قیمت طلا امروز




 سایت مشرق / ۱۴۰۵/۰۴/۲۵

حمله پهپادی و شنیده شدن صدای آژیر خطر و انفجار در کویت

ارتش کویت اعلام کرد که بار دیگر هدف حمله پهپادی قرار گرفته و صدای آژیر خطر در این کشور به صدا درآمده است.
 حمله پهپادی و شنیده شدن صدای آژیر خطر و انفجار در کویت



۹ دقیقه قبل / سایت مشرق

تهدیدات ترامپ را جدی نمی‌گیریم

به گزارش مشرق، المانیتور گزارش داد که وقتی رئیس جمهور ترامپ برای اولین بار عمان را تهدید به بمباران کرد، مقامات عمانی متحیر شدند و در ابتدا فکر کردند که آیا او اشتباه گفته است یا خیر. با این حال، تهدید مجدد ترامپ در این هفته با نارضایتی قابل توجهی در کشوری مواجه شد که مدت‌هاست به دنبال ایفای نقش میانجی بی‌طرف در خاورمیانه است.

مقامات عمانی به این وبگاه گفتند: «ما از تهدید اولیه ترامپ برای بمباران [عمان] شوکه شدیم و آخرین تهدید او با نارضایتی مواجه شد.»

به گفته یک منبع عمانی، مسقط، واشنگتن را در جریان مذاکرات خود با ایران قرار داده است، بنابراین تهدیدات ترامپ غافلگیرکننده بود.

یک منبع نیز در مسقط، تهدیدات ترامپ علیه عمان را تلاشی برای یافتن یک قربانی برای شکست خود در جنگ علیه ایران دانست و گفت: «ما واقعاً آن را جدی نمی‌گیریم.»

به گفته یک دیپلمات عمانی، «مسقط کم‌کم به این واقعیت عادت می‌کند که چنین تهدیدهایی بارها و بارها تکرار می‌شوند.»

از سوی دیگر، یک مقام سابق آمریکایی تأکید کرد که سلطان‌نشین عمان «پیام‌رسان قابل اعتمادی» برای واشنگتن بوده و در ماه‌های اولیه دولت ترامپ به تسهیل جلسات بین ایرانی‌ها و استیو ویتکاف، فرستاده آمریکا، کمک کرده است.

ترامپ روز دوشنبه به فاکس نیوز گفت: «اگر عمان سر راه ما قرار بگیرد، بدون هیچ رحمی آنها را بمباران خواهیم کرد.»

او بعداً در همان روز در گفت‌وگو با خبرنگاران گفت: «فکر نمی‌کنم (عمان) خیلی خوب رفتار کرده باشد، اما ما خیلی راحت با آنها برخورد خواهیم کرد، همانطور که با دیگران رفتار می‌کنیم.»

به گزارش آسوشیتدپرس، مقامات آمریکایی معتقدند که سلطان‌نشین عمان در مذاکرات خود با ایران در مورد کنترل تنگه هرمز، امتیازات زیادی داده است.

ترامپ در ماه مه گذشته با اظهارات مشابهی علیه مسقط، جنجال به پا کرد، زمانی که در جلسه کابینه گفت: «عمان باید مانند دیگران رفتار کند، در غیر این صورت مجبور خواهیم شد آن را نابود کنیم.»


۳۳ دقیقه قبل / سایت هم میهن

گرجستان به تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا علیه ایران نپیوست

به گزارش هم‌میهن آنلاین و به نقل از ایرنا، تنگیز شارماناشویلی، نماینده حزب حاکم «رویای گرجستان» در پارلمان، اعلام کرد گرجستان با تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا علیه ایران همراه نشده است.

او در گفت‌وگو با اینترپرس نیوز، در پاسخ به پرسشی درباره دلیل این تصمیم گفت پیوستن گرجستان به قطعنامه‌ها یا اقدامات بین‌المللی تنها بر اساس میزان انطباق آنها با منافع این کشور بررسی می‌شود.

شارماناشویلی تأکید کرد در صورتی که یک تصمیم با منافع گرجستان مغایرت داشته باشد، تفاوتی نمی‌کند که اجرای آن به سود کدام طرف باشد؛ تفلیس در چنین شرایطی از آن حمایت نخواهد کرد.

