قیمت طلا امروز




 سايت نبض بورس / ۱۴۰۵/۰۴/۲۸

قبض سنگین برق در انتظار صنعت آلمان/ آیا برلین دوباره هزینه انرژی فولاد را گران می‌کند

انجمن صنعت فولاد آلمان نسبت به تصمیم دولت برای کاهش حمایت‌های انرژی در سال ۲۰۲۷ هشدار داد و اعلام کرد: حذف زودهنگام یارانه‌ها می‌تواند سالانه ۵۰ میلیون یورو...
 قبض سنگین برق در انتظار صنعت آلمان/ آیا برلین دوباره هزینه انرژی فولاد را گران می‌کند



۸ ساعت قبل / سایت اقتصاد معاصر

سهم فولاد از مصرف برق کشور کمتر از هشت درصد است

به گزارش اقتصاد معاصر؛ احمد خوروش ظهر پنجشنبه در نشست خبری هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی فولاد و متالوژی اصفهان که در سالن هشت بهشت اتاق بازرگانی اصفهان برگزار شد با تاکید بر حمایت همیشگی اتاق بازرگانی از بخش صنعت، به سهم اندک صنایع فولادی از مصرف برق کشور اشاره کرد و افزود: از حدود ۶۵ هزار مگاوات برق تولیدی کشور، تنها پنج هزار تا پنج هزار و ۵۰۰ مگاوات در اختیار صنایع فولادی قرار دارد.

وی ادامه داد: میزان مصرف برق صنعت فولاد، معادل کمتر از هشت درصد کل مصرف برق کشور است اما فعالان این صنعت قربانیان نخست قطعی برق و هزینه‌های گزاف حمل‌ونقل هستند.

وی با بیان اینکه شرکت‌هایی نظیر فولاد مبارکه و فولاد سبزوار در حوزه تامین انرژی سرمایه‌گذاری‌های مستقلی انجام داده‌اند، از رویکرد نهادهای اجرایی در اعمال محدودیت‌های انرژی انتقاد کرد و یادآور شد: در زمان بروز هرگونه بحران، صنایع حیاتی همچون فولاد و پتروشیمی نخستین قربانیان قطعی برق و گاز هستند.

خوروش خاطرنشان کرد: صنایع فولاد و پتروشیمی در سخت‌ترین شرایط اقتصادی بیشترین ارزآوری را برای کشور داشته‌اند و حمایت از آن ها ضروری است که برای این منظور نیازمند تغییر نگاه بنیادین به این صنایع هستیم.

عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی اصفهان با اشاره به ورود جدی بخش خصوصی برای تحقق چشم‌انداز تولید ۵۵ میلیون تن فولاد، خاطرنشان کرد: در حال حاضر امکانات فیزیکی برای تولید بیش از ۷۵ میلیون تن فولاد در کشور ایجاد شده و مجوزهای صادرشده حتی از ۱۰۰ میلیون تن نیز فراتر رفته است.

وی اضافه کرد: محقق نشدن کامل این ظرفیت‌ها به دلیل ناترازی زیرساخت‌های اساسی نظیر برق، گاز و جاده چالشی دردناک است و حاکمیت وظیفه دارد زیرساخت‌های متناسب با این حجم از تولید را فراهم کند، اما به دلیل سرمایه‌گذاری‌های ناکافی یا غیر اصولی، امروز صنایع مجبور به پرداخت هزینه‌های گزافی در بخش حمل‌ونقل شده‌اند که بهای تمام‌شده تولید را نیز به شدت افزایش داده است.

خوروش در بخش دیگری از سخنان خود گفت: خروج دولت از اقتصاد و مشارکت دادن فعالان بخش خصوصی در تصمیم‌گیری‌های کلان اساسی‌ترین راهکار عبور از شرایط فعلی است و بر ضروری است با گذر از تولیدات معمولی به سمت محصولات باکیفیت و دارای ارزش افزوده بالاتر حرکت کنیم.

وی با یادآوری مسیر توسعه صنعتی در کشورهای پیشرفته اروپایی و آسیایی، تصریح کرد: برای نجات اقتصاد کشور باید تولید به شکلی اصولی و متناسب با نیازهای روز بازارهای جهانی انجام شود.

رئیس کمیسیون معدن اتاق بازرگانی اصفهان در پایان با ابراز تاسف از هدررفت ظرفیت‌های صادراتی کشور، از تمامی واحدهای تولیدی خواست تا با هم‌افزایی، صبوری و تمرکز بر بهینه‌سازی خطوط، نقش کلیدی خود را در کاهش هزینه‌ها و حفظ بازارهای بین‌المللی ایفا کنند.

در بخش دیگری از این نشست، معاون امور نمایشگاهی شرکت نمایشگاه بین‌المللی اصفهان گفت: با وجود محدودیت‌های موجود، بسترسازی برای توسعه بازارهای صادراتی از جمله ایجاد مسیرهای تجاری جدید در ارمنستان و اوراسیا در دستور کار این مجموعه قرار دارد.

محمد گیوی افزود: در شرایط ناپایدار کنونی، موفقیت از آن شرکت‌هایی است که برای تداوم فعالیت خود به ابزارها و روش‌های نوین مجهز باشند.

