قیمت طلا امروز




 سایت نورنیوز / ۱۴۰۵/۰۴/۳۰

جنگ تجاری واشنگتن و اتاوا وارد فاز جدید شد

نخست‌وزیر کانادا با واکنش به تعرفه‌های جدید آمریکا، اعلام کرد اتاوا آماده مذاکرات جدی و فشرده برای حل اختلافات تجاری با واشنگتن است.
 جنگ تجاری واشنگتن و اتاوا وارد فاز جدید شد



۵ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

روسای جمهور برزیل و آمریکا در مورد ایران و اوکراین گفت‌وگو کردند

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو؛ لوئیز ایناسیو لولا دا سیلوا و دونالد ترامپ رئیسان جمهور برزیل و آمریکا در تماسی تلفنی درباره اوکراین، ایران و تعرفه‌های واشنگتن گفت‌وگو کردند.

دفتر ریاست جمهوری برزیل در بیانیه‌ای اعلام کرد که این تماس تلفنی یک ساعت و ۲۰ دقیقه به طول انجامید.

دا سیلوا در این تماس تلفنی تاکید کرد که منطق واشنگتن برای وضع تعرفه بر کالاهای برزیلی را «بی‌اساس» خواند و گفت که این تعرفه‌ها به دو کشور زیان می‌رسد.

بر اساس این بیانیه، ترامپ نیز بر لزوم حفظ روابط تجاری قوی دو کشور تاکید کرد و خواستار ملاقات طرفین در اسرع وقت شد.

همچنین دا سیلوا بار دیگر بر علاقه برزیل به همکاری با آمریکا برای مبارزه با جرایم سازمان‌یافته تاکید کرد اما گفت که باندهای تبهکار فعال در برزیل نباید با سازمان‌های تروریستی یکسان تلقی شوند.

بنا بر اعلام دفتر ریاست جمهوری برزیل، ترامپ تمایل خود را برای تقویت همکاری‌های دوجانبه ابراز کرد و گفت که مقام‌های ارشد آمریکایی را برای پیگیری توافقات حاصل شده در این منطقه مامور خواهد کرد.

طبق این گزارش، سران برزیل و آمریکا همچنین در مورد درگیری‌های بزرگ جهانی، به ویژه جنگ‌های اوکراین و خاورمیانه، تبادل نظر کردند.

به گفته ریاست جمهوری برزیل، دا سیلوا و ترامپ بر ضرورت یافتن یک راه حل مبتنی بر مذاکره برای درگیری روسیه و اوکراین توافق کردند. ترامپ همچنین نظرات خود را در مورد چشم‌اندازهای حل و فصل درگیری با ایران به اشتراک گذاشت.

بنا بر اعلام دولت برزیل، دا سیلوا همچنین پیشنهاد تشکیل جلسه فوق‌العاده شورای امنیت سازمان ملل برای یافتن راه‌حل‌های دیپلماتیک برای بحران‌های فعلی را مطرح کرد.


۱۰ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

آیا ترامپ واقعاً می‌تواند مانع تجارت کشورهای دیگر با ایران شود؟

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، در حالی که دونالد ترامپ از تشدید فشارهای اقتصادی علیه ایران سخن گفته است، کارشناسان حقوق بین‌الملل معتقدند اجرای یک تحریم فراگیر علیه یک کشور بدون همراهی شورای امنیت سازمان ملل متحد، با چالش‌های جدی مواجه خواهد بود.

بر اساس این تحلیل، آمریکا می‌تواند برخی کشورها و شرکت‌ها را تحت فشار قرار دهد، اما تبدیل این فشارها به یک ممنوعیت جهانی برای تجارت با ایران نیازمند همراهی بازیگران بزرگ بین‌المللی است؛ موضوعی که با توجه به منافع اقتصادی و سیاسی کشورهایی مانند چین، روسیه و دیگر شرکای تجاری ایران، دشوار خواهد بود.

تحریم‌های پیشین نیز نتوانسته‌اند به‌طور کامل جریان مبادلات اقتصادی ایران را متوقف کنند و برخی کشورها همچنان روابط تجاری و انرژی خود با تهران را ادامه داده‌اند.

