قیمت طلا امروز




 سایت مشرق / ۱۴۰۵/۰۴/۲۶

کپلر: حرکت کشتی‌ها در تنگه هرمز به پایین‌ترین حد طی ۳ هفته گذشته رسید

شرکت کپلر که در زمینه اطلاعات کشتی رانی فعالیت می کند اعلام کرد حرکت کشتی ها در تنگه هرمز طی روز پنجشنبه به پایین ترین حد خود در سه هفته گذشته رسیده است.
 کپلر: حرکت کشتی‌ها در تنگه هرمز به پایین‌ترین حد طی ۳ هفته گذشته رسید



 جزئیات فوری طرح جدید بنزین | تکذیب نرخ چهارم ۸۷ هزار تومانی؛ سازمان بهینهسازی: وضعیت بحرانی است اما فعلاً افزایش قیمت نداریم / مصرف روزانه ۱۳۵ میلیون لیتر در برابر تولید ۱۳۰ میلیون؛ دولت به دنبال راهکارهای غیرقیمتی
۱ دقیقه قبل / سایت اندیشه معاصر

جزئیات فوری طرح جدید بنزین | تکذیب نرخ چهارم ۸۷ هزار تومانی؛ سازمان بهینهسازی: وضعیت بحرانی است اما فعلاً افزایش قیمت نداریم / مصرف روزانه ۱۳۵ میلیون لیتر در برابر تولید ۱۳۰ میلیون؛ دولت به دنبال راهکارهای غیرقیمتی

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی  اندیشه معاصر ؛ عماد رفیعی روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در جریان جنگ، تنها یکی از واحدهای پالایشی به‌صورت مستقیم مورد اصابت قرار گرفت که حدود نیمی از ظرفیت خود را از دست داد. همچنین آسیب به انبار نفت ری و برخی پالایشگاه‌های گازی پارس جنوبی، بر تولید و زنجیره تامین فرآورده‌ها اثر گذاشت.

وی افزود: در مقطعی حدود ۲۳۰ هزار بشکه از تولید کشور از دست رفت، اما بخش قابل‌توجهی از این ظرفیت بازیابی شده و نزدیک به ۵۰ درصد آن بازگشته است. ضمن آنکه پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس نیز همچون گذشته با ظرفیت کامل در سرویس قرار دارد و آسیبی به ظرفیت تولید آن وارد نشده است.

رفیعی با اشاره به آسیب انبار نفت ری یادآورشد: این حادثه به‌طور مقطعی بر عملیات لجستیک و توزیع بنزین اثر گذاشت، اما حتی در روز وقوع حادثه و در میانه جنگ نیز توزیع بنزین در تهران متوقف نشد و کمبودی در عرضه رخ نداد.

وی ادامه داد: عملیات بازیابی مخازن در حال انجام است و اکنون حدود ۵۰ درصد ظرفیت این انبار برای عملیات لجستیک مورد استفاده قرار می‌گیرد. بخش دیگری از نیاز تهران نیز از پالایشگاه‌های کشور، از جمله پالایشگاه اراک، تامین می‌شود؛ ضمن اینکه پیش از جنگ نیز سهمی از بنزین مورد نیاز تهران از این پالایشگاه تامین می‌شد.

مدیر دفتر مدیریت مصرف شرکت ملی پالایش و پخش درباره افزایش ظرفیت تولید بنزین اظهار کرد: ظرفیت تولید بنزین کشور پیشتر به حدود ۱۱۰ میلیون لیتر در روز رسیده بود و اکنون با استفاده بیشتر از ظرفیت پتروشیمی‌ها، این رقم افزایش یافته است. در کنار پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس، پتروشیمی نوری نیز بخشی از تولید خود را در اختیار شبکه تامین بنزین قرار داده است.

وی خاطر نشان کرد: با اقدامات انجام‌شده در پالایشگاه آبادان، تولید این پالایشگاه افزایش یافت و بخشی از خوراک آن در اختیار پتروشیمی بوعلی قرار گرفت. اکنون روزانه نزدیک به ۹ میلیون لیتر بنزین از پتروشیمی بوعلی دریافت می‌شود و مجموع ظرفیت تولید بنزین در پالایشگاه‌ها و پتروشیمی‌ها به حدود ۱۳۰ میلیون لیتر در روز رسیده است.

