قیمت طلا امروز




 سایت مشرق / ۱۴۰۵/۰۵/۰۸

هدف از حملات به ایران، لبنان و فلسطین، برچیدن موانع از سر راه پروژه اسرائیلی است/ بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند

رهبر جنبش انصارالله یمن تاکید کرد که بسیاری از حکام مزدور عرب در حال خوش خدمتی به رژیم صهیونیستی هستند.
 هدف از حملات به ایران، لبنان و فلسطین، برچیدن موانع از سر راه پروژه اسرائیلی است/ بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند

به گزارش مشرق، عبدالملک الحوثی رهبر انصارالله یمن طی سخنانی گفت: صمیمانه‌ترین مراتب تسلیت و همدردی خود را به ملت عزیز عراق، نهادهای امنیتی آن، مجاهدان عزیز و خانواده‌های شهدا در پی تجاوز ناجوانمردانه و ظالمانه آمریکا و عربستان ابراز می‌کنیم. ما تجاوز ظالمانه آمریکا و عربستان را محکوم و به‌شدت تقبیح می‌کنیم و بر همبستگی کامل خود با ملت عراق و مجاهدان عزیزش تأکید داریم.

رهبر انصارالله یمن بیان کرد: صهیونیستها امت اسلامی را در همه سطوح در جنگی نرم هدف قرار داده اند.

وی درباره پروژه ایجاد آنچه که اسرائیل بزرگ خوانده می‌شود، هشدار داد و گفت:‌ صهیونیست و دنباله‌روهای آن، امت اسلامی را هدف قرار داده است و عنوان این مرحله‌ای که دشمنان دست به تحرکات زده‌اند، تغییر خاورمیانه و "ایجاد اسرائیل بزرگ"‌است.

رهبر انصارالله یمن اعلام کرد: دشمنان اسلام، بشریت را به عنوان بخشی از نقشه‌ها و توطئه‌های ظالمانه، شیطانی، جنایتکارانه و وحشیانه خود هدف قرار می‌دهند. دوران کنونی ما یکی از آشکارترین دوران‌ها در میزان وفاداری به دشمنان اسلام و مسلمانان، یهودیان و مسیحیان، به قیمت از دست دادن ارزش‌های دینی است.

وی بیان کرد: دشمنان در راستای هدف قرار دادن اسلام، مسلمانان، ارزش‌های الهی و آموزه‌های الهی حرکت می‌کنند و برای تحریف فطرت انسان تلاش می‌کنند. صهیونیستها و پیروانشان در درجه اول امت اسلامی ما را هدف قرار می‌دهند، اگرچه خطر آنها برای تمام بشریت است.

او گفت: دشمنان در راستای تغییر خاورمیانه و پروژه اسرائیل بزرگ حرکت می کنند. صهیونیست‌ها در جنگ نرم و جنگ سخت، امت اسلامی را در تمام سطوح هدف قرار می‌دهند. جریان های یهودی-صهیونیستی و آمریکایی-اسرائیلی بیش از هر زمان دیگری در جنگ با امت اسلامی هستند و این بیش از هر رزمان دیگری در تجاوز آنها نمایان است.

رهبر انصارالله یمن افزود: تجاوز دشمنان علیه جمهوری اسلامی ایران یا علیه لبنان، فلسطین و همه ملت‌های امت، بر اساس اولویت‌های خود، به دنبال رفع موانع از این منطقه است. تجاوز آمریکایی-صهیونیستی علیه منطقه ما با هدف از بین بردن چیزی است که آنها مانعی برای اجرای طرح صهیونیستی می‌دانند.

وی تاکید کرد: مسئولیت کل امت اسلامی ما در مواجهه با تجاوز صهیونیستی در قرآن کریم واضح و مشخص است. فطرت انسانی آن را حکم می‌کند و مبتنی بر محاسبه منافع است. دشمن آمریکایی آشکارا دشمنی حریص و طمع کننده است که از اقصی نقاط زمین برای اشغال، کشتن، غارت، مصادره آزادی امت اسلامی و کنترل آنها به منطقه ما آمده است.

او گفت: دشمن آمریکایی در چارچوب طرح صهیونیستی، استعماری و استبدادی عمل می‌کند و هدفش غارت منابع و کنترل منطقه است. آمریکایی‌ها و اسرائیلی‌ها در تلاش برای کنترل و تسلط بر امت اسلامی و محو هویت اسلامی آن هستند.

