قیمت طلا امروز




 خبرگزاری همشهری‌آنلاین / ۱۴۰۵/۰۴/۲۳

جوخه‌های انتقام در انتظار مجازات عوامل جنگ علیه ایران | فهرستی از جنایتکاران فراهم است

یک فراز مهم دیگر پیام ملکوتی امام سید مجتبی خامنه‌ای دامت برکاته‌،  انتقام بود. انتقامی که «خواست ملت ما» است و باید «به‌طور حتمی انجام بگیرد»‌، انتقامی که تأخیربردار نیست و همین حالا «فهرستی از صدر تا ذیل» جنایتکاران جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان «موجود» است...
 جوخه‌های انتقام در انتظار مجازات عوامل جنگ علیه ایران | فهرستی از جنایتکاران فراهم است



۴۳ دقیقه قبل / سایت صفحه سیاست

روسیه ایران را برای مذاکره با آمریکا تحت فشار نمی‌گذارد

صفحه سیاست-

واسیلی نبنزیا، نماینده دائم روسیه در سازمان ملل متحد، روز پنجشنبه به خبرنگاران گفت: «علت این درگیری نه در کارهایی که ایران انجام داده یا نداده است، بلکه در تجاوز بی‌ملاحظه و ناموجهی است که توسط ایالات متحده علیه ایران آغاز شده است.» او افزود که تصور نمی‌کند ایران از پایبندی به تفاهمات و توافقات موجود سر باز زده باشد.

در همین زمینه، نبنزیا اظهار داشت که روسیه برای از سرگیری مذاکرات با ایالات متحده، ایران را تحت فشار قرار نمی‌دهد.

وی در پاسخ به سوالی در این مورد گفت: «روسیه، در اصل، هیچ فشاری بر هیچ‌کس، چه ایران و چه هر کشور دیگری، وارد نمی‌کند. ایران یک کشور مستقل است و حق دارد تصمیمات خود را بگیرد.»

نماینده روسیه در سازمان ملل گفت مسکو هیچ برنامه‌ای برای برگزاری بسیج مردمی گسترده ندارد، چون به هیچ وجه نیازی به انجام این کار نیست.

نماینده دائم روسیه در سازمان ملل همچنین ادامه داد: «فکر می‌کنم بارها رسما گفته شده که در حال حاضر به بسیج گسترده نیاز نداریم و تا جایی که من می‌دانم، چنین چیزی برنامه‌ریزی و انتظار نمی‌رود.»

به نقل از خبرگزاری تاس، پیش از این، دیمیتری مدودف نایب رئیس شورای امنیت روسیه گفته بود که دشمن با انتشار شایعاتی در مورد بسیج قریب‌الوقوع در روسیه، به دنبال بی‌ثبات کردن اوضاع پیش از انتخابات است.

نماینده دائم روسیه در سازمان ملل متحد در ادامه ابراز تمایل کشورش برای دبیرکل بعدی سازمان ملل متحد مبنی بر مشارکت فعال‌تر در حل بحران اوکراین را اعلام کرد.

نبنزیا به خبرنگاران گفت: «ما می‌خواهیم دبیرکل جدید در حل بحران مؤثرتر باشد، اما برای دستیابی به این هدف، دبیرکل تازه انتخاب شده باید آماده شرکت در این فرآیند باشد، حتی اگر احتمال موفقیت همیشه وجود نداشته باشد.»

نبنزیا در مورد احتمال ایفای نقش سازمان ملل متحد به عنوان بستری برای حل بحران اوکراین، به خبرنگاران توضیح داد: «بسیاری از چیزها به دبیرکل و شخصیت او بستگی دارد.»

روسیه بارها آمادگی خود را برای تلاش برای دستیابی به یک راه حل مذاکره‌ای برای بحران اوکراین، بر اساس تفاهمات حاصل شده توسط روسای جمهور روسیه و آمریکا در اجلاس آلاسکا، از جمله رسیدگی به علل ریشه‌ای درگیری، در درجه اول تهدیدات علیه امنیت ملی روسیه، تأیید کرده است.

