قیمت طلا امروز




 سایت مشرق / ۱۴۰۵/۰۵/۰۳

حمله نظامیان اسرائیلی به کرانه باختری

نظامیان رژیم صهیونیستی امروز نیز به مناطق مختلف کرانه باختری حمله ور شدند و چند فلسطینی را بازداشت کردند.
 حمله نظامیان اسرائیلی به کرانه باختری
به گزارش مشرق به نقل از الجزیره، برخی مناطق کرانه باختری امروز شنبه شاهد موج جدیدی از یورش نظامیان اسرائیلی و حملات شهرک‌نشینان بود که منجر به زخمی شدن دو فلسطینی به ضرب گلوله نظامیان اشغالگر در «بیت لحم» در نابلس شد.

نظامیان اسرائیلی به اردوگاه «عقبه جبر» در جنوب «اریحا» و شهر «قلقیلیه» و روستای «کوبر» در رام الله و روستای «کفرعقب» در شمال قدس یورش بردند.

اشغالگران همچنین به روستاهای «یعبد» ، «الزباده» و «برقین» در استان جنین و روستای «فرعون» در جنوب استان «طولکرم» یورش بردند.

در نابلس نیز نظامیان اشغالگر به روستاهای «تل»، «قریوت» و «بیت فوریک» یورش بردند و شماری از فلسطینیان را بازداشت کردند.

همزمان هلال احمر فسلطین از زخمی شدن یک جوان فلسطینی به دست اشغالگران در اردوگاه الدهیشه و زخمی شدن یک سالمند به ضرب گلوله نظامیان اسرائیلی در روستای «صره» در نابلس واقع در شمال کرانه باختری خبر داد.

از سوی دیگر تشکیلات خودگردان فلسطین جنایات رژیم صهیونیستی و شهرک نشینان علیه فلسطینیان در کرانه باختری را محکوم و هشدار داد که تل آویو اوضاع در کرانه باختری را به سمت انفجار پیش می برد.

از زمان آغاز عملیات طوفان‌الاقصی در اکتبر ۲۰۲۳ (مهر ماه ۱۴۰۲) صهیونیست‌ها سرکوبگری و حملات خود را در کرانه باختری تشدید کرده‌اند.



 زاگرس روی خط آتش؛ فارس جای کرمانشاه را گرفت/۹۵ درصد حریق‌ها انسانی است

زاگرس روی خط آتش؛ فارس جای کرمانشاه را گرفت/۹۵ درصد حریق‌ها انسانی است

آتش در زاگرس کانون‌های تازه‌ای پیدا کرده است؛ فارس که سال گذشته پس از کرمانشاه در رتبه دوم آتش‌سوزی مناطق چهارگانه قرار داشت، امسال با ثبت ۱۳۸۲ هکتار حریق صدرنشین شده و ۸۴ درصد آتش‌سوزی‌های این مناطق را به خود اختصاص داده است. در این میان، ۹۵ درصد آتش‌سوزی‌های جنگلی عامل انسانی دارد و کمبود تجهیزات و نیروهای آموزش‌دیده همچنان یکی از چالش‌های اصلی مهار حریق است.

 خلیلی شخصا می خواهد یک بازیکن را پرسپولیسی کند | هواداران گزینه خودشان را می خواهند

خلیلی شخصا می خواهد یک بازیکن را پرسپولیسی کند | هواداران گزینه خودشان را می خواهند

باشگاه پرسپولیس در ادامه فعالیت خود برای تقویت خط میانی، مذاکرات برای جذب مبین دهقان را جدی‌تر از گذشته دنبال می‌کند و این هافبک جوان حالا به حضور در جمع سرخ‌پوشان نزدیک شده است

 قیمت طلای جهانی امروز چهار‌شنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ / طلا پس از سقوط سنگین آرام گرفت

قیمت طلای جهانی امروز چهار‌شنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ / طلا پس از سقوط سنگین آرام گرفت

قیمت طلا پس از افت نزدیک به ۲ درصدی روز سه‌شنبه، در معاملات چهارشنبه اندکی بهبود یافت. عقب‌نشینی بازده اوراق خزانه‌داری آمریکا به فلز زرد فرصت بازیابی داد، اما صعود قیمت نفت و ابهام درباره تصمیم بعدی فدرال رزرو همچنان اجازه نداد خریداران با قدرت به بازار بازگردند.

 راهکار چهارم حل مشکل قیمت بنزین در ایران | غلامرضا سلامی: چرا اصلاح قیمت حامل‌های انرژی را به یک تصمیم بزرگ و پرهزینه تبدیل کرده‌ایم؟

راهکار چهارم حل مشکل قیمت بنزین در ایران | غلامرضا سلامی: چرا اصلاح قیمت حامل‌های انرژی را به یک تصمیم بزرگ و پرهزینه تبدیل کرده‌ایم؟

اقتصادنیوز: اگر دولت‌ها از سال‌ها پیش، به‌جای ثابت نگه داشتن قیمت اسمی حامل‌های انرژی، قیمت آن را به‌صورت ماهانه یا حتی متناسب با شرایط اقتصادی و تورم تعدیل می‌کردند، جامعه به‌تدریج با این تغییرات سازگار می‌شد.

 زنگ خطر برای عدالت آموزشی

زنگ خطر برای عدالت آموزشی

وقتی آموزش بهتر از مدرسه بیرون می‌رود!

 نفت ۹۱ دلاری؛ بحران هرمز به اقتصاد جهان رسید

نفت ۹۱ دلاری؛ بحران هرمز به اقتصاد جهان رسید

حسن مرادی می‌گوید ایران با استفاده از مسیرهای ریلی و خطوط ساحلی می‌تواند بخشی از صادرات نفت را حفظ کند

 لوکس‌بازی در شمال تهران وسط جنگ/ خانه کلنگی متری 2.5 میلیارد تومان به فروش می  رسد/ تهران؛ گران‌تر از مونیخ و پاریس شد!

لوکس‌بازی در شمال تهران وسط جنگ/ خانه کلنگی متری 2.5 میلیارد تومان به فروش می رسد/ تهران؛ گران‌تر از مونیخ و پاریس شد!

اقتصادنیوز: بازار مسکن تهران در مقایسه با بسیاری از شهرهای بزرگ جهان، دیگر صرفاً یک بازار گران در سطح منطقه محسوب نمی‌شود و در برخی مقایسه‌های بین‌المللی، قیمت هر مترمربع یک واحد لوکس در منطقه یک پایتخت تهران به محدوده شهرهای گران‌قیمت جهان رسیده است.

 از معافیت مالیاتی تا جشنواره‌های بازی و لیگ قهرمانان

از معافیت مالیاتی تا جشنواره‌های بازی و لیگ قهرمانان

مدیرعامل بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای درباره آخرین وضعیت معافیت‌های مالیاتیِ فعالان صنعت بازی، برنامه بنیاد برای برگزاری جشنواره‌های سال جاری و تجربه برگزاری «هفته بازی»، توضیحاتی ارائه و تاکید کرد: با توجه به اینکه نمی‌خواهیم جشنواره ما تحت‌الشعاع سایر جشنواره‌های هنری دهه فجر قرار گیرد، تلاش می‌کنیم قبل از دهه فجر و ماه رمضان، جشنواره بازی‌های ویدیویی را برگزار کنیم.