رهبر انصارالله یمن تاکید کرد: در فلسطین، اقدامات دشمن از طریق جنایات کشتار، تخریب و آوارگی، علاوه بر توطئه علیه مسجد الاقصی، در حال افزایش است. نشانه‌ها و شواهد خطرناکی وجود دارد که دشمن اسرائیلی در حال آماده شدن برای تخریب غیرمستقیم بخشی از مسجد الاقصی از طریق حفاری‌ها و اقدامات بسیار خطرناک است.

وی افزود: دشمن سعی دارد از طریق اقدامات گمراه کننده و توجیهات توسط دولت‌ها و رژیم‌ها برای کم‌اهمیت جلوه دادن جنایات دشمن اسرائیلی، از خشم امت اسلامی جلوگیری کند. هدف قرار دادن و کشتار روزانه در نوار غزه ادامه دارد و تعداد شهدا در طول مدت توافق از ۱۰۰۰ نفر فراتر رفته و بیش از ۳۰۰۰ نفر زخمی شده‌اند. دشمن اسرائیلی به توافق پایبند نیست و با وقاحت، تجاوز و جنایت کامل آن را نقض می‌کند. دشمن اسرائیلی به جنایات، تجاوز و جنایات مختلف خود علیه مردم فلسطین ادامه می‌دهد.

او تاکید کرد: وحشیگری و تجاوز صهیونیستی، از سوی آمریکایی‌ها و اسرائیلی‌ها، علیه امت اسلامی ما ادامه دارد و جمهوری اسلامی به شدت هدف قرار گرفته است. امت باید با این وحشیگری و تجاوز صهیونیستی مقابله کند. امت باید بر اساس اصول، ارزش‌ها و اخلاق خود عمل کند تا حمایت، یاری، پیروزی و پشتیبانی خداوند را به دست آورد. نکته تاسف‌بار این است که روند بسیاری از رژیم‌ها و نفوذ آنها بر مردم تحت سلطه‌شان، به سمت و سویی انحرافی می‌رود که در خدمت دشمنان ملت است.

رهبر انصارالله یمن گفت: طرح صهیونیستی بدون شک خطری برای کل امت اسلامی است و احدی در امان نیست و هیچ استثنایی ندارد، حتی برای آنانی که به آمریکا خدمت می‌کنند. طرح صهیونیستی هیچ استثنایی برای کسانی که به صهیونیسم، یهودیان، آمریکا و اسرائیل وفادارند، قائل نیست.

وی افزود: نگاه صهیونیست‌ها به کسانی که با آنها بیعت می‌کنند، نگاهی تحقیرآمیز است، زیرا آنها صرفاً ابزارهایی هستند که توسط دشمنان مورد سوءاستفاده قرار می‌گیرند تا زمانی که دیگر نیازی به آنها نباشد. و سپس حذف می‌شوند. در سطح سیاسی و رسانه‌ای، نگاه صهیونیست‌ها به کسانی که با آنها بیعت می‌کنند، نگاهی تحقیرآمیز و حقارت بار و اهانت کننده است.

رهبر انصارالله یمن تصریح کرد: خود ترامپ در مورد سعودی‌ها می‌گوید که آنها گاو شیرده هستند که تا خشک شدن پستانش، آن را می‌دوشند و سپس آن را ذبح می‌کنند.

وی گفت: اطاعت از دشمنان، ارتداد است، زیرا به معنای اطاعت از آنها، تسلیم شدن در برابر آنها و عمل کردن با آنها طبق توطئه‌ها و نقشه‌های شیطانی آنهاست. آمریکایی‌ها، اسرائیلی‌ها، یهودیان و صهیونیسم کارشان فساد در روی زمین است. دشمنان صرفاً بر اساس منافع اقتصادی عمل نمی‌کنند و در چارچوب سیاسی روابط بین‌الملل که به سایر کشورها احترام می‌گذارد، عمل نمی‌کنند.



۱۰ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

تحریم‌های جدید آمریکا علیه حزب‌الله؛ واشنگتن به دنبال برجسته‌سازی پیوند این گروه با ایران

به گزارش ایلنا به نقل از رویترز، وزارت خزانه‌داری آمریکا اعلام کرده است که امروز- پنجشنبه- تحریم‌های جدیدی علیه حزب‌الله اعمال می‌کند و این گروه را بار دیگر در چارچوب یکی از اختیارات مرتبط با تروریسم، به‌عنوان «تروریست جهانی به‌طور ویژه تعیین‌شده» معرفی خواهد کرد.

وزارت خزانه‌داری آمریکا مدعی شده است حزب‌الله به دلیل آنچه «خدمت به نظام ایران تحت هدایت نیروی قدس سپاه پاسداران» خوانده شده، مشمول این تصمیم شده است.

