قیمت طلا امروز




 سایت مشرق / ۱۴۰۵/۰۴/۳۱

این موج انفجار مجروح نمی کند، تبخیر می کند! +فیلم

در حالی که رییس‌جمهور کذاب و ارتش تروریستی آمریکا سعی دارند با سانسور سیستماتیک و دروغگویی وقیحانه، تلفات انسانی خود را ماله‌کشی کنند، تصاویر انفجار و انهدام در پایگاه‌های آمریکایی حکایتی دیگر دارند.
 این موج انفجار مجروح نمی کند، تبخیر می کند! +فیلم



۱۱ ساعت قبل / سایت نورنیوز

بسته شدن ناگهانی همه درهای پایگاه هوایی حریر در نزدیکی اربیل

نورنیوز-گروه بین الملل: این منابع به المعلومه توضیح دادند که «نیروهای آمریکایی مستقر در پایگاه هوایی حریر در نزدیکی اربیل بعدازظهر امروز بدون هشدار قبلی ناگهان همه دروازه‌های اصلی را بستند و برخی از خودروهای هاموی در نزدیکی ورودی‌های اصلی مستقر شدند.»

آنها افزودند: «مشخص نیست که آیا این اقدامات احتیاطی است یا بخشی از رویه‌های داخلی، اما در هر صورت، چنین اقداماتی نشان دهنده وضعیت اضطراری احتمالی است.»

آنها اظهار داشتند که «دلایل این اقدامات احتیاطی ناشناخته است، اما نشان می‌دهد که نیروهای آمریکایی در حالت اضطراب، دلهره و تنش مداوم هستند، به ویژه از آنجایی که در ماه‌های اخیر متحمل خسارات مادی قابل توجهی، به ویژه در زمینه توانایی‌های دفاعی خود شده‌اند و چندین سیستم دفاع هوایی هدف قرار گرفته‌اند».




 در تهدید ترامپ علیه کسانی که به ایران کمک می‌کنند، حتی متحدان واشنگتن هم ممکن است در این دایره قرار بگیرند
۱۰ ساعت قبل / سایت هم میهن

در تهدید ترامپ علیه کسانی که به ایران کمک می‌کنند، حتی متحدان واشنگتن هم ممکن است در این دایره قرار بگیرند

رویترز نوشت: دونالد ترامپ تهدید اقتصادی خود علیه ایران را گسترش داده و آن را شامل هر کشور یا نهادی کرده است که به تهران آنچه را او «شریان حیاتی» توصیف کرده، ارائه دهد. او تهدید کرده است کشورها و نهادهایی که به ایران در صادرات نفت یا باز نگه داشتن کانال‌های مالی و تجاری کمک کنند، با «پیامدهای اقتصادی عظیم» مواجه خواهند شد.

 نگاه و ارزیابی سیستم امنیتی رژیم صهیونیستی به فرمانده جدید سپاه پاسداران/ وحشت مقامات امنیتی در تل‌آویو از حضور سردار وحیدی در راس سپاه‌ پاسداران
۱۹ ساعت قبل / سایت مشرق

نگاه و ارزیابی سیستم امنیتی رژیم صهیونیستی به فرمانده جدید سپاه پاسداران/ وحشت مقامات امنیتی در تل‌آویو از حضور سردار وحیدی در راس سپاه‌ پاسداران

انتصاب سردار احمد وحیدی به فرماندهی دائم سپاه پاسداران، به باور مقامات امنیتی اسرائیل، نه یک جابه‌جایی عادی، بلکه بخشی از فرایند آمادهسازی ایران برای انتخاب زمانبندی رویارویی بعدی با آمریکاست.

 این زن مسئول پوشک ترامپ است! + عکس
۱۵ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

این زن مسئول پوشک ترامپ است! + عکس

خسرو معتضد، تاریخ‌نگار و پژوهشگر، در اظهاراتی درباره نتالی هارپ یکی از زنان نزدیک به دونالد ترامپ، گفت که او مسئول رسیدگی به امور شخصی رئیس‌جمهور آمریکا از جمله پوشک اوست.

 تحرکات جدید آمریکایی‌ها در پایگاه العدید قطر
۱۲ ساعت قبل / سایت تابناک

تحرکات جدید آمریکایی‌ها در پایگاه العدید قطر

تصاویر ماهواره‌ای جدید نشان دهنده تحرکات جدید آمریکایی‌ها در پایگاه العدید قطر است.

 اینترسپت: برکناری‌ها در موساد نشانه شکست از ایران است
۱۱ ساعت قبل / سایت تابناک

اینترسپت: برکناری‌ها در موساد نشانه شکست از ایران است

وب‌سایت آمریکایی «اینترسپت» نوشت: برکناری روسای اداره اطلاعات و بخشِ ایرانِ موساد اقدامی بی‌سابقه و آخرین مورد از این نوع برکناری‌ها به دلیل بی‌کفایتی، حدود...

 ادامه گزافه‌گویی معاون ترامپ علیه ایران
۹ ساعت قبل / سایت تابناک

ادامه گزافه‌گویی معاون ترامپ علیه ایران

جی‌دی‌ ونس، معاون رئیس جمهور دولت تروریسنی آمریکا مدعی شد که واشنگتن ابزارهای فشار لازم برای مقابله با ایران را دارد