قیمت طلا امروز




 سایت نورنیوز / ۱۴۰۵/۰۴/۳۰

آتش‌بس دائمی، نه موقت

پیشنهاد قطر مبنی بر برقراری آتش‌بس 10 روزه بین ایران و آمریکا یک تاکتیک از سوی آمریکا برای بازنگری در سیاست‌های تهاجمی علیه ایران تلقی می‌شود. به اعتبار اینکه آمریکایی‌ها الان همه قدرت و توان نظامی خودرا علیه ایران در طول روز‌های گذشته و حتی درجنگ رمضان به کار گرفته‌اند، هدف این است که آمریکا یک بازسازی و بازنگری جدید در نیرو‌های و پایگاه‌های خود داشته باشد.
 آتش‌بس دائمی، نه موقت



۴ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

عزیزی: آمریکا با عذرخواهی از مردم ایران، منطقه را ترک خواهند کرد - تسنیم

سیاسی

به گزارش گروه پارلمانی خبرگزاری تسنیم، ابراهیم عزیزی رئیس کمیسیون امنیت ملی نوشت:

 آمریکایی‌ها ثابت کرده اند زبان را دیپلماسی نمی فهمند، لذا نه تحریمی را برمی دارند، نه منابعی آزاد می کنند و نه به دزدی دریایی پایان می دهند.

اما تاریخ نشان خواهد داد که با زبان قدرت نه تنها مجبور به این اقدامات خواهند شد آمریکا با عذرخواهی از مردم ایران، منطقه را ترک خواهند کرد.

انتهای پیام/  


۴ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

قالیباف: ایران و عراق باز هم طعم تلخ شکست را به آمریکا می‌چشانند - تسنیم

سیاسی

به گزارش گروه پارلمانی خبرگزاری تسنیم، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس بر سر مزار شهید ابومهدی المهندس و در جمع تعدادی از رزمندگان و فرماندهان جبهه مقاومت و حشدالشعبی گفت:  آمریکا و اسرائیل بدانند که وحدت بین امت اسلامی و به‌ویژه بین دو ملت ایران و عراق که برخاسته از سنت‌های الهی، قرآن کریم و محبت و پیروی از اهل بیت و فرهنگ شهدا و عاشورا و خون شهدای مقاومت است هرگز گسستنی نیست.

وی افزود: عراق و ایران همان‌طور که در جنگ رمضان پوزه آمریکا را خاک مالیدند و طعم تلخ شکست را به او چشاندند؛ باز هم در مقابل استکبار خواهند ایستاد و این یک مسیر همیشگی و ادامه‌دار است لذا دشمن بداند تا زمانی که قصد تجاوز و تهدید بر امت اسلامی، بر ایران و عراق عزیز را دارد، این پیوند ناگسستنی است و این مسیر ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام   


۱۶ دقیقه قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

رئیس کمیسیون امنیت ملی: آمریکا با زبان قدرت منطقه را ترک خواهد کرد

رویداد۲۴|  رئیس کمیسیون امنیت ملی در ایکس نوشت: 

«آمریکایی‌ها ثابت کرده اند زبان را دیپلماسی نمی فهمند، لذا نه تحریمی را برمی دارند، نه منابعی آزاد می کنند و نه به دزدی دریایی پایان می دهند. اما تاریخ نشان خواهد داد که با زبان قدرت نه تنها مجبور به این اقدامات خواهند شد آمریکا با عذرخواهی از مردم ایران، منطقه را ترک خواهند کرد.»




 اتحادیه اروپا به ادعای حمله ایران به اهداف آمریکایی در اروپا واکنش نشان داد
۸ ساعت قبل / سایت اکوایران

اتحادیه اروپا به ادعای حمله ایران به اهداف آمریکایی در اروپا واکنش نشان داد

مهر : سخنگوی روابط خارجی کمیسیون اتحادیه اروپا با تأکید بر اینکه از دیدگاه این اتحادیه، راه‌حل پایدار برای مشکلات تنها از طریق دیپلماسی امکان‌پذیر است، گفت که تلاش‌های کشورهای منطقه برای میانجیگری را نیز ارج می‌نهد.

 فوری/ ناو جدید آمریکایی به خاورمیانه رسید
۶ ساعت قبل / سایت اکوایران

فوری/ ناو جدید آمریکایی به خاورمیانه رسید

سنتکام اعلام کرد که ناو هواپیمابر جورج واشنگتن به همراه گروه ضربت خود وارد خاورمیانه شده و در دریای عرب مستقر گردیده است.

 هشدار FBI درباره احتمال حمله پهپادی ایران از سواحل کالیفرنیا
۶ ساعت قبل / سایت اکوایران

هشدار FBI درباره احتمال حمله پهپادی ایران از سواحل کالیفرنیا

ای‌بی‌سی‌نیوز نوشت: پلیس فدرال آمریکا (FBI) در روزهای اخیر به ادارات پلیس کالیفرنیا هشدار داده که ایران ممکن است در واکنش به حملات آمریکا، با پرتاب پهپاد از سواحل غربی آمریکا دست به اقدام تلافی‌جویانه بزند.

 کاظم جلالی: آمریکا مسئول حمله به مدرسه میناب است
۴ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

کاظم جلالی: آمریکا مسئول حمله به مدرسه میناب است

سفیر تهران در مسکو گفت که آمریکا در تلاش است تا جنایت در مدرسه میناب را پشت بیانیه‌های سیاسی پنهان کند.

 دشمن در محاسبه توان دفاعی ایران اشتباه کرد/ تداوم بی‌وقفه تولید تسلیحات پرتوان
۵ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

دشمن در محاسبه توان دفاعی ایران اشتباه کرد/ تداوم بی‌وقفه تولید تسلیحات پرتوان

معاون وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با اشاره به اشتباه محاسباتی دشمن در جنگ تحمیلی آمریکایی-صهیونیستی، گفت: دشمن توان دفاعی و نظامی ایران را به‌درستی محاسبه نکرد و اکنون تولید سلاح‌های پرتوان ایران اسلامی بی‌وقفه ادامه دارد.

 ابوترابی‌فرد: توان دفاعی ایران توازن قوا را به نفع جبهه مقاومت تغییر داد
۳ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

ابوترابی‌فرد: توان دفاعی ایران توازن قوا را به نفع جبهه مقاومت تغییر داد

امام جمعه موقت تهران با اشاره به عملکرد نیرو‌های مسلح در جنگ اخیر گفت: توان موشکی، پهپادی و پدافندی ارتش و سپاه توانست برتری تسلیحاتی دشمن را خنثی و توازن قو...