 


۱ ساعت قبل / سایت اقتصاد ۲۴

سردار عبداللهی: پاسخ ایران به تهدیدات جدید دشمن ویرانگر است

اقتصاد۲۴-رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح در پیامی به سرپرست وزارت دفاع به مناسبت ۳۱ مرداد، روز صنعت دفاعی هشدار داد: هرگونه خطای محاسباتی و تهدیدات متعارف و نوین دشمنان با پاسخ‌های انقلابی، کوبنده، پشیمان کننده و ویرانگر مواجه خواهد بود.

متن کامل پیام بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

برادر ارجمند سردار سرتیپ پاسدار سید مجید ابن‌الرضا

سرپرست محترم وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح

سلام علیکم

سی و یکم مردادماه، روز صنعت دفاعی، تجلیگاه شکوه قدرت بومی و بازدارنده ایران مقتدر در برابر تحریم‌های ظالمانه و صف‌بندی استکبار کودک کش است. این روز، یادآور مجاهدت‌های خستگی‌ناپذیر جهادگران، متخصصان و کارکنان مؤمن وزارت دفاع، به ویژه شهدای والامقامی است که با اتکا به ایمان و دانش، بازدارندگی دفاعی کشور را به اوج بالندگی رسانده‌اند.

صنعت دفاعی به عنوان رکنی بی‌بدیل از «قدرت ملی»، نقشی محوری در تحکیم امنیت و عزت ایران اسلامی دارد. آنچه در سال‌های اخیر در این وزارتخانه رقم خورده، فراتر از تولید تجهیزات نظامی، یک «انقلاب صنعتی دفاعی بازدارنده» است؛ تحولی راهبردی که طراحی، مدیریت فناوری، اقتصاد دفاع، زنجیره دانش‌بنیان و الگوی تولید هوشمند و تضمین گر موفقیت میدان، را دربرگرفته و پاسخی هوشمندانه به پیچیدگی‌های جنگ‌های امروز و آینده محسوب می‌شود.

بی‌گمان، این بالندگی شکوهمند مرهون خلق باور و اراده خوداتکایی توسط معمار کبیر انقلاب، امام خمینی (ره)، و هدایت‌های حکیمانه امام شهید انقلاب (قدس سره الشریف) است که با ترسیم افق‌های قدرت بازدارنده و تأکید بر خودکفایی علمی، زمینه‌ساز ظهور ظرفیت‌های عظیم دفاعی و تهاجمی در حوزه نظامی کشور شدند و امروز ثمره آن در عرصه‌های منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای و در میدان دفاع مقدس دوم و سوم برابر جنگ تحمیلی آمریکایی-صهیونی؛ آشکارا عزت‌آفریده است.

اینجانب با گرامیداشت یاد، نام و مجاهدت‌های شهدای حوزه صنعت دفاعی کشور، به ویژه شهیدان والامقام نصیرزاده، فخری‌زاده و نامجو، تأکید می‌کنم: نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران با آمادگی همه‌جانبه هوشمند و روزآمد در تمامی عرصه‌های زمینی، دریایی، هوایی، پدافندی، فضایی و سایبری، هرگونه خطای محاسباتی و تهدیدات متعارف و نوین دشمنان را با پاسخ‌های انقلابی، کوبنده، پشیمان کننده و ویرانگر مواجه خواهند ساخت.

فرارسیدن این روز فرخنده را به جنابعالی و آحاد مسئولان، متخصصان و کارکنان غیور وزارت دفاع تبریک گفته و توفیق روزافزون همگان را در سایه عنایات سرورمان حضرت ولیعصر (عج) و رهنمود‌های مقام عظمای ولایت و رهبری و فرماندهی کل قوا حضرت آیت‌الله امام سید مجتبی حسینی خامنه‌ای (مدظله‌العالی) از درگاه خداوند متعال مسئلت می‌نمایم.

رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح

سرلشکر پاسدار خلبان علی عبداللهی منبع: ایلنا


۱ ساعت قبل / سایت جوان آنلاین

کپلر: تنها ۷ شناور از تنگه هرمز عبور کرده‌اند

جوان آنلاین: داده های شرکت کپلر (Kpler) که در زمینه ردیابی حرکت کشتی ها فعالیت می کند نشان می دهد حرکت آنها در تنگه هرمز به شدت کاهش پیدا کرده است.

