قیمت طلا امروز




 سایت نورنیوز / ۱۴۰۵/۰۴/۳۱

آتش‌سوزی گسترده در فرانسه و نروژ

آتش‌سوزی‌های گسترده در جنوب فرانسه و جنوب نروژ با بسیج گسترده نیروهای امدادی ادامه دارد؛ در فرانسه هزاران هکتار از اراضی سوخته و صدها نفر تخلیه شده‌اند و در نروژ نیز عملیات مهار حریق همچنان ادامه دارد.
 آتش‌سوزی گسترده در فرانسه و نروژ



۱۴ دقیقه قبل / سایت دیدارنیوز

درخواست بریتانیا و چند کشور متحد اسرائیل برای توقف شهرک‌سازی ای۱

دیدارنیوز: بریتانیا و چند کشور متحد اسرائیل خواستار توقف پروژه شهرک‌سازی ای۱ شدند.

به نقل از بی بی سی، رهبران بریتانیا، کانادا، فرانسه، آلمان، ایتالیا، نروژ و هلند در یک بیانیه مشترک با تاکید دوباره بر «راه حل دو کشوری»، تصمیم دولت اسرائیل برای انتشار مناقصه‌های ساخت و ساز مربوط به پروژه شهرک سازی معروف به ای۱ را «غیرقابل قبول» خواندند و از شرکت‌های ساختمانی خواستند در این مناقصه‌ها شرکت نکنند.

این کشور‌ها در این بیانیه به شرکت‌هایی که قصد دارند در این پروژه مشارکت کنند، هشدار دادند که ممکن است درگیر «مساله نقض جدی حقوق بین‌الملل» شوند.

در این بیانیه که روز پنجشنبه منتشر شد، آمده: «جامعه بین‌الملل مدت‌هاست با گسترش این شهرک‌سازی مخالفت کرده و نگرانی‌های عمیق خود را، هم به‌صورت خصوصی و هم علنی، ابراز کرده است.»

کشور‌های صادر کننده بیانیه احداث این شهرک را باعث «شکاف در کرانه باختری» دانست و از دولت اسرائیل خواستند که «فوراً از این طرح‌ها عقب‌نشینی کند و به گسترش شهرک‌ها در کرانه باختری پایان دهد: «این اقدامات نه‌تنها ما را از صلح دورتر می‌کند، بلکه جایگاه بین‌المللی اسرائیل را نیز بیش از پیش تضعیف خواهد کرد.»

توسعه طرح ای۱ مدت‌هاست به عنوان مانعی جدی در برابر تشکیل کشور مستقل فلسطین مطرح بوده است. دلیل این امر موقعیت استراتژیک منطقه ای۱ است: این منطقه بخش‌های جنوبی بیت‌المقدس را از مناطق شمالی آن جدا می‌کند و مانع شکل‌گیری یک پیوستگی شهری فلسطینی میان رام‌الله، بیت‌المقدس شرقی و بیت‌لحم خواهد شد.


۱۲ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

واکنش ۴ کشور اروپایی به پروژه شهرک‌سازی اسرائیل در کرانه باختری

به گزارش آفتاب نیوز،

چهار کشور اروپایی فرانسه، آلمان، ایتالیا و انگلیس در بیانیه‌ای مشترک، اعلام کردند که تصمیم اسرائیل برای انتشار پیشنهاد‌های جدید به منظور اجرای پروژه شهرک سازی E۱ در کرانه باختری، غیرقابل قبول است.

این چهار کشور اروپایی همچنین در بیانیه مشترک خود، مجددا بر تلاش‌هایشان برای دستیابی به راه‌حل دو دولتی تأکید کردند.

پیش از این، ۸۵ عضو دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا در نامه‌ای از مارکو روبیو وزیر خارجه این کشور، خواستند برای جلوگیری از اجرای طرح شهرک‌سازی E-۱ در شرق قدس مداخله کند.

این نمایندگان هشدار دادند اجرای این طرح ضربه‌ای تازه به فرصت تشکیل کشور مستقل فلسطین وارد می‌کند.

در این نامه آمده است، رژیم صهیونیستی پس از تکمیل بخش بزرگی از روند‌های اداری، به مرحله اجرای عملی این طرح نزدیک شده است.

طرح E-۱ با هدف تقویت ارتباط میان قدس و شهرک معالیه ادومیم دنبال می‌شود؛ اقدامی که می‌تواند جدایی مناطق کرانه باختری از یکدیگر را تشدید کند.




 عصر جدید سلاح‌های زیستی
۲۲ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

عصر جدید سلاح‌های زیستی

دنیای اقتصاد: اکتشافات علمی پیشگامانه می‌توانند امکانات تحول‌آفرینی ایجاد کنند. آنها همچنین می‌توانند خطرات فاجعه‌باری ایجاد کنند.

 سهمیه کامل نفت عربستان برای دست‌کم سه پالایشگاه اروپایی
۱۹ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

سهمیه کامل نفت عربستان برای دست‌کم سه پالایشگاه اروپایی

دنیای اقتصاد: شرکت آرامکوی عربستان به دست‌کم سه پالایشگاه اروپایی اعلام کرده است که در ماه آینده تمام حجم نفت خام تعهدشده در قراردادها را تامین خواهد کرد.

 انتقام پنتاگون از افشاگر وضعیت ناو آبراهام لینکلن!
۱۲ ساعت قبل / سایت تابناک

انتقام پنتاگون از افشاگر وضعیت ناو آبراهام لینکلن!

«مکس لدرر» ناشر باسابقه روزنامه نظامی «استارز اند استرایپس» پس از انتشار گزارش‌های این رسانه درباره وخامت شرایط در ناو هواپیمابر یواس‌اس آبراهام لینکلن، پیش...

 وقوع سانحه هوایی مرگبار در آمریکا
۱۱ ساعت قبل / سایت تابناک

وقوع سانحه هوایی مرگبار در آمریکا

در پی برخورد یک بالگرد پلیس ایالتی با یک هواپیمای کوچک در جریان یک مانور آموزشی در فرودگاهی در پنسیلوانیا در شامگاه ۱۹ آگوست، یک خلبان کشته و دو افسر پلیس زخ...

 دولت ترامپ از روز نخست هیچ راهبردی برای جنگ ایران نداشت
۳۱ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

دولت ترامپ از روز نخست هیچ راهبردی برای جنگ ایران نداشت

جیسون کرو، نماینده دموکرات کنگره آمریکا با انتقاد شدید از عملکرد دولت دونالد ترامپ در جنگ ایران، گفت مقام‌های دولت از جمله رئیس‌جمهور، وزیر دفاع و وزیر خزانه‌داری آمریکا هیچ راهبرد مشخصی برای پیروزی در جنگ ندارند.

 کره جنوبی: پیونگ‌یانگ تا ۱۲۰ کلاهک هسته‌ای دارد
۱۵ ساعت قبل / سایت هم میهن

کره جنوبی: پیونگ‌یانگ تا ۱۲۰ کلاهک هسته‌ای دارد

وزیر دفاع کره جنوبی امروز گفت که تخمین زده می شود که کره شمالی بین ۸۰ تا ۱۲۰ کلاهک هسته‌ای داشته باشد. پیشتر رئیس جمهوری آمریکا مدعی شده بود که تعداد کلاهک های هسته ای پیونگ یانگ ۵۷ عدد است.