قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسکانیوز / ۱۴۰۵/۰۴/۲۶

پورجمشیدیان: سامانه سجاد تردد زائران اربعین را شتاب می‌بخشد

قائم‌مقام وزیر کشور در نشست مشترک مرزی با استاندار واسط در گذرگاه زرباطیه عراق، بر لزوم همکاری همه‌جانبه دو کشور برای آسان‌سازی تردد زائران اربعین تاکید کرد و از راه‌اندازی سامانه هوشمند «سجاد» برای شتاب‌بخشی به روند رفت‌وآمدهای اربعینی خبر داد.
 پورجمشیدیان: سامانه سجاد تردد زائران اربعین را شتاب می‌بخشد



۲ ساعت قبل / سایت انتخاب

همتی درباره مطالبات مالی ایران از عراق: این کشور نیز با مشکلاتی مواجه است، از جمله بسته بودن تنگه هرمز و پرداخت حقوق کارکنان حوزه نفت که طی ۴ ماه اخیر کند شده

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایرنا: عبدالناصر همتی شامگاه چهارشنبه در گفت و گوی ویژه خبری به تشریح اقدامات بانک مرکزی برای افزایش تاب آوری کشور در شرایط جنگ و تحریم پرداخت و عملکرد این نهاد در ارتقای تاب آوری کشور را قابل قبول دانست.

رئیس کل بانک مرکزی به سفر اخیرش به عراق اشاره کرد و با اشاره به اینکه روابط خوب سیاسی و اقتصادی با عراق داریم، اظهار داشت: پیش از جنگ ۱۲ میلیارد دلار صادرات به این کشور داشتیم که شامل ۴ میلیارد به بخش دولت (گاز و برق و امور مرتبط)، ۸ میلیارد مربوط به بخش خصوصی بوده است.

وی افزود: یکی از مشکلات صادرات بخش خصوصی به عراق ا این بوده که تعرفه‌ها و اختلاف نرخ ارزی در عراق باعث کاهش قدرت رقابتی صادرکنندگان ایرانی شده است و در حال بحث درباره راهکارها با وزیر دارایی و تجارت هستیم.

همتی با اشاره به مطالبات ایران از این کشور اظهار داشت: بابت مطالبات از دولت عراق آنها وعده داده‌اند رسیدگی خواهند کرد؛ اما عراق نیز با مشکلاتی مواجه است، از جمله بسته بودن تنگه هرمز، پرداخت حقوق کارکنان از درآمد نفت که طی ۳–۴ ماه اخیر کند شده بود؛ درباره پول های ایران در بانک عراقی باید بگویم درباره حل و تسهیل انتقال و استفاده از آن صحبت شده است و انتظار بهبود وجود دارد.

رئیس کل بانک مرکزی ادامه داد: در دیدار با نخست‌وزیر عراق نتیجه گرفتیم که با تکیه بر منابع بانک تی‌وی‌ای عراق (TBI Bank) بتوانیم پشتوانه‌ای برای صدور ضمانتنامه پیمانکاران ایرانی در عراق فراهم کنیم؛ نخست‌وزیر عراق این موضوع را پذیرفت و دستور مساعد صادر شد.


۲ ساعت قبل / سایت انتخاب

واکنش سخنگوی دولت اصلاحات به اقدام توهین‌آمیز رئیس مجلس عراق در انتشار نقشه خلیج فارس با نام جعلی: کاش آن زمان که داعش قصد تجزیه عراق را داشت، ما از این امر جلوگیری نمی‌کردیم تا امروز پای خود را از گلیمشان درازتر نکنند

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

عبدالله رمضان‌زاده، سخنگوی دولت اصلاحات به اقدام توهین‌آمیز رئیس مجلس عراق که نقشه خلیج فارس را با نام جعلی منتشر کرده بود، واکنش نشان داد.

به گزارش انتخاب، رمضان‌زاده در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت: «کاش آن زمان که آدمخواران داعش قصد تجزیه عراق را داشتند ما با اعزام نیرو و تجهیزات از این امر جلوگیری نمی‌کردیم تا امروز سیاستمداران آن کشور گستاخ نشوند و پایشان را از گلیمشان درازتر نکنند!»