این نماینده پارلمان گرجستان همچنین به مواضع ترکیه و صربستان اشاره کرد و گفت این دو کشور نیز با وجود نامزدی عضویت در اتحادیه اروپا، به بسته تحریمی جدید علیه ایران نپیوسته‌اند.

بسته جدید اتحادیه اروپا شامل سه تصمیم مرتبط با ایران است: اصلاح فهرست تحریم‌های این اتحادیه از طریق حذف یا اضافه کردن برخی افراد و به‌روزرسانی اطلاعات یک نهاد؛ تمدید یا تغییر محدودیت‌های مربوط به حمایت نظامی ایران از گروه‌های مسلح فعال در روسیه، خاورمیانه و دریای سرخ؛ و افزودن نام شش فرد ایرانی به فهرست تحریم‌ها با ادعای نقض حقوق بشر.

ایسلند، لیختن‌اشتاین، نروژ، آلبانی، بوسنی و هرزگوین، مولداوی، مونته‌نگرو، مقدونیه شمالی و اوکراین با این تصمیم‌ها همراه شده‌اند، اما گرجستان، ترکیه و صربستان از پیوستن به آنها خودداری کرده‌اند.

دولت گرجستان در ماه‌های اخیر بر حفظ رویکرد مستقل در سیاست خارجی تأکید کرده و اعلام کرده است تصمیم‌های تفلیس بر مبنای منافع ملی و روابط بین‌المللی این کشور اتخاذ می‌شود، نه با هدف جلب رضایت اتحادیه اروپا.

 

به کانال تلگرام هم میهن بپیوندید

به کانال بله هم میهن بپیوندید

به کانال روبیکا هم میهن بپیوندید


۳۷ دقیقه قبل / سایت هم میهن

کرملین از اظهارات نخست‌وزیر لهستان درباره نورد استریم انتقاد کرد

به گزارش هم‌میهن آنلاین و به نقل از ایرنا، دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین، روز جمعه در واکنش به اظهارات اخیر دونالد تاسک، نخست‌وزیر لهستان، درباره انفجار خط لوله نورد استریم، گفت حمایت از چنین اقدامی می‌تواند محل شگفتی باشد.

پسکوف اظهار کرد افرادی که در احداث خطوط لوله نورد استریم سرمایه‌گذاری کرده بودند، هدفشان تقویت امنیت انرژی و افزایش توان رقابتی اقتصاد اروپا بود. به گفته او، این پروژه نقشی عملی در تأمین انرژی قاره اروپا ایفا می‌کرد.

سخنگوی کرملین افزود انفجار یکی از خطوط نورد استریم، اقدامی خرابکارانه و تروریستی علیه زیرساخت‌های مهم انرژی اروپا محسوب می‌شود.

تاسک پیش‌تر گفته بود آلمان نباید عاملان انفجار نورد استریم ۲ را تحت پیگرد قرار دهد و مسئولیت اصلی متوجه افرادی است که در ساخت این خط لوله نقش داشته‌اند، نه کسانی که در تخریب آن دخیل بوده‌اند.

در مهر ۱۴۰۱، خسارت‌هایی در خطوط لوله نورد استریم در دریای بالتیک گزارش شد. پس از آن، دادستانی کل روسیه پرونده‌ای با عنوان تروریسم بین‌المللی تشکیل داد. مقام‌های آلمانی نیز بعدتر از بازداشت فردی اوکراینی در کرواسی خبر دادند که گفته می‌شود با انفجار این خط لوله ارتباط داشته است.

پسکوف همچنین درباره تحریم اعمال‌شده از سوی اوکراین علیه سازندگان مجموعه پویانمایی روسی «ماشا و خرس» گفت این مجموعه در کشورهای مختلف با مفاهیمی مانند مهربانی و انسانیت شناخته می‌شود.

او تحریم سازندگان این پویانمایی را نشانه‌ای از رویکرد دولت اوکراین توصیف کرد. ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه، نیز با لحنی کنایه‌آمیز گفت تحریم تولیدکنندگان یک مجموعه پویانمایی بعید است تغییری در وضعیت جبهه‌های جنگ ایجاد کند.

