قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسکانیوز / ۱۴۰۵/۰۴/۳۰

تلاش میانجی‌ها برای بازگرداندن تهران و واشنگتن به میز مذاکره / رقابت دیپلماسی و جنگ در خلیج فارس ادامه دارد

پس از شکست آتش‌بس و ازسرگیری حملات میان ایران و آمریکا، مسیر دیپلماسی بار دیگر فعال شده است. میانجی‌های منطقه‌ای با ارائه طرحی برای توقف ۱۰ روزه درگیری‌ها، تلاش دارند تنگه هرمز را به وضعیت عادی بازگردانند و زمینه را برای ازسرگیری مذاکراتی فراهم کنند که آینده آن می‌تواند میان ادامه جنگ یا بازگشت به توافق تعیین‌کننده باشد.
 تلاش میانجی‌ها برای بازگرداندن تهران و واشنگتن به میز مذاکره / رقابت دیپلماسی و جنگ در خلیج فارس ادامه دارد



۵ دقیقه قبل / سایت اسپوتنیک

گزارش: متحدان آمریکا به توانایی این کشور برای جنگیدن در جبهه های متعدد شک دارند

گزارش: متحدان آمریکا به توانایی این کشور برای جنگیدن در جبهه‌های متعدد شک دارند

جنگ ایران، رهگیرهای پاتریوت و تاد را سوزانده و باعث انتقال ذخایری شده است که زمانی برای اروپا و آسیا اختصاص داده شده بود. شرکا اکنون آشکارا این سوال را مطرح می‌کنند که آیا پایگاه صنعتی ایالات متحده می‌تواند همزمان جنگ‌های بزرگ در خاورمیانه، اروپا و اقیانوس آرام را تحمل کند یا خیر.

مرکز مطالعات استراتژیک و بین‌المللی تخمین می‌زند که ایالات متحده نیمی از ذخایر رهگیر قبل از جنگ و یک سوم زرادخانه‌های توماهاک/ جاسم خود را سوزانده است.

Sputnik Iran | Rubika | Bale | Web


۵ دقیقه قبل / سایت اسپوتنیک

بسنت شرکای تجاری ایران را با «فراموشی اقتصادی» تهدید کرد

بسنت شرکای تجاری ایران را با «فراموشی اقتصادی» تهدید کرد

وزیر خزانه‌داری آمریکا هشدار ‌داد که هرگونه رابطه اقتصادی باقی‌مانده با تهران «فراموشی اقتصادی یک ملت را تسریع می‌کند.»

او در ایکس نوشت: «هرگونه پیوند باقی‌مانده با تهران، چه آن پیوند به طور هدفمند ایجاد شود و چه عمداً نادیده گرفته شود، فراموشی اقتصادی یک ملت را تسریع می‌کند.»

او پیش از این گفته بود که چین یک هدف بالقوه است.

او گفت: «به خاطر داشته باشید: چین 50٪ از انرژی خود را از خلیج فارس دریافت می‌کند. همراهی با این برنامه به آنها خدمت بزرگی خواهد کرد.»

Sputnik Iran | Rubika | Bale | Web


۵ دقیقه قبل / سایت تابناک

ترامپ مدعی محدودیت توان موشکی ایران شد

به گزارش تابناک به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان؛ دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در اظهاراتی مدعی شده است که توانمندی ایران در زمینه تولید موشک به شدت محدود شده و واشنگتن عملاً فرماندهان و ساختار نظامی تهران را از بین برده است.

 

ترامپ با اشاره به نتایج عملیات نظامی آمریکا علیه ایران، گفت که بازیابی توانمندی‌های از دست‌رفته برای ایران بسیار دشوار شده است.

 

او در حالی چنین ادعایی کرده است که روزنامه جروزالم پست به نقل از منابع خود گزارش داد که مقامات نظامی اسرائیل از سرعت بهبود نظامی ایران شگفت‌زده شده‌اند.