یک مقام آمریکایی نیز مدعی شده است هدف از این اقدام، ثبت و برجسته‌سازی ادعای واشنگتن درباره فعالیت حزب‌الله در راستای منافع ایران و ارتباط آن با نیروی قدس است.

تحریم حزب‌الله در کنار تشدید فشار بر ایران

مقام آمریکایی تأکید کرده است تحریم‌های جدید حزب‌الله از اقدامات تازه واشنگتن علیه ایران جداست؛ اقداماتی که آمریکا همزمان با تشدید فشار اقتصادی بر تهران در حال آماده‌سازی آنهاست.

آمریکا نخستین بار در سال ۲۰۰۱ حزب‌الله را تحت همین سازوکار تحریم کرد و این گروه را در فهرست سازمان‌های تروریستی خارجی خود نیز قرار داده است.

وزارت خزانه‌داری آمریکا همچنین ۱۰ فرد را در فهرست تحریم‌ها قرار داده و آنها را به انتقال و جابه‌جایی پول نقد برای حزب‌الله متهم کرده است.

این اقدامات در حالی انجام می‌شود که اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا، اعلام کرده است روز دوشنبه آینده درباره بسته تحریمی جدید علیه ایران توضیح خواهد داد؛ بسته‌ای که آن را «شدیدترین تحریم‌ها در تاریخ» توصیف کرده است.

تحریم‌های جدید نشان می‌دهد واشنگتن در کنار فشار مستقیم بر اقتصاد ایران، تلاش می‌کند شبکه مالی و ارتباطات منطقه‌ای تهران را نیز هدف قرار دهد و هزینه حمایت از گروه‌های همسو با ایران را افزایش دهد. انتهای پیام/


۷ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

حمله پهپادی به دو منطقه‌ در جنوب لبنان

به نقل از المیادین، ارتش رژیم صهیونیستی پنجشنبه شب، مناطق «علی الطاهر» و «المنصوری» در جنوب لبنان را هدف حملات پهپادی خود قرار داد.

این تجاوزات اسراییلی در حالی انجام گرفته که تاکنون پنج دور از مذاکرات میان تل آویو و بیروت با میانجی گری آمریکا برگزار شده است.

 


۹ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

مراسم بزرگداشت چهلم رهبر شهید در سفارت ایران در بیروت - تسنیم

بین الملل

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، به مناسبت فرارسیدن چهلمین روز از تدفین پیکر رهبر امت اسلامی و مستضعفان جهان، حضرت آیت‌الله العظمی امام شهید سید علی الحسینی خامنه‌ای (رض)، سفارت جمهوری اسلامی ایران در بیروت مجلس ترحیمی برگزار کرد.

این مراسم با حضور محمد رضا رئوف شیبانی، سفیر کشورمان در لبنان و کارکنان سفارت برگزار شد.

بسیاری از چهره های سیاسی، فرهنگی و نظامی لبنانی در این مراسم حاضر بودند.

از جمله مهمانان این مراسم می توان به ایوب حمید در رأس یک هیئت عالی رتبه از جنبش «امل»،نمایندگان پارلمان لبنان از جمله امین شری، ابراهیم الموسوی، حسن عزالدین، علی عمار، حسین جشی؛ شیخ علی الخطیب، نایب‌رئیس مجلس اعلای شیعیان، شیخ علی قندور رئیس مجلس اسلامی علوی که شیخ احمد عاصی نمایندگی او را بر عهده داشت و شیخ احمد قبلان، مفتی شیعیان جعفری لبنان اشاره کرد.

همچنین برخی از نمایندگان پیشین پارلمان لبنان از جمله عبدالله قصیر، انور جمعه، محمد برجاوی؛ و همچنین حاج محمود قماطی، نایب‌رئیس شورای سیاسی «حزب‌الله»؛ علی حجازی، رئیس حزب «الرایه»، شاکر برجاوی، رئیس «جریان عربی»؛ ربیع بنات، رئیس حزب سوری قومی اجتماعی، وائل حسنیه، نایب‌رئیس حزب سوری قومی اجتماعی، رافی مادایان، دبیر «مستقلون من اجل لبنان» در رأس یک هیئت؛ رالف شمالی، رئیس جنبش «حماة الدیار»، شیخ غازی حنینه، رئیس هیئت امنای «تجمع العلماء المسلمین»، شیخ زهیر جعید، هماهنگ‌کننده عمومی «جبهه العمل الاسلامی»، شیخ عبدالله الجبری، دبیرکل جنبش «الأمة»، دکتر احمد عبدالهادی، نماینده جنبش «حماس» در لبنان؛ احسان عطایا، نماینده جنبش «جهاد اسلامی» در لبنان که محفوظ منور، مسئول روابط عمومی این جنبش نمایندگی او را بر عهده داشت؛ و همچنین نمایندگانی از جنبش‌ها و شخصیت‌های ملی و اسلامی و گروه‌های فلسطینی، فعالان فرهنگی و اجتماعی و هیئت‌های مردمی از جمله دیگر حاضران در این مراسم یادبود بودند.