۳ ساعت قبل / سایت جماران

ادعای وزیر خزانه‌داری آمریکا: احتمالا ازسرگیری یک درگیری نظامی گسترده در کار نخواهد بود

به گزارش جماران، این وزیر جنگ اقتصادی آمریکا علیه کشورها و نهادهای غیرهمسو با سیاست های واشنگتن روز پنجشنبه به وقت محلی در گفتگو با شبکه سی‌ان‌بی‌سی مدعی شد: ما سخت‌ترین تحریم‌های تاریخ را اعمال خواهیم کرد و این سیاست پاسخ خواهد داد.

وزیر خزانه داری ترامپ برغم دهه ها اعمال تحریم های یکجانبه علیه ایران و مقاومت در برابر این فشارها ادعا کرد: در ونزوئلا، زمانی که محاصره را اعمال کردیم جواب داد و اکنون در کوبا نیز در حال جواب دادن است و در ایران نیز پاسخ خواهد داد.

بسنت در حالیکه مردم آمریکا با پیامدهای جنگ بی دلیل علیه ایران دست و پنجه نرم می کنند، با بیان این ادعا که انزوای اقتصادی هماهنگ‌شده‌ای اعمال خواهد شد، مدعی شد: برنامه دولت ترامپ برای درهم شکستن اقتصاد ایران، احتمالا نیاز به عملیات نظامی بیشتر آمریکا را از بین خواهد برد.

این وزیر جنگ اقتصادی آمریکا ادعا کرد: «اگر ما در حال اعمال حداکثر فشار اقتصادی باشیم، پس این بدان معناست که احتمالا ازسرگیری یک درگیری نظامی گسترده در کار نخواهد بود.»

 

 

وزیر جنگ اقتصادی ترامپ در پاسخ به این سوال که آیا کارزار اقتصادی علیه ایران شامل چین که شریک اصلی اقتصادی ایران است، نیز خواهد شد؟ گفت: بسیاری از گفت‌وگوها بهتر است به صورت خصوصی انجام شوند.

وزیر خزانه‌داری آمریکا، متحدان واشنگتن تهدید کرد که در ارتباط با تلاش برای ادعای انزوای اقتصادی ایران، آنها یا «با ما هستند یا علیه ما.»

وزیر جنگ اقتصادی آمریکا کشورهای جهان را تهدید کرد: «شما یا با ما هستید یا علیه ما... اگر اصرار دارید با آنها تجارت کنید، پول انتقال دهید یا نفت بخرید، وزارت خزانه‌داری آمریکا تمام قدرت و توان خود را علیه شما به کار خواهد گرفت!»

بسنت درحالیکه واشنگتن در جنگ نظامی علیه ایران در دستیابی به اهدافش ناکام مانده است، در ادامه گزافه گویی هایش مدعی شد: «این سیاست در ایران جواب خواهد داد و ما این حکومت را دچار فروپاشی خواهیم کرد.»

رئیس جمهوری آمریکا ۱۹ اوت برابر با ۲۸ مرداد ماه در شبکه اجتماعی تروث سوشال خود با تکرار لفاظی‌هایش و درحالیکه در میانه مذاکرات به ایران تجاوز کرده است، ادعا کرد: هیچ‌کس بیش از من به جمهوری اسلامی ایران فرصت نداده است تا به یک توافق دست پیدا کند. متاسفانه، (البته) برای آنها، این فرصت را از دست دادند.

ترامپ که به شدت به دلیل پیامدهای تجاوز علیه ایران تحت فشار افکار عمومی مردم آمریکا و کنگره در آستانه انتخابات میاندوره‌ای قرار دارد، مدعی شد: بنابراین، امروز خردکننده‌ترین عملیات اقتصادی‌ که تاکنون علیه هر کشوری انجام شده است را اعلام می‌کنم! این یک جنگ اقتصادی و انزوای اقتصادی در مقیاسی بی‌سابقه خواهد بود.

