قیمت طلا امروز




 سایت نورنیوز / ۱۴۰۵/۰۴/۱۹

اوکراین به زودی موشک‌های پاتریوت دریافت خواهد کرد

رئیس جمهوری اوکراین اعلام کرد که این کشور به زودی مجموعه‌ای از موشک‌های «پک 3»(PAC-3) را برای سامانه‌های پدافندی پاتریوت دریافت خواهد کرد.
 اوکراین به زودی موشک‌های پاتریوت دریافت خواهد کرد



۴ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

روسای جمهور برزیل و آمریکا در مورد ایران و اوکراین گفت‌وگو کردند

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو؛ لوئیز ایناسیو لولا دا سیلوا و دونالد ترامپ رئیسان جمهور برزیل و آمریکا در تماسی تلفنی درباره اوکراین، ایران و تعرفه‌های واشنگتن گفت‌وگو کردند.

دفتر ریاست جمهوری برزیل در بیانیه‌ای اعلام کرد که این تماس تلفنی یک ساعت و ۲۰ دقیقه به طول انجامید.

دا سیلوا در این تماس تلفنی تاکید کرد که منطق واشنگتن برای وضع تعرفه بر کالاهای برزیلی را «بی‌اساس» خواند و گفت که این تعرفه‌ها به دو کشور زیان می‌رسد.

بر اساس این بیانیه، ترامپ نیز بر لزوم حفظ روابط تجاری قوی دو کشور تاکید کرد و خواستار ملاقات طرفین در اسرع وقت شد.

همچنین دا سیلوا بار دیگر بر علاقه برزیل به همکاری با آمریکا برای مبارزه با جرایم سازمان‌یافته تاکید کرد اما گفت که باندهای تبهکار فعال در برزیل نباید با سازمان‌های تروریستی یکسان تلقی شوند.

بنا بر اعلام دفتر ریاست جمهوری برزیل، ترامپ تمایل خود را برای تقویت همکاری‌های دوجانبه ابراز کرد و گفت که مقام‌های ارشد آمریکایی را برای پیگیری توافقات حاصل شده در این منطقه مامور خواهد کرد.

طبق این گزارش، سران برزیل و آمریکا همچنین در مورد درگیری‌های بزرگ جهانی، به ویژه جنگ‌های اوکراین و خاورمیانه، تبادل نظر کردند.

به گفته ریاست جمهوری برزیل، دا سیلوا و ترامپ بر ضرورت یافتن یک راه حل مبتنی بر مذاکره برای درگیری روسیه و اوکراین توافق کردند. ترامپ همچنین نظرات خود را در مورد چشم‌اندازهای حل و فصل درگیری با ایران به اشتراک گذاشت.

بنا بر اعلام دولت برزیل، دا سیلوا همچنین پیشنهاد تشکیل جلسه فوق‌العاده شورای امنیت سازمان ملل برای یافتن راه‌حل‌های دیپلماتیک برای بحران‌های فعلی را مطرح کرد.


۴ ساعت قبل / سایت اسپوتنیک

کارشناس: روسیه بر بنادر دانوب آتش میبارد تا آخرین اسکله تسلیحاتی غرب برای اوکراین را قطع کند

کارشناس: روسیه بر بنادر دانوب آتش می‌بارد تا آخرین اسکله تسلیحاتی غرب برای اوکراین را قطع کند

واسیلی داندیکین، تحلیلگر نظامی و ناخدای بازنشسته درجه یک نیروی دریایی روسیه، به اسپوتنیک گفت که بنادر رنی و ایزماعیل اکنون کانون همه محموله‌های نظامی غربی از رومانی هستند که ماشین جنگی اوکراین را تغذیه می‌کنند.

او می‌گوید روسیه با کوبیدن بر این بنادر، آخرین گذرگاه اصلی اوکراین برای دریافت سلاح، مهمات، پهپاد، قطعات پهپاد و سوخت را قطع می‌کند؛ همه آنچه بارج‌ها از کونستانتسا از مسیر دانوب بالا می‌برند.

