قیمت طلا امروز




 سایت نورنیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۰۸

دادستانی تهران علیه حامیان محکومان شبه کودتای دی ماه 1404 اعلام جرم کرد

دادستانی تهران اعلام کرد در پی برخی موضع‌گیری‌ها درباره احکام مربوط به محکومان وقایع دی 1404، برای تعدادی از افراد پرونده قضایی تشکیل شده و با مواردی که از نظر این مرجع حمایت از محکومان تلقی شود، برخورد قانونی خواهد شد.
 دادستانی تهران علیه حامیان محکومان شبه کودتای دی ماه 1404 اعلام جرم کرد

نورنیوز-گروه اجتماعی : دادستانی تهران با صدور اطلاعیه‌ای نسبت به برخی موضع‌گیری‌ها درباره احکام صادرشده برای محکومان مرتبط با وقایع دی ۱۴۰۴ واکنش نشان داد و از تشکیل پرونده قضایی برای تعدادی از افراد خبر داد.

به گزارش خبرنگار، در این اطلاعیه آمده است که پس از اجرای احکام قانونی مربوط به تعدادی از افراد مرتبط با وقایع دی ۱۴۰۴ و آنچه از سوی این مرجع قضایی «عوامل دشمن» توصیف شده، شماری از افراد و چهره‌ها در داخل کشور مواضعی اتخاذ کرده‌اند که از نظر دادستانی تهران قابل تأمل و خارج از انتظار بوده است.

دادستانی تهران در ادامه اعلام کرده است که این مواضع در شرایطی مطرح شده که احکام مورد اشاره، به گفته این مرجع، پس از طی همه مراحل قانونی دادرسی و رسیدگی در چندین مرجع قضایی و زیر نظر قضات باتجربه صادر شده است.

بر اساس این اطلاعیه، در پی موضع‌گیری‌های یادشده و پس از دریافت گزارش از مراجع امنیتی و اطلاعاتی، همچنین رصد فضای مجازی، برای تعدادی از افراد پرونده قضایی تشکیل شده و این پرونده‌ها به مرجع صالح ارجاع شده است.

دادستانی تهران همچنین تأکید کرده که از نقد علمی نسبت به روند رسیدگی‌های قضایی استقبال می‌کند، اما در عین حال با افرادی که به گفته این مرجع به‌صورت مستقیم یا غیرمستقیم از محکومان وقایع دی ۱۴۰۴ حمایت کنند یا مواضعی همسو با رسانه‌ها و شبکه‌های وابسته به نهادهای اطلاعاتی خارجی اتخاذ کنند، برخورد قانونی خواهد شد.

در بخش دیگری از این اطلاعیه آمده است که محتوای منتشرشده از سوی این افراد با دقت بررسی می‌شود و در صورت احراز تخلف، اقدام قانونی قاطع و بدون ارفاق در دستور کار قرار خواهد گرفت.

این در حالی است که انتشار چنین اطلاعیه‌هایی معمولاً با واکنش‌های رسانه‌ای و حقوقی همراه می‌شود و انتظار می‌رود جزئیات بیشتر درباره ابعاد پرونده‌ها و روند رسیدگی، در ادامه از سوی مراجع رسمی اعلام شود.





 سه کشته در تصادف مشکوک جاده‌ی بلخ-سمنگان افغانستان
۲۰ ساعت قبل / سایت رکنا

سه کشته در تصادف مشکوک جاده‌ی بلخ-سمنگان افغانستان

در پی وقوع یک حادثه جاده‌ای در جاده بلخ-سمنگان در شمال افغانستان دست کم سه نفر جان باختند. علت دقیق تصادف هنوز مشخص نیست و مسئولین در حال بررسی هستند.

 تداوم گرمای ۴۰ درجه‌ای در پایتخت
۲۳ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

تداوم گرمای ۴۰ درجه‌ای در پایتخت

حمیدرضا خورشیدی، رئیس سازمان هواشناسی استان تهران گفت: تا امروز استقرار دمای گرم در استان تهران ادامه دارد. از روز جمعه به بعد نیز این شرایط تا حدی ماندگار خ...

 حادثه وحشتناک در علم‌کوه؛ داستان ۲۴ ساعت نجات!
۲۳ ساعت قبل / سایت تابناک

حادثه وحشتناک در علم‌کوه؛ داستان ۲۴ ساعت نجات!

ریزش سنگ در مسیر فنی گرده آلمان‌ها در علم‌کوه یک کوهنورد را به کام مرگ برد و سه نفر را مصدوم کرد؛ عملیات امداد ۲۴ ساعت طول کشید و بالگرد امکان حضور نداشت.

 پورجمشیدیان خبر داد: مساعدت دولت برای خرید و واردات اتوبوس
۲۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

پورجمشیدیان خبر داد: مساعدت دولت برای خرید و واردات اتوبوس

رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی تاکید کرد: یک مصوبه برای خرید و واردات دو هزار دستگاه اتوبوس و یک مصوبه سه هزار دستگاهی داریم، اما در روند خرید و واردات اتوبوس مشکلاتی وجود دارد که به دلیل دخیل بودن دستگاه‌های مختلف، زمان‌بر می‌شود.

 کشت خشخاش بر اساس قانون صراحتاً ممنوع است
۲۲ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

کشت خشخاش بر اساس قانون صراحتاً ممنوع است

دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر تأکید کرد: کشت خشخاش بر اساس قانون صراحتاً ممنوع است و هیچ بحثی در ستاد درباره کشت خشخاش وجود ندارد. آنچه مطرح و تصویب شده، موضوع کشت شقایق الیفرا برای تأمین نیازمندی‌های مختلف کشور است.

 دفترچه سوالات علوم‌تجربی کنکور منتشر شد
۲۱ ساعت قبل / سایت تابناک

دفترچه سوالات علوم‌تجربی کنکور منتشر شد

دفترچه سوالات گروه علوم تجربی آزمون سراسری سال ۱۴۰۵ در سایت سازمان سنجش آموزش کشور منتشر شد. کلید اولیه اول شهریورماه منتشر خواهد شد.