پس از تلاوت آیاتی از قرآن کریم، شیخ علی الخطیب، نایب‌رئیس مجلس اعلای شیعیان لبنان و شیخ احمد قبلان، سخنانی را درباره مقام رهبر شهید (ره)  به‌عنوان رهبری برجسته و پیشگام در جهان اسلام ایراد داشته و تأکید کردند که میراث فکری و جهادی او همچنان مشعلی خواهد بود که نسل‌های زنده را الهام می‌بخشد و راه‌های پیروزی را در برابر چالش‌های بزرگ پیش روی امت اسلامی روشن می‌سازد.

ببینید| چهلم «آقای شهید ایران» در حرم امام رضا(ع)/ عهد ملت با رهبری حال و هوای دارالذکر در چهلمین روز فراغ/ از شوقِ دیدار تا بغضِ وداع

 

این مجلس ترحیم با مجلس عزای حسینی به پایان رسید.

انتهای پیام/  




 تحریم‌های تازه آمریکا علیه افراد و نهادهای مرتبط با ایران اعلام شد
۹ ساعت قبل / سایت هم میهن

تحریم‌های تازه آمریکا علیه افراد و نهادهای مرتبط با ایران اعلام شد

وزارت خزانه‌داری آمریکا فهرست جدیدی از تحریم‌ها علیه اشخاص و نهادهای مرتبط با ایران، کوبا، حزب‌الله و روسیه منتشر کرد؛ در این میان نام سه تبعه ترکیه‌ای مرتبط با ایران نیز دیده می‌شود.

 اعتصاب کارکنان فرودگاه بن‌گوریون تل‌آویو/ عمان: عبور امن از تنگه هرمز، بخشی جدایی‌ناپذیر از ثبات و امنیت منطقه است/ حادثه دریایی در سواحل یمن/ مقام سابق آمریکایی: جنگ ایران در جهت منافع امنیت ملی ما نیست
۱۶ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

اعتصاب کارکنان فرودگاه بن‌گوریون تل‌آویو/ عمان: عبور امن از تنگه هرمز، بخشی جدایی‌ناپذیر از ثبات و امنیت منطقه است/ حادثه دریایی در سواحل یمن/ مقام سابق آمریکایی: جنگ ایران در جهت منافع امنیت ملی ما نیست

در پی آغاز تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا علیه ایران از روز ۹ اسفندماه ۱۴۰۴، تنش‌های گسترده در خاورمیانه و درگیری‌ها میان ایران و آمریکا در تنگه هرمز همچنان اد...

 الحدث به نقل از منابع آگاه: ترامپ دستور داده مذاکرات با ایران برای چند هفته متوقف شود
۱۹ ساعت قبل / سایت هم میهن

الحدث به نقل از منابع آگاه: ترامپ دستور داده مذاکرات با ایران برای چند هفته متوقف شود

الحدث به نقل از منابع آگاه ادعا کرد که مذاکرات با ایران به دستور ترامپ برای چند هفته متوقف می‌شود.

 هشدار پنتاگون به ۳۰ دانشگاه آمریکا!
۱۷ ساعت قبل / سایت تابناک

هشدار پنتاگون به ۳۰ دانشگاه آمریکا!

پنتاگون در اقدامی تازه، ۳۰ دانشگاه آمریکایی را موظف کرده تا دو هفته آینده همکاری‌های علمی، پژوهشی و مالی خود با موسسات خارجی را مورد بررسی قرار دهند؛ اقدامی...

 توهم وزیر خزانه‌داری ترامپ درباره کنترل تنگه هرمز - تسنیم
۱۰ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

توهم وزیر خزانه‌داری ترامپ درباره کنترل تنگه هرمز - تسنیم

وزیر خزانه‌داری آمریکا امروز پنجشنبه به تکرار توهمات دونالد ترامپ علیه ایران پرداخت.

 تهدید اردوغان توسط اسرائیل؛ این ماجراجویی برایت خطرناک است
۲۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تهدید اردوغان توسط اسرائیل؛ این ماجراجویی برایت خطرناک است

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در ادامه تنش‌های فزاینده با آنکارا، رجب طیب اردوغان، رئس جمهوری ترکیه را متهم کرد که با اقدامات خود این کشور را وارد «ماجراجویی‌های خطرناک» در سوریه کرده است.