رفیعی با تاکید بر موقتی بودن این راهکار اذعان داشت: تامین بنزین از پتروشیمی‌ها از نظر هزینه، تفاوت معناداری با واردات برای دولت ندارد؛ زیرا این …



 تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا
۲ دقیقه قبل / سایت اقتصاد معاصر

تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا

به گزارش اقتصاد معاصر؛ محمد بن عبدالرحمن آل ثانی، نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه قطر، در اظهارات تازه‌ای ضمن تشریح اولویت‌های دیپلماتیک دوحه، بر ضرورت حل‌وفصل تنش‌ها از طریق گفتگو تأکید کرد.

وی گفت: تلاش‌های فعلی دوحه در حال حاضر بر میانجیگری میان ایالات متحده و ایران متمرکز شده است./تسنیم



 انتقال دارایی‌های تعاونی مولی‌الموحدین به بانک مرکزی نهایی شد
۱۱ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

انتقال دارایی‌های تعاونی مولی‌الموحدین به بانک مرکزی نهایی شد

جوان آنلاین: با توجه به ادغام تعاونی اعتبار غیرمجاز مولی‌الموحدین و انتقال دارایی‌های آن به بانک ایران‌زمین طی سال‌های گذشته و تخلفات این تعاونی، اجرای احکام دادسرای جرائم اقتصادی تهران در اجرای حکم قطعی صادرشده طی دستور قضایی مورخ ۲۷ خردادماه سال جاری اعلام کرد: تملک اموال منقول، غیرمنقول، اوراق بهادار و سایر موارد بانک ایران زمین از محل دارایی‌های این تعاونی یا معادل ریالی آنها در ازای مطالبات بانک مرکزی به این بانک منتقل شود. بر اساس این حکم، اسناد انتقال این دارایی‌ها به امضای نمایندگان بانک مرکزی و بانک ایران زمین رسید.

به گزارش ایسنا، به گزارش روابط عمومی بانک مرکزی، در ازای اضافه برداشت بانک ایران زمین و مطالبات بانک مرکزی از این بانک در مرحله اول اجرای این حکم، مالکیت معادل ۷۵ هزار میلیارد تومان از دارایی‌های بانک ایران زمین به بانک مرکزی منتقل شد. همچنین در مرحله دوم اجرای حکم مالکیت معادل ۴۵ هزار میلیارد تومان از دارایی‌های این بانک نیز به بانک مرکزی منتقل خواهد شد.

لازم به ذکر است در حکم ابلاغی اعلام شده، در صورتی که اموال این بانک به فروش نرسد، این اموال بایستی به قیمت کارشناسی به‌روز، به بانک مرکزی منتقل شود.

گفتنی است منشأ این حکم به پرونده تعاونی اعتبار «مولی‌الموحدین» بازمی‌گردد. این تعاونی در سال‌های گذشته بدون مجوز فعالیت می‌کرد و در جریان ساماندهی مؤسسات مالی و اعتباری غیرمجاز، طبق تصمیم مراجع ذی‌صلاح، در بانک ایران‌زمین ادغام شد. با توجه به تعهداتی که در پی این ادغام به بانک ایران‌زمین منتقل شد و همچنین مطالبات ایجادشده برای بانک مرکزی، موضوع تعیین تکلیف دارایی‌ها در دستور رسیدگی قضایی قرار گرفت.

خاطرنشان می‌شود در این حکم قید شده است: بانک مرکزی مکلف است با اتخاذ تدابیری که در غایت معنا، منافع جمهوری اسلامی ایران و آحاد شهروندان کشور را تکریم، تحفیظ و تضمین می‌کند، وجه اموال منقول، غیرمنقول، اوراق بهادار و یا فیزیک آنها را در چارچوب قوانین، مورد تملک قرار دهد.

همچنین در بند دیگری از این حکم، رئیس و اعضای هیات سرپرستی بانک ایران زمین موظف شدند تا حداکثر ظرف مدت ۵ روز، اموال یا وجه حاصل از آن را برای انتقال به بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران معرفی و اعلام کنند.

در پایان خاطرنشان …



 ناو هواپیمابر جورج واشنگتن در خاورمیانه مستقر شد
۲۹ دقیقه قبل / سایت اقتصاد معاصر

ناو هواپیمابر جورج واشنگتن در خاورمیانه مستقر شد

به گزارش اقتصاد معاصر؛ فرماندهی مرکزی نیروهای ترویستی  ایالات متحده در منطقه (سنتکام) از استقرار ناو  هواپیمابر «جورج واشنگتن» در محدوده عملیاتی این فرماندهی خبر داد.

