قیمت طلا امروز




 سایت اصلاحات نیوز / ۱۴۰۵/۰۴/۱۶

بیشترین فشار بر شبکه برق از اواخر تیر تا نیمه مرداد خواهد بود

معاون برق و انرژی وزارت نیرو گفت: بر اساس داده‌های آماری، بازه دو هفته پایانی تیر تا نیمه نخست مردادماه را باید دوره بحرانی شبکه برق کشور دانست؛ چرا که هم‌زم...
 بیشترین فشار بر شبکه برق از اواخر تیر تا نیمه مرداد خواهد بود



 ناترازی برق به زیر ۱۰ هزار مگاوات رسید/ کاهش ۶۳ درصدی قطعی برق در کشور
۲ ساعت قبل / سایت الف

ناترازی برق به زیر ۱۰ هزار مگاوات رسید/ کاهش ۶۳ درصدی قطعی برق در کشور

محمد اله‌داد - مدیرعامل شرکت توانیر- با حضور در خبرگزاری ایسنا در گفت وگویی با تشریح آخرین وضعیت شبکه برق کشور در روزهای گرم سال، اظهار کرد: کشور دارای ظرفیت تولید بیش از ۱۰۰ هزار مگاوات برق، یک میلیون کیلومتر شبکه انتقال، فوق توزیع و بیش از ۹۰۰ هزار دستگاه ترانسفورماتور فعال است که ظرفیت بزرگی در منطقه محسوب می‌شود.  

اله‌داد افزود: از ابتدای سال جاری، با وجود شرایط سخت جنگ، تا بیستم اردیبهشت‌ماه محدودیتی برای مشترکان اعمال نشد و تا ۲۰ تیرماه نیز خاموشی خانگی نداشتیم.

وی با اشاره به خسارت‌های واردشده به شبکه برق در جریان جنگ اخیر اظهار کرد: از نهم اسفندماه که جنگ آغاز شد، شبکه گسترده برق کشور در هر نقطه‌ای که اصابت موشک یا پرتاب صورت گرفت، آسیب دید؛ به‌گونه‌ای که بیش از ۲۰۰۰ نقطه از شبکه، به‌صورت مستقیم یا غیرمستقیم مورد اصابت قرار گرفت.

مدیرعامل شرکت توانیر ادامه داد: ۴۵۰۰ مگاوات از نیروگاه‌های خصوصی، پتروشیمی‌ها و فولاد به‌طور مستقیم مورد اصابت قرار گرفت و حدود ۳۰۰۰ مگاوات از نیروگاه‌های دولتی نیز آسیب دید. نیروگاه‌های بخش دولتی در مدت کوتاهی ترمیم شدند، چرا که آماده‌سازی شبکه برای دوره گرم سال ضروری بود، اما بخشی از نیروگاه‌های خصوصی همچنان به مدار بازنگشته‌اند.

ترمیم شبکه برق با وجود خسارت‌های جنگ

اله‌داد با اشاره به تلاش کارکنان صنعت برق برای حفظ پایداری شبکه گفت: نیروهای متخصص و مجموعه صنعت برق با وجود شرایط دشوار، شبکه را در همان روزهای سخت و در شرایط نه جنگ و نه صلح تا حد امکان ترمیم کردند و خطوط اصلی، خطوط انتقال و خطوط رینگ شبکه را به شرایط آماده بهره‌برداری رساندند. 

وی افزود: حتی در تیرماه، با اصابت به تونل‌ها و پل‌ها در منطقه کهرستان و پل الله‌اکبر هرمز، شبکه برق نیز آسیب دید. کارکنان صنعت برق در دمای بالای ۴۵ درجه به فعالیت خود ادامه دادند و تعدادی از آنها هنگام کار روی دکل‌ها یا پای دکل‌ها با مشکلاتی از جمله خونریزی بینی و گرمازدگی مواجه شدند.

