قیمت طلا امروز




 سایت نورنیوز / ۱۴۰۵/۰۴/۱۰

استقرار صدها نظامی آمریکا در ونزوئلا

ارتش آمریکا با ادعای مشارکت در عملیات امدادرسانی پس از زلزله ونزوئلا، بیش از 900 نظامی و تجهیزات شناسایی خود را در این کشور و منطقه کارائیب مستقر کرده است.
 استقرار صدها نظامی آمریکا در ونزوئلا



۵۰ دقیقه قبل / سایت مشرق

ایران یک امپراتوری است و خود را ذیل تمدن غرب تعریف نمی‌کند!

به گزارش مشرق، کانال تلگرامی کاوش مدیا اظهارات داریو فابری، تحلیل‌گر ارشد ژئوپلیتیک و سیاست خارجی را منتشر کرد که معتقد است:

برخی افسران ارتش آمریکا، درجه‌داران زیردست خود را وادار می‌کنند برای "ظهور دوم مسیح" دعا کنند، می‌گویند ایران را نابود کنیم مسیح برای داوری نهایی بازخواهد گشت...

شما شناخت درستی از بستر تاریخی ندارید و ایران را با ونزوئلا اشتباه گرفته‌اید، ایران یک امپراتوری است، آن‌ها خود را ذیل تمدن غرب تعریف نمی‌کنند بلکه برخلاف آمریکا تمدن مستقلی دارند اما نژادپرستی عریان شما آمریکایی‌ها اجازه درک این مسائل را نمی‌دهد...

*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.


۸ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

دست‌وپا زدن‌های انتخاباتی ترامپ در سایه بحران جنگ ایران

جوان آنلاین: دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در یک تجمع انتخاباتی در کارولینای جنوبی گفت: ببینید، قرار است برای خلاص شدن از شر اسلحه‌ هایتان رأی ‌گیری شود. و من فقط در مورد لذت داشتن اسلحه صحبت نمی‌کنم، این مهم است، اما شما باید بتوانید از خودتان در برابر افراد دیوانه دفاع کنید.

وی اضافه کرد که همواره از متمم دوم قانون اساسی آمریکا در مورد حق شهروندان برای حمل سلاح حمایت کرده است اما مخالفان در حزب دموکرات آن را به چالش خواهند کشید، بنابراین نمی‌توان به آنها اجازه داد که در نبرد برای کنترل کنگره پیروز شوند.

بر اساس گزارش های منتشر شده در حال حاضر نزدیک به ۵۰۰ میلیون سلاح در آمریکا وجود دارد و نزدیک به نیمی از خانواده های این کشور به سلاح های گرم دسترسی دارند.

پیشتر نیز ترامپ در تلاش برای کاستن از نارضایتی آمریکایی ها به ویژه درآستانه انتخابات آتی کنگره وعده داده بود که گوشت چرخ کرده را ۲۵ درصد کمتر از رقم فعلی به بازار عرضه کند!

نظرسنجی ها نشان داده که مردم آمریکا به دلیل افزایش قیمت ها ناشی از جنگ ایران به سمت دموکرات ها تمایل پیدا کرده اند.


۹ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

اعتراف آکسیوس به پیامدهای جنگ ایران بر یکی از بخش‌های حیاتی آمریکا

جوان آنلاین: پایگاه خبری آکسیوس اذعان کرد که پیامدهای جنگ افروزی آمریکا علیه ایران بر بخش کشاورزی و دیگر بخش های حیاتی این کشور تأثیر گذاشته است.

بر اساس این گزارش، کشاورزان آمریکایی متحمل ۲ ضربه بر اثر تجاوز به ایران شده اند چرا که علاوه بر افزایش شدید قیمت سوخت با فرا رسیدن موعد برداشت سویا پیشتر نیز قیمت کود به دلیل تنش ها در منطقه افزایش یافته بود.

در این گزارش به نقل از رئیس یکی از انجمن های ملی کشاورزان در ایالت اوهایو آمده است که افزایش قیمت سوخت باعث بالا رفتن ۲۵ هزار دلاری قیمت ها طی سال جاری در مقایسه با قیمت های ژانویه گذشته شده است.

