قیمت طلا امروز




 سایت مشرق / ۱۴۰۵/۰۴/۱۰

واکنش حماس به مصوبه کنست برای محدودیت پخش اذان در قدس اشغالی

جنبش حماس به مصوبه پارلمان رژیم متجاوز صهیونیستی برای محدودیت پخش اذان در قدس اشغالی واکنش نشان داد.
 واکنش حماس به مصوبه کنست برای محدودیت پخش اذان در قدس اشغالی



۳۹ دقیقه قبل / سایت خبرفوری

بیانه تند دفتر نتانیاهو علیه اردوغان

به گزارش الجزیره، دفتر بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی بیانیه تندی را علیه رجب طیب اردوغان رئیس جمهور صادر کرد.

در بیانیه دفتر نتانیاهو آمده است: اردوغان به دنبال گسترش حملاتش به اسرائیل از سوریه است و اسرائیل آن را تحمل نخواهد کرد و آن را برنمی تابد. تحرکات اردوغان برای ترساندن سران اسرائیل و نظامیان آن راه به جایی نخواهد برد و نتیجه ای به دنبال نخواهد داشت.

در بیانیه دفتر نخست وزیری رژیم صهیونیستی عنوان شد که این رژیم با تلاش‌های ترکیه برای ایجاد بی‌ثباتی در منطقه و همچنین هرگونه تهدیدی علیه امنیت خود، به طور قاطعانه مقابله خواهد کرد.

گفتنی است که پیش از این«آکین گورلک»، وزیر دادگستری ترکیه، اعلام کرد که آنکارا از وزارت کشور خواسته است برای «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر رژیم صهیونیستی، اعلان قرمز اینترپل صادر شود تا زمینه پیگرد بین‌المللی وی فراهم شود.

وزیر دادگستری ترکیه تاکید کرد :درخواست مربوط به صدور اعلان قرمز برای نتانیاهو به وزارت کشور ارسال شده و روند قضایی در این زمینه ادامه دارد. این اقدام در چارچوب پرونده قضایی ترکیه درباره حمله به فعالان «ناوگان جهانی صمود» صورت گرفته و تحقیقات و روند قضایی علیه ۳۵ متهم در این پرونده ادامه دارد.

پرونده مذکور پس از اقدام نیروهای رژیم صهیونیستی علیه ناوگان جهانی صمود و بازداشت فعالان حاضر در این ناوگان تشکیل شد. این کاروان بین‌المللی با مشارکت فعالانی از کشورهای مختلف برای شکستن محاصره نوار غزه و رساندن کمک‌های انسانی به فلسطینیان حرکت کرده بود.

اقدام جدید ترکیه برای پیگرد نتانیاهو در حالی صورت می‌گیرد که نخست وزیر رژیم صهیونیستی پیش از این نیز با حکم بازداشت بین‌المللی مواجه شده است. دیوان کیفری بین‌المللی در نوامبر ۲۰۲۴ برای نتانیاهو و «یوآو گالانت»، وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی، به اتهام ارتکاب جنایات جنگی و جنایت علیه بشریت در نوار غزه حکم بازداشت صادر کرده بود.

درخواست تازه آنکارا برای صدور اعلان قرمز اینترپل در شرایطی مطرح می‌شود که روابط ترکیه و رژیم صهیونیستی به دلیل ادامه حملات علیه فلسطینیان و سیاست‌های این رژیم در منطقه به شدت متشنج است. مقام‌های ترکیه بارها نتانیاهو را مسئول نسل‌کشی در نوار غزه دانسته و خواستار پاسخگو کردن وی در محاکم بین‌المللی شده‌اند.


۱ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

اکونومیست: نتانیاهو برای حفظ قدرت، خطر جنگ یا انتفاضه در کرانه باختری را می‌پذیرد

کد خبر: 787405 | ۱۴۰۵/۰۵/۳۰ ۱۸:۱۱:۰۰ اعتمادآنلاین |

مجله اکونومیست در سرمقاله شماره جدید خود نوشت رفتار خشونت‌آمیز شهرک‌نشینان صهیونیستی در کرانه باختری و حمایت کابینه نتانیاهو از آنان، خطر آغاز جنگ یا انتفاضه‌ای تازه را افزایش داده است.

این مجله با اشاره به توانایی ارتش رژیم صهیونیستی در انجام عملیات نظامی علیه ایران و گروه‌های همسو با آن، عملکرد این ارتش در کرانه باختری را شکستی جدی توصیف کرد.

به نوشته اکونومیست، ارتش اشغالگر با وجود استقرار حدود ۲۵ گردان و برخورداری شاباک از شبکه گسترده اطلاعاتی، عمدتاً برای حفاظت از حدود ۵۰۰ هزار شهرک‌نشین و مقابله با حملات فلسطینیان فعالیت می‌کند، نه برای حمایت از بیش از سه میلیون فلسطینی ساکن این منطقه.

بر اساس این گزارش، از زمان حمله حماس در اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون بیش از هزار و ۱۰۰ فلسطینی در کرانه باختری شهید شده‌اند و ارتش اشغالگر به‌ندرت علیه شهرک‌نشینان خشونت‌طلب مداخله می‌کند. اکونومیست، این رویکرد را نتیجه حمایت بنیامین نتانیاهو از جناح‌های افراطی و شهرک‌نشینان می‌داند.

