قیمت طلا امروز




 سایت مشرق / ۱۴۰۵/۰۵/۰۴

به جای محکوم کردن اسرائیل؛ وزیر خارجه لبنان علیه حزب الله موضع گرفت

در حالی که تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه لبنان همچنان ادامه دارد و نظامیان اسرائیلی از مناطق اشغال شده خارج نشده اند وزیر خارجه این کشور بار دیگر علیه حزب الله موضع گرفت.
 به جای محکوم کردن اسرائیل؛ وزیر خارجه لبنان علیه حزب الله موضع گرفت

به گزارش مشرق ، یوسف رجی وزیر خارجه لبنان در گفتگو با ژورنال دو دیمانش بدون اشاره به تجاوزات پی در پی صهیونیست ها گفت که دولت این کشور از یک سال و نیم قبل به خلع سلاح حزب الله و نامشروع دانستن تمام عملیات های نظامی این حزب رأی مثبت داده است. مشکل با شیعیان در لبنان نیست بلکه ما با حزب الله مسئله داریم.

وی ادعا کرد: حزب الله در واقع نه لبنانی بلکه ایرانی است چرا که خود را مقاومت لبنان نمی نامد بلکه مقاومت اسلامی در لبنان می خواند!

رجی بدون اشاره به فداکاری های مجاهدان حزب الله در بیرون راندن اشغالگران صهیونیست از خاک لبنان اضافه کرد: اولویت اصلی ما خلع سلاح حزب الله است. این حزب در حال حاضر در اقلیت به سر می برد. ارتش لبنان امروزه توانایی لازم را دارد و حزب الله از لحاظ نظامی بسیار ضعیف شده است! ذخایر بالستیک حزب الله چالش جدی برای دولت به شمار نمی رود.

وی در خصوص نقش آمریکا در اجرای توافق ننگین امضا شده با تل آویو گفت: آمریکا بیشترین تأثیر را بر اسرائیل می گذارد و همین مسئله باعث شد لبنان از نقش میانجی گری آن استقبال کند. واشنگتن اعلام کرده که امضای توافق به صورت نهایی تمام طرف ها را به اجرای کامل مفاد آن ملزم می کند.

این در حالی است که امضای توافق ننگین دولت غربگرای بیروت با رژیم صهیونیستی نه تنها مانع تجاوزات این رژیم نشده بلکه مناطق اشغال شده توسط اسرائیل را تثبیت می کند.





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 تنش‌آفرینی به وقت ابوظبی | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

تنش‌آفرینی به وقت ابوظبی | آخرین خبر

دنیای اقتصاد/متن پیش رو در دنیای اقتصاد منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست تعلیق روابط تجاری ابوظبی با تهران در حالی صورت می‌گیرد که امارات متحده عربی مدعی حمله موشکی از سوی ایران به خاک خود شده است. این در حالی است که تهران تمامی ادعاها در این رابطه را تکذیب کرده است. همزمان با ا
 توافق ایران و عمان می‌تواند به تنهایی منجر به بازگشایی تنگه‌هرمز شود؟
سایت اعتماد آنلاین

توافق ایران و عمان می‌تواند به تنهایی منجر به بازگشایی تنگه‌هرمز شود؟

سفیر پیشین ایران در فرانسه گفت: توافق ایران و عمان به‌ تنهایی به معنای بازگشایی تنگه هرمز نخواهد بود، زیرا این توافق تنها بخشی از یکی از بندهای «یادداشت تفاهم ۱۴ ماده‌ای» میان ایران و امریکا است، از همین رو اگر قرار باشد عبور و مرور در تنگه هرمز برای همه کشورها به وضعیت عادی بازگردد، امریکا باید به دیگر شروط و مطالبات اعلامی ایران که سه‌شنبه توسط محمدباقر قالیباف، رییس مجلس کشورمان رسانه‌ای شد نیز پاسخ دهد.
 جنگ در سکوت و قربانیان آن |  انصاف نیوز
سایت انصاف نیوز

جنگ در سکوت و قربانیان آن | انصاف نیوز

دکتر نیروانا مهرآیین، پژوهشگر حقوق بین الملل در یادداشتی با عنوان «جنگ در سکوت؛ وقتی کودکان، خانه‌ها و جنگل‌های حرا قربانی می‌شوند» که در اختیار انصاف نیوز قرار داده، نوشت:
 احتمال جاری شدن سیل در ۵ استان کشور
سایت تابناک

احتمال جاری شدن سیل در ۵ استان کشور

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور از احتمال جاری شدن سیل در ۵ استان کشور خبر داد.
 پیوستن فرشید اسماعیلی هافبک باتجربه فوتبال ایران به ذوب‌آهن
سایت پارس فوتبال

پیوستن فرشید اسماعیلی هافبک باتجربه فوتبال ایران به ذوب‌آهن

باشگاه ذوب‌آهن با انتشار نخستین تصویر رسمی فرشید اسماعیلی در لباس این تیم، پیوستن او به جمع سبزپوشان اصفهانی را اعلام کرد.
 بارش‌های تابستانی در شمال/ دمای اردبیل و شهرکرد: ۱۱ درجه!
سایت عصرایران

بارش‌های تابستانی در شمال/ دمای اردبیل و شهرکرد: ۱۱ درجه!

هم‌زمان با ادامه فعالیت سامانه بارشی، رگبار‌های تابستانی در بخش‌هایی از نواحی شمالی کشور پیش‌بینی و گزارش شده است. در این میان، شهر‌های اردبیل و شهرکرد با ثب...
 منیر الحدادی، هافبک سابق استقلال به آلباسته پیوست
سایت دیدارنیوز

منیر الحدادی، هافبک سابق استقلال به آلباسته پیوست

منیر الحدادی، هافبک فصل گذشته استقلال که با این تیم ۲۸ بازی انجام داد، به تیم آلباسته اسپانیا پیوست.
 خاستگاه‌های تاریخی ثروت و رفاه | مرور کتاب تازه‌منتشرشده انتشارات دنیای اقتصاد؛‌ «جهان چگونه ثروتمند شد؟»
سایت اقتصادنیوز

خاستگاه‌های تاریخی ثروت و رفاه | مرور کتاب تازه‌منتشرشده انتشارات دنیای اقتصاد؛‌ «جهان چگونه ثروتمند شد؟»

اقتصادنیوز: چرا برخی جوامع در طول دو قرن گذشته توانسته‌اند به ثروت، رفاه، تولید و سطح زندگی بی‌سابقه‌ای دست یابند، درحالی‌که برخی دیگر همچنان با فقر، رشد اقتصادی پایین، بی‌ثباتی و توسعه‌نیافتگی مواجه‌اند؟ آیا ثروتمند شدن کشورها نتیجه برخورداری از منابع طبیعی، موقعیت جغرافیایی و دسترسی به بازارهاست یا باید ریشه‌های آن را در نهادهای سیاسی و اقتصادی، فرهنگ، دانش، فناوری، سرمایه انسانی و کیفیت حکمرانی جست‌وجو کرد؟