قیمت طلا امروز




 سایت نورنیوز / ۱۴۰۵/۰۴/۱۵

تخلیه 10 هزار نفر در جنوب فرانسه در پی آتش‌سوزی گسترده

با گسترش آتش‌سوزی جنگلی در منطقه پیرنه شرقی فرانسه و رسیدن آن به 4600 هکتار، حدود 10 هزار نفر از ساکنان مناطق مختلف تخلیه شدند.
 تخلیه 10 هزار نفر در جنوب فرانسه در پی آتش‌سوزی گسترده



 هشدار سیل در این ۵ استان
۱ دقیقه قبل / سایت عصر خبر

هشدار سیل در این ۵ استان

به گزارش عصر خبر، امید محترمی در گفت‌وگو با ایسنا، در توضیح بیشتر گفت: در پی صدور هشدار سطح نارنجی در روز جمعه، احتمال وقوع سیلاب و آبگرفتگی در استان‌های گلستان، خراسان شمالی، شرق مازندران و ارتفاعات شمالی خراسان رضوی و سمنان وجود دارد.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور ادامه داد: رگبار شدید باران، آبگرفتگی و بادهای شدید پدیده غالب روز جمعه در این مناطق خواهد بود. نوشته های مشابه هشدار به مسافران نوروزی؛ تشدید بارش‌ها از فردا 1403/01/05 هشدار آملی لاریجانی به اسرائیل/ تداوم جنایت علیه لبنان با پاسخ میدان مواجه خواهد شد 1405/01/20

وی افزود: در این مناطق به مردم هشدار داده می شود که روز جمعه از اتراق و تردد در بستر رودخانه‌ها، مسیل‌ها و پل ها خودداری کرده و برای مقابله با سیل احتمالی آماده باشندسخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور ادامه داد: همه ستادهای مدیریت بحران در این استان ها آماده باش هستند برچسب هااستان ها سیل هشدار کپی لینک لینک کپی شد



 احتمال جاری شدن سیل در ۵ استان کشور
۷ دقیقه قبل / سایت تابناک

احتمال جاری شدن سیل در ۵ استان کشور

امید محترمی در توضیح بیشتر گفت: در پی صدور هشدار سطح نارنجی در روز جمعه، احتمال وقوع سیلاب و آبگرفتگی در استان‌های گلستان، خراسان شمالی، شرق مازندران و ارتفاعات شمالی خراسان رضوی و سمنان وجود دارد.

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا؛ سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور ادامه داد: رگبار شدید باران، آبگرفتگی و بادهای شدید پدیده غالب روز جمعه در این مناطق خواهد بود.

وی افزود: در این مناطق به مردم هشدار داده می شود که روز جمعه از اتراق و تردد در بستر رودخانه‌ها، مسیل‌ها و پل ها خودداری کرده و برای مقابله با سیل احتمالی آماده باشند.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور ادامه داد: همه ستادهای مدیریت بحران در این استان ها آماده باش هستند.
 



 نباید اجازه داد کشتن امدادگران در جهان امری عادی شود
۲۶ دقیقه قبل / خبرگزاری ایلنا

نباید اجازه داد کشتن امدادگران در جهان امری عادی شود

به مناسبت روز جهانی بشردوستی، کیت فوربس، رئیس فدراسیون بین‌المللی جمعیت‌های صلیب سرخ و هلال احمر، و میریانا اسپولیاریک، رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ، خواستار اقدام مؤثرتر برای حمایت از کارکنان بشردوستانه و حفظ فضای لازم برای فعالیت‌های امدادی شدند.

در روز جهانی بشردوستی، شایسته است شجاعت کارکنان و داوطلبان بشردوستانه را گرامی بداریم؛ اما صرف قدردانی از شجاعت و تعهد نیروهای امدادی، در شرایطی که آنان با بالاترین میزان تلفات ثبت‌شده مواجه هستند، کافی نیست.

از ابتدای سال جاری تاکنون، نهضت بین‌المللی صلیب سرخ و هلال احمر در سوگ ۱۲ نفر از همکاران خود نشسته است؛ افرادی که در حوادث مرتبط با خشونت و در حین انجام وظایف بشردوستانه جان خود را از دست داده‌اند. این رقم در سال گذشته ۲۴ نفر بود.

