قیمت طلا امروز




 سایت مشرق / ۱۴۰۵/۰۵/۰۴

الجولانی: قصد مداخله نظامی در لبنان نداریم

الجولانی در گفتگو با الجزیره ضمن تاکید بر پرهیز از هرگونه درگیری با تل آویو درباره لبنان هم گفت: ما قصد مداخله نظامی در لبنان نداریم.
 الجولانی: قصد مداخله نظامی در لبنان نداریم
به گزارش مشرق ، احمد الشرع رئیس دوره انتقالی سوریه به الجزیره گفت: ما قصد انجام هیچگونه مداخله نظامی در لبنان را نداریم. ما با دولت لبنان در حال بررسی راه حل ‌هایی هستیم که به خروج لبنان از بحران و رسیدن آن به منطقه امن کمک می ‌کند. راهکار لبنان لزوما امنیتی نیست.

او افزود: هرگونه هرج‌ومرج در لبنان مستقیما بر سوریه تاثیر خواهد گذاشت. ما از انحصار سلاح و تصمیم صلح و جنگ در دست دولت لبنان حمایت می ‌کنیم. ما نسبت به گسترش دامنه جنگ در منطقه نگرانیم.

وی درباره حملات و اقدامات رژیم صهیونیستی علیه سوریه نیز گفت: ما از درگیری با اسرائیل خودداری می‌کنیم و منفعت ما در این است!

الشرع افزود: ما با مشارکت گروهی از کشورها در حال کار برای دستیابی به توافق امنیتی با اسرائیل هستیم. اگر توافق امنیتی با اسرائیل موفقیت آمیز باشد راه را برای صلح جامع بدون آنکه سوریه از حق خود در قبال جولان اشغالی چشم‌پوشی کند، هموار خواهد کرد.

رئیس دوره انتقالی سوریه بیان کرد: لغو تحریم‌ های اقتصادی بدون خروج سوریه از فهرست کشورهای حامی تروریسم فایده نخواهد داشت.

الشرع به کندی پیش رفتن اجرای توافق با کُردها اشاره کرد و گفت: ما همچنان به آن امیدواریم. ما برای مدیریت پرونده مفقود شدگان مطابق با اصول بین‌المللی و با همکاری کشورهای دارای تجربه، کمیته‌ای تشکیل دادیم. روند اجرای توافق با قسد به کندی پیش می رود اما ما همچنان امیدواریم.

او در خصوص عراق گفت که روابط با عراق به طور مستمر در حال بهبود است.

رئیس دوره انتقالی سوریه درباره روابط با روسها نیز تاکید کرد: هنوز بررسی‌ها با روسیه درباره آینده پایگاه‌های نظامی آن در سوریه را به پایان نرسانده‌ ایم.



 آمریکا و کره جنوبی رزمایش‌های مشترک را به نصف کاهش دادند

آمریکا و کره جنوبی رزمایش‌های مشترک را به نصف کاهش دادند

ارتش‌های کره جنوبی و آمریکا اعلام کردند رزمایش‌های بزرگ مشترک خود را، چند روز پس از دستور دونالد ترامپ برای کاهش آن، به‌طور چشمگیری کوتاه کرده‌اند.

 واکنش عربستان به حمله صهیونیست‌ها به فرودگاه نظامی سوریه

واکنش عربستان به حمله صهیونیست‌ها به فرودگاه نظامی سوریه

وزارت خارجه عربستان با شدیدترین لحن حملات هوایی رژیم صهیونیستی به فرودگاه نظامی ابوظهور در استان ادلب را محکوم کرد.

 ادعای جدید و مضحک ترامپ درباره تنگه هرمز

ادعای جدید و مضحک ترامپ درباره تنگه هرمز

رئیس‌ جمهور آمریکا بی اشاره به ماهیت صلح آمیز برنامه هسته‌ای ایران، تکرار کرد: تهران نمی‌تواند سلاح هسته‌ای داشته باشد! کشورها در حال پیدا کردن جایگزین‌ هایی...

 تحریم‌های جدید انگلیس علیه ایران

تحریم‌های جدید انگلیس علیه ایران

بریتانیا در تازه‌ترین اقدام خصمانه خود، هفت مورد جدید را به فهرست تحریم‌های ایران اضافه کرد.

 ژاپن تهدید به حمله ویرانگر شد؛ «گسترش نظامی کنید، حمله می‌کنیم»

ژاپن تهدید به حمله ویرانگر شد؛ «گسترش نظامی کنید، حمله می‌کنیم»

خواهر رهبر کره شمالی در اظهاراتی تهدیدآمیز، ژاپن را درباره هرگونه تلاش برای گسترش توان نظامی خود هشدار داد و گفت چنین اقدامی می‌تواند با حمله‌ای فوری و ویرانگر از سوی پیونگ‌یانگ مواجه شود.

 ترفند آمریکا برای جلوگیری از انهدام رادارهایش توسط موشک های نقطه زن ایرانی

ترفند آمریکا برای جلوگیری از انهدام رادارهایش توسط موشک های نقطه زن ایرانی

پس از آنکه ایران در جریان جنگ، پایگاه‌ها و تجهیزات نظامی آمریکا در منطقه از جمله رادار AN/TPY-۲ در اردن را هدف قرار داد، واشنگتن به‌دنبال نسل تازه‌ای از رادارهاست که ظرف چند ساعت مستقر و در چند دقیقه جمع‌آوری شوند تا پیش از رسیدن آتش دشمن از محل بگریزند.

 آیزنکوت دروازه تازه ورود به عصر پس از نتانیاهو

آیزنکوت دروازه تازه ورود به عصر پس از نتانیاهو

پیشتازی یاشار بر لیکود در نظرسنجی «کان» را نمی‌توان صرفاً جابه‌جایی یک کرسی دانست؛ این عدد می‌تواند بازتاب هزینه سیاسی جنگ غزه، رویارویی با ایران و پیامدهای سنگین بحران هرمز برای اسرائیل باشد.

 ژنرال بازنشسته فرانسوی: خاورمیانه قربانی خواسته‌های غیرممکن ترامپ شد!

ژنرال بازنشسته فرانسوی: خاورمیانه قربانی خواسته‌های غیرممکن ترامپ شد!

میشل یاکولف، ژنرال بازنشسته فرانسوی: خاورمیانه قربانی خواسته‌های غیرممکن ترامپ شده؛ او برای پیروز نشدن خود مقابل ایران دنبال مقصر می‌گردد و حال نوبت به تهدید عمان رسیده، این وضعیت به معنای پایان نظم آمریکایی در منطقه است، آنچه می‌بینید تنها آغاز پیامدهای ناشی از بی تدبیری در این جنگ است.