جان نیوتن معاون رئیس امور اقتصادی اتحادیه کشاورزان آمریکایی نیز گفت که این کشاورزان در معرض فشارهای شدید قرار دارند. درو کنتزی کارشناس امور کشاورزی دانشگاه میزوری نیز با اشاره به افزایش قیمت سوخت گفت که اکثر کشاورزان فاقد ظرفیت و فضای ذخیره‌ سازی لازم برای پوشش نوسانات قیمت از طریق قراردادهای آتی هستند.




 چرا اروپایی‌ها پول نقد در خانه نگه می‌دارند؟
۱۰ ساعت قبل / سایت تابناک

چرا اروپایی‌ها پول نقد در خانه نگه می‌دارند؟

گاردین: نگرانی مردم اروپا از وقوع جنگ و حملات سایبری آنها را به نگهداری بیشتر پول نقد متمایل کرده است

 نماینده کنگره: دولت ترامپ از روز نخست هیچ راهبردی برای جنگ ایران نداشت
۱۶ ساعت قبل / سایت هم میهن

نماینده کنگره: دولت ترامپ از روز نخست هیچ راهبردی برای جنگ ایران نداشت

جیسون کرو، نماینده دموکرات کنگره آمریکا با انتقاد شدید از عملکرد دولت دونالد ترامپ در جنگ ایران، گفت مقام‌های دولت از جمله رئیس‌جمهور، وزیر دفاع و وزیر خزانه‌داری آمریکا هیچ راهبرد مشخصی برای پیروزی در جنگ ندارند.

 ترکیه پیگیر صدور اعلان قرمز برای نتانیاهو شد
۱۶ ساعت قبل / سایت هم میهن

ترکیه پیگیر صدور اعلان قرمز برای نتانیاهو شد

وزیر دادگستری ترکیه اعلام کرد این کشور در پرونده مربوط به توقیف ناوگان کمک‌رسان عازم غزه، درخواست صدور اعلان قرمز اینترپل برای بنیامین نتانیاهو و یک تبعه اسرائیلی را ارائه کرده است.

 پوتین بر تقویت امنیت روسیه در قطب شمال تأکید کرد
۱۴ ساعت قبل / سایت هم میهن

پوتین بر تقویت امنیت روسیه در قطب شمال تأکید کرد

رئیس‌جمهور روسیه در نشست شورای امنیت این کشور، راهبرد توسعه قطب شمال و تدابیر لازم برای تأمین امنیت ملی در این منطقه را بررسی کرد.

 سفر ولیعهد عربستان به فرانسه برای دیدار با امانوئل ماکرون
۱۴ ساعت قبل / سایت هم میهن

سفر ولیعهد عربستان به فرانسه برای دیدار با امانوئل ماکرون

محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان سعودی، در سفری رسمی وارد فرانسه شد تا با رئیس‌جمهور این کشور درباره تحولات جاری در منطقه غرب آسیا گفتگو کند.

 چرا ترقی‌خواهان، دموکرات‌های سنتی را شکست می‌دهند؟
۹ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

چرا ترقی‌خواهان، دموکرات‌های سنتی را شکست می‌دهند؟

دنیای‌اقتصاد: تحلیلگران رسانه‌ای بارها با سردرگمی تلاش کرده‌اند بفهمند چرا نامزدهای مترقی در آمریکا با وجود بودجه‌های انتخاباتی بسیار کمتری که دارند، دموکرات‌های سنتی را در انتخابات مقدماتی شکست می‌دهند. پاسخ این معما چندان پیچیده نیست. مترقی‌ها برخلاف دموکرات‌های تشکیلات‌گرا درباره مشکلات واقعی خانواده‌های طبقه کارگر صحبت می‌کنند و برای آنها راه‌حل‌های عملی دارند. این مشکلات طیف گسترده‌ای را شامل می‌شود که از فساد در نظام مالی انتخابات و نابرابری بی‌سابقه ثروت تا بحران سیستم درمان، تهدیدهای هوش مصنوعی و سیاست خارجی مخرب را دربرمی‌گیرد.