمی به‌مراتب بالاتر از عدد ۵۷ سلاح هسته‌ای که رئیس‌جمهور آمریکا به‌تازگی مطرح کرده است.

 فرودگاه بن‌گوریون تعطیل شد
۱۷ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

فرودگاه بن‌گوریون تعطیل شد

اعتصاب کارکنان، فرودگاه بن‌گوریون را تعطیل و ۱۰۰ هزار مسافر را سرگردان کرد. وزیر رژیم صهیونیستی کارگران را به گروگان‌گیری متهم کرد و خواستار مجازات آن‌ها شد.

 اعتراف معاون ترامپ به فشار ایران به آمریکا
۳ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

اعتراف معاون ترامپ به فشار ایران به آمریکا

جی‌دی ونس، معاون رئیس‌جمهور آمریکا گفت: قیمت نفت همچنان بالاست و مردم این موضوع را هنگام سوخت‌گیری در پمپ‌بنزین‌ها احساس می‌کنند، اما قیمت‌ها نسبت به بالاترین سطح خود کاهش قابل توجهی داشته است.