قیمت طلا امروز




 سایت نورنیوز / ۱۴۰۵/۰۴/۲۲

تراشه ای که از مغز تقلید می کند

پژوهشگران آمریکایی از یک تراشه الکترونیکی جدید رونمایی کرده‌اند که به شبیه‌سازی مخچه‌ می‌پردازد و انرژی خود را منحصراً برای موارد غیرمنتظره ذخیره می‌کند.
 تراشه ای که از مغز تقلید می کند



۳ ساعت قبل / سایت اسب بخار

Qiji XS؛ ژاپن رونمایی کرد، چین تولید کرد

Qiji XS؛ ژاپن رونمایی کرد، چین تولید کردQiji XS

Qiji XS یک ربات چهارپای قابل‌سوارشدن است که با ترکیب چرخ و پا، هم روی مسیرهای هموار سریع حرکت می‌کند و هم توانایی عبور از زمین‌های ناهموار را دارد. این محصول ۳۲۰ کیلوگرمی باتکیه‌بر هوش مصنوعی، تصویری متفاوت از وسایل نقلیه آینده را ارائه می‌دهد.

Qiji XS توسط شرکت چینی DaxAI Robot توسعه‌یافته است؛ شرکتی که فعالیت خود را بر توسعه ربات‌های مجهز به هوش مصنوعی و سیستم‌های حرکتی هوشمند متمرکز کرده است. خانواده Qiji یکی از پروژه‌های شاخص این شرکت محسوب می‌شود و مدل‌های X1 و XS را شامل می‌شود. برخلاف برخی مطالب منتشرشده در شبکه‌های اجتماعی، Qiji XS در ژاپن رونمایی نشده است و توسعه و معرفی این محصول به شرکت چینی DaxAI و رویدادهای فناوری در چین مربوط می‌شود. طراحی؛ ترکیب خودرو و ربات چهارپاQiji XS

این محصول در نگاه اول شبیه یک اسب رباتیک آینده‌نگر است که برای حمل سرنشین طراحی شده است. راننده در بخش بالایی بدنه قرار می‌گیرد و چهار مجموعه حرکتی در اطراف بدنه مرکزی وظیفه جابه‌جایی آن را بر عهده دارند. مهم‌ترین ویژگی XS، استفاده هم‌زمان از چرخ و پا است. روی سطوح صاف، چرخ‌ها امکان حرکت سریع‌تر و بهینه‌تر را فراهم می‌کنند و در مسیرهای شیب‌دار یا ناهموار، سیستم چهارپا وارد عمل می‌شود.

به‌این‌ترتیب، Qiji XS تلاش می‌کند سرعت و راندمان خودرو را با قابلیت عبور از موانع یک ربات چهارپا ترکیب کند.وزن و مشخصات فنیQiji XS

وزن Qiji XS حدود ۳۲۰ کیلوگرم اعلام شده است. این ربات می‌تواند به حداکثر سرعت ۴۰ کیلومتر بر ساعت برسد و مسافت قابل پیمایش اعلام‌شده آن حدود ۱۰۰ کیلومتر است.

از دیگر ویژگی‌های این محصول می‌توان به قابلیت شارژ سریع و سامانه هوشمند DaxBrain-WM / Dualis اشاره کرد. این سامانه، نقش مغز هوشمند این محصول را دارد و با تحلیل داده‌های دوربین و حسگرهای مختلف، وضعیت محیط و تعادل ربات را در لحظه بررسی می‌کند.

همچنین باید گفت که ابعاد دقیق طول، عرض و ارتفاع XS تاکنون به‌صورت رسمی و قابل‌اتکا منتشر نشده است؛ بنابراین نمی‌توان عدد دقیقی برای ابعاد آن اعلام کرد.هوش مصنوعی برای حفظ تعادل

هوش مصنوعی در Qiji XS صرفاً یک ویژگی تبلیغاتی نیست و بخش مهمی از کنترل حرکت ربات را بر عهده دارد. سامانه DaxBrain-WM برای کنترل حرکت، حفظ تعادل و تطبیق ربات با شرایط مختلف زمین استفاده می‌شود. در نتیجه، ربات می‌تواند باتوجه‌به شرایط مسیر، نحوه حرکت خود را تغییر دهد و برای عبور از موانع از پاهای خود استفاده کند.XS در برابر X1Qiji XS

Qiji XS در کنار مدل X1 عرضه شده است. X1 ساختاری کاملاً چهارپا دارد و بیشتر برای عبور از مسیرهای سخت طراحی شده، درحالی‌که XS با اضافه‌شدن چرخ‌ها، سرعت و برد بیشتری ارائه می‌دهد.

درحالی‌که X1 حدود ۳۰۰ کیلوگرم وزن، حداکثر سرعت ۱۰ کیلومتر بر ساعت و بردی حدود ۴۰ کیلومتر دارد، XS با وزن ۳۲۰ کیلوگرم، سرعت ۴۰ کیلومتر بر ساعت و برد ۱۰۰ کیلومتر، محصولی سریع‌تر و همه‌کاره‌تر محسوب می‌شود.آینده‌ای متفاوت برای وسایل نقلیه

Qiji XS فعلاً بیشتر یک وسیله نقلیه تفریحی و فناوری‌محور است تا جایگزینی برای خودرو یا موتورسیکلت. قیمت، استانداردهای ایمنی، شرایط تردد و دوام سیستم مکانیکی از جمله عواملی هستند که می‌توانند آینده تجاری این محصول را تعیین کنند.