 

بر اساس این گزارش، این شامل مقامات ارتش اسرائیل (IDF) و همچنین آژانس اطلاعاتی موساد می‌شود. علیرغم گزارش‌های انتقادی در رسانه‌های غربی، کارشناسان نظامی اسرائیل تا همین اواخر معتقد بودند که حملات اسرائیل توانایی‌های نظامی ایران را سال‌ها عقب انداخته است.

 

با این حال، چهار ماه پس از پایان کارزار اصلی علیه ایران در ماه آوریل، «ارتش اسرائیل اکنون شاهد یک چرخش شگفت‌آور سریع است که انتظارش را نداشت و نه فقط در یک یا دو حوزه خاص، بلکه در بسیاری از حوزه‌ها، از جمله موشک‌های بالستیک».

 

رئیس‌جمهور آمریکا تأکید کرده است که چاره‌ای جز حمله به ایران نداشته و این کشور هم‌اکنون در وضعیت نامناسبی به سر می‌برد. ترامپ در ادامه، باراک اوباما و جو بایدن (روسای جمهور پیشین آمریکا) را متهم کرد که به ایران اجازه داده‌اند تا اورانیوم غنی‌سازی کند.




 عصر جدید سلاح‌های زیستی
۲۲ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

عصر جدید سلاح‌های زیستی

دنیای اقتصاد: اکتشافات علمی پیشگامانه می‌توانند امکانات تحول‌آفرینی ایجاد کنند. آنها همچنین می‌توانند خطرات فاجعه‌باری ایجاد کنند.

 سهمیه کامل نفت عربستان برای دست‌کم سه پالایشگاه اروپایی
۱۹ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

سهمیه کامل نفت عربستان برای دست‌کم سه پالایشگاه اروپایی

دنیای اقتصاد: شرکت آرامکوی عربستان به دست‌کم سه پالایشگاه اروپایی اعلام کرده است که در ماه آینده تمام حجم نفت خام تعهدشده در قراردادها را تامین خواهد کرد.

 انتقام پنتاگون از افشاگر وضعیت ناو آبراهام لینکلن!
۱۲ ساعت قبل / سایت تابناک

انتقام پنتاگون از افشاگر وضعیت ناو آبراهام لینکلن!

«مکس لدرر» ناشر باسابقه روزنامه نظامی «استارز اند استرایپس» پس از انتشار گزارش‌های این رسانه درباره وخامت شرایط در ناو هواپیمابر یواس‌اس آبراهام لینکلن، پیش...

 وقوع سانحه هوایی مرگبار در آمریکا
۱۱ ساعت قبل / سایت تابناک

وقوع سانحه هوایی مرگبار در آمریکا

در پی برخورد یک بالگرد پلیس ایالتی با یک هواپیمای کوچک در جریان یک مانور آموزشی در فرودگاهی در پنسیلوانیا در شامگاه ۱۹ آگوست، یک خلبان کشته و دو افسر پلیس زخ...

 دولت ترامپ از روز نخست هیچ راهبردی برای جنگ ایران نداشت
۳۱ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

دولت ترامپ از روز نخست هیچ راهبردی برای جنگ ایران نداشت

جیسون کرو، نماینده دموکرات کنگره آمریکا با انتقاد شدید از عملکرد دولت دونالد ترامپ در جنگ ایران، گفت مقام‌های دولت از جمله رئیس‌جمهور، وزیر دفاع و وزیر خزانه‌داری آمریکا هیچ راهبرد مشخصی برای پیروزی در جنگ ندارند.

 کره جنوبی: پیونگ‌یانگ تا ۱۲۰ کلاهک هسته‌ای دارد
۱۵ ساعت قبل / سایت هم میهن

کره جنوبی: پیونگ‌یانگ تا ۱۲۰ کلاهک هسته‌ای دارد

وزیر دفاع کره جنوبی امروز گفت که تخمین زده می شود که کره شمالی بین ۸۰ تا ۱۲۰ کلاهک هسته‌ای داشته باشد. پیشتر رئیس جمهوری آمریکا مدعی شده بود که تعداد کلاهک های هسته ای پیونگ یانگ ۵۷ عدد است.