مدیرعامل توانیر با قدردانی از کارکنان صنعت برق اظهار کرد: تلاش نیروهای صنعت برق موجب شد …





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 قیمت طلا ۱۸ عیار امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد
سایت تابناک

قیمت طلا ۱۸ عیار امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد

قیمت طلا افزایش یافت. هر گرم طلا ۱۸ عیار با افزایش، به ۱۹ میلیون و ۹۵۷ هزار و ۱۰۰ تومان رسید.
 دبیر انجمن واردکنندگان خودرو: واردات خودروهای کارکرده قانون دارد، اما اجرایی نمی‌شود
سایت تجارت نیوز

دبیر انجمن واردکنندگان خودرو: واردات خودروهای کارکرده قانون دارد، اما اجرایی نمی‌شود

دبیر انجمن واردکنندگان خودرو با اشاره به برخی اخبار منتشر شده درباره آزاد شدن واردات خودروهای کارکرده سه تا پنج ساله، گفت: واردات خودروهای کارکرده موضوع جدیدی نیست و قانون آن وجود دارد، اما تاکنون این قانون اجرایی نشده و همچنان جزئیات اجرای آن مشخص نیست.
 قیمت تتر امروز
سایت اقتصادنیوز

قیمت تتر امروز

اقتصادنیوز:قیمت تتر امروز در صرافی‌های معتبر داخلی با کاهش 0.05 درصدی، به 189,398 (یکصد و هشتاد و نه هزار و‌ سیصد و نود و هشت) تومان رسید.
 ۲۸ مرداد چگونه مسیر توسعه ایران را تغییر داد؟ | پشت پرده تغییر رابطه نفت و دولت در ایران  | میراث اقتصادی ۲۸ مرداد، نه شکست بود نه موفقیت مطلق!
سایت اقتصادنیوز

۲۸ مرداد چگونه مسیر توسعه ایران را تغییر داد؟ | پشت پرده تغییر رابطه نفت و دولت در ایران | میراث اقتصادی ۲۸ مرداد، نه شکست …

اقتصادنیوز: وقایع ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ فقط یک تحول سیاسی نبود، بلکه با بازگشت درآمد نفت، مسیر توسعه اقتصادی ایران را هم تغییر داد. پس از قرارداد کنسرسیوم و تقویت سازمان برنامه، دولت توانست پروژه‌های عمرانی را گسترش دهد، اما هم‌زمان وابستگی اقتصاد و دولت به نفت نیز بیشتر شد.
 قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / جهش ۳.۴ میلیونی قیمت سکه؛ طلا قله‌های جدید را نشانه گرفت + جدول
سایت تجارت نیوز

قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / جهش ۳.۴ میلیونی قیمت سکه؛ طلا قله‌های جدید را نشانه گرفت + جدول

قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ با جهش قابل توجهی همراه شده است. طلای جهانی در آستانه ورود به محدوده ۴۵۰۰ دلاری قرار گرفته و همزمانی این روند صعودی با ثبات قیمت دلار و سیگنال‌های سیاسی، موج تازه‌ای از التهاب را در بازار داخلی طلا رقم زده است.
 نتایج مثبت واکسن سرطان پوست سهام شرکت مدرنا را سه برابر کرد
سایت اکوایران

نتایج مثبت واکسن سرطان پوست سهام شرکت مدرنا را سه برابر کرد

سهام مدرنا پس از اعلام نتایج موفقیت‌آمیز واکسن سرطان پوست، در معاملات روز چهارشنبه ۱۷۷ درصد جهش کرد و حدود ۴۴ میلیارد دلار به ارزش بازار این شرکت افزود؛ اتفاقی که نگاه سرمایه‌گذاران را دوباره به آینده مدرنا و ظرفیت رشد آن در صنعت داروسازی جلب کرده است.
 شروع فروش آریا، پارس نوا و کوییک بدون قرعه‌کشی -شهریور۱۴۰۵ (+زمان و شرایط فروش)
سایت پرشین خودرو

شروع فروش آریا، پارس نوا و کوییک بدون قرعه‌کشی -شهریور۱۴۰۵ (+زمان و شرایط فروش)

شرایط فروش مشارکت در تولید سایپا برای متقاضیان عادی اعلام شد؛ جزئیات ثبت‌نام آریا، پارس نوا، کوییک GX-L و کوییک S، مبلغ پیش‌پرداخت، زمان تحویل، ظرفیت و سود مشارکت را بخوانید.
 وعده دیدار ترامپ و کیم؛ چرا پکن نگران پیوند یانگ شده؟
سایت اکوایران

وعده دیدار ترامپ و کیم؛ چرا پکن نگران پیوند یانگ شده؟

اکوایران: اولویت چین پرهیز از درگیری نظامی غیرضروری با ایالات متحده است، اما ادامه تحریکات هسته‌ای و موشکی کره شمالی، همکاری نظامی عمیق‌تر آن با روسیه و افزایش پیش‌بینی‌ناپذیری این کشور، خطر کشاندن چین به یک بحران را افزایش می‌دهد.