قیمت طلا امروز




 سایت مشرق / ۱۴۰۵/۰۵/۰۴

ترامپ در بن‌بست هرمز؛ قمار بر سر بقای سیاسی

k: ترامپ | بریتانیا | امریکا | جمهوری اسلامی ایران | دونالد ترامپ | تنگه هرمز | قمار | اشتباه محاسباتی | آمریکا
 ترامپ در بن‌بست هرمز؛ قمار بر سر بقای سیاسی
به گزارش مشرق، روشان صالح، سردبیر وب‌سایت مسلمانان بریتانیا 5Pillars، روزنامه‌نگار و نویسنده در توئیتر نوشت:

«باید خودمون رو برای چند روز، چند هفته و حتی چند ماه آینده آماده کنیم، چون احتمال تشدید جدی تنش بین ایران و آمریکا خیلی بالاست.

دلیلش اینه که ترامپ فقط سه ماه تا تبدیل شدن به یک رئیس‌جمهور عملاً بی‌اثر فاصله داره؛ چون احتمال زیادی هست که در انتخابات میان‌دوره‌ای شکست سنگینی بخوره.

اون به‌شدت دنبال اینه که قبل از اون، تنگه هرمز رو باز کنه، چون می‌دونه بحران اقتصادی جهانی ممکنه خیلی جدی خودش رو نشون بده. برای همین هم احتمال داره دست به ریسک‌های دیوانه‌وار بزنه؛ حتی گزینه‌ای مثل حمله زمینی.

برای ترامپ همه گزینه‌ها بد هستن. اگر بگذاره ایران هرمز رو در کنترل خودش نگه داره، این یک شکست راهبردی بزرگ برای آمریکا خواهد بود. اگر هم بخواد با زور تنگه رو باز کنه، احتمال شکستش بالاست.

چه کسی فکرش رو می‌کرد فقط پنج ماه بعد از شروع جنگ، آینده سیاسی ترامپ به دست جمهوری اسلامی ایران گره بخوره.»

*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.



 مسجد را برای جوان می‌خواهیم یا جوان را برای مسجد؟!

مسجد را برای جوان می‌خواهیم یا جوان را برای مسجد؟!

بی‌مقدمه، یک سؤال کاملاً خودمانی: چرا بخشی از جوان‌ها و نوجوان‌های ما دیگر با مسجد احساس نزدیکی نمی‌کنند؟

 گفتگوی رئیس جدید موساد با وزیر خارجه سوریه

گفتگوی رئیس جدید موساد با وزیر خارجه سوریه

رویترز اعلام کرد که رئیس جدید موساد و وزیر خارجه دولت خودخوانده سوریه درباره حضور نظامی ترکیه در سوریه گفتگو کرده‌اند.

 تغییر ساختار جنسیتی در کنکور سراسری

تغییر ساختار جنسیتی در کنکور سراسری

آرمان امروز : آمار تازه منتشر شده از سوی سازمان سنجش آموزش کشور، فراتر از یک گزارش ساده از تعداد داوطلبان، گویای یک تحول ساختاری در چشم‌انداز آموزشی ایران است. در حالی که روایت‌های سنتی، ورود به عرصه‌های علمی و دانشگاهی را حوزه‌ای با غلبه مردان می‌دانستند، آمارهای نوبت دوم آزمون سراسری، نشان‌دهنده یک «انقلاب [ ]

 ناتالی‌ هارپ؛ سایه پرنفوذ ترامپ

ناتالی‌ هارپ؛ سایه پرنفوذ ترامپ

دنیای اقتصاد: ناتالی‌ هارپ، دستیار ۳۵ساله دونالد ترامپ، این روزها به یکی از مرموزترین و بانفوذترین چهره‌های کاخ سفید تبدیل شده است. او هیچ‌گاه مرخصی نمی‌گیرد، حتی یکشنبه‌ها از دفتر بیضی کار می‌کند و صندلی ثابتی در بالگرد ریاست‌جمهوری دارد و حتی از طرف رئیس‌جمهور با رهبران جهان پیامک ردوبدل می‌کند.‌ هارپ که به عنوان دروازه‌بان اصلی اطلاعات ترامپ عمل می‌کند، کاملا خارج از سلسله‌مراتب معمول کاخ سفید محتوای شبکه‌های اجتماعی را به دست او می‌رساند و به دلیل همراه داشتن چاپگر قابل‌حمل، به چاپگر انسانی معروف شده است.

 اینجا کسی برای مذاکره غش نمی‌کند | آخرین خبر

اینجا کسی برای مذاکره غش نمی‌کند | آخرین خبر

فرهیختگان/متن پیش رو در فرهیختگان منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست علی ملکی| محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی و رئیس هیئت مذاکره‌کننده ایران با آمریکا، نطق پیش از دستور روز گذشته خود در صد و هشتادمین جلسه علنی مجلس را در یکی از نقاط زمانی حساس این روزها انجام داد؛ یک روز

 ضرورت تغییر در سیاستگذاری صنعتی

ضرورت تغییر در سیاستگذاری صنعتی

معاون برنامه‌ریزی و توسعه محیط کسب‌وکار و رئیس کمیته بهره‌وری وزارت صنعت، معدن و تجارت با هشدار نسبت به آغاز پدیده «صنعت‌زدایی» در کشور گفت: تداوم رویکرد فعلی در مواجهه با ناترازی انرژی، مشکلات ارزی و نقدینگی می‌تواند بخش تولید را بیش از پیش تحت فشار قرار دهد و همه باید برای جلوگیری از این روند دست به دست هم دهند.

 نبض شاخص - ۱۴۰۵/۰۵/۲۹

نبض شاخص - ۱۴۰۵/۰۵/۲۹

k: شاخص | نبض

 تفریح میلیاردی یا بازسازی بنادر؛ وزارت راه کدام را انتخاب کرد؟ / بندر شهید رجایی قربانی صندلی‌های لوکس شد!

تفریح میلیاردی یا بازسازی بنادر؛ وزارت راه کدام را انتخاب کرد؟ / بندر شهید رجایی قربانی صندلی‌های لوکس شد!

در حالی که اولین زن وزیر راه سعی دارد با شعارهای اعداد واقعی و حمایت از دهک‌های پایین چهره‌ای مصلحی از خود ترسیم کند، واقعیت‌های میدانی از ده‌ها تغییر مدیریت...