نباید اجازه دهیم هدف قرار دادن کارکنان امدادی به امری عادی تبدیل شود. امروز با این خطر واقعی مواجهیم که جهان بپذیرد حمله، مجروح کردن یا کشتن کارکنان بشردوستانه، «بخشی از کار» یا ویژگی اجتناب‌ناپذیر بحران‌های امروز است.

پاسخ این نیست که از همکارانمان بخواهیم شجاع‌تر باشند. پاسخ واقعی آن است که شرایطی فراهم کنیم تا آنان بتوانند وظایف خود را در امنیت انجام دهند.

هر روز، در گوشه‌ای از جهان، یک نیروی بشردوستانه در حالی که می‌داند ممکن است دیگر به خانه بازنگردد، راهی محل مأموریت خود می‌شود. این نیروها شامل پزشکان و کارکنان درمانی، رانندگان، مهندسان و داوطلبان هستند. شجاعت آنان فوق‌العاده است، اما شجاعت نمی‌تواند جلوی گلوله را بگیرد یا عبور ایمن آنان را تضمین کند.

عبور از این خطرات نیز روزبه‌روز دشوارتر می‌شود. در محیطی که بیش از پیش دوقطبی شده، واقعیت‌ها محل مناقشه‌اند، اعتماد شکننده است و اطلاعات نادرست با سرعت زیادی منتشر می‌شود، رهبران سیاسی، چهره‌های عمومی، رسانه‌ها و سکوهای آنلاین همگی در شکل‌دهی به محیطی که اقدامات بشردوستانه در آن انجام می‌شود، نقش دارند.

گفتمانی که کارکنان بشردوستانه را انسانیت‌زدایی می‌کند، درباره بی‌طرفانه بودن کمک‌رسانی تردید ایجاد می‌کند یا اعتماد به نشان‌های متمایزکننده صلیب سرخ و هلال احمر را تضعیف می‌سازد، می‌تواند فعالیتی را که ذاتاً با خطر همراه است، خطرناک‌تر کند.



 هشدار نارنجی؛ احتمال وقوع سیلاب در 5 استان کشور
۳۸ دقیقه قبل / سایت نورنیوز

هشدار نارنجی؛ احتمال وقوع سیلاب در 5 استان کشور

نورنیوز-گروه اجتماعی: امید محترمی گفت: در پی صدور هشدار سطح نارنجی در روز جمعه، احتمال وقوع سیلاب و آبگرفتگی در استان‌های گلستان، خراسان شمالی، شرق مازندران و ارتفاعات شمالی خراسان رضوی و سمنان وجود دارد.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور ادامه داد: رگبار شدید باران، آبگرفتگی و بادهای شدید پدیده غالب روز جمعه در این مناطق خواهد بود.

وی افزود: در این مناطق به مردم هشدار داده می شود که روز جمعه از اتراق و تردد در بستر رودخانه‌ها، مسیل‌ها و پل ها خودداری کرده و برای مقابله با سیل احتمالی آماده باشند.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور ادامه داد: همه ستادهای مدیریت بحران در این استان ها آماده باش هستند.



 مدیریت بحران: احتمال وقوع سیل در پنج استان به دنبال تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور/ لغزندگی محور‌های مواصلاتی و احتمال سقوط اجسام از ارتفاعات، از آثار این سامانه است
۱ ساعت قبل / سایت انتخاب

مدیریت بحران: احتمال وقوع سیل در پنج استان به دنبال تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور/ لغزندگی محور‌های مواصلاتی و احتمال سقوط اجسام از ارتفاعات، از آثار این سامانه است

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایرنا: سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور از احتمال وقوع سیل در پنج استان به دنبال صدور هشدار سطح نارنجی از سوی سازمان هواشناسی مبنی بر تشدید بارش‌ها خبر داد.

امید محترمی افزود : احتمال وقوع سیل به دنبال صدور هشدار سطح نارنجی از سوی سازمان هواشناسی مبنی بر تشدید بارش‌ها در استان‌های گلستان، خراسان شمالی، ارتفاعات شرقی مازندران، ارتفاعات شمال استان‌های سمنان و خراسان رضوی درروز جمعه وجود دارد.