این مجله همچنین انتصاب چهره‌های افراطی در مناصب کلیدی، ایجاد حدود ۲۰۰ کانون شهرک‌نشینی طی کمتر از چهار سال و نزدیک‌شدن انتخابات اسرائیل را عواملی برای تشدید بحران دانست.

به نوشته اکونومیست، شهرک‌نشینان ممکن است پیش از انتخابات ۲۷ اکتبر برای تصرف زمین‌های بیشتر تلاش کنند؛ زیرا نگران روی کار آمدن دولتی هستند که آنان را محدود کند.

در جمع‌بندی این گزارش آمده است که نتانیاهو برای حفظ ائتلاف خود با راست افراطی و باقی‌ماندن در قدرت، حاضر است خطر وقوع انتفاضه‌ای جدید را بپذیرد؛ بحرانی که برای فلسطینیان و صهیونیست‌ها فاجعه‌بار خواهد بود. اکونومیست تأکید کرد که تنها فشار آمریکا، به‌ویژه از سوی دونالد ترامپ، می‌تواند نتانیاهو را به عقب‌نشینی وادار کند.

  اخبار مرتبط اکونومیست: آمریکا در عدم قطعیت به سر می برد اما ایران آرام به نظر می‌رسد، نسبت به مخالفان خود از… اکونومیست: عقب‌نشینی جدید ترامپ نشان می‌دهد ممکن است خواهان پایان جنگ باشد




 کسب و کاری که جیب شما را طلسم می‌کند
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

کسب و کاری که جیب شما را طلسم می‌کند

رمالان فضای مجازی روز به روز بیشتر می‌شوند و کافی است تا یک جست‌وجوی ساده انجام دهید تا به هزاران پیج و کانال برسید که ادعا می‌کنند یا شما را به خواسته‌های‌تان می‌رسانند یا طلسم از رو شما برمی‌دارند. این ویدئوی برنامه پارک‌وی همشهری را ببینید.

 تویوتا RAV۴ جدید؛ شاسی‌بلندی که در ۵.۴ ثانیه به‌سرعت ۱۰۰ کیلومتر می‌رسد
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تویوتا RAV۴ جدید؛ شاسی‌بلندی که در ۵.۴ ثانیه به‌سرعت ۱۰۰ کیلومتر می‌رسد

تویوتا برای نسل جدید RAV۴ یک نسخه متفاوت ساخته است؛ شاسی‌بلندی خانوادگی که با پیشرانه پلاگین‌هیبرید ۳۲۴ اسب بخاری و تنظیمات اسپرت، شتابی در حد خودروهای جدی‌تر ارائه می‌دهد. نسخه GR SPORT این خودرو در آزمایش مستقل Car and Driver توانست در ۵.۱ ثانیه به‌سرعت ۶۰ مایل بر ساعت برسد.

 زباله‌های چندساله در جاده اسالم ـ خلخال | طبیعت در محاصره پسماند + ویدئو
۲۵ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

زباله‌های چندساله در جاده اسالم ـ خلخال | طبیعت در محاصره پسماند + ویدئو

تصاویر انباشت زباله و جاری شدن شیرابه در جاده گردشگری اسالم ـ خلخال، بار دیگر مسئله رهاسازی پسماند در طبیعت گیلان را به صدر اخبار آورده است؛ زباله‌هایی که به گفته بخشدار اسالم، بخشی از آنها حاصل سال‌ها رهاسازی پسماند در بالادست است و حالا خطر آلودگی چشمه‌ها و آسیب به اکوسیستم منطقه را افزایش داده.

 پیشنهاد ایران برای تشکیل صندوق توسعه زیرساخت‌های گردشگری بریکس
۲ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

پیشنهاد ایران برای تشکیل صندوق توسعه زیرساخت‌های گردشگری بریکس

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با تشریح دستاوردهای حضور ایران در سومین اجلاس وزرای گردشگری بریکس در هند، از ارائه پیشنهادهای مشخص ایران برای تعمیق همکاری‌های گردشگری میان کشورهای عضو خبر داد و گفت: اراده کشورهای عضو بریکس، افزایش سطح همکاری‌هاست و این مسیر می‌تواند به شکل‌گیری مناسباتی راهبردی و پایدار در حوزه گردشگری منجر شود.

 واکنش مقامات عمان به تهدیدهای ترامپ درباره مذاکرات ایران
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

واکنش مقامات عمان به تهدیدهای ترامپ درباره مذاکرات ایران

مقامات عمانی در واکنش به اظهارات اخیر دونالد ترامپ مبنی بر تهدید به حمله نظامی علیه این کشور به دلیل نقش میانجی‌گرانه در گفتگوهای مرتبط با ایران، اعلام کردند که این تهدیدها را جدی نمی‌گیرند.

  گزارش تصویری | رهاسازی حیوانات در زیستگاه‌هایشان
۱۷ دقیقه قبل / سایت نورنیوز

گزارش تصویری | رهاسازی حیوانات در زیستگاه‌هایشان

لحظه رهاسازی ؛ زمانی که گونه های مختلف حیوانات پس از درمان یا به عنوان بخشی از تلاش‌های افزایش جمعیت گونه ها، یا صرفاً برای کمک به رشد یک اکوسیستم، دوباره به زیستگاه‌های طبیعی خود بازگردانده شدند. نوشته