این گزارش تأکید می‌کند تلاش واشنگتن برای اعمال فشار حداکثری بر تجارت ایران، علاوه بر چالش‌های حقوقی، با موانع ناشی از منافع مستقل کشورها در عرصه اقتصاد جهانی روبه‌رو است


۱۶ دقیقه قبل / خبرگزاری ایلنا

ترامپ: ایران را زیر نظر داریم؛ کنترل مناطق گسترده‌ای در اطراف هرمز را داریم

به گزارش ایلنا، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در تازه‌ترین اظهارات خود درباره ایران مدعی شد تهران خواهان توافق با واشنگتن است، اما حاضر نیست آنچه او «توافق مناسب» می‌خواند را بپذیرد.

ترامپ بامداد شنبه در پاسخ به پرسشی درباره محدود بودن گزینه‌های نظامی آمریکا در قبال ایران گفت واشنگتن در حال «رصد تحولات» است و مدعی شد آمریکا بر منطقه پیرامون تنگه هرمز و مناطق گسترده‌ای از اراضی اطراف آن «کنترل کامل» دارد.

وی همچنین با طرح ادعایی درباره وضعیت اقتصادی و نظامی ایران گفت تهران دیگر پولی در اختیار ندارد و حتی قادر به پرداخت حقوق نیروهای پلیس و ارتش نیست. ترامپ در ادامه مدعی شد آمریکا «کنترل کامل مرزها و تنگه هرمز» را در اختیار دارد.

این ادعاهای ترامپ در حالی مطرح می‌شود که مقام‌های ایرانی بارها بر توانمندی‌های دفاعی و حاکمیتی جمهوری اسلامی ایران و حق تهران برای تعیین شروط خود در مذاکرات تأکید کرده‌اند.

در همین راستا، مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور ایران، پیش‌تر گفته بود تهران مذاکرات مربوط به تفاهم‌نامه را از موضع قدرت دنبال کرده و در مذاکرات هسته‌ای از حقوق ملت ایران دفاع خواهد کرد.

  انتهای پیام/




 ادامه نقض آتش بس در لبنان - تسنیم
۴ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

ادامه نقض آتش بس در لبنان - تسنیم

رژیم صهیونیستی مناطق مختلف جنوب لبنان را بمباران کرد.

 شروط صنعا برای ریاض
۱۷ ساعت قبل / سایت تابناک

شروط صنعا برای ریاض

عضو شورای عالی سیاسی صنعا، تأکید کرد که اگر عربستان سعودی قصد دارد از آنچه او «درخت جنایت و محاصره» علیه یمن خواند، فاصله بگیرد، باید با برداشتن گام‌های عملی...

 سفر ولیعهد عربستان به فرانسه برای دیدار با امانوئل ماکرون
۱۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

سفر ولیعهد عربستان به فرانسه برای دیدار با امانوئل ماکرون

محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان سعودی، در سفری رسمی وارد فرانسه شد تا با رئیس‌جمهور این کشور درباره تحولات جاری در منطقه غرب آسیا گفتگو کند.

 انفجارهای مهیب انبار مهمات در لیبی - تسنیم
۴ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

انفجارهای مهیب انبار مهمات در لیبی - تسنیم

گزارش‌ها از لیبی از وقوع انفجارهای شدید در یک انبار مهمات خبرمی دهند.

 واکنش مقامات عمان به تهدیدهای ترامپ درباره مذاکرات ایران
۱۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

واکنش مقامات عمان به تهدیدهای ترامپ درباره مذاکرات ایران

مقامات عمانی در واکنش به اظهارات اخیر دونالد ترامپ مبنی بر تهدید به حمله نظامی علیه این کشور به دلیل نقش میانجی‌گرانه در گفتگوهای مرتبط با ایران، اعلام کردند که این تهدیدها را جدی نمی‌گیرند.

 فرمان پهپادهای روسی در دست «اون»
۷ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

فرمان پهپادهای روسی در دست «اون»

دنیای‌ اقتصاد: مقام‌های ارشد اطلاعاتی اوکراین مدعی هستند موج جدیدی از نیروهای کره‌شمالی که تعدادشان در روسیه به 8500 نفر می‌رسد شامل یگان‌های پهپادی است که احتمالا برای حمله به اهدافی در خاک اوکراین به کار گرفته می‌شوند.