قیمت طلا امروز




 سایت مشرق / ۱۴۰۵/۰۵/۰۲

سیل‌ شدید در هند ۴۱ کشته و ده ها مفقود برجای گذاشت

در پی بارش‌های شدید موسمی و وقوع سیل‌های سهمگین در شمال شرق هند، دست‌کم ۴۱ نفر جان باختند و حدود ۸۰ نفر نیز مفقود شده‌اند.
 سیل‌ شدید در هند ۴۱ کشته و ده ها مفقود برجای گذاشت
به گزارش مشرق به نقل از الجزیره، این حادثه بیش از ۶۵۰ هزار نفر را تحت تأثیر قرار داده و تیم‌های امداد و نجات در حال تخلیه ساکنان ۱۱ منطقه سیل‌زده در ایالت «آسام» هستند.

در پی وقوع سیل‌های گسترده در ۱۰ منطقه ۴۸۷ مرکز اسکان موقت برای بیش از ۲۴ هزار نفر از ساکنان تخلیه‌شده ایجاد شده است.

یک مقام رسمی در ایالت آسام گفت باران‌های موسمی که از ماه ژوئن آغاز شد، خسارات گسترده‌ای به بار آورده و هزاران دام را تلف کرده است.

میزان بارندگی در بسیاری از مناطق ۴۳۶ درصد بالاتر از حد متوسط بوده است. این میزان بارش با باران‌های شدید در بالادست رودخانه همراه و باعث جاری شدن سیل شدید در بسیاری از روستاهایی شده که سال‌ها بلایای مشابهی را تجربه نکرده بودند.

وزیر ارشد ایالت آسام گفت نیروی هوایی هند به همراه نیروی ملی واکنش به بلایای طبیعی و نیروی ایالتی واکنش به بلایای طبیعی به طور مداوم برای نجات مردم تلاش می‌کنند.



 موتور صنعت آمریکا با سوخت هوش مصنوعی روشن ماند

موتور صنعت آمریکا با سوخت هوش مصنوعی روشن ماند

دنیای اقتصاد: خروجی کارخانه‌ها، معادن و بخش خدمات شهری رشد ۰.۲ درصدی را تجربه کرده است.

 سازمان ملل خواستار پایان اشغال سرزمین‌های فلسطینی شد

سازمان ملل خواستار پایان اشغال سرزمین‌های فلسطینی شد

سازمان ملل متحد، خواستار پایان اشغال سرزمین‌های فلسطینی از سوی رژیم صهیونیستی شد.

 اولتیماتوم ۹۰ روزه کوشنر به حماس

اولتیماتوم ۹۰ روزه کوشنر به حماس

کوشنر با اولتیماتوم ۹۰ روزه به حماس تهدید کرد که یا سلاح‌ها را تحویل دهید یا با حمایت کامل آمریکا، اسرائیل کار را تمام خواهد کرد.

 واکنش محسن رضایی به ادعای ترامپ درباره مالکیت بر تنگه هرمز

واکنش محسن رضایی به ادعای ترامپ درباره مالکیت بر تنگه هرمز

دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ناتوانی آمریکا در بازگشایی تنگه هرمز و ادعای مالکیت بر آن، از فاصله ۷۰۰۰ مایلی بین واشنگتن و خود تنگه بیشتر است.

 سقوط آزاد محبوبیت ترامپ

سقوط آزاد محبوبیت ترامپ

دنیای‌اقتصاد: تازه‌ترین نظرسنجی رویترز و ایپسوس نشان می‌دهد میزان محبوبیت دونالد ترامپ به پایین‌ترین سطح در دوران ریاست‌جمهوری‌اش سقوط کرده است. همزمان اکثریت قاطع آمریکایی‌ها از طولانی شدن جنگ ایالات متحده علیه ایران به شدت ابراز نگرانی کرده‌اند. در این افکارسنجی چهار روزه که روز دوشنبه پایان یافت تنها ۳۳درصد از شرکت‌کنندگان عملکرد ترامپ در کاخ سفید را تایید کردند و ۶۴درصد مخالف رویکرد او بودند. این رقم نسبت به نظرسنجی اوایل ماه جاری میلادی که ۳۵درصد بود، 2 واحد درصد کاهش یافته و محبوبیت فعلی ترامپ اکنون با پایین‌ترین رکورد دوره قبلی او در دسامبر ۲۰۱۷ برابری می‌کند.

 تنگه هرمز؛ قلمرو جدید ایالات متحده آمریکا

تنگه هرمز؛ قلمرو جدید ایالات متحده آمریکا

ادعای ترامپ در مورد تنگه هرمز به شکل تصویری تکرار شد.

 اذعان برنهام به مشارکت انگلیس در حملات پهپادی اوکراین به روسیه

اذعان برنهام به مشارکت انگلیس در حملات پهپادی اوکراین به روسیه

نخست‌وزیر بریتانیا اذعان کرد اوکراین در حملات اخیر به روسیه از پهپادهای انگلیسی استفاده کرده است.

 طرح جدید برای محدودکردن اختیارات جنگی ترامپ مقابل عمان - تسنیم

طرح جدید برای محدودکردن اختیارات جنگی ترامپ مقابل عمان - تسنیم

گروهی از نماینده‌های کنگره آمریکا قصد دارند طرحی برای محدودکردن اختیارات جنگی ترامپ علیه عمان ارائه کنند.