قیمت طلا امروز




 سایت اصلاحات نیوز / ۱۴۰۵/۰۴/۱۰

جزئیات شرایط فارغ‌التحصیلی دانش‌آموزان متوسطه دوم

شورای عالی آموزش و پرورش شرایط فارغ‌التحصیلی در دوره دوم متوسطه روزانه و دوره دوم متوسطه بزرگسالان را اعلام کرد.
 جزئیات شرایط فارغ‌التحصیلی دانش‌آموزان متوسطه دوم



۶ ساعت قبل / سایت خبرفوری

شهریه «ممنوع» روی کاغذ؛ مطالبه «پول» در مدارس هیات امنایی

اردیبهشت‌ماه امسال بود که علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش، در جلسه شورای عالی آموزش و پرورش از هیئت امنایی شدن همه مدارس کشور خبر داد؛ طرحی که به گفته وی قرار اسن با هدف توسعه عدالت آموزشی و استفاده از ظرفیت‌های موجود در محله، منطقه و استان‌ها برای ارتقای کیفیت آموزشی و تربیتی مدارس دنبال می‌شود.

وی در همان جلسه تاکید کرد که مدارس هیئت امنایی دیگر حق دریافت پول از دانش‌آموزان را ندارند؛ موضوعی که پیش از این نیز بارها از سوی مسئولان وزارت آموزش و پرورش مورد تاکید قرار گرفته بود.

احمد محمودزاده، رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی نیز پیشتر در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به بخشنامه‌های ابلاغی وزارت آموزش و پرورش تاکید کرده بود که مدارس هیئت امنایی مکلف به ثبت‌نام دانش‌آموزان در محدوده جغرافیایی خود هستند و نباید بابت ثبت‌نام یا ارائه برنامه‌های فوق‌برنامه، از خانواده‌ها «شهریه» دریافت کنند.

با این حال، همزمان با نزدیک شدن به آغاز سال تحصیلی و شروع فرآیند ثبت‌نام و پیش‌ثبت‌نام دانش‌آموزان، روایت خانواده‌های تهرانی از آنچه در فرآیند ثبت‌نام مدارس هیئت امنایی تجربه کرده‌اند، تصویری متفاوت از آنچه در بخشنامه‌ها و اظهارات مسئولان اعلام شده، ارائه می‌دهد.

برخی والدین هنگام مراجعه برای ثبت‌نام، با درخواست مبالغی قابل توجه از سوی مدارس مواجه شده‌اند؛ مبالغی که به گفته آنها در برخی موارد نسبت به سال گذشته و با تغییر مقطع تحصیلی افزایش تا ۱۰۰ درصدی داشته است.

ماجرا زمانی قابل تأمل‌تر می‌شود که برخی خانواده‌ها می‌گویند هنگام مراجعه به مدرسه برای ثبت‌نام، عوامل مدرسه ابتدای امر تاکید می‌کنند که در صورت توانایی پرداخت شهریه، در مدرسه ثبت‌نام کنند!.

این در حالی است که فلسفه شکل‌گیری مدارس هیئت امنایی، قرار گرفتن مدرسه در کنار خانواده و استفاده از ظرفیت‌های محلی برای ارتقای کیفیت آموزشی است، نه تبدیل شدن این مدارس به محلی برای دریافت مبالغی که می‌تواند دانش‌آموزان را بر اساس توان اقتصادی خانواده‌ها از یک مدرسه یا کیفیت آموزشی مطلوب دور کند.

از سوی دیگر، اگرچه ممکن است برخی مدارس برای اجرای فوق برنامه‌های آموزشی و تربیتی، هزینه‌هایی داشته باشند، اما پرسش اصلی اینجاست که مرز میان مشارکت داوطلبانه خانواده‌ها و دریافت اجباری وجه کجاست؟ و اگر پرداخت شهریه شرط ادامه فرآیند ثبت‌نام باشد، آیا می‌توان آن را مشارکت داوطلبانه خانواده نامید؟.

