قیمت طلا امروز




 سایت مشرق / ۱۴۰۵/۰۵/۰۳

حمله انتحاری در وزیرستان جنوبی پاکستان

ارتش پاکستان اعلام کرد حمله انتحاری تحریک طالبان پاکستان به یک پست بازرسی در وزیرستان جنوبی ناکام ماند.
 حمله انتحاری در وزیرستان جنوبی پاکستان

به گزارش مشرق ، منابع نزدیک به ارتش پاکستان اعلام کردند بامداد امروز یک حمله انتحاری گروه تحریک طالبان پاکستان (تی‌تی‌پی) به یک پاسگاه در «وانا»، واقع در وزیرستان جنوبی، ناکام ماند.

به گفته منابع، مهاجمان با استفاده از یک خودروی بمب‌گذاری‌شده قصد حمله به این پاسگاه را داشتند، اما خودرو پیش از رسیدن به هدف منفجر شد.

منابع افزودند پس از انفجار، مهاجمان مسلح برای مدت طولانی با نیروهای امنیتی درگیر شدند و در این رویداد دست‌کم سه عضو تی‌تی‌پی کشته شدند.

این رویداد در حالی رخ داده است که دو روز پیش نیز یک مرکز مشترک نیروهای ارتش و پلیس پاکستان، هدف حمله انتحاری قرار گرفت که در نتیجه آن ۱۴ نیروی امنیتی کشته شدند.

«شینهوا» به نقل از منابعی گزارش داده بود این حمله در یک پایگاه امنیتی در منطقه «تانک» زمانی رخ داد که یک مهاجم انتحاری با استفاده از یک خودروی بمبگذاری‌شده مواد منفجره را در نزدیکی این پایگاه منفجر کرد.




 سوریه؛ خط مقدم تقابل

سوریه؛ خط مقدم تقابل

ترکیه روز چهارشنبه آنچه را که «ادعاهای غیرقابل قبول» اسرائیل درباره موضع نظامی این کشور در سوریه خواند، به‌شدت رد کرد. این واکنش پس از آن صورت گرفت که رژیم اسرائیل یک پایگاه هوایی سوریه در نزدیکی مرز ترکیه را بمباران کرد و مدعی شد سوریه در آستانه موافقت با استقرار نیروهای ترکیه در این پایگاه بوده است.

 متحد دیرینه علیه زلنسکی

متحد دیرینه علیه زلنسکی

دنیای اقتصاد: میخایلو فدوروف، وزیر دفاع سابق اوکراین، در بزرگ‌ترین چالش داخلی که ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور، از زمان آغاز تهاجم تمام‌عیار روسیه در سال ۲۰۲۲ با آن روبه‌رو بوده است، خواستار انتخابات در زمان جنگ شد. فدوروف در یک سخنرانی تکان‌دهنده که در یوتیوب منتشر شد، گفت که دموکراسی در اوکراین «نمی‌تواند توسط روسیه گروگان گرفته شود». الجزیره در گزارش دیروز چهارشنبه نوشت، فدوروف گفت که اوکراین باید «یک مکانیسم قانونی، ایمن و واقع‌بینانه» برای شروع مجدد روند کامل دموکراتیک خود «حتی در شرایط یک جنگ طولانی» پیدا کند. قانون اوکراین در حال حاضر انتخابات را در زمان جنگ ممنوع می‌کند و از زمان آغاز تهاجم در سال ۲۰۲۲، هیچ چهره سیاسی مهمی به طور آشکار با این موضوع مخالفت نکرده است.

 روسیه «سوریه اسد» را از دست داد ولی همه چیز را نباخت/ پایگاه‌های کلیدی از کنترل کامل مسکو خارج شد

روسیه «سوریه اسد» را از دست داد ولی همه چیز را نباخت/ پایگاه‌های کلیدی از کنترل کامل مسکو خارج شد

توافق دمشق-مسکو موقعیت ممتاز روسیه در سوریه تحت اسد را پایان می‌دهد، اما دسترسی مورد نیاز برای باقی ماندن به عنوان یک بازیگر منطقه‌ای را حفظ می‌کند.

 هدف قرار دادن احتمالی زیرساخت‌های ایران می‌تواند جنگ را از منطقه فراتر ببرد و به اروپا برساند

هدف قرار دادن احتمالی زیرساخت‌های ایران می‌تواند جنگ را از منطقه فراتر ببرد و به اروپا برساند

فایننشال تایمز نوشت: ایران در صورت تشدید جنگ از سوی دونالد ترامپ، اهداف نظامی در اروپا را مدنظر قرار داده است؛ به گفته منابع مطلع پیشنهادهایی برای پاسخ به دارایی‌های آمریکا در خارج از خاورمیانه مطرح شده است.

 منم میخوام سرباز آمریکایی بکشم ؛ تنها دلاری که گرفتنش می‌چسبه دلاریه که از کشتن سربازای آمریکایی گیر آدم بیاد + فیلم

منم میخوام سرباز آمریکایی بکشم ؛ تنها دلاری که گرفتنش می‌چسبه دلاریه که از کشتن سربازای آمریکایی گیر آدم بیاد + فیلم

یک خانم در مصاحبه درباره حمایت از کشور در برابر متجاوزان گفت : من هم میخواهم بروم به جنوب و به جنگ با آمریکایی ها بروم چرا که تنها دلاری که گرفتنش می‌چسبد، دلاری است که از کشتن سربازای آمریکایی به من برسد.

 ایران می‌خواهد بن بست تنگه هرمز را تا انتخابات کنگره آمریکا بکشاند

ایران می‌خواهد بن بست تنگه هرمز را تا انتخابات کنگره آمریکا بکشاند

با جنگ‌های ویرانگرشان، نتانیاهو و ترامپ، حاشیه خلیج فارس را تا آستانه نابودی کشانده‌اند - پیمان مکه نشان دهنده واکنش در برابر بی‌پروایی آنهاست.

 وزیر خارجه مصر: با ایران در تماس هستیم

وزیر خارجه مصر: با ایران در تماس هستیم

وزیر خارجه مصر با اشاره به تماس‌های قاهره با تهران درباره تحولات منطقه، اعلام کرد این رایزنی‌ها با هدف کاهش تنش و تقویت راهکارهای سیاسی و دیپلماتیک انجام می‌...

 حمله موشکی به پایتخت اوکراین

حمله موشکی به پایتخت اوکراین

شهردار کی‌یف از حمله موشکی بالستیک روسیه به این شهر خبر داد.