قیمت طلا امروز




 سایت مشرق / ۱۴۰۵/۰۴/۲۷

ترامپ باز هم کانادا را تهدید کرد

ترامپ کشور کانادا را به وضع تعرفه های گمرکی جدید به دلیل آلودگی هوا تهدید کرد.
 ترامپ باز هم کانادا را تهدید کرد



۷ ساعت قبل / سایت نورنیوز

ترامپ در محاصره تحقیقات؛ دموکرات‌ها فساد مالی را هدف گرفتند

نورنیوز-گروه بین الملل: دموکرات‌های آمریکا هنوز اکثریت مجلس نمایندگان را به دست نیاورده‌اند، اما رهبران ارشد این حزب از هم‌اکنون برای آغاز یک کارزار گسترده نظارتی علیه دونالد ترامپ، خانواده او و دولتش آماده می‌شوند.

در مرکز این برنامه، رابرت گارسیا، نماینده دموکرات کالیفرنیا و نامزد احتمالی ریاست کمیته نظارت مجلس نمایندگان، و جیمی راسکین، نماینده مریلند و گزینه احتمالی ریاست کمیته قضایی قرار دارند. هر دو نماینده اعلام کرده‌اند در صورت کسب اکثریت، تحقیقات درباره برخی جنجال‌های مرتبط با ترامپ را در اولویت قرار خواهند داد.

از جمله محورهای مورد نظر آنها، استفاده ترامپ از یک فروند هواپیمای ۷۴۷ اهدایی قطر به عنوان هواپیمای جدید ریاست‌جمهوری آمریکا و همچنین سرمایه‌گذاری‌های بسیار سودآور خانواده ترامپ در حوزه رمزارزهاست.

گارسیا و راسکین همچنین فهرستی از مقام‌های دولت ترامپ را برای احضار و بازجویی احتمالی تهیه کرده‌اند. سوزی وایلز، رئیس دفتر کاخ سفید، استیون میلر، معاون رئیس دفتر، و جرد کوشنر، داماد ترامپ و فرستاده ویژه آمریکا، از جمله افرادی هستند که گارسیا قصد دارد درباره عملکرد آنها تحقیق کند. نام کریستی نوم، وزیر پیشین امنیت داخلی، و کوری لواندوفسکی، رئیس دفتر سابق او نیز در این فهرست قرار دارد.

گارسیا علاوه بر موضوع هواپیمای قطری و درآمدهای رمزارزی خانواده ترامپ، قصد دارد درباره قراردادهای فدرال اعطا شده به اعضای خانواده رئیس‌جمهور و همچنین مجموعه عفوهایی که ترامپ در ابتدای دوره دوم ریاست‌جمهوری خود صادر کرده است، تحقیق کند.

راسکین نیز که در تحقیقات گسترده علیه ترامپ در نیمه دوم دوره نخست ریاست‌جمهوری او نقش داشت، اعلام کرده است که تمرکز اصلی او بر موضوع مربوط به ثروت‌اندوزی شخصی ترامپ و خانواده‌اش، نفوذ خارجی بر نهادهای آمریکا و افزایش اقتدارگرایی در دولت خواهد بود.

او با اشاره به برنامه خود گفت، تحقیقات درباره «رشوه، پرداخت‌های غیرقانونی و فساد مالی» و همچنین امکان بازگرداندن منابع مالی به مردم آمریکا، نخستین اولویت او خواهد بود.

کاخ سفید در واکنش به این برنامه‌ها، دموکرات‌ها را متهم کرده است که به جای همکاری برای پیشبرد برنامه‌های ترامپ، به دنبال ایجاد مانع سیاسی هستند. اولیویا ولز، سخنگوی کاخ سفید، گفت رئیس‌جمهور همچنان بر برنامه‌های خود برای اداره کشور تمرکز خواهد کرد و دموکرات‌ها را به دنبال کردن سیاست‌های افراطی و ایجاد بن‌بست حزبی متهم کرد.