اکنون با نزدیک شدن به آغاز سال تحصیلی، این پرسش بیش از گذشته مطرح است که نظارت وزارت آموزش و پرورش بر عملکرد مدارس هیئت امنایی چگونه انجام می‌شود و خانواده‌ها در صورت مواجه شدن با درخواست وجه، به کجا باید مراجعه و شکایت خود را ثبت کنند؟؛ عملی که البته بسیاری از خانواده‌ها بدلیل ترس از مواجه شدن با عوامل مدرسه و تغییر نحوه برخورد با فرزندشان، عطای شکایت را به لقایش می‌بخشند. اما علی فرهادی سخنگوی وزارت آموزش و پرورش  در خصوص این موضوع گفت: به دستور وزیر آموزش و پرورش هرگونه دریافت وجه اجباری هنگام ثبت‌نام ممنوع است اما یک موقع انجمن اولیاء مربیان با رضایت خود اولیاء، برنامه‌ای در مدرسه تعریف می‌کند و می‌خواهند کمکی به مدرسه بکنند. کمک‌های اختیاری هیچ مشکلی ندارد و آن را نگاه بلند به مدرسه و کمک مردم می‌دانیم آنهم در شرایطی که منابع کشور کمی محدود شده اما این‌ها به هیچ وجه اجباری نیست؛ اگر اجباری بود اعلام کردیم والدین حتماً از طریق بازرسی مناطق موضوع را اطلاع دهند.

وی افزود: آموزش و پرورش کشور را با تهران مثال نزنیم، آموزش و پرورش تهران را هم با مناطق شمالی تهران و مرکزی تهران مثال نزنیم؛ در سراسر کشور هیچ مسئله‌ای برای ثبت نام و هزینه و ... نداریم و اگر دانش آموزی ثبت نام نکند پیگیر هستیم که کجاست؟ چرا ثبت نام نکرده؟ اصلاً بحث وجه و ... مطرح نیست. این مسئله‌ مطرح شده عموماً در برخی از مناطق تهران است که به شدت نظارت داریم تا حل شود.

 


۲۰ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

تمدید زمان مشاهده و سوابق تحصیلی داوطلبان آزمون سراسری و دانشجو - معلم

ایران آنلاین:

  عبدالرضا فولادوند با اشاره به تاثیر قطعی سوابق تحصیلی در پذیرش رشته‌محل‌های با آزمون سال ۱۴۰۵، از تمدید مهلت مشاهده، بررسی و ارزیابی سوابق دانشجوی داوطلبان آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو-معلم و آزمون سراسری تا پایان روز شنبه (۳۱ مردادماه) خبر داد.

به گزارش ایسنا و به نقل از مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش،  وی اظهار کرد: با توجه به تأثیر قطعی سوابق تحصیلی در پذیرش رشته‌های دانشجویی با سال ۱۴۰۵، همه داوطلبان، از «دانش‌آموزان پایه دوازدهم و فارغ‌التحصیلان» باید نسبت به مشاهده، بررسی و ارزیابی سوابق تحصیلی خود اقدام کنند.

فولادوند افزود: با توجه به اینکه برای همه شرکت‌کنندگان در آزمون سراسری سال 105 باید نمره کل مدرک تحصیلی و سوابق تحصیلی پیش‌بینی شود.

مرکز ارزشیابی و کیفیت نظام تضمینی آموزش و پرورش مرور کرد: این مهلت برای داوطلبانی که تا این تاریخ سوابق تحصیلی خود را بررسی کرده، ارائه شده است با مراجعه به سامانه، سوابق خود را مشاهده و پس از بررسی، نسبت به تصمیم گیری آن اقدام کنند.

 وی درباره نحوه ورود داوطلبان گفت: داوطلبانی که پیش‌تر برای شرکت در آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو - معلم یا آزمون سراسری ثبت‌نام کرده‌اند، می‌توانند از طریق سامانه جامع آزمون سراسری به نشانی my.sanjesh.org وارد سامانه مربوط به مشاهده و سوابق تحصیلی شوند.

