قیمت طلا امروز




 سایت نورنیوز / ۱۴۰۵/۰۴/۳۰

آمریکا در باتلاق جنگ با ایران گرفتار می‌شود

فایننشال تایمز با هشدار درباره ادامه درگیری آمریکا با ایران نوشت هر اقدام نظامی جدید می‌تواند تلفات بیشتری ایجاد کند و واشنگتن را وارد باتلاقی تازه در خاورمیانه کند.
 آمریکا در باتلاق جنگ با ایران گرفتار می‌شود



۱۲ دقیقه قبل / سایت مشرق

معاون وزیر جنگ آمریکا کناره گیری می‌کند

به گزارش مشرق ، روزنامه وال‌استریت ژورنال روز جمعه به وقت محلی گزارش داد که انتظار می‌رود دریسکول پیش از پایان سال از سمت خود کناره‌گیری کند و حتی ممکن است زودتر از آن این سمت را ترک کند. بر اساس این گزارش، کناره‌گیری احتمالی او، تحول دیگری را به تغییرات اخیر در سطوح ارشد ارتش آمریکا اضافه خواهد کرد.

وزیر جنگ آمریکا در ماه آوریل، ژنرال رندی جورج، رئیس ستاد ارتش، را به‌طور ناگهانی برکنار کرد و دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، هنوز نامزدی را برای جایگزینی دائمی او معرفی نکرده است.

ژنرال کریستوفر لانیو، که پیش‌تر دستیار ارشد نظامی وزیر جنگ بود، در حال حاضر به‌صورت موقت وظایف رئیس ستاد را انجام می‌دهد. به نوشته این روزنامه، یکی از نشانه‌های آشکار اینکه دریسکول از هم‌اکنون خود را برای کناره‌گیری آماده می‌کند، تابستان امسال ظاهر شد؛ زمانی که او و خانواده‌اش محل اقامت رسمی اختصاص‌یافته به وزیر ارتش در پایگاه مشترک مایر-هندرسون هال را تخلیه کردند.

با وجود گزارش‌ها درباره تنش میان دریسکول و هگسث، ترامپ تنها ماه گذشته حمایت علنی خود را از دریسکول نشان داد؛ زمانی که رئیس‌جمهوری آمریکا در جریان یک کنفرانس دفاعی در پنسیلوانیا درباره او گفت: «لبخند زیبایی دارد، اما در واقع یک قاتل است.» روزنامه نیویورک پست در ماه آوریل در گزارشی گفته بود که وزیر جنگ آمریکا به‌طور فزاینده‌ای گرفتار «پارانویا» شده بود؛ به‌دلیل احتمال اینکه خودش از سمتش کنار گذاشته شود و دریسکول جایگزین او شود.

این گزارش، به نقل از مقام‌های فعلی و پیشین دولت آمریکا، می‌گفت نگرانی وزیر جنگ درباره جایگاه دریسکول در حلقه نزدیکان ترامپ، در کنار عوامل دیگر، به برکناری جورج و همچنین اخراج ژنرال دیوید هودن و سرلشکر ویلیام گرین کمک کرده است. در آن زمان، یک منبع به این روزنامه گفته بود: به وزیر جنگ از سوی کاخ سفید گفته شده که نمی‌تواند دریسکول را برکنار کند، دست‌کم در حال حاضر.»

این منبع گفته بود: «بنابراین کاری که وزیر جنگ انجام داده این است که هر کسی را که تصور می‌کند به دریسکول نزدیک است، هدف قرار دهد و به سراغ آن‌ها برود.»


۲۴ دقیقه قبل / سایت مشرق

ترامپ، توهمات خود درباره ایران را تکرار کرد

به گزارش مشرق به نقل از شبکه الجزیره، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا در ادامه سخنان تکراری و تاریخ مصرف گذشته اش که در ماه ها و هفته های گذشته به صورت مکرر تکرار شده است؛ مدعی شد: ایران به دنبال دستیابی به توافق است و آمریکا «کنترل کامل» مرزها و تنگه هرمز را در اختیار دارد.

ترامپ همچنین ادعا کرد که ایران دیگر پولی در اختیار ندارد و قادر به پرداخت حقوق نیروهای پلیس و ارتش خود نیست.

وی بدون این که از سخنان تکراری اش خسته شود، مدعی شد: ایرانی‌ها به‌شدت خواهان دستیابی به توافق هستند، اما برای پذیرش «توافق مناسب» آمادگی ندارند.


۲۹ دقیقه قبل / خبرگزاری ایلنا

اختلاف در وزارت جنگ آمریکا بالا گرفت؛ احتمال کناره‌گیری وزیر ارتش

به گزارش ایلنا، روزنامه «وال‌استریت ژورنال» بامداد امروز- شنبه- به نقل از منابع مطلع از رایزنی‌های داخلی در وزارت جنگ آمریکا گزارش داد «دن دریسکول»، وزیر ارتش، پس از ماه‌ها تنش و اختلاف با «پیت هگست»، وزیر جنگ، در آستانه کناره‌گیری از سمت خود قرار دارد و ممکن است تا پایان سال یا حتی زودتر این سمت را ترک کند.

در صورت خروج دریسکول، ارتش آمریکا بدون رئیس ستاد ارتش منصوب و تأییدشده از سوی سنا باقی خواهد ماند. هگست در ماه آوریل ژنرال رندی جورج را بدون ارائه توضیح از سمت ریاست ستاد ارتش برکنار کرد و دونالد ترامپ نیز تاکنون فردی را برای جانشینی او معرفی نکرده است.