سنتکام در بیانیه‌ای اعلام کرد که گروه ضربت ناو هواپیمابر جورج واشنگتن روز گذشته به منطقه عملیاتی این فرماندهی رسید.

این در حالی است که استقرار طولانی مدت پرسنل آمریکایی در ناو هواپیمابر «لینکلن» بحران‌هایی را در پی داشت./ایلنا



 زمان دقیق واریز سود سهام عدالت ۱۴۰۵ برای ۴۹ میلیون نفر اعلام شد + ماجرای ۱۹ میلیون جاماندۀ بلاتکلیف و سودهای سرگردان متوفیان چیست؟
۴۲ دقیقه قبل / سایت نبض قیمت

زمان دقیق واریز سود سهام عدالت ۱۴۰۵ برای ۴۹ میلیون نفر اعلام شد + ماجرای ۱۹ میلیون جاماندۀ بلاتکلیف و سودهای سرگردان متوفیان چیست؟

بازار سرمایه و دلایل میلیون‌ها خانواده ایرانی این روزها نفس‌ها را در سینه حبس کرده است. امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵، خبری منتشر شده که می‌تواند معادلات اقتصادی بسیاری از خانوارها را تحت تأثیر قرار دهد. پس از ماه‌ها انتظار و شایعات متعدد در فضای مجازی، سرانجام زمان واریز سود سهام عدالت برای سال ۱۴۰۵ به‌طور رسمی اعلام شده است. اما ماجرا به همین سادگی نیست؛ ابهامات زیادی درباره مبلغ دقیق سود، تعداد جاماندگان و سرنوشت افرادی که هنوز موفق به دریافت سود نشده‌اند، وجود دارد. در این گزارش جامع، به تمامی زوایای این خبر مهم پرداخته و شما را با جزئیات کامل واریز سود سهام عدالت ۱۴۰۵ آشنا خواهیم کرد. اعلام فوری: زمان واریز سود سهام عدالت ۱۴۰۵ نهایی شد

سود سهام عدالت

بر اساس تازه‌ترین اخبار منتشرشده، زمان واریز سود سهام عدالت ۱۴۰۵ برای هفته دولت تعیین شده است. این بازه زمانی که از ۲ تا ۸ شهریور ۱۴۰۵ را شامل می‌شود، توسط مسئولان اتاق تعاون ایران اعلام شده و سهامداران باید در این بازه زمانی منتظر واریز سود به حساب خود باشند.

بهمن عبداللهی، رئیس اتاق تعاون ایران، در این باره تأیید کرده است که سیاست پرداخت سود در سال جاری همچنان به روال گذشته است؛ به این معنا که سود حاصله طی دو مرحله به حساب مشمولان واریز خواهد شد. این رویکرد دو مرحله‌ای با هدف مدیریت نقدینگی و اطمینان از توزیع عادلانه سود حاصل از عملکرد سال ۱۴۰۴ تدوین شده است.

نکته قابل تأمل این است که با وجود چالش‌های اقتصادی و آسیب‌های وارده به برخی بنگاه‌ها، سودآوری کلی شرکت‌ها حفظ شده و رقم توزیعی نسبت به سال ۱۴۰۳ کاهش چشمگیری نخواهد داشت تا حقوق سهامداران به‌طور کامل استیفا شود. مبلغ جدید سود سهام عدالت ۱۴۰۵؛ چقدر تغییر کرده است؟

یکی از مهم‌ترین سوالاتی که ذهن ۴۹ میلیون سهامدار را به خود مشغول کرده، مبلغ سودی است که قرار است دریافت کنند. بر اساس آخرین اطلاعات منتشرشده، مبلغ سود سهام عدالت تغییری نسبت به واریزهای قبلی نخواهد داشت.

بر اساس واریزهای قبلی، مبالغ سود به سه شکل و بسته به سه نوع سبد پرداخت می‌شود:

سبد سهام عدالت ۴۵۲ هزار تومانی: ۴۴۳ هزار تومان سود

سبد ۵۳۲ هزار تومانی: ۵۲۱ هزار تومان سود

سبد یک میلیون …





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 هدف ایران‌خودرو مشخص شد؛ می‌خواهیم «تویوتای ایران» باشیم!
سایت پرشین خودرو

هدف ایران‌خودرو مشخص شد؛ می‌خواهیم «تویوتای ایران» باشیم!