این تحلیلگر تأکید می‌کند که حملات روسیه پیش‌تر با هدف‌قراردادن بنادر اودسا، چرنومورسک و یوژنی، لجستیک دریای سیاه اوکراین را فلج کرده است.

تنها مسیر باقی‌مانده، حمل‌ونقل جاده‌ای و ریلی از مسیر لهستان است، اما حجم آن قابل مقایسه نیست.

Sputnik Iran | Rubika | Bale | Web


۴ ساعت قبل / سایت اسپوتنیک

گشت هوایی روسیه بازرسی سختی از پهپادهای ارتش اوکراین به عمل آورد

گشت هوایی روسیه بازرسی سختی از پهپادهای ارتش اوکراین به عمل آورد

اپراتورهای پهپادهای رهگیر FPV گروه «غرب» پهپادهای شناسایی و تهاجمی نیروهای مسلح اوکراین را در محور کراسنولیمانسک منهدم کردند.

Sputnik Iran | Rubika | Bale | Web




 سفر ولیعهد عربستان به فرانسه برای دیدار با امانوئل ماکرون
۱۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

سفر ولیعهد عربستان به فرانسه برای دیدار با امانوئل ماکرون

محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان سعودی، در سفری رسمی وارد فرانسه شد تا با رئیس‌جمهور این کشور درباره تحولات جاری در منطقه غرب آسیا گفتگو کند.

 الجزیره: نگاه ترامپ به وضعیت ایران نشان‌دهنده فقدان اطلاعاتی است که از داخل ایران دریافت می‌شود
۹ ساعت قبل / سایت هم میهن

الجزیره: نگاه ترامپ به وضعیت ایران نشان‌دهنده فقدان اطلاعاتی است که از داخل ایران دریافت می‌شود

الجزیره نوشت: محمد المنشاوی، روزنامه‌نگار و متخصص مسائل آمریکا، گفت نگاه دونالد ترامپ و کاخ سفید به وضعیت ایران واقع‌بینانه نیست و نشان‌دهنده فقدان اطلاعاتی است که از داخل ایران دریافت می‌شود.

 آغاز روند انتخاب دبیرکل سازمان ملل
۶ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

آغاز روند انتخاب دبیرکل سازمان ملل

آرمان امروز :    ۱۵ عضو شورا که در یک جلسه غیرعلنی از ساعت ۱۰:۰۰ صبح (۴:۰۰ بعد از ظهر به وقت گرینویچ) تشکیل جلسه می‌دهند، هر نامزد را با انتخاب یکی از گزینه‌های زیر ارزیابی خواهند کرد: «تشویق»، «عدم تشویق» یا «عدم اظهار نظر».هویت هر عضوی که نظر می‌دهد محرمانه خواهد ماند. در دور [ ]

 شروط صنعا برای ریاض
۱۶ ساعت قبل / سایت تابناک

شروط صنعا برای ریاض

عضو شورای عالی سیاسی صنعا، تأکید کرد که اگر عربستان سعودی قصد دارد از آنچه او «درخت جنایت و محاصره» علیه یمن خواند، فاصله بگیرد، باید با برداشتن گام‌های عملی...

 قنادباشی: قطع روابط با ایران بیش از تهران به امارات زیان می‌زند
۱۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

قنادباشی: قطع روابط با ایران بیش از تهران به امارات زیان می‌زند

یک کارشناس مسائل منطقه با اشاره به قطع تمام فعالیت‌ها و مبادلات تجاری و مالی امارات با ایران تا اطلاع ثانوی گفت: قطع روابط با ایران بیش از تهران به امارات زیان می‌زند.

 ونس: در مرحله جدیدی از جنگ هستیم
۱۶ ساعت قبل / سایت هم میهن

ونس: در مرحله جدیدی از جنگ هستیم

معاون رئیس جمهور آمریکا عملا اعتراف کرد که هیچ ایده‌ای ندارد که تا چه مدت باید کارزار فشار اقتصادی دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا بر ایران را اجرا کند!