وی با اشاره به تاثیر منفی شرایط خاص ماه‌های اخیر بر فعالیت‌های اقتصادی بیان کرد: با وجود اینکه ظرفیت برگزاری این دوره از نمایشگاه به دلیل چالش‌های موجود به ۶۰ درصد سال گذشته تقلیل یافته و بسیاری از رویدادهای مشابه در پایتخت لغو شده است، اما با همت فعالان صنعت فولاد، اتاق بازرگانی و مجموعه‌هایی نظیر ذوب‌آهن، این رویداد تخصصی در اصفهان با قدرت در حال برگزاری است تا مسیرهای تازه‌ای برای کسب‌وکارها گشوده شود.

وی در ادامه از برنامه‌ریزی برای ایجاد فضای تجاری مشترک در حاشیه نمایشگاه انبوه‌سازان ارمنستان در آبان سال جاری خبر داد و تصریح کرد: هدف از این اقدام، برقراری ارتباط مستقیم میان تولیدکنندگان ایرانی محصولات ساختمانی به‌ویژه فولاد و سیمان با انبوه‌سازان ارمنستانی است تا ضمن کاهش قیمت تمام‌شده، صادرات کشور توسعه یابد.

به گزارش ایرنا، جمهوری اسلامی ایران اکنون در بین ۷۱ کشور عضو انجمن جهانی فولاد، رتبه دهمین فولاد ساز را به خود اختصاص داده و پیش بینی شده است با دستیابی به ظرفیت ۵۵ میلیون تنی در سال ۱۴۰۴ به جایگاه هفتمین فولادساز جهان برسد.

اکنون میزان تولید فولاد در ایران حدود ۳۱ میلیون تن در سال است که بیش از تعرض دشمن صهیونیستی به فولاد مبارکه حدود ۴۰ درصد آن در اصفهان تولید می شود، در افق چشم انداز ۱۴۰۴، مقرر شده است کشورمان ۵۵ میلیون تن ظرفیت تولید فولاد داشته باشد و میزان صادرات فولاد از ۹.۵ میلیون تن فعلی به ۱۵ میلیون تن در سال افزایش برسد که این سیاست اقتضاء می‌کند مسوولان بیش از بیش در جهت رفع موانع صادراتی صنعت فولاد همت گمارند.

هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی فولاد و متالوژی اصفهان از ابتدای شهریور به مدت پنج روز در اصفهان برگزار خواهد شد./ایرنا




 یارانه نقدی مرداد دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
۷ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

یارانه نقدی مرداد دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد

یارانه نقدی مردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار‌های دهک‌های چهار تا ۹ در سراسر کشور واریز و قابل برداشت شد.

 هشدار نیویورک تایمز به آمریکا درباره شروع دوباره جنگ | قمار ترامپ با نوسان در موضع گیری هایش نتیجه معکوس داده است | پیامدهای درگیری مجدد به ایران محدود نمی‌ماند
۹ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

هشدار نیویورک تایمز به آمریکا درباره شروع دوباره جنگ | قمار ترامپ با نوسان در موضع گیری هایش نتیجه معکوس داده است | پیامدهای درگیری مجدد به ایران محدود نمی‌ماند

اقتصادنیوز:گزارش نیویورک‌تایمز نشان می‌دهد که ایران در برابر تهدیدهای ترامپ نه تنها تسلیم نشده، بلکه با در دست گرفتن کنترل شاهرگ اقتصاد جهانی در «تنگه هرمز»، شروط بی‌سابقه‌ای از جمله دریافت غرامت جنگی را روی میز رئیس‌جمهور آمریکا گذاشته است

 شرایط دریافت وام ۵۰۰ میلیون تومانی بانک تجارت/ بدون سود و ضامن یک روزه
۷ ساعت قبل / روزنامه تعادل

شرایط دریافت وام ۵۰۰ میلیون تومانی بانک تجارت/ بدون سود و ضامن یک روزه

گروه اقتصادی اقتصادآنلاین، وام پی‌نو بانک تجارت یکی از تسهیلات اعتباری این بانک برای پذیرندگان حقیقی دستگاه‌های کارتخوان و درگاه‌های پرداخت اینترنتی شرکت ایر...

 آخرین قیمت طلا و سکه؛ امروز پنجشنبه 29 مرداد 1405
۱۴ ساعت قبل / سایت هم میهن

آخرین قیمت طلا و سکه؛ امروز پنجشنبه 29 مرداد 1405

جدیدترین قیمت طلا و سکه در بازار تهران مشخص شد.

 قیمت طلا بعد از تحریم جدید آمریکا علیه ایران چند شد؟ + آخرین قیمت طلا
۸ ساعت قبل / سایت فرکانس

قیمت طلا بعد از تحریم جدید آمریکا علیه ایران چند شد؟ + آخرین قیمت طلا

به گزارش ایلنا، بازار امروز بر طبق نرخ اعلامی سایت اتحادیه طلا و جواهر، شاهد رشد قیمت‌‌‌‌ طلا نسبت به روز گذشته است. آخرین نرخ اونس طلا قیمت طلا امروز با افزایش ۵۲ دلاری نسبت به روز گذشته، ۴۴۷۳ (چهار هزار و چهارصد و هفتاد و سه) دلار نرخ‌گذاری شد. قیمت گرم طلا ۱۸ عیار امروز [ ]

 شرایط جدید فروش اقساطی اطلس در بازار+ جدول مردادماه ۱۴۰۵
۳ ساعت قبل / روزنامه تعادل

شرایط جدید فروش اقساطی اطلس در بازار+ جدول مردادماه ۱۴۰۵

گروه خودرو اقتصادآنلاین؛ اطلس به‌عنوان یکی از جدیدترین محصولات سایپا، با طراحی به‌روزتر، امکانات رفاهی بیشتر و مشخصات فنی ارتقایافته نسبت به خانواده کوییک، ت...