نماینده صاحبان اکثریت سهام ایران‌خودرو، از هدف این مجموعه برای تبدیل شدن به «تویوتای ایران» خبر داد و گفت: این هدف با توجه به تجربه صنعتی، رویایی دست‌نیافتنی نیست.
 پیش‌بینی آب‌وهوا؛ امروز پنجشنبه 29 مرداد 1405
سایت هم میهن

پیش‌بینی آب‌وهوا؛ امروز پنجشنبه 29 مرداد 1405

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور با اشاره به وقوع رگبار و رعدوبرق در ارتفاعات برخی نقاط کشور، وزش باد شدید را مهم‌ترین پدیده جوی در بیشتر مناطق کوهستانی ذکر کرد.
 آخرین قمار ترامپ؛ D-Day،جنگ اقتصادی یا آغاز شکست دوم؟
سایت نورنیوز

آخرین قمار ترامپ؛ D-Day،جنگ اقتصادی یا آغاز شکست دوم؟

ترامپ که 9 اسفند با تصور فروپاشی سریع توان ایران وارد جنگ شد و از تعیین رهبر آینده ایران سخن گفت، اکنون پس از ناکامی در میدان نظامی از «Economic D-Day» رونمایی کرده است؛ جنگ اقتصادی جدیدی که حاصل تکرار همان خطای محاسباتی و این‌بار پرهزینه‌تر برای واشنگتن خواهد بود.
 لئوپارد 8 (Leopard)؛ معرفی مکعب تکنولوژی چینی با شتاب بالا + ویدیو و تصاویر
سایت اسب بخار

لئوپارد 8 (Leopard)؛ معرفی مکعب تکنولوژی چینی با شتاب بالا + ویدیو و تصاویر

لئوپارد 8 (Leopard) در حال حاضر پرشتاب ترین SUV بازار ایران است که سطح امکانات بسیار بالایی را در اختیار راننده و سرنشینان قرار می دهد.
 دبیر انجمن واردکنندگان خودرو: واردات خودروهای کارکرده قانون دارد، اما اجرایی نمی‌شود
سایت تجارت نیوز

دبیر انجمن واردکنندگان خودرو: واردات خودروهای کارکرده قانون دارد، اما اجرایی نمی‌شود

دبیر انجمن واردکنندگان خودرو با اشاره به برخی اخبار منتشر شده درباره آزاد شدن واردات خودروهای کارکرده سه تا پنج ساله، گفت: واردات خودروهای کارکرده موضوع جدیدی نیست و قانون آن وجود دارد، اما تاکنون این قانون اجرایی نشده و همچنان جزئیات اجرای آن مشخص نیست.
 ارز گران‌تر و دیرتر، چه اثری بر سودآوری خودروسازان بورسی می‌گذارد؟
سايت نبض بورس

ارز گران‌تر و دیرتر، چه اثری بر سودآوری خودروسازان بورسی می‌گذارد؟

تأمین ارز به یکی از جدی‌ترین چالش‌های زنجیره خودرو تبدیل شده است؛ از یک سو زمان انتظار برای تخصیص و تأمین ارز واردات به بیش از ۲۱۰ روز رسیده و از سوی دیگر، ت...
 همراه درباره تغییرات قیمت سهام شفاف‌سازی کرد
سایت صدای بورس

همراه درباره تغییرات قیمت سهام شفاف‌سازی کرد

شرکت ارتباطات سیار ایران با نماد «همراه» اعلام کرد در مهلت تعیین‌شده، هیچ پرسشی از سوی سهامداران درباره تغییرات قیمت معاملاتی این نماد مطرح نشده و رویداد بااهمیتی نیز بر عملکرد شرکت اثرگذار نبوده است.
 وام ۲ میلیاردی مسکن چقدر قدرت خرید ایجاد می‌کند؟
سایت هم میهن

وام ۲ میلیاردی مسکن چقدر قدرت خرید ایجاد می‌کند؟

یک پژوهشگر حوزه معماری و شهرسازی می‌گوید: افزایش سقف فعلیِ دو میلیاردی هنوز فاصله زیادی با قیمت مسکن در تهران دارد؛ چرا که اگر هزینه خرید اوراق را از آن کم بکنیم، آنچه باقی می‌ماند یک میلیارد و ۶۰۰ یا ۶۵۰ میلیون خواهد بود.