بااین‌حال، اهمیت Qiji XS در ایده‌ای است که پشت آن قرار دارد: ترکیب هوش مصنوعی، قوای محرکه

برقی، چرخ و پای رباتیک در یک وسیله قابل‌سوارشدن. اگر چنین فناوری‌هایی بتوانند از مرحله نمونه نمایشی عبور کنند و به محصولاتی قابل‌اعتماد و اقتصادی تبدیل شوند، شاید در آینده وسایل نقلیه‌ای ببینیم که نه کاملاً خودرو هستند و نه کاملاً ربات؛ بلکه ترکیبی از هر دو خواهند بود.

بیشتر بخوانید: پایان عصر نیروی کار در صنعت خودرو با هجوم ربات‌های ارزان؟ عملیات احداث و تجهیز خط رنگ جدید شرکت کرمان موتور در ارگ جدید بم آغاز شد تازه ترین اخبار و ویدیوهای خودرویی را در کانال تلگرام و اینستاگرام اسب بخار دنبال کنید. Qiji XS ربات ربات چهارپا


۳ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

گوگل دیسکاور به هوش مصنوعی آپدیت شد

به گزارش تجارت نیوز، گوگل به‌زودی قابلیت جدیدی را به اپلیکیشن گوگل اضافه می‌کند که اجازه می‌دهد کاربران با توصیف متنی علاقه‌مندی‌های خود، چیدمان فید Google Discover را شخصی‌سازی کنند. هوش مصنوعی در این ابزار جدید، پس از دریافت توضیحات کاربر در یک رابط کاربری شبیه به چت‌بات، اولویت‌های محتوایی را به‌صورت خودکار تنظیم و ترجیحات فردی را برای آینده به‌خاطر می‌سپارد.

به‌روزرسانی بخش Preferred Sources نیز به کاربران کمک می‌کند تا رسانه‌های محبوب خود را در بخش اخبار برتر و بخش‌های AI Overviews و AI Mode بیشتر مشاهده کنند. ناشران نیز می‌توانند با قرار دادن دکمه تعاملی Preferred Sources در سایت‌های خود، مخاطبان را به فهرست علاقه‌مندی‌های رسانه هدایت کنند.

گوگل همچنین از به‌روزرسانی بخش Preferred Sources خبر داد که به کاربران اجازه می‌دهد رسانه‌های محبوب خود را در بخش اخبار برتر، بخش AI Overviews و AI Mode، بیشتر مشاهده کنند. با این تغییر، ناشران می‌توانند دکمه‌ی تعاملی Preferred Sources را در سایت خود قرار دهند تا مخاطبان بدون خروج از صفحه، آن رسانه را به فهرست علاقه‌مندی‌های خود اضافه کنند.

منبع: زومیت




 نفت از ۹۴ دلار هم گذشت
۴ ساعت قبل / سایت تابناک

نفت از ۹۴ دلار هم گذشت

قیمت نفت از ۹۴ دلار هم عبور کرد.

 تسویه‌ حساب تاریخی در میرداماد/ چرا ۱۲۰ همت از «دارایی‌های بانک ایران‌زمین» سهم بانک مرکزی شد؟
۳ ساعت قبل / سایت تابناک

تسویه‌ حساب تاریخی در میرداماد/ چرا ۱۲۰ همت از «دارایی‌های بانک ایران‌زمین» سهم بانک مرکزی شد؟

بانک مرکزی سرانجام برای تسویه بدهی بیش از ۱۰۰ همتی بانک ایران‌زمین، سند مالکیت ۷۵ همت از دارایی‌های این بانک را امضا کرد و ۴۵ همت دیگر نیز در نوبت انتقال است...

 کسرام یک باب مغازه فروخت
۶ ساعت قبل / سایت صدای بورس

کسرام یک باب مغازه فروخت

شرکت پارس سرام با نماد «کسرام» از نتیجه پنجمین مزایده فروش ملک تجاری خود خبر داد.

 تعداد خانه خالی در ایران اعلام شد
۳ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

تعداد خانه خالی در ایران اعلام شد

اقتصادنیوز: معاون وزیر راه اعلام کرد: در سطح کلان اقتصادی لزوماً با کمبود مطلق واحد مسکونی مواجه نیستیم؛ چراکه حدود ۳۲.۵ میلیون واحد مسکونی در کشور وجود دارد.

 روایت‌هایی از تاثیر محدود قطع مبادلات تجاری کشور با ابوظبی: فروش املاک ایرانیان مقیم امارات مشروط شد
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

روایت‌هایی از تاثیر محدود قطع مبادلات تجاری کشور با ابوظبی: فروش املاک ایرانیان مقیم امارات مشروط شد

عضو اتاق بازرگانی با اشاره به تاثیر محدود قطع مبادلات تجاری کشور با امارات، گفت: پس از جنگ اخیر و شرایط خاص تنگه هرمز، امارات نقش هاب تجاری‌اش برای ایران را از دست داده و دیگر مبدایی برای ورود و خروج کالا‌های ما در جنگ نبوده است.

 وزیر کار: اصلاح تجهیزات کشاورزی می‌تواند مصرف برق چاه‌ها را ۵۰ درصد کاهش دهد
۴ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

وزیر کار: اصلاح تجهیزات کشاورزی می‌تواند مصرف برق چاه‌ها را ۵۰ درصد کاهش دهد

برنا - گروه اقتصادی؛ وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: با اجرای طرح اصلاح افزایش راندمان منصوبات کشاورزی، می‌توانیم مصرف برق چاه‌های داخلی را ۵۰ درصد کاهش...