وی ادامه داد: بر اثر فعالیت این سامانه، احتمال جاری شدن سیلاب، طغیان رودخانه‌های فصلی، آبگرفتگی معابر و اختلال در ناوگان حمل و نقل می‌رود.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور خاطرنشان کرد: همچنین لغزندگی محورهای مواصلاتی، کاهش شعاع دید، احتمال شکستن درختان کهنسال و سقوط اجسام و اشیا از ارتفاعات از آثار این سامانه است.

محترمی در ادامه از تشکیل جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران در استان‌های مذکور خبر داد و گفت: این جلسه نسبت به تمهیدات لازم اقدام کرده است.

وی بر خودداری از تردد و اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها، پرهیز از سفرهای غیرضرور، خودداری از فعالیت‌های طبیعت‌گردی و جابجایی عشایر در این استان‌ها تاکید کرد.





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 مرگ دردناک زن 15 ساله که شلاق خورده بود / در مشهد رخ داد
سایت رکنا

مرگ دردناک زن 15 ساله که شلاق خورده بود / در مشهد رخ داد

حوادث رکنا: زن ۱۵ ساله افغانستانی پس از انتقال به بیمارستان هاشمی‌نژاد مشهد بر اثر مرگ مغزی جان باخت؛ آثار گسترده شلاق و ضربه به سر روی بدن او، فرضیه قتل را مطرح کرده و شوهرش نیز ناپدید شده است.
 تحول در تولید پایتخت؛ از تسهیل ثبت‌ سفارش تا حرکت به سوی «تولید بدون کارخانه»
سایت جهان صنعت نیوز

تحول در تولید پایتخت؛ از تسهیل ثبت‌ سفارش تا حرکت به سوی «تولید بدون کارخانه»

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران با اشاره به ضرورت گذار از توسعه فیزیکی به سمت توسعه کارآفرینی و نوآوری اعلام کرد: امکان ثبت‌سفارش بدون نیاز به انتقال ارز برای استان تهران در دستور کار قرار گرفته است.
 فیلم هالیوودی از تعقیب و گریز پلیسی در خیابان های شهر
سایت رکنا

فیلم هالیوودی از تعقیب و گریز پلیسی در خیابان های شهر

حوادث رکنا: تعقیب و گریز مسلحانه پلیس با یک پژو پارس در مشهد به دستگیری دو سوداگر مرگ و کشف حدود ۶ کیلوگرم مواد افیونی از داخل خودرو منجر شد.
 اتفاق ناگوار در بندرانزلی + گزارش امدادگران از حادثه
سایت تابناک

اتفاق ناگوار در بندرانزلی + گزارش امدادگران از حادثه

برخورد یک فروند قایق با پل در محدوده تالاب انزلی، ۲ کشته و ۲ مصدوم برجا گذاشت.
 سهمیه کنکور برای آسیب‌دیدگان جنگ/ شهادت ۴ داوطلب
سایت دیدارنیوز

سهمیه کنکور برای آسیب‌دیدگان جنگ/ شهادت ۴ داوطلب

حسین سیمایی‌صراف، وزیر علوم گفت: برای افرادی که در جریان جنگ منازلشان تخریب شده یا آواره شده‌اند، تمهیداتی برای اختصاص سهمیه در آزمون سراسری پیش‌بینی شده است.
 تصاویر دردناک از شیوع بیماری آبولا در افریقا
سایت تابناک

تصاویر دردناک از شیوع بیماری آبولا در افریقا

گزارش تصویری رویترز از شیوع گسترده بیماری آبولا در افریقا
 رانندگی پرخطر، جاده را جهنم کرد+شمار فوتی‌ها
سایت تابناک

رانندگی پرخطر، جاده را جهنم کرد+شمار فوتی‌ها

حق‌پرست با اشاره به خطرات ناشی از تردد خودرو‌های سوخت‌بر و رانندگی پرخطر از رانندگان خواست با رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی از حرکت خلاف جهت و انج...
 رصد فضای مجازی برای مقابله با تقلب در کنکور
سایت دیدارنیوز

رصد فضای مجازی برای مقابله با تقلب در کنکور

رضا محمدی، رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: تاکنون هیچ موردی از تقلب و تخلف در جریان برگزاری این آزمون گزارش نشده است و تمامی شبکه‌ها، کانال‌ها و صفحات فضای...