مقام‌های اوکراینی تحریم‌هایی ۱۰ ساله را علیه پنج شخص حقیقی و چهار نهاد حقوقی مرتبط با تولید «ماشا و خرس» وضع کرده‌اند. بر اساس اعلام دفتر ریاست‌جمهوری اوکراین، دیمیتری لاویکو، تهیه‌کننده این مجموعه، و اولگ کوزوفکوف، پویانما، در میان افراد تحریم‌شده قرار دارند.

دولت اوکراین این مجموعه را تهدیدی برای امنیت ملی خود معرفی کرده و اعلام شده است دسترسی به آن در این کشور مسدود خواهد شد.

 

به کانال تلگرام هم میهن بپیوندید

به کانال بله هم میهن بپیوندید

به کانال روبیکا هم میهن بپیوندید




 روس‌اتم: به ساخت نیروگاه‌های هسته‌ای در ایران ادامه می‌دهیم
۲۰ ساعت قبل / سایت هم میهن

روس‌اتم: به ساخت نیروگاه‌های هسته‌ای در ایران ادامه می‌دهیم

مدیرعامل شرکت روس‌اتم تأکید کرد این شرکت روسی با وجود محدودیت‌ها و تحریم‌های در حال گسترش علیه آن، به ساخت نیروگاه‌های هسته‌ای در ایران، مصر، مجارستان و هند ادامه می‌دهد.

 شروط صنعا برای ریاض
۳ ساعت قبل / سایت تابناک

شروط صنعا برای ریاض

عضو شورای عالی سیاسی صنعا، تأکید کرد که اگر عربستان سعودی قصد دارد از آنچه او «درخت جنایت و محاصره» علیه یمن خواند، فاصله بگیرد، باید با برداشتن گام‌های عملی...

 راهبرد ترامپ برای ترساندن ایران نتیجه معکوس داده است/ هزینه فوری تشدید تحریم‌ها احتمالاً پیش از هر گروه دیگری بر دوش مردم ایران خواهد افتاد/ احتمال ادامه بن‌بست میان تهران و واشنگتن، به اندازه احتمال از سرگیری جنگ جدی است
۲۳ ساعت قبل / سایت جماران

راهبرد ترامپ برای ترساندن ایران نتیجه معکوس داده است/ هزینه فوری تشدید تحریم‌ها احتمالاً پیش از هر گروه دیگری بر دوش مردم ایران خواهد افتاد/ احتمال ادامه بن‌بست میان تهران و واشنگتن، به اندازه احتمال از سرگیری جنگ جدی است

روزنامه «نیویورک‌تایمز» در گزارشی از بن‌بست پرتنش میان تهران و واشنگتن نوشت: راهبرد دونالد ترامپ برای وادار کردن ایران به عقب‌نشینی از طریق تهدید نظامی و تشدید فشار اقتصادی، تاکنون نتیجه معکوس داده و مواضع تهران را سخت‌تر کرده است؛ وضعیتی که در غیاب مذاکرات جدی، خطر تداوم یک رویارویی فرسایشی یا بازگشت دوباره به جنگ را افزایش داده است.

 مقام آمریکایی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز به بن‌بست رسیده است
۴ ساعت قبل / سایت هم میهن

مقام آمریکایی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز به بن‌بست رسیده است

یک مقام آمریکایی و یک مقام کاخ سفید به سمافور گفته‌اند که دولت ایالات متحده معتقد است مذاکرات ایران و عمان در روز‌های اخیر به بن‌بست رسیده است.

 وقوع سانحه هوایی مرگبار در آمریکا
۱۸ ساعت قبل / سایت تابناک

وقوع سانحه هوایی مرگبار در آمریکا

در پی برخورد یک بالگرد پلیس ایالتی با یک هواپیمای کوچک در جریان یک مانور آموزشی در فرودگاهی در پنسیلوانیا در شامگاه ۱۹ آگوست، یک خلبان کشته و دو افسر پلیس زخ...

 ما از اولین تهدید ترامپ شوکه شدیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

ما از اولین تهدید ترامپ شوکه شدیم

سایت «المانیتور» گزارش داد که تهدیدات اخیر دونالد ترامپ مبنی بر حمله به عمان، موجب حیرت و ناخرسندی مسقط شده است.