بر اساس این گزارش، طی روز شنبه گذشته تنها ۷ شناور از تنگه هرمز عبور کرده اند.

پولیتیکو پیشتر در گزارشی نوشته بود که دولت ترامپ مدعی است که تنگه هرمز برای تجارت باز است و عبور و مرور نفتکش‌ها در جریان است. این در حالی است که ردیاب‌های بازار تصویر نه چندان خوش‌بینانه‌ای را نشان می‌دهند.

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا بارها مدعی شده است که نفت آزادانه از طریق تنگه هرمز جریان دارد. اما کارشناسان می‌گویند که نمی‌توان به ارقام دولت ترامپ اعتماد کرد زیرا هیچ داده‌ای وجود ندارد که نشان دهد واقعاً حجم نفت از طریق تنگه هرمز در حال حرکت است.




 هشدار وزارت صمت درباره خاموشی صنایع
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

هشدار وزارت صمت درباره خاموشی صنایع

قائم مقام وزیر صمت با انتقاد از قطعی برق صنعت گفت: تبعات این کار به ضرر مردم است.

 عرضه اولیه سمهریز؛ زمان جلسات معارفه شرکت سیمان تجارت مهریز اعلام شد
۱ ساعت قبل / سايت نبض بورس

عرضه اولیه سمهریز؛ زمان جلسات معارفه شرکت سیمان تجارت مهریز اعلام شد

جلسات معارفه شرکت گروه صنعتی و معدنی سیمان تجارت مهریز با نماد «سمهریز» برای آماده‌سازی عرضه اولیه سهام این شرکت در فرابورس برگزار می‌شود.

 واکنش دفتر عارف به اعلام نرخ بنزین ۸۰هزار تومانی
۳۶ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

واکنش دفتر عارف به اعلام نرخ بنزین ۸۰هزار تومانی

معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر معاون اول رئیس‌جمهور، ادعای ساختگی برخی کانال‌های غیررسمی مبنی بر اظهارات «محمد رضا عارف» درباره نرخ بنزین ۸۰ هزار تومانی را تکذیب کرد.

 فاطمی: نان عده‌ای در اختلاف‌افکنی است/ هنوز فکر می‌کنند فصل انتخابات است/ دشمن در مذاکره هم چیزی به دست نخواهد آورد
۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

فاطمی: نان عده‌ای در اختلاف‌افکنی است/ هنوز فکر می‌کنند فصل انتخابات است/ دشمن در مذاکره هم چیزی به دست نخواهد آورد

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با بیان اینکه دشمن در مذاکره هم مانند جنگ چیزی بدست نخواهد آورد، درباره وحدت شکنی برخی افراد گفت: نان عده‌ای در اختلاف‌افکنی است و هنوز فکر می‌کنند دوره انتخابات است و تصور می‌کنند اگر دولت را به گوشه رینگ ببرند در انتخابات آینده پیروز خواهند شد.

 ثبت دومین کلین‌شیت متوالی فرزین گروسیان دروازه‌بان گل‌گهر در دو بازی ابتدایی فصل
۵۵ دقیقه قبل / سایت پارس فوتبال

ثبت دومین کلین‌شیت متوالی فرزین گروسیان دروازه‌بان گل‌گهر در دو بازی ابتدایی فصل

فرزین گروسیان در شروع فصل جدید خیلی زود نشان داد که قصد دارد برای حضور در ترکیب اصلی گل‌گهر به سادگی جای خود را به رقیب نامدارش ندهد.

 در جنگ رمضان بسیار قوی‌تر از جنگ ۱۲ روزه وارد میدان شدیم
۲۴ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

در جنگ رمضان بسیار قوی‌تر از جنگ ۱۲ روزه وارد میدان شدیم

سرپرست وزارت دفاع به مقایسه جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان از منظر وزارت دفاع پرداخت و گفت: در جنگ رمضان بسیار قوی‌تر و قدرتمندتر نسبت به جنگ ۱۲ روزه در میدان حضور پیدا کردیم.