در حال حاضر ژنرال کریستوفر لانیف، معاون رئیس ستاد ارتش آمریکا و دستیار نظامی ارشد سابق هگست، به‌طور موقت ریاست ستاد ارتش را بر عهده دارد.

منابع مطلع همچنین گفتند دریسکول و خانواده‌اش تابستان امسال خانه بزرگ اختصاص‌یافته به وزیر ارتش در پایگاه مشترک «مایر-هندرسون هال» را ترک کرده‌اند. خانواده او تابستان به کارولینای شمالی نقل مکان کرده‌اند و خود دریسکول نیز به آپارتمان کوچک‌تری در داخل این پایگاه منتقل شده است.

وال‌استریت ژورنال پیش‌تر گزارش داده بود که دریسکول، از دوستان قدیمی جی‌دی ونس، معاون رئیس‌جمهور آمریکا، در روزهای نخست دولت ترامپ موجب نارضایتی هگست شده بود. دلیل این مسئله، پیشنهاد دریسکول برای ترتیب دادن دیداری میان ترامپ و ونس با نظامیان و گفت‌وگو درباره اصلاحات ارتش عنوان شده است.

دریسکول در ۱۸ ماه حضور خود در سمت وزیر ارتش، همکاری نزدیکی با ژنرال جورج داشت و هر دو تلاش کردند ارتش آمریکا را به سمت استفاده گسترده‌تر از فناوری‌های جدید سوق دهند؛ رویکردی که آن را آینده جنگ‌ها می‌دانستند.

او همچنین به همراه جورج و ژنرال کریس دوناهو، فرمانده پیشین نیروهای ارتش آمریکا در اروپا، به اوکراین سفر کرده بود تا درباره مذاکرات صلح با ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین، گفت‌وگو کند.

دریسکول، افسر سابق ارتش آمریکا، ماه گذشته در جریان یک کنفرانس دفاعی در پنسیلوانیا مورد تمجید دونالد ترامپ قرار گرفت. ترامپ در این مراسم با اشاره به ظاهر آرام و چهره خندان او گفت: «چهره‌ای زیبا و مهربان دارد، اما در واقع یک جنگجوی سرسخت است.»

  انتهای پیام/




 آغاز روند انتخاب دبیرکل سازمان ملل
۷ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

آغاز روند انتخاب دبیرکل سازمان ملل

آرمان امروز :    ۱۵ عضو شورا که در یک جلسه غیرعلنی از ساعت ۱۰:۰۰ صبح (۴:۰۰ بعد از ظهر به وقت گرینویچ) تشکیل جلسه می‌دهند، هر نامزد را با انتخاب یکی از گزینه‌های زیر ارزیابی خواهند کرد: «تشویق»، «عدم تشویق» یا «عدم اظهار نظر».هویت هر عضوی که نظر می‌دهد محرمانه خواهد ماند. در دور [ ]

 تاثیر توافق بر قیمت گوشت چرخ‌کرده در آمریکا
۱۵ ساعت قبل / سایت تابناک

تاثیر توافق بر قیمت گوشت چرخ‌کرده در آمریکا

ترامپ نوشت: امروز توافقی را نهایی کردم که قیمت گوشت چرخ‌کرده را برای خانواده‌های زحمتکش آمریکایی به‌طور قابل‌توجهی کاهش خواهد داد.

 نگاه و ارزیابی سیستم امنیتی رژیم صهیونیستی به فرمانده جدید سپاه پاسداران/ وحشت مقامات امنیتی در تل‌آویو از حضور سردار وحیدی در راس سپاه‌ پاسداران
۱۹ ساعت قبل / سایت مشرق

نگاه و ارزیابی سیستم امنیتی رژیم صهیونیستی به فرمانده جدید سپاه پاسداران/ وحشت مقامات امنیتی در تل‌آویو از حضور سردار وحیدی در راس سپاه‌ پاسداران

انتصاب سردار احمد وحیدی به فرماندهی دائم سپاه پاسداران، به باور مقامات امنیتی اسرائیل، نه یک جابه‌جایی عادی، بلکه بخشی از فرایند آمادهسازی ایران برای انتخاب زمانبندی رویارویی بعدی با آمریکاست.

 چین؛ مانع بزرگ محاصره اقتصادی ایران
۱۱ ساعت قبل / سایت تابناک

چین؛ مانع بزرگ محاصره اقتصادی ایران

جیمز استاوریدیس، دریادار بازنشسته نیروی دریایی آمریکا، گفت وعده دونالد ترامپ، برای تحت فشار قرار دادن شدید اقتصادی ایران، «بهترین گزینه از میان مجموعه‌ای از...

 آمادگی سوریه برای پیوستن به پیمان مکه
۱۱ ساعت قبل / سایت تابناک

آمادگی سوریه برای پیوستن به پیمان مکه

وزیر امور خارجه دولت انتقالی سوریه تاکید کرد: «دمشق در حال بررسی امکان پیوستن به پیمان مکه برای دفاع مشترک است و تصمیم خود را درباره این اقدام در زمان دیگری...

 ادامه نقض آتش بس در لبنان - تسنیم
۵ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

ادامه نقض آتش بس در لبنان - تسنیم

رژیم صهیونیستی مناطق مختلف جنوب لبنان را بمباران کرد.