 

انتهای پیام/




 نقدی بر آیت الله قائم مقامی و سروش محلاتی در خصوص مسئله انتقام |  انصاف نیوز
۲۴ ساعت قبل / سایت انصاف نیوز

نقدی بر آیت الله قائم مقامی و سروش محلاتی در خصوص مسئله انتقام | انصاف نیوز

مرتضی زارعی در یادداشت ارسالی به انصاف نیوز با عنوان «نقدی بر آیت الله قائم مقامی و سروش محلاتی در خصوص مسئله انتقام» نوشت:

 افزایش ساخت، مشکل مسکن را حل نکرد/ قانون پیش‌فروش اصلاح می‌شود
۳ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

افزایش ساخت، مشکل مسکن را حل نکرد/ قانون پیش‌فروش اصلاح می‌شود

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه تجربه دهه ۸۰ و ۹۰ در کشور نشان داد افزایش عرضه مسکن به‌تنهایی نمی‌تواند مسئله مسکن کشور را حل کند، گفت: نباید سیاست مسکن را صرفاً به مسکن ملکی محدود کنیم. یکی از راه‌حل‌های اصلی برای پاسخگویی به نیاز اقشار کم‌درآمد، راه‌اندازی نظام مسکن استیجاری عمومی و توسعه اجاره‌داری حرفه‌ای است.

 میگنا - بررسی فعالیت مغز در تجربه‌های دینی
۱۸ ساعت قبل / سایت میگنا

میگنا - بررسی فعالیت مغز در تجربه‌های دینی

عضو گروه روان‌شناسی مرکز مطالعات اکولوژیکالادراک و کنش(cespa) دانشگاه کنتیکت، گفت: مناسک دینی پدیده‌هایی چندلایه هستند و مطالعه دقیق آن‌ها نیازمند همکاری میان رشته‌های مختلف است. علوم شناختی دین می‌تواند با ایجاد ارتباط میان علوم اعصاب، روان‌شناسی، علوم اجتماعی، انسان‌شناسی، مطالعات دین و مطالعات زیارت، زمینه‌ای جدید برای شناخت علمی مناسک اسلامی و شیعی فراهم کند. در این رویکرد، دین نه صرفاً مجموعه‌ای از باورها و مناسک، بلکه پدیده‌ای پیچیده در پیوند میان ذهن، مغز، بدن، جامعه، فرهنگ و معنا در نظر گرفته می‌شود.

 میگنا - ۵ علامت مهم سکته مغزی
۱۸ ساعت قبل / سایت میگنا

میگنا - ۵ علامت مهم سکته مغزی

در کنگره کشوری و بین المللی سکته مغزی ضمن تشریح علایم و عوامل سکته مغزی، در عین حال بر ضرورت تکمیل زنجیره درمان این بیماری، از مرحله انتقال سریع بیمار تا درمان‌های پیشرفته و توانبخشی، بر توسعه زیرساخت‌های تشخیص و درمان این بیماری و افزایش دسترسی بیماران به خدمات تخصصی تأکید شد.

 کانون‌های آلودگی سواحل مکران شناسایی شد
۱۰ ساعت قبل / خبرگزاری مهر

کانون‌های آلودگی سواحل مکران شناسایی شد

مدیرکل آلودگی دریایی سازمان حفاظت محیط زیست از اجرای مطالعات جامع آلودگی سواحل مکران از خلیج گواتر تا جاسک خبر داد.

 مرگ تلخ 3 نفر در تصادف شاخ به شاخ سمند با دنا در هرمزگان + عکس
۵ ساعت قبل / سایت رکنا

مرگ تلخ 3 نفر در تصادف شاخ به شاخ سمند با دنا در هرمزگان + عکس

حوادث رکنا: برخورد رخ‌به‌رو یک دستگاه سمند سوخت‌بر با خودروی دنا در آزادراه خلیج فارس در استان هرمزگان، به جان‌باختن 3 نفر و سوختن کامل خودروی سوخت‌بر منجر شد.