رئیس جمهوری آمریکا در حالیکه واشنگتن سالهاست رویکرد خصمانه فشار اقتصادی و تحریم‌ها علیه ملت ایران را در پیش گرفته است، با اشاره به نبرد نورماندی و عملیات موسوم به «روز دی / D-DAY» ادعا کرد: «این یک روز - دی (تعیین کننده) اقتصادی خواهد بود و ما به همه متحدانمان نیاز داریم تا در کنار ایالات متحده آمریکا بایستند و برای منزوی کردن و شکست تهدید ایران همکاری کنند.» و «هر کشوری که به موسسات مالی، شرکت‌ها، فرودگاه‌ها و یا نهادهای دولتی خود اجازه دهد هر نوع حمایتی از ایران ارائه دهند، با پیامدهای شدید اقتصادی روبه‌رو خواهد شد.»

سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران نیز روز پنجشنبه (۲۹ مرداد ماه) با انتشار دو تصویر درباره عبور بدهی ملی آمریکا از مرز ۴۰ تریلیون دلار، «روز D اقتصادی» ادعایی دونالد ترامپ علیه ایران را تلاشی برای انحراف افکار عمومی از بحران اقتصادی و بدهی فزاینده آمریکا دانست و تاکید کرد تداوم سیاست‌های شکست‌خورده واشنگتن، جز شکست بیشتر و افزایش خصومت ایرانیان نتیجه‌ای نخواهد داشت.

 




 جهش ۴۰ درصدی نرخ فروش محصولات خگلپا
۷ ساعت قبل / سایت صدای بورس

جهش ۴۰ درصدی نرخ فروش محصولات خگلپا

شرکت فنرسازی زر گلپایگان (خگلپا) در پی توافق با مشتری عمده خود، سازه‌گستر سایپا، از افزایش حدود ۴۰ درصدی نرخ فروش محصولات اصلی خبر داد.

 روس‌اتم: به ساخت نیروگاه‌های هسته‌ای در ایران ادامه می‌دهیم
۴ ساعت قبل / سایت هم میهن

روس‌اتم: به ساخت نیروگاه‌های هسته‌ای در ایران ادامه می‌دهیم

مدیرعامل شرکت روس‌اتم تأکید کرد این شرکت روسی با وجود محدودیت‌ها و تحریم‌های در حال گسترش علیه آن، به ساخت نیروگاه‌های هسته‌ای در ایران، مصر، مجارستان و هند ادامه می‌دهد.

 خاموشی‌های ویرانگر؛ لوازم خانگی می‌سوزد، مسیر جبران خسارت مبهم است!
۳ ساعت قبل / سایت سیتنا

خاموشی‌های ویرانگر؛ لوازم خانگی می‌سوزد، مسیر جبران خسارت مبهم است!

تداوم خاموشی‌ها و نوسان برق، علاوه بر اختلال در زندگی روزمره، خطر آسیب به لوازم خانگی و تحمیل هزینه‌های سنگین به خانوارها را افزایش داده است؛ در حالی که با وجود

 نجات زن جوان از آدم‌ربایی
۴ ساعت قبل / سایت هم میهن

نجات زن جوان از آدم‌ربایی

مرکز اطلاع‌رسانی پلیس تهران بزرگ از دستگیری یکی از اوباش سابقه‌دار خبر داد که با انتشار تصاویر مسلحانه در فضای مجازی، قصد قدرت‌نمایی و ایجاد رعب و وحشت داشت.

 درخشش صیادمنش در پلی‌آف لیگ اروپا/ نقش‌آفرینی لژیونر ایرانی در پیروزی ۷ گله
۲ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

درخشش صیادمنش در پلی‌آف لیگ اروپا/ نقش‌آفرینی لژیونر ایرانی در پیروزی ۷ گله

برنا - گروه ورزشی: لژیونر ایرانی در پیروزی پرگل لخ‌پوزنان مقابل تون، روی سه گل تیمش نقش مستقیم داشت تا شبی درخشان را در پلی‌آف لیگ اروپا پشت سر بگذارد.

 عطر خوشبوی شهدا در شمال ایران جایی حوالی زادگاه نیمایوشیج - تسنیم
۳ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

عطر خوشبوی شهدا در شمال ایران جایی حوالی زادگاه نیمایوشیج - تسنیم

گزارش تسنیم از بیست و چهارمین یادواره 23 شهید روستای پیل نور.