۷ ساعت قبل / سایت هم میهن

نماینده کنگره: دولت ترامپ از روز نخست هیچ راهبردی برای جنگ ایران نداشت

به گزارش هم‌میهن آنلاین و به نقل از ایرنا، جیسون کرو، نماینده دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا و از نیروهای سابق ارتش این کشور، در گفت‌وگویی تلویزیونی با اشاره به اظهارات اخیر اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا درباره نامشخص بودن زمان پایان جنگ، این اظهارات را نشانه‌ای از نبود راهبرد در دولت ترامپ دانست.

کرو گفت: «من فکر نمی‌کنم فقط بسنت باشد؛ از پیت هگست گرفته تا اسکات بسنت و دونالد ترامپ، آنها هیچ ایده‌ای درباره اینکه چگونه باید این جنگ را پیروز شوند، ندارند و از همان روز اول هیچ راهبردی نداشته‌اند.»

این نماینده دموکرات در ادامه کنگره آمریکا را مهم‌ترین بازیگر در پایان دادن به جنگ دانست و گفت قانون اساسی آمریکا عمداً اختیار اعلام و تأمین مالی جنگ را در اختیار کنگره قرار داده است تا چنین قدرت بزرگی در دست یک رئیس‌جمهور متمرکز نشود.

او افزود: «اگر مردم نمی‌دانند جنگ چه زمانی پایان می‌یابد، به این دلیل است که کنگره هنوز به آن پایان نداده است.»

کرو با اشاره به مخالفت بخش قابل توجهی از افکار عمومی آمریکا با ادامه جنگ، یادآور شد که دونالد ترامپ نیز در دوران مبارزات انتخاباتی خود وعده پایان دادن به درگیری‌های بی‌پایان در خاورمیانه را داده بود.

این نماینده آمریکایی تاکید کرد که کنگره می‌تواند برای پایان جنگ رای‌گیری کند و اگر ترامپ چنین تصمیمی را نادیده بگیرد، اختیار قطع بودجه جنگ را در اختیار دارد.

کرو همچنین به بازگشت ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن به سن‌دیگو اشاره کرد و گفت حدود پنج هزار نیروی نظامی در این ناو حضور دارند که پس از بازگشت، تجربیات خود از شرایط خدمت و مشکلات موجود را با خانواده‌ها و دوستانشان در میان خواهند گذاشت.

او معتقد است انتشار این تجربیات می‌تواند بر افکار عمومی آمریکا تاثیر بگذارد؛ مشابه آنچه در دوران جنگ ویتنام رخ داد. به گفته کرو، زمانی که نیروهای آمریکایی از ویتنام بازگشتند و مردم روایت‌های مستقیم آنان از جنگ را شنیدند، حمایت عمومی از جنگ کاهش یافت.

وی در پایان، شرایط کنونی را نتیجه بی‌کفایتی دولت دانست و گفت عملکرد دولت ترامپ، نیروهای نظامی آمریکا را در موقعیتی قرار داده که انجام ماموریت‌های دشوار را بدون برخورداری از پشتیبانی و امکانات لازم بر عهده دارند.

 

به کانال تلگرام هم میهن بپیوندید

به کانال بله هم میهن بپیوندید

به کانال روبیکا هم میهن بپیوندید


۱ ساعت قبل / سایت نورنیوز

سازمان بین‌المللی دریانوردی ادعای ترامپ درباره باز بودن تنگه هرمز را رد کرد

نورنیوز- گروه بین الملل: دبیرکل سازمان بین‌المللی دریانوردی در اظهاراتی درباره وضعیت تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز، ادعای دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، مبنی بر باز بودن این آبراه راهبردی را رد کرد.

آرسنیو دومینگوئز در گفت‌وگو با شبکه خبری بلومبرگ، در پاسخ به پرسشی درباره صحت ادعای ترامپ گفت با توجه به شمار بسیار اندک کشتی‌هایی که در حال حاضر از تنگه هرمز عبور می‌کنند، این آبراه «عملاً باز نیست».

وی با اشاره به وضعیت امنیتی منطقه تأکید کرد تنگه هرمز در شرایط کنونی برای کشتیرانی ایمن نیست و تا زمانی که خطر حمله به کشتی‌ها وجود داشته باشد، نباید از این مسیر دریایی عبور کرد.

دومینگوئز تصریح کرد این خطر می‌تواند از سوی طرف‌های مختلف درگیر در منطقه متوجه کشتی‌ها شود و به همین دلیل نمی‌توان صرفاً با اعلام سیاسی یا صدور بیانیه، فعالیت عادی کشتیرانی در تنگه هرمز را از سر گرفت.

دبیرکل سازمان بین‌المللی دریانوردی همچنین تأکید کرد این سازمان تا زمانی که انجام عملیات مین‌روبی در منطقه تأیید نشود، از فعالان صنعت کشتیرانی نخواهد خواست خطر عبور از تنگه هرمز را بپذیرند.

این اظهارات در شرایطی مطرح شده است که وضعیت تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز به یکی از مهم‌ترین موضوعات امنیت دریایی و تجارت جهانی تبدیل شده و هرگونه اختلال در این آبراه می‌تواند بر حمل‌ونقل انرژی و بازارهای جهانی اثرگذار باشد.




 رزمایش مشترک هوایی چین و امارات
۹ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

رزمایش مشترک هوایی چین و امارات

وزارت دفاع چین اعلام کرد که نیروهای هوایی چین و امارات از اواخر ماه اوت تا اواسط سپتامبر، رزمایش مشترکی را در سین‌کیانگ در شمال‌غرب چین، برگزار خواهند کرد

 بحران مهمات آمریکا ریشه‌ای‌تر از جنگ با ایران است
۵ ساعت قبل / سایت هم میهن

بحران مهمات آمریکا ریشه‌ای‌تر از جنگ با ایران است

فایننشال تایمز در تحلیلی نوشت جنگ با ایران تنها بحران مهمات آمریکا را تشدید کرده و ریشه اصلی کمبود تسلیحات به سال‌ها تعهد نظامی گسترده، کمک‌های سنگین به اوکراین و ضعف ظرفیت تولید صنایع دفاعی بازمی‌گردد. بر اساس این تحلیل، افت شدید ذخایر تاد، پاتریوت و تاماهاک، توان واشینگتن برای بازدارندگی در برابر چین در منطقه هند-آرام را با چالشی جدی روبه‌رو کرده است.

 آمریکا تحریم‌ها علیه کوبا را تشدید کرد
۱۴ ساعت قبل / سایت تابناک

آمریکا تحریم‌ها علیه کوبا را تشدید کرد

ایالات متحده تحریم‌ها علیه کوبا را تشدید کرد و سه مقام مرتبط با یک سازمان دولتی که روابط کوبا با فعالان همبستگی خارجی را ترویج می‌دهد، به همراه ۹ نهاد دولتی...

 آمریکا برای دومین بار مانع حضور عباس در مجمع عمومی سازمان ملل می‌شود
۱۴ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

آمریکا برای دومین بار مانع حضور عباس در مجمع عمومی سازمان ملل می‌شود

یک روزنامه عبری زبان نوشت دولت دونالد ترامپ قصد دارد برای دومین سال پیاپی از سفر رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین به نیویورک و سخنرانی او در مجمع عمومی سازمان ملل در اواخر سپتامبر جلوگیری کند.

 روز ۱۷۴ | حملات شدید اسرائیل به جنوب لبنان | ناو جورج واشنگتن آمد، آبراهام لینکلن رفت
۱۶ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

روز ۱۷۴ | حملات شدید اسرائیل به جنوب لبنان | ناو جورج واشنگتن آمد، آبراهام لینکلن رفت

رسانه های آمریکایی گزارش کردند که ناو آبراهام لینکلن پس از ۹ ماه ماموریت و استقرار در خاورمیانه، روز پنجشنبه به سمت بندر سن دیگو در آمریکا حرکت کرد. گفته شد...

 خیز ترکیه برای بازداشت نتانیاهو /  ترکیه درخواست اعلان قرمز اینترپل صادر کرد
۷ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

خیز ترکیه برای بازداشت نتانیاهو / ترکیه درخواست اعلان قرمز اینترپل صادر کرد

وزیر دادگستری ترکیه اعلام کرد که آنکارا از وزارت کشور خواسته است برای پیگرد بین‌المللی بنیامین نتانیاهو به اتهام نسل‌